Nekome treba 20min, nekome 5 min, a nekome 3 minute
da si igrao znao bi.
Ne kuzim zakaj si se uopce ukljucio u pricu o tome kad ne znas. Ne moras svakom loncu bit poklopac.
Čemu napadi ad hominem? Smije li netko imati drugačije mišljenje o igri? Raspravljaj na normalan, civiliziran način ili jednostavno nemoj raspravljati.
Koje to brdo igara danas ima vraćanje na početak levela ili daleko unatrag, a da to nisu Bloodborne ili Dark Souls. Fakat mi je smiješno da spominješ Super Marija kao primjer, a vuče korijene iz vremena kad računala još nisu znala za save game? Btw. nijednog Super Marija nikad nisam igrao niti sam ikad igrao bilo što na Nintendu, uopće nisam fan te konzole, niti fan takvih igara.
Igrao sam prije 30-ak godina na Spectrumu Manic Minera koji je imao 20 levela. Dođeš do 19., izgubiš sva tri života i moraš opet krenuti od prvog levela. Da sam znao da i Bloodborne cilja na takav gameplay ne bih ga kupio. Sad znam, pa upozorim ljude koji se tek upoznaju s konzolom i u tome nema ništa loše. Više sam puta ponovio da poštujem mišljenje onih kojima je igra super, ali dajem drugo mišljenje o svom iskustvu. Ako se ne slažemo, neće svijet propasti. Imaš svoje mišljenje, poštuj tuđe. Simple.
Oprosti ak si se uvrijedio, no ono kaj ti tvrdis jednostavno nije tak. Kao sto sam reko prije BB ima dobro postavljene checkpointove. Postavljene su i precice do njih na tezim dijelovima ili pred bossove ako umres da se ne moras skroz vracat. Kaj je najbolje vecinu mobova u igri mozes jednostavno pretrcat. Kad umres mozes sve povratit natrag kao da i nisi umro. Mozes si pozvat prijatelja u pomoc ili AI-a ako nisi online. Mislim da ti igra daje dovoljno pomagala te smatram da i najveci pocetnici je mogu zavrsit ak joj daju šansu.
Ak ti se ne sviđa oke, al nemoj mi rec da te checkpoint sistem vrijeđa lol
@Bitanga
Zasto bi to bio problem developera ? Pa oni su uspjeli na temelju toga kaj je igra teska i kaj izbija iz mase.
Pa glavni slogan im je "Prepare to die" lol