PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.506.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Zanimljiv je taj komentar u vezi Bloodbornea.

Samo bih spomenuo da se uspjeh i zadovoljština osjete vrlo brzo, kad otključaš prečac, pronađeš lampu i posebno kad ubiješ bossa. Ne treba čekati kraj igre.

A da pojede živce, pojede, tu nema rasprave. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

A da pojede živce, pojede, tu nema rasprave. 

Definitivno nema rasprave  Iako, možda nisam najmjerodavniji... meni i naizgled bezazleni Mario Kart 8 uspije pojest živce u relativno kratkom roku 

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
8 godina
PlayStation 4

Zna li ko koliko je bija Bloodborne goty na storeu kad bi ga dali na snizenje? Znan da je u SD 150 kn, ali bi ga rade digitalno uzea ako nije velika razlika.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 15:47 (Tututuru).

0 0 hvala 0
12 godina
Odi na psprices i sve ti piše.
https://psprices.com/region-gb/index
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina

Slučajnim pogledom na ženinu kreditnu karticu zamjetio sam da je na računu 150 kn. Je li tko igrao zomby army trilogy? Vidim da je lik iz sniper elite, a igram baš sniper elite 3 i sviđa mi se igra. Uz to mi stigne the order. The order sam imao cd i dobra igra, ali sam bio proslijedilo igru. Čitam da je kratka. Ima li neka igra do 150 kn da preporučite? Mad max ću uzeti kad bude na popustu. Divan osjećaj kupovati igre:)

hummer0 i chaky, hvala na korisnim informacijama u vezi ps+ na dvije konzole

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 18:24 (mariclius).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Tututuru kaže...

Zna li ko koliko je bija Bloodborne goty na storeu kad bi ga dali na snizenje? Znan da je u SD 150 kn, ali bi ga rade digitalno uzea ako nije velika razlika.

Na US store je bio 89 kn

15 godina
MasterOfDisaster kaže...

Jučer pokušao igrati Bloodborne, OMG koji promašaj za mene, totalni antitalent ne mogu proći uopće onog prvog vukodlaka u sobi   

Totalni FAIL za mene, sva sreća da sam ga kupio na disku, odmah ga dajem u prodaju kada dođem kući sa posla.

Rekao da pokušam igrati te SOUL igre, maybe not

Prvoga pretrči, kasnije ti je puno lakše kad skuži sistem samo treba igrat bez zaljetanja u neprijatelja pogotovo više njih nema rambo style.

Preporučio bi onima kojima je igra malo preteška da zovu pomoć online.

Znači mogu vam u pomoć doći još dva igrača i onda najteže boss-ove lakše sredite?

Možete zvati svoje prijatelje ili potpune strance.

12 godina
Skinut ženi 150 kuna s kartice da bi kupio ni manje ni više nego Zombi Army Trilogy...
Obavezno javi kak je prošlo.
14 godina
Druže Denizg, to "skinuo" sa ženine kartice zvuči nekako ružno. Pomisliti će forumaši da kradem ženi pare, a u pitanju je velika ljubav:) Evo igram zombie army trilogy. Za sada prezadovoljan. Pašu mi takve igre:)
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Nadam se uskoro i nekom popustu ta Sniper elite 4.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kada ce mi se azurirati shop za free ps plus igre jos uvijek mi stoji batman i deus ex

0 0 hvala 0
17 godina
Nikolacurak kaže...
Kada ce mi se azurirati shop za free ps plus igre jos uvijek mi stoji batman i deus ex

6.1

16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Skinut ženi 150 kuna s kartice da bi kupio ni manje ni više nego Zombi Army Trilogy...
Obavezno javi kak je prošlo.

Ne znam koja je igra nit me zanima bas..Evo pocrvenio sam kolko mi je neugodno procitat skinut zeni s kartice.Ja ne bi od srama ni dirnuo curinu karticu kamoli zeninu,ne od straha nego od srama.Jos pogotovo za ps igru,zamisli zena cijeli dan radi da bi joj ti mogao skinut 150 kn koju ces vjv igrat u gacama i potkosulji dok ti ne dojadi.Lame je ako ti zena financira plejku.

Sori na ot,morao sam reagirat 🤔

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
PlayStation 4

Evo koga zanima od novih forumaša možete igrat na PC-u  PS4:

https://remoteplay.dl.playstation.net/remoteplay/lang/en/index.html

tu je riješenje ako nemate zvuka kao recimo ja.

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/Remote-play-no-sound/m-p/25526616#M116993

znači ako je TV zauzet može i ovako.

sve mi je išlo glatko bez trzanja.

controller sam spojio kablom nisam mogao naći Bluetooth dongle negdje sam ga izgubio pa da probam bez kabela.

PS4 i komp. spojeni žičano na ruter.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 23:59 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Ne valja da peglam ženinu karticu, ne valja zombie army...
Izgleda da ipak nisam pravi gejmer. Pravi gejmer nikada ne uzima ženine pare. Uzima samo igre koje forumaši preporuče pa makar se njemu to ne sviđalo. Ako se jedan forumaš sprda sa drugim, svi se moraju sprdati i palac gore dati sprdatoru. Sprdator je uvijek u pravu.
Dragi moji forumaši tužna srca odlazim sa ovoga foruma. Osnovati ću forum gejmerskih amatera. Hvala i doviđenja! Duboko sam razočaran.

14 godina
Mislio sam da ste već navikli na moj crni humor o karticama:)
Večeras mi nešto fino se sprdati. Nemojte zamjeriti:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...

http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/Remote-play-no-sound/m-p/25526616#M116993

controller sam spojio kablom nisam mogao naći Bluetooth dongle negdje sam ga izgubio pa da probam bez kabla.

PS4 i komp. spojeni kablom na ruter.

Ak imaš plejku koja je poanta to spajat na pc ako ionako moraš koristiti njegov gamepad??? :D

17 godina
mariclius kaže...
Ne valja da peglam ženinu karticu, ne valja zombie army...
Izgleda da ipak nisam pravi gejmer. Pravi gejmer nikada ne uzima ženine pare. Uzima samo igre koje forumaši preporuče pa makar se njemu to ne sviđalo. Ako se jedan forumaš sprda sa drugim, svi se moraju sprdati i palac gore dati sprdatoru. Sprdator je uvijek u pravu.
Dragi moji forumaši tužna srca odlazim sa ovoga foruma. Osnovati ću forum gejmerskih amatera. Hvala i doviđenja! Duboko sam razočaran.

Nije da nema jedno ono 30 naslova do 150 kuna koji su hitčine, a ti uzimaš neki ispljuvak, i to još "tuđom" lovom :D

15 godina
mariclius kaže...

Ja bi ti preporučio da peglaš i ženu i njezinu karticu! 

15 godina
amd freak kaže...
hummer0 kaže...

controller sam spojio kablom nisam mogao naći Bluetooth dongle negdje sam ga izgubio pa da probam bez kabla.

Ak imaš plejku koja je poanta to spajat na pc ako ionako moraš koristiti njegov gamepad??? :D

Pa recimo ako je TV zauzet? maybe? n00b

16 godina
neaktivan

Pa recimo ako je TV zauzet? maybe? n00b

A zauzet je vecinom.Ipak su istanbulska nevjestan i big brother na programu 🙄.Inace ja imam doma 3 tva i ponekas mi cak budu i sva 3 tva i laptop zauzeti.Jel radi ovo i za mob? 🤣🤣

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 23:30 (big_guy).
17 godina
amd freak kaže...
hummer0 kaže...

Moraš imati official Sonyev DS4 Wireless Adapter da bi ti radio Remote Play bez kabla. I poseban DS4 uparen s njim.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.2.2018 0:36 (Bitanga).
8 godina
mariclius kaže...

Većina nas se navikla i nema ništa protiv, čak dapače. :D 

17 godina
PlayStation 4

Konačno mogu igrati Dirt Rally. Probao sam ga igrati još ranije za DS4 i nisam znao voziti. Kad sam kupio G29 volan probao sam opet, i nije bilo puno bolje.

Sad sa VRom i volanom konačno mogu igrati kako treba :-) Grafika je tragedija, al igrivost vrh. Trebale bi sve te VR varijante igara biti u stilu kao Ultrawings, kao crtić i onda grafika ne bi bila toliki problem.

Ovako dok se trude da bude realno VR ne može prikazati te detalje pa izgleda lošije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovaj uncharted je toliko dobra igra da mi čak i cura igra 

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Nudi mi lik za No Mans Sky, koji sam svega mozda 2 sata igrao i nemam volju za dalje COD IW ili Dragon Age inqisition.

COD mi se i ne uzima a za ovu drugu ne znam kakva je, pogledat cu na youtube ali da opet ovdje vidim je li neko igrao i kakva su misljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
arnes_king kaže...

Nudi mi lik za No Mans Sky, koji sam svega mozda 2 sata igrao i nemam volju za dalje COD IW ili Dragon Age inqisition.

COD mi se i ne uzima a za ovu drugu ne znam kakva je, pogledat cu na youtube ali da opet ovdje vidim je li neko igrao i kakva su misljenja?

Sve tri su bezvrijedne :-)

Dragon Age Inquisition je vjerojatno najbolja od te 3 (iako ju nisam igrao).

16 godina
neaktivan
Dragon Age Inquisition je odlična igra, preporučam.
13 godina
arnes_king kaže...

Dragons Age Inquisition je daleko bolja igra od ostale dvije navedene. Završio sam je prvo na PC-ju pa je par godina kasnije ponovno igrao na PS4 sa svim DLC-jevima, ali je nisam još završio. Međutim, ako nisi dosad igrao Dragons Age i nisi fan ili ako ti taj tip igre ne odgovara onda moja preporuka nema smisla.

14 godina
hummer0, peglam sve šta stignem osim tuđih žena:)
Vandit, danas sam za kaznu počistio cijelu kuću. Još sam kontaktirao ps store da ako je ikako moguće da mi zamjene zombie army za bloodborne, dark souls ili the witcher uz moju nadoplatu. Ne želim više biti gejmer amater. Vrijeme je za največe izazove. Spreman sam.
The order odlličan ako smijem to napisati?
Infamous, je li to ok za klinca od 5 god? Da ne igra mafiu i takve igre. To pitam za kolegu. Predložio bih mu zombie army, ali...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice