PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.506.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
bitmap kaže...

Nakon sto sam platinirao ac origins za nekih cca 65 sati, nabavo sam i napokon horizon zero dawn complete edition od kojeg sam ocekivao puno. U meduvremenu sam nabavio i cod ww2 na kojem imam sad nekih 40 sati a na horizonu nakon 20 sati jednostavno se vise nemogu natjerat da ga igram. Neznam zasto, nije zbog coda jer mi je on vec dosadio i tako sam sad u fazi da neznam sto da igram :(

valjda sam previse ocekivao od horizona a nije me se toliko dojmio, ac origins sam s gustom presao.

Dvije open world igre zaredom izmore čovjeka.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...
Purger155 kaže...

Izgleda predobro, iako mi idu na živce s tim da ne daju nikakav preview gameplaya nego screenshotove. Znači, Red Dead će se "klati" s terminom izlaska novog Battlefielda. Hrabro.

Mislis hrabro od strane EA?

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zna li netko radi li ovaj gamepad na PS4 bez problema?
https://www.links.hr/hr/gamepad-ms-industrial-console-2in1-za-ps4-ps3-102010143

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

BLOODBORNE

Jel se trebam osjećati loše što sam krenuo igrati s Lone Survivor originom (Vitaliy 14) i tek nakon uzastopnog grindanja za povećanje HP-a uspješno krenuo dalje haha.  Mislim da nema osobe koja zna Central Yharnam bolje od mene   Ali igrica je "a must" 

Nema ništa bolje kada si svježi vlasnik PS4 pa imaš minimalno 30-ak igrica zaostatka za odigrati

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.2.2018 23:01 (olrak).

3 0 hvala 0
15 godina
olrak kaže...

BLOODBORNE

Jel se trebam osjećati loše što sam krenuo igrati s Lone Survivor originom (Vitaliy 14) i tek nakon uzastopnog grindanja za povećanje HP-a uspješno krenuo dalje haha.  Mislim da nema osobe koja zna Central Yharnam bolje od mene   Ali igrica je "a must" 

Nema ništa bolje kada si svježi vlasnik PS4 pa imaš minimalno 30-ak igrica zaostatka za odigrati

Ako negdje zapneš možeš pozvati i online pomoć. Naravno ako igraš online.

17 godina
PlayStation 4

Uh kako mi je dobar Ultrawings na VRu. Sanjam o takvim igrama još od Commodorca i Flight Simulatora s jednom crtom preko horizonta.

Stara SW Battlefront VR misija me nije baš oduševila.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Uh kako mi je dobar Ultrawings na VRu. Sanjam o takvim igrama još od Commodorca i Flight Simulatora s jednom crtom preko horizonta.

nisam ni znao za tu igru. vidim da ju hvale. sad moram kupiti pa makar povraćao.

PSN - darklydexter
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Oce taj RED DEAD 2 na pc 

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 7:04 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Kako da se logiram na twitch preko PS4? Kada probam preko PS4 otvori mi se ekran s nekom kombinacijom slova i brojeva te link na adresu. Kada preko računala odem tamo logiran sam preko svog twitch acc. Gdje upisati ovu kombinaciju koju nudi PS4? Kako povezati twitch acc s PS4. Očito sam glup a još više frustriran kaj nisam skužio?
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
M0by kaže...

Moj savjet ti je da das malo vise para i uzmes normalan gamepad, ovakve stvari vole biti na losijem spektru kvalitete. Zadnji puta kada sam takvo nesto uzeo (od Ms-a cak) gljivice su imale sveukupno 8 smjerova i cudio sam se cudom zasto mi igraci u FIFI idu tako dijagonalno.

16 godina
odjavljen
olrak kaže...

BLOODBORNE

Ah, taj bloodborne mi je tiha patnja... Ne kupuje mi se PS samo zbog jedne igre a ne poznam nikog ko ga ima (tu di jesam, u Pagu) da mi ga može posudit na jedno mjesec dana dok ne završim igru.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
17 godina
Ezio kaže...
Bitanga kaže...

nisam ni znao za tu igru. vidim da ju hvale. sad moram kupiti pa makar povraćao.

Ima 3 moda za comfort, onaj defaultni ti zatamni prozore sa strane (vidiš samo ravno, gore i dolje) pa ih prikaže transparentne tek dok pogledaš u tom smjeru. Tu nema nikakve mučnine.

Imaju još 2 moda, dok je sve otvoreno i treći mod sa još tanjom konstrukcijom aviona. U njima se zna fino zavrtit u glavi kod rotacija ako si blizu tla. Ali ti modovi se mogu palit i gasit u toku igre pa si prilagodiš situaciji.

Igra je stvarno prekrasna i "imerzivna" (mrzim tu riječ). Gledaš kroz prozor aviona, približiš se instrumentima, vrh vrh.

Jedva čekam 100K VR displaye :-)

12 godina
sexytoiletpaper kaže...
M0by kaže...

Moj savjet ti je da das malo vise para i uzmes normalan gamepad, ovakve stvari vole biti na losijem spektru kvalitete. Zadnji puta kada sam takvo nesto uzeo (od Ms-a cak) gljivice su imale sveukupno 8 smjerova i cudio sam se cudom zasto mi igraci u FIFI idu tako dijagonalno.

Slažem se.

Ja sam nedavno kupio dosta kvalitetan kontroler za PC/PS3, pa se svejedno osjeti input lag (više na wireless a manje preko kabla).

A na ovom MSanovom, ko zna što sve ne valja.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
12 godina
PlayStation 4

Navodno novi PS4 firmware update donosi Supersampling.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Raja, sad mi je bas zao sto sam ikada uradio update na PS4, svakako ne igram online a sebi sam zatvorio vrata za CFW. Napokon je izasao nacin da se hakuje, odnosno instalira CFW na PS4 konzole, ali radi samo na verziji 4.05....

Rade i modovi, i igre piratizovane, izgleda da ce biti prodavanje svoje konzole i kupovina druge polovne koja nije azurirana. Rade cak i sve PS2 igre :D

Ili cu ipak malo sacekati i prestati raditi azuriranja dok ne izadje sta za novije verzije.

Evo kako izgleda mod za GTA V:

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 10:46 (arnes_king).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bitmap kaže...

Nakon sto sam platinirao ac origins za nekih cca 65 sati, nabavo sam i napokon horizon zero dawn complete edition od kojeg sam ocekivao puno. U meduvremenu sam nabavio i cod ww2 na kojem imam sad nekih 40 sati a na horizonu nakon 20 sati jednostavno se vise nemogu natjerat da ga igram. Neznam zasto, nije zbog coda jer mi je on vec dosadio i tako sam sad u fazi da neznam sto da igram :(

valjda sam previse ocekivao od horizona a nije me se toliko dojmio, ac origins sam s gustom presao.

Hehe ja sam za Bozic od cure dobio hzd i očekivao stvarno puno od igre medjutim  upalio ju par puta,svega nekoliko sati igrao i mjenjao za ww2.WW2 sam s guštom prešao(zadnji sam igrao mw2,nisam uopce htio probavati ona futuristicka s*anja).Sad sam za ww2 dobio ucharted collection i unch 4 pa je iduci na redu ac origins :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
13 godina
protjeran
big_guy kaže...
bitmap kaže...

Hehe ja sam za Bozic od cure dobio hzd i očekivao stvarno puno od igre medjutim  upalio ju par puta,svega nekoliko sati igrao i mjenjao za ww2.WW2 sam s guštom prešao(zadnji sam igrao mw2,nisam uopce htio probavati ona futuristicka s*anja).Sad sam za ww2 dobio ucharted collection i unch 4 pa je iduci na redu ac origins :)

Ja sam na Horizon ima 72 sata + jos 20ak na dodatku, a evo AC Origins sam stao na 40-ak i nemam vise volje.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

A ovisi od igrača jel više za story single player igre ili za open world.Primjerice kupio sam order na psnu za nekih 80 ak kn i mogu reć da sam uzivao u igri a vidim da su dosta lose recenzije o igri,meni se bas svidjela igra,očekujem neki nastavak..

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
arnes_king kaže...
big_guy kaže...
bitmap kaže...

Ja sam na Horizon ima 72 sata + jos 20ak na dodatku, a evo AC Origins sam stao na 40-ak i nemam vise volje.

Mozda bi tako i kod mene bilo da sam prvo krenuo igrat hzd pa onda ac origins, a nista uzet cu malo pauzu od open world igri pa vidjet dalje, a bas sam planirao nabavit i witchera 3 jer ga nisam nikad igrao 😂

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Hahah eh Witcher 3 mi je skroz zakazao, jedva nekih 5 sati odigrao i zamijenim ga za Order :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
arnes_king kaže...

Raja, sad mi je bas zao sto sam ikada uradio update na PS4, svakako ne igram online a sebi sam zatvorio vrata za CFW. Napokon je izasao nacin da se hakuje, odnosno instalira CFW na PS4 konzole, ali radi samo na verziji 4.05....

Rade i modovi, i igre piratizovane, izgleda da ce biti prodavanje svoje konzole i kupovina druge polovne koja nije azurirana. Rade cak i sve PS2 igre :D

Ili cu ipak malo sacekati i prestati raditi azuriranja dok ne izadje sta za novije verzije.

Uvijek postoji downgrade....vecinom sto sam gledao, svi ti cfwovi su fake

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
protjeran
dado16 kaže...
arnes_king kaže...

Uvijek postoji downgrade....vecinom sto sam gledao, svi ti cfwovi su fake

Ja ne znam za metodu da se moze PS4 downgrade-ovati, molim te posalji mi upute?

A znam da su bili, ali sada je ovo stvarni hack/mod i stvarno podrzava homebrew aplikacije :)

9 godina
neaktivan
Imam slican slucaj presao sam HZD u puno sati i sad igram nesto sitno AC:Origins i stao sam nakon 4,5 sati kao da sam izmoren iako mi je AC jedan od najdrazih serijala...

Jel Uncharted Collection vrijedi 150 kn(msm da su tu 1,2 i 3 dio) i kakve su igre? Nisam igrao niti jedan uncharted nov sam sa ps4 tako da ima dosta toga sta moram odigrat ,😂

0 0 hvala 0
9 godina
Ps4 downgrade firmwarea trenutno nije moguc, barem ne neka javno dostupna metoda, pa ne nasjedaj na kojekakve linkove i jutube filmice, u najboljem slucaju nece raditi, u najgorem ces brickati konzolu.

4.05 exploit je tu, provjereno i savrseno radi. Exploit novijih firmwarea takodjer postoji, sve do 5.03 ali nije dostupan javno, glasine kazu da ce ubrzo biti, mozda kad izadje 5.50 ofw. Ili nikad, tko ce to znati.

Osobno se nebi zurio rjesavati konzole pa kupovati neku koja je na nizem fw, 5.0x je safe bet, full exploit postoji, i kad tad ce osvanuti javno. Ali ako se ukaze prilika, zasto ne.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Jučer pokušao igrati Bloodborne, OMG koji promašaj za mene, totalni antitalent ne mogu proći uopće onog prvog vukodlaka u sobi   

Totalni FAIL za mene, sva sreća da sam ga kupio na disku, odmah ga dajem u prodaju kada dođem kući sa posla.

Rekao da pokušam igrati te SOUL igre, maybe not

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.2.2018 14:24 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Nitko ne može goloruk ubiti prvog vukodlaka (osim ako si hard-core veteran Soulsa).

U tome je i fora.

Dalje neću spojlati.

16 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...
Imam slican slucaj presao sam HZD u puno sati i sad igram nesto sitno AC:Origins i stao sam nakon 4,5 sati kao da sam izmoren iako mi je AC jedan od najdrazih serijala...

Jel Uncharted Collection vrijedi 150 kn(msm da su tu 1,2 i 3 dio) i kakve su igre? Nisam igrao niti jedan uncharted nov sam sa ps4 tako da ima dosta toga sta moram odigrat ,😂

Vrijedi.Prvi dio je dosta losiji ipak je 10ak god stara igra ali zabavna je igra isto.Drugi nastavci su daleko bolji.Kad prodjem ako ne kupis do tad javi se za nizu cijenu :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
7 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...

Definitivno vrijedi. Uzeo sam čim sam spojio PS. Zanimljiv story, odlični likovi.... Jedino što ti na US storu zna ista kolekcija biti na sniženju na samo 7$, znači 45 kuna. A i u punoj cijeni je jeftinija nego na našem.

Pravo iznenađenje mi je Tomb Raider reboot, ali valjda se toliko ne priča o tome jer nije ekskluziva. Mogu reći da mi je u rangu prva dva Uncharteda, ako ne i mrvicu bolja 

16 godina
DeniZg kaže...

Nitko ne može goloruk ubiti prvog vukodlaka (osim ako si hard-core veteran Soulsa).

U tome je i fora.

Dalje neću spojlati.

A ništa pokušat ću još jednom i nabaviti neko oružje, pa viditi kako će mi ići 

Vidim i ako uspijem da će to biti jedna igra koja služi isključivo za gubljenje živaca.

15 godina
MasterOfDisaster kaže...
DeniZg kaže...

U tome je i fora.

Dalje neću spojlati.

A ništa pokušat ću još jednom i nabaviti neko oružje, pa viditi kako će mi ići 

Vidim i ako uspijem da će to biti jedna igra koja služi isključivo za gubljenje živaca.

Kako sam cuo na cooptional podcastu, ne znam tocno tko je rekao da ima dva tipa ljudi sto se souls igara tice. Prva skupina zeli i hoce odvojiti vrijeme i zivce kako bi preslo igru i osjetio zadovoljstinu ili uspjeh. Druga skupina ce odma odustat i potraziti isti rezultat u necemu sto oni smatraju primjerenijim. Ja se svrstavam u ovu drugu s potencijalom da se jednom mozda nadjem i u prvoj. 

MadeInCroatia
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice