PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.499.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
8 godina
PlayStation 4
PSN - ediholic

6 0 hvala 2
11 godina
Re: PlayStation 4
Necu vise nikad uzeti Ps+. Ne igram online a Free igre su bezveze. Bolje da sam tim parama kupio neku igru.
8 godina
Gogy7 kaže...
Necu vise nikad uzeti Ps+. Ne igram online a Free igre su bezveze. Bolje da sam tim parama kupio neku igru.

Mene zanima sta Witness ima za rec. Cini mi se ok igra

PSN - ediholic
17 godina
Gogy7 kaže...

Bome i jesu bezveze u zadnje vrijeme, ali nekome su super ako ih nije igrao do sad. MW, WTF. A Witness sam igrao prije par godina na PC i skroz je glupava igra.

Isto tako ja sam nedavno odlučio da nikad više neću kupit nijednu igru za PS4 osim ekskluziva ako uopće ikoja i izađe više ove generacije, ali netko nek kupi :-P

Rađe ću čuvat pare za novi PC ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2019 18:13 (Bitanga).
11 godina
Pa da. Dali nam Call of Duty i to remaster. Ni ne sjećam se kad sam to igrao na pcu. Sto ce mi to
12 godina
Ja sam s tobom Bitanga.
Baš su mi se zamjerili s tim PS+ igrama.
PSN - DeniZg80
17 godina
Gogy7 kaže...
Pa da. Dali nam Call of Duty i to remaster. Ni ne sjećam se kad sam to igrao na pcu. Sto ce mi to

Igrao sam MW2 prije 10 godina valjda. Još ga imam na Steamu. Ne treba ni remaster.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Ja jedva cekam da zaigram CoD MW.
Igrao sam ga davno na PCu, i to mi jedan od najdrazih CoD-ja, prije ovih novih sranja sto su poceli izbacivati. Tako da jedva cekam da vidim kako to izgleda na ps4.
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
PlayStation 4

Onak li-la. MW možda odigram zbog nostalgije, ali ne znam kako će to izgledat s gamepadom. Ovaj Witnes mi je bio na radaru jedno vrijeme, pa ću ga sigurno isprobati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Hollow Knight: Voidheart Edition 7,49$ na US psn ko ima ps+

PSN - ediholic

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Death stranding bi mogla biti igra koju ce ljudi ili obozavati ili mrziti 😁

Svi koji su isprobali (a malo ih je) zapravo nezna koji k od zanra su to igrali 🤣
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
8 godina
PlayStation 4

Meni je PS+ ponuda za ožujak zadovoljavajuća. Odigrat ću MW čisto radi nostalgije - ako uopće stignem pored GT Sport. Ali generalno se slažem, ne isplati se uzeti pretplatu ako se samo cilja na "besplatne" igre. Ja imam pretplatu zbog online-a, da je online besplatan ne bih uopće razmišljao o ps+. 

Btw, američki PS store stvarno ima blesave akcije i popuste. Europski/hr store je po tom pitanju puno bolji. 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne znam sto drndate protiv PS+ pretplate. Ako vam ne odgovara, otkazite pretplatu.

Za kukanje bi bilo, da je 10€/mj.

Meni se isplati, pa makar uletile 2 dobre igre od 24 koje dobijes.

Za tih 400kn godisnje mogu kupiti 2/3 DayOne AAA igre 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
Za Pes fanove

5 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Ne znam sto drndate protiv PS+ pretplate. Ako vam ne odgovara, otkazite pretplatu.

Za kukanje bi bilo, da je 10€/mj.

Meni se isplati, pa makar uletile 2 dobre igre od 24 koje dobijes.

Za tih 400kn godisnje mogu kupiti 2/3 DayOne AAA igre 

Ma jasno, ja govorim iz svog iskustva. Sve što želim igrati sam kupio prije nego što je došlo na PS+, tako da u principu ništa nisam dobio što bih želio igrati.

Ali nekome tko je nov i nedavno uletio u svijet playstationa je PS+ zakon. 

Plaćat ću ju vjerojatno i dalje, isto kao i za Switch.

12 godina

Ako je netko nov u svijetu igara općenito, onda mu je PS+ bezveze, jer sada dobije 2 igre mjesečno, umjesto 4-5, pa makar bile na različitim konzolama.

Pogotovo ako se ostvari predviđanje da će PS5 biti kompatibilan sa igrama na svim dosadašnjim Playstation konzolama.

Takvom novom igraču bi Xbox Game Pass bio najbolje rješenje.

PSN - DeniZg80
9 godina
neaktivan
Meni se uopće ne isplati plaćat za MP jer ga nit ne igram.Dosta mi je APEX tu i tamo.Ima i više nego dovoljno SP igara.Na PC-u imam barem besplatan MP ako mi se i igra sa indijancima koji su svi PRO čim su iz matere izašli.A nemam nit vremena više za multiplayer igranje,jedva odigram i ovako nešt.
12 godina
PlayStation 4

A možda smo svi mi postali malo nezainteresirani, jer se već osjeti kako se približava kraj ove generacije.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam jako zadovoljan PS Plusom. Besplatne igre su jako dobre i vecinu ih isprobam. Hitman mi je sad legao kao kec na desetku, jer sam nekad na PC-u odigrao prve dvije misije. Sad evo zavrsavam regularnu sezonu, na zadnjoj sam epizodi. 

Sto se tice iduceg mjeseca: Bas sam jucer razmisljao kako bi volio ponovo odigrati CoD: Modern Warfare, tj. Remster izdanje i eto, bas se to desi da ga ponude. 

Multiplayer igram pomalo u zadnja 3-4 mjeseca, npr. Red Dead Redemption sam odigrao par sati, a i For Honor sigurno nekih 10-15 sati i mogu reci me je For Honor cak i pozitivno iznenadio. 

Obzirom da sam uzeo 12 mjeseci za 45 eura, prezadovoljan sam onim sto dobijem.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 17:34 (dzelo).
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
protjeran
PlayStation 4

Imam jedan problem sa PS4.

Upalio je se i trazi update 6.2.

Probao sam staviti najnoviji update na USB(16Gb) i ubacio ga u playstation ali ne reagira.

Zatim sam fromatirao USB u FAT32 ali i dalje neće.

Probao sam napraviti hard reset i druge stavke iz izbornika koji se dobije drzanjem tipke za paljenje 20 sekundi ali bez uspjesno.

Ima li još nešto sto se može napraviti?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Hebe se meni za igre besplatne. Nego ne mogu igrat online bez te jebene pretplate. Hej Sony,.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Ne kuzim.... Dali je downloadao update i trazi install ili? Na kojem firmwareu si sada?

Inace, update s usb-a ti mozda neda zato sto je update vec skinut.....

Usb stick formatiraj kao exfat. Napravi direktorij PS4, u njemu direktorij UPDATE, a u njega kopiraj firmware.

Dakle, to na usb sticku treba izgledati

x:\PS4\UPDATE\PS4UPDATE.PUP

onda odi i sejf mod, i instaliraj ga.

Ovo sto sam pisao velikim slovima mora tako biti, znaci kreiras direktorije pisuci velikim slovima.

Mozda pomogne....

E da, usb stick mora biti u desnom usb portu ustekan....
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 20:55 (Damir22).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
protjeran
Samo se upalio i trazio update.I sada nece.

Probao sam to sto si rekao.

Formatirao sam usb u fat32.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ok a kad trazi update? Odmah po paljenju, kad hoces pokrenuti igru.....?

Na kojem.si firmwareu? Odakle si skinuo update, javi li kakvu gresku kad pokusas instalirati?
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 21:42 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Pojavio mi se višak SSD od 250GB pa sam ga piknuo u externo kućište i spojio na PS4 Pro kao extended storage.

Testirao sam RDR2 Online loading time sa HDDa i SSDa

HDD - 3:10 sekundi

SSD - 1:07 sekundi

Razlika je bolesna.

s time da skoro 40 sekundi otpada samo na ono vrtenje disclaimera i logoa na početku koje se ni ne da ubrzati. Da toga nema loadalo bi se za 15 sekundi.

Uglavnom, externi storage mora biti minimalno 250GB, znači ako je 249.99GB neće ga dati da formatirati. Što znači da oni od 240GB neće raditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 21:45 (Bitanga).
Moj PC  
8 0 hvala 5
8 godina
Boixus Nois PS kaže...

Imam jedan problem sa PS4.

Upalio je se i trazi update 6.2.

Probao sam staviti najnoviji update na USB(16Gb) i ubacio ga u playstation ali ne reagira.

Zatim sam fromatirao USB u FAT32 ali i dalje neće.

Probao sam napraviti hard reset i druge stavke iz izbornika koji se dobije drzanjem tipke za paljenje 20 sekundi ali bez uspjesno.

Ima li još nešto sto se može napraviti?

Ne razumijem ovaj problem. 

Tko traži update? Nudi li ti konzola da preuzmeš update ili ti neka aplikacija/igra traži da napraviš update prije korištenja?

Ili ti baš piše da umetneš USB stick s firmware fileom? Jer mi to nema ni najmanjeg smisla, zašto bi tražio update putem USB-a ako je spojen na net odakle može downloadati firmware bez problema?

9 godina
Ni ja nisam skuzio...

Skini recovery file, od 1gb, ako konzola kod paljenja trazi, s njim na usb kako je gore napisano.....

Ali bes detaljnog pojasnjenja tesko ti itko moze pomoci
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
PES 19 75KN
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ja ne mogu niti uci u aplikacije.Cim se upali dogodi se ovo kao na videu.

Evo video.

Znači kad se upali ovako bude kao na 1.22.

I onda ovo na 1.47.

Sto god izaberem uvijek je isti rezultat.

Stavio sam sve kako treba neće uopće da registrira USB tako da sumnjam da cu moci preko recovery file-a. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2019 23:48 (Boixus Nois PS).
9 godina
neaktivan
7kn jeftinije na UK računu :p
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice