Bez ikakve dvojbe, Bloodborne je najbolja igra ove generacije konzola. Ali isto tako to nije igra za svakoga. Traži puno strpljenja, živaca i kreativnih psovki, a zauzvrat nudi jebeni osjećaj otkrivanja, napredovanja, uspjeha uz najzabavniji combat sustav u bilo kojem RPG-u. Ima igra horor elemenata, ali to nije horor igra i ustvari te ta činjenica ne bi smjela odbiti od igre. Ja osobno ne volim ni horor filmove ni igre pa mi je opet BB na vrhu omiljenih igara.
Najbolje ti je po meni uzeti fizičku verziju jer to je stvarno specifična igra čiju genijalnost je jako teško opisati. Treba probati pa vidjeti da li ti paše. Ak se navučeš na taj gameplay onda ćeš vjerojatno htjeti odigrati i Dark Souls 1, 2, 3, a to ti je onda nekih 300+ sati gameplaya sveukupno.
Budući da je čovjek novi vlasnik PS4, kao što sam i ja bio prije nekoliko mjeseci kad sam kupio BB, ja bih mu svakako preporučio da igru isproba negdje prije kupnje, ako je ikako moguće. Za neke je to igra bez premca, dok je za neke (poput mene) neopisivo frustrirajuće iskustvo. Zato, MasterG, isprobaj jer definitivno igra nije za svakoga. Ako si spreman satima pokušavati proći jedan komadić puta, onda navali. Ja sam nakon desetak sati odustao i ne želim je više ni vidjeti na svom PS4.
Opet ponavljam, ne želim nikoga uvjeravati da je to loša igra jer ima milijune poklonika, samo dajem i drugo mišljenje da potencijalno ne baci novac kao ja. :)
Pa doslovno si napisao isto što i ja . Uzeti fizičku verziju, ak ti paše super, ak ne nikom ništa, prodaj dalje.
Ne, ti si rekao da je to bez ikakve dvojbe najbolja igra ove generacije konzola, a on je rekao da je to frustrirajuće iskustvo i da ga ne želi više vidjeti na svom PS4 :-P
Znači, igra koju bez problema ne možeš preporučiti svakome (nego kažeš da prvo proba jer je, eto tako, posebna) nikako ne može ponijeti titulu najbolje igre ove generacije konzola, možda jedino specifičnom krugu mazohista :-). Eventualno može biti na tragu da je se nazove kultnom igrom, iako ni za to trenutno nema sve potrebne preduvjete. To što pruža osjećaj zadovoljstva dok prođeš nešto je samo zato što si se prvo spustio na samo dno samopoštovanja. A ne zato što je to najbolja igra. :-P
Tak je meni DriveClub, dok 30 puta vozim isti time trial, da bih nabio još jednu sekundu za treću zvjezdicu. Nakon 3 takve epizode ganjanja jedne sekunde slijedeći time trial mi uzrokuje tikove, mučninu i želju da obrišem igru ;-)
Ja isto razmišljam o BBu otkad je izašao i još uvijek mislim da nisam spreman na to. Možda dok odigram sve druge igre prvo, i stare i nove koje će tek izaći :-P
Po mom mišljenju je HZD trenutno najbolja igra ove generacije konzola.