PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.508.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
dart_tom kaže...
interist89 kaže...

Oglas je još aktivan pa pogledaj. Nisam doma da ti ga poslikam. Ili nemoj vjerovat, šta da radim.

Šifra oglasa: 25178433

Odlican deal, to je pro na slici

Zna povremeno uletiti tak na njusci stvarno dobre ponude ali to nestane brzinom svjetlosti

U svakom slucaju zelim ti puno sati uzivanja uz njega

Ako imaš keš, Njuškalo je prvo gdje se treba potražiti što se nudi. Ja sam uzeo prije 4 mjeseca laptop koji je plaćen 6000kn (Windowsi + Lap) za 3000kn, sa original Windowsima i 5 godina jamstva. Lik je na laptopu imao SSD koji nikad nije formatiran. Ljudi u Hrvatskoj su informatički nepismeni i toga treba bit svjestan. Nije sve muljaža nego ljudi ne znaju.

Kad sam zvao za ovaj PRO, da donekle provjerim je li PRO pitam ima li 500gb ili 1tb, čovjek kaže: nemam ja pojma šta vam to znači. Dakle on nije ni znao da ima PRO osim što mu to valjda piše na kutiji.

14 godina
PlayStation 4

onda je to ulov godine , Pro za 1300 kn sa dve igre i 2 DS4, kaj rec nego uzivaj 

Moj PC  
2 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
interist89 kaže...

Iiiiiii, konačno pao Pro! Ne sjećam se kad sam bio ovako uzbuđen. Doslovno nisam mogao spavati, a još me više jebe što neću moć igrat koliko bih želio zbog posla i ostalih obaveza.

Uglavnom, odlučio sam se uzeti preko Njuškala PS i čekao sam da uleti nešto što mi se čini ok. Kad ono lik stavi PS4 PRO sa dva Joya i 2 igrice (Watch Dogs 2 i PES 2016) za 1300kn, nažalost bez garancije ali realno za tu lovu...

Uzeo ga jučer, odmah kupio GTA i Rayman na sniženju. Cura, koja je bila naravno protiv kupovine ičega, jučer drmala samnom Raymana cca 3h 

poslao sam covjeku poruku da bi kupio ps4 i nije mi ni odgovorio, sad znam zasto :D :( 

14 godina
PlayStation 4

A svaka čast onda, šta reći. Nadam se da je stvarno sve ok s konzolom jer tako niska cijena nema nikakvog smisla. I za 1000 kn više bi vjerojatno otišlo poprilično brzo. 

A i čudno je što nema garanciju. Možda je pao s kamiona 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

A svaka čast onda, šta reći. Nadam se da je stvarno sve ok s konzolom jer tako niska cijena nema nikakvog smisla. I za 1000 kn više bi vjerojatno otišlo poprilično brzo. 

A i čudno je što nema garanciju. Možda je pao s kamiona 

Ma 100% ta je cijena premala za slim sa tom opremom.

16 godina
Mozda ima ban konzola...necemo coprat, nadajmo se da je sve u redu
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne znam ima li ban ili je pala s kamiona, znam samo da sam se ulogirao sa svojim accom, skinuo GTA V i Rayman i igrao ga cca 5h u komadu bez problema. 

Nije mi jasno čemu toliko čuđenje što netko prodaje nešto daleko ispod cijene, hrpa stvari se tako može naći na oglasnicima, samo treba imat živaca i vremena pratiti. Ista stvar je sa autima/tehnikom/kućama. Naravno da je moguće da je neka prevara u pitanju ali to čuješ/vidiš ili provjeriš ako možeš. E sad zašto je to ispod cijene? Zato jer netko ne zna koliko vrijedi, jer mu treba lova odmah, jer mrzi kad mu se ruši cijena ili je prevara to je drugi par rukavica.

2 0 hvala 0
14 godina
interist89 kaže...

Ne znam ima li ban ili je pala s kamiona, znam samo da sam se ulogirao sa svojim accom, skinuo GTA V i Rayman i igrao ga cca 5h u komadu bez problema. 

Nije mi jasno čemu toliko čuđenje što netko prodaje nešto daleko ispod cijene, hrpa stvari se tako može naći na oglasnicima, samo treba imat živaca i vremena pratiti. Ista stvar je sa autima/tehnikom/kućama. Naravno da je moguće da je neka prevara u pitanju ali to čuješ/vidiš ili provjeriš ako možeš. E sad zašto je to ispod cijene? Zato jer netko ne zna koliko vrijedi, jer mu treba lova odmah, jer mrzi kad mu se ruši cijena ili je prevara to je drugi par rukavica.

ja sam samo ljubomoran sto nisam tako dobro prosao :D

PSN Tokioplastic292
13 godina
PlayStation 4

Jel se zna zast nema garanciju ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bitanga kaže...

Igram Far Cry 5 (na PCu no nebitno). Igra je vrhunska. Već dugo me nije nešt tako oduševilo.

Podjeća me dosta na Ghost Recon Wildlands, ali još bolje u svakom aspektu.

Ja sam uzeo na PS4 zbog 4K i HDR-a, a i zbog činjenice da je FC4 na PC-ju bio jako loše optimiziran i trzao mi je iako nije trebao jer sam imao dobar stroj. Sad je to već malo stariji stroj i ne znam kako bi se na njemu vrtio FC5, pa sam se radije odlučio za kupnju na sigurno i nisam požalio. Uz motion flow izgleda predivno, a i navikao sam se manje-više na pucnjavu s kontrolerom. Iako nikad neće biti osjećaj kao s mišem. 

17 godina
PlayStation 4

Ja sam.ga odlucio igrat na X-u jer tamo briljira 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
interist89 kaže...

Ma samo deri nek ti je sa srećom

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

PLaystation PRO, kamera, fizičke igre: GT, WR 6 i G.R. Wildlands....jučer kupio za 1500 kn. Jest da sam se morao voziti iz Karlovca do Čazme...ali isplatilo se. Garancija je istekla 09.03.2018. Treba samo pratiti njuškalo. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 6:23 (Tabasco).

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel se zna zast nema garanciju ? 

Kaže da je nisu mogli nać. Rekao mi je da je kupljen u HT-u prije cca god dana i da nije siguran je li produživao jamstvo.

Nego, jučer sam išao očistiti ventilator od prašine. Super je Sony napravio ovo da možeš maknuti gornji poklopac bez da ijedan šaraf diraš i gubiš jamstvo ako ga imaš. Je li tako i na slim i onoj prvoj verziji?

9 godina
Na slimu je isto kao i na pro, dok fat nema takav poklopac, moras vijke odsarafiti. Kod fata mozes jedino poklopac od diska skinuti, ostalo ne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Nove glasine o Playstation 5.

-Uses AMD's Navi as its base architecture, not specifically using Navi.
-CPU is Zen
-Large amount of devkits have apparently gone out.
-Author suggests 2018 release of PS5 is not out of the question based on the amount of devkits released
-VR "goodies" baked in at the Silicon level. (Sony not giving up on PSVR any time soon is what I think)

PSN - DeniZg80
Moj PC  
2 0 hvala 3
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

evo nakon nekih mjesec dana proucavanja i cekanja prave ponude, napokon sam i ja uzeo ps4. Dakle decko je prodavao ps4 slim, 1TB kupljen u prvom mjesecu koji je u paketu sadrzavao 2 joysticka, gran turismo, COD ww2, i uncharted lost legacy..Ja sam pitao jel moze samo ps4 i joystick i dogovorili smo se za 1400kn..kad smo se nasli i obavili kupnju skontao sam da je odlucio sto prije prodat sve pa makar i za manju cijenu pa sam mu ponudio za drugi joystick, COD i uncharted jos 400kn i pristao je, tako da sam sve to dobio za 1800 i mislim da sam stvarno dobro prosao. Sad se bacam na prelazanje igrica i samo jedno pitanje za upucene. Bude li tokom godine kakvih akcija za ps plus da ono uzmem cijelu godinu po nekoj akcijskoj cijeni, da znam pa da ne uzmem sad cijelu godinu a onda dodje neka dobra akcija 

3 0 hvala 0
15 godina
tictactoe kaže...

evo nakon nekih mjesec dana proucavanja i cekanja prave ponude, napokon sam i ja uzeo ps4. Dakle decko je prodavao ps4 slim, 1TB kupljen u prvom mjesecu koji je u paketu sadrzavao 2 joysticka, gran turismo, COD ww2, i uncharted lost legacy..Ja sam pitao jel moze samo ps4 i joystick i dogovorili smo se za 1400kn..kad smo se nasli i obavili kupnju skontao sam da je odlucio sto prije prodat sve pa makar i za manju cijenu pa sam mu ponudio za drugi joystick, COD i uncharted jos 400kn i pristao je, tako da sam sve to dobio za 1800 i mislim da sam stvarno dobro prosao. Sad se bacam na prelazanje igrica i samo jedno pitanje za upucene. Bude li tokom godine kakvih akcija za ps plus da ono uzmem cijelu godinu po nekoj akcijskoj cijeni, da znam pa da ne uzmem sad cijelu godinu a onda dodje neka dobra akcija 

Čestitke .

Što se tiče PS+ bila je nedavno akcija prije tjedan dva godišnja. Sada imaš nekakvu za 3 mjeseca čini mi se.

https://store.playstation.com/en-hr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBSX3MDIS

15 godina
PlayStation 4

Svi se hvale pa ajde i ja ću.

Nakon dubinske pretrage njuškalovih oglasa odlučio sam se na kupnju još jednog ps4 pro zato što zašto ne.

Za 1320 kuna kupio sam ps4 pro white edition sa 6 dualshockova, 4 move kontrolera, kamerom, 2 psvr naglavna seta, 5 primjeraka disk verzije life of black tiger goty edition i 10 pari novih nenošenih čarapa.

P.S. trebaju mi samo 4 primjerka life of black tiger goty disk verzije pa 1 stavljam u prodaju za 500 kn. 

PSN - darklydexter
Moj PC  
10 8 hvala 0
15 godina
Ezio kaže...

Nakon dubinske pretrage njuškalovih oglasa odlučio sam se na kupnju još jednog ps4 pro zato što zašto ne.

Za 1320 kuna kupio sam ps4 pro white edition sa 6 dualshockova, 4 move kontrolera, kamerom, 2 psvr naglavna seta, 5 primjeraka disk verzije life of black tiger goty edition i 10 pari novih nenošenih čarapa.

P.S. trebaju mi samo 4 primjerka life of black tiger goty disk verzije pa 1 stavljam u prodaju za 500 kn. 

Muhahahhaha dobar sjedi 5. Zaboravio si reći da si za tu cijenu dobio i sony telku 4k 55"

17 godina
Ezio kaže...

Bitno je samo biti strpljiv. I stan kupiš tako, malo se strpiš do pred penziju i rokneš ga s kešom :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ezio 

Ne kuzim. Sto ce ti 2 PS4 Pro?

Ja sam na obicnom i ne pada mi na pamet kupiti jos jedan PS4. Ali da ovaj rikne, uzeo bih Pro.

Premda ovo tvoje mi djeluje stvarno dobar deal. Steta sto ja ne mogu naletjeti na takav oglas 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 15:05 (Chaky).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Ezio 

Ja sam na obicnom i ne pada mi na pamet kupiti jos jedan PS4. Ali da ovaj rikne, uzeo bih Pro.

Premda ovo tvoje mi djeluje stvarno dobar deal. Steta sto ja ne mogu naletjeti na takav oglas 

Hahaha, pa jesi pročitao s razumjevanjem? :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Ezio 

Pa jesam. Stvarno super deal.

Samo ne znam sto je ovom proslom trebalo toliko periferije.

Mozda je stalno organizirao gaming partyje?

Ne mogu naci Black Tiger na https://limitedrungames.com/

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 15:10 (Chaky).
14 godina
PlayStation 4

Chaky pa kuzis valjda da se Ezio zajebava?? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Chaky pa kuzis valjda da se Ezio zajebava?? 

Pa sta bi se zajebavao. Odlican deal. I ja bih se pohvalio, da sam na tako nesto naletio.

Vjerojatno bih i sam pokleknuo i kupio bih ga, bez obzira sto mi ne treba drugi PS4.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2018 15:35 (Chaky).
15 godina
Chaky kaže...

Ezio 

Komoda u kojoj su mi smještene komponente je jako nisko pa ponekad od stolića ne vidim ledice na ps4 pro i ne znam jel upaljen ili u stand byu. Stavio sam ps4 pro na stari isključeni ps4 tako da bude više pa da vidim ledice. I onda su mi doma dolazili neki snobovi i pričali da sam njub i luzer jer koristim ps4 kao podlogu za ps4 pro. Zato sam bacio stari ps4 i kupio još jedan ps4 pro pa sad ps4 pro stoji na ps4 pro.

PSN - darklydexter
11 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Ezio 

nadam se da je ovo trollanje XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Chaky kaže...

Ezio 

Komoda u kojoj su mi smještene komponente je jako nisko pa ponekad od stolića ne vidim ledice na ps4 pro i ne znam jel upaljen ili u stand byu. Stavio sam ps4 pro na stari isključeni ps4 tako da bude više pa da vidim ledice. I onda su mi doma dolazili neki snobovi i pričali da sam njub i luzer jer koristim ps4 kao podlogu za ps4 pro. Zato sam bacio stari ps4 i kupio još jedan ps4 pro pa sad ps4 pro stoji na ps4 pro.

A ha. Sad mi je jasnije. Ma super.

Da i sam bih tako napravio. Vjerujem da je cudno izgledalo jedno na drugom, a jedan ima 1 prorez, a drugi 2 proreza. Jednostavno neprirodno.

14 godina
MasterG kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
Chaky kaže...

Ezio 

nadam se da je ovo trollanje XD

A jok eto nije :p

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice