PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.498.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

Jel se moze kako aktivirat taj 14 dana trial za ps plus bez da unosim podate od kartice? Jednostavno ne volim davati podatke kartica samo tako. Ne bez tokena :( A paypal nemam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ne a i paypal ne radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Koliko vas ima onaj vertikalni stalak sa ventilatorom i punjacima kontrolera te koliko je to potrebna stvar što se tiče hladjenja konzole?
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...
Koliko vas ima onaj vertikalni stalak sa ventilatorom i punjacima kontrolera te koliko je to potrebna stvar što se tiče hladjenja konzole?

Potpuno nepotrebna.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
amd freak kaže...

Jel se moze kako aktivirat taj 14 dana trial za ps plus bez da unosim podate od kartice? Jednostavno ne volim davati podatke kartica samo tako. Ne bez tokena :( A paypal nemam.

Čemu nepotreban strah. Kupujem preko neta putem kartice od 1996 godine i nisam nikada imao problema a kupovao sam svašta. Na PSN mi je broj kartice otkako je sony podignuo taj servis i uopće se ne zamaram. Što ako danas sjednem u auto i lik me sastavi na izlasku iz ulice sa šleperom? To mi izgleda kao veća mogučnost od gubitka podataka s kartice, stoga uopće se time ne zamaram.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

jesam li samo ja totalna njubara kad je ciljanje u pitanju na kontroleru ili? XD

dakle na kompu rasturam BF franšizu i CS:go...ali brate mili na PS4 jedva pogodim stojeći lik kamoli onaj koji se kreće...totalno sam trebao bolje potrošit 149kn XD haha

:-) nemoj potezat tu priču... njubara si ko i ja, i to je to. Nemoj kupovat FPSove za konzolu i život će ti biti ljepši. I ne, "it doesn't get any better".

Potpisujem.

Ako nemas vremena svaki dan igrati par sati, da ostanes u formi, FPS je tlaka. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
amd freak kaže...

Ako se toliko bojiš , najbolje ti je da si precvikaš karticu.

Ja godinama koristim kreditnu karticu online.

Jedina krađa podataka mi se dogodila prošle godine i to pretpostavljam da uopće nije ukradeno online nego tijekom plaćanja hotelskog smještaja u austriji u živo. Neki Paki je s tim podacima naručio robe za 700 eura. Banka mi je sve riješila i nema problema.

PSN - darklydexter
15 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

jesam li samo ja totalna njubara kad je ciljanje u pitanju na kontroleru ili? XD

dakle na kompu rasturam BF franšizu i CS:go...ali brate mili na PS4 jedva pogodim stojeći lik kamoli onaj koji se kreće...totalno sam trebao bolje potrošit 149kn XD haha

:-) nemoj potezat tu priču... njubara si ko i ja, i to je to. Nemoj kupovat FPSove za konzolu i život će ti biti ljepši. I ne, "it doesn't get any better".

Potpisujem.

Uopće ne treba tako često igrati. Ja ne igram mjesecima pa uđem u štos nakon desetak minuta. To je kao vožnja bicikla.

PSN - darklydexter
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

Potpisujem.

Uopće ne treba tako često igrati. Ja ne igram mjesecima pa uđem u štos nakon desetak minuta. To je kao vožnja bicikla.

Nisam nikad naucio voziti biciklo  

10 godina
Ezio kaže...
Chaky kaže...
Bitanga kaže...
MasterG kaže...

Potpisujem.

Ovisi o igri u RSsiege mi treba duze da dođem u normalu jer tam ima stvarno puno dobrih igraca

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
14 godina
PlayStation 4

Just Cause 3 i Assassin’s Creed: Freedom Cry su besplatne igre za pretplatnike na PS Plus u kolovozu - http://play.st/2u188Df

2 0 hvala 1
17 godina
movie kaže...
amd freak kaže...

Čemu nepotreban strah. Kupujem preko neta putem kartice od 1996 godine i nisam nikada imao problema a kupovao sam svašta. Na PSN mi je broj kartice otkako je sony podignuo taj servis i uopće se ne zamaram. Što ako danas sjednem u auto i lik me sastavi na izlasku iz ulice sa šleperom? To mi izgleda kao veća mogučnost od gubitka podataka s kartice, stoga uopće se time ne zamaram.

Ja sam do sad imao 2 incidenta u 12 godina s karticama. 

1. Jednom su me zvali iz banke da će mi poslati novu karticu jer postoji sumnja da su podaci s moje ukradeni skupa s tisućama drugih na aerodromu u Frankfurtu (bio sam tamo par tjedana prije tog događaja i platio doručak u restoranu). Poslali su mi novu karticu i nikakvu štetu nisam imao.

2. Jednom sam primjetio sumnjivu transakciju s jednog stranog web shopa meni nepoznatog, na iznos od 42€. Prijavio banci, dali mi novu karticu i vratili mi cijeli iznos nakon analize frauda.

Banke se jako dobro brinu o tvojoj sigurnosti jer je to i u njihovom interesu pošto će ti nadoknaditi svu štetu osim ako nisi nešto teško zasrao. Jednom su me čak zvali da provjere da li sam napravio 10ak transakcija na google playu jer sam kupio novi mob pa sam kupio 10ak aplikacija po 1$ na akciji koje su mi trebale.

I dalje koristim kartice gdje god mogu, i ne namjeravam prestati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 11:15 (Bitanga).
11 godina
neaktivan
Pozdrav , treba mi savjet i neko da me uputi jer sam juce kupio ps4 konzolu nisam igrao ps od kad je ps2 bila u modi pa sam u svemu novi, juce sam napravio us racun jer sam citao da najbolje ponude i najjeftinije igrice budu , i kada se uzme ps plus najbolje igrice daju besplatne , zanima me ako kupim u santa domenica pretplatu koja je sa oznakom hr mogul ukucati na svoj acc koji je us jer sam iz bosne ili moram kupiti preko ps stora pretplatu godisnju i moze li obicna kartica ili mora biti kreditna ? Izvinjavam se ako sam postavio u pogresnu temu pitanje i ako je to prije objasnjeno al previse postova ima za traziti , Hvala Vam puno unaprijed , Lp

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kenan94 kaže...
Pozdrav , treba mi savjet i neko da me uputi jer sam juce kupio ps4 konzolu nisam igrao ps od kad je ps2 bila u modi pa sam u svemu novi, juce sam napravio us racun jer sam citao da najbolje ponude i najjeftinije igrice budu , i kada se uzme ps plus najbolje igrice daju besplatne , zanima me ako kupim u santa domenica pretplatu koja je sa oznakom hr mogul ukucati na svoj acc koji je us jer sam iz bosne ili moram kupiti preko ps stora pretplatu godisnju i moze li obicna kartica ili mora biti kreditna ? Izvinjavam se ako sam postavio u pogresnu temu pitanje i ako je to prije objasnjeno al previse postova ima za traziti , Hvala Vam puno unaprijed , Lp

Taj HR bon za pretplatu možeš koristiti samo na HR računu (općenito ne valja kupovat te bonove u SD, skuplji su), trebaš kupiti PS Plus za US account preko njihovog store-a ili preko Amazon.com (pošalju ti digitalni kod), ide ti visa, mastercard npr. ja koristim Visu prepaid za te svrhe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 13:04 (AngryBird).
17 godina
Tututuru kaže...
toxic kaže...

Jel bi netko bio voljan posuditi Hirizon zero dawn za ps4? Odužim se prvom prilikom.

Trenutne sve igre su mi digitalne a nisam siguran da se isplati dati sada za igru koja nema mp neke novce.

Naravno ako imate povoljnu ponudu mogu je i kupiti.

Hvala unaprijed.

Mogu ti ja posudit, posto san tek na 12% cca. Posalji mi u inbox podatke.

Samo da pohvalim kolegu.

Igra mi je dosla (posudio mi je bez ikakve naknade) jos je platio i poštarinu.

14 godina
toxic kaže...
Tututuru kaže...
toxic kaže...

Jel bi netko bio voljan posuditi Hirizon zero dawn za ps4? Odužim se prvom prilikom.

Trenutne sve igre su mi digitalne a nisam siguran da se isplati dati sada za igru koja nema mp neke novce.

Naravno ako imate povoljnu ponudu mogu je i kupiti.

Hvala unaprijed.

Mogu ti ja posudit, posto san tek na 12% cca. Posalji mi u inbox podatke.

Samo da pohvalim kolegu.

Igra mi je dosla (posudio mi je bez ikakve naknade) jos je platio i poštarinu.

Mislim da je piva najmanje šta mu duguješ  

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
12 godina
PlayStation 4

Uzeo sam Crasha u tcomu, nego, kojim redosljedom je najbolje igrati da ne ispalim na zivce, 2 pa 3 pa 1 ili 3 pa 2 pa 1?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jaZey kaže...

Uzeo sam Crasha u tcomu, nego, kojim redosljedom je najbolje igrati da ne ispalim na zivce, 2 pa 3 pa 1 ili 3 pa 2 pa 1?

Po redu... Nije tako strasno kako ljudi pricaju, da je malo teze je, ginut ces dok se ne naviknes na mehaniku igre, ali nije sad tipa dark souls itd. to su pretjerivanja...

Ako zelis pocet od najlakseg prema najtezem onda kreni sa 3, 2, 1...

I am over 9000!!!
17 godina
neaktivan
AngryBird kaže...
kenan94 kaže...

Taj HR bon za pretplatu možeš koristiti samo na HR računu (općenito ne valja kupovat te bonove u SD, skuplji su), trebaš kupiti PS Plus za US account preko njihovog store-a ili preko Amazon.com (pošalju ti digitalni kod), ide ti visa, mastercard npr. ja koristim Visu prepaid za te svrhe.

kenan94 

AngryBird dobro zbori.

Ali to je prije vrijedilo da je bolji US PSN. Nije ti to vise tako. Em je dolar narastao, em imas "gnjavazu" s kupovanjem PS+ bonova na Amazonu.

Po meni ti je bolje kreirati glavni na HR, PS+ igre u 95% slucajeva dodu iste. Mozes koristiti direktno nasu karticu od banke na PSN i sl.

I opcenito je bolje PS+ pretplatu uzimati direktno preko PSN-a, jer na bonovima je nepotrebna provizija.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sad ću vjerojatno ispasti debilček, al Bože moj, bolje spriječiti nego liječiti.  Eo od neki dan postao sam i ja posnosni vlasnik PS4 Pro. Sve spojim, zriktam ovo-ono i krenem igrati.. i totalno zaboravim da mi treba PS+ za multiplayer i The Division.  Uglavnom, na Shopt-u sam našao PS+ 12 mjeseci za 29.86 funti. Bez problema to uzmem i aktiviram na HR account ili to vrijedi za samo za područje UK? S obzirom da je zastavica UK na bonu (Link), a dosad u životu nisam kupovao PS+ bonove. 

0 0 hvala 0
11 godina

da da...The Last of Us me oduševio...igra je fantastična...evo baš sam ju prekojučer prošao :D

jedva čekam dvojku. i nastavak...ali nije mi toliko strašna koliko sam očekivao...ne znam, možda zato jer sam ju igrao nakon Until Dawn gdje sam se usro jedno 43 puta :)

hm svi hvale ovaj BB...sad je na akciji, ne znam da li da uzmem ili ne XD...a ne volim horrore nikako haha

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina
AngryBird kaže...

Teško da će s kreditnom karticom iz bosne moći kupovatinna usa storeu. Najjednostavniji način je kupovina bona preko neta.

17 godina
John_Doe_11 kaže...

Sad ću vjerojatno ispasti debilček, al Bože moj, bolje spriječiti nego liječiti.  Eo od neki dan postao sam i ja posnosni vlasnik PS4 Pro. Sve spojim, zriktam ovo-ono i krenem igrati.. i totalno zaboravim da mi treba PS+ za multiplayer i The Division.  Uglavnom, na Shopt-u sam našao PS+ 12 mjeseci za 29.86 funti. Bez problema to uzmem i aktiviram na HR account ili to vrijedi za samo za područje UK? S obzirom da je zastavica UK na bonu (Link), a dosad u životu nisam kupovao PS+ bonove. 

Sama zastavica ti sugerira za koji je store. Dakle, za HR store treba ti HR plus pretplata u kunama, za engleski kako si vidio engleska u funtama itd. Ne možeš miješati pretplate različitih zemalja baš kao niti bonove za kupnju sadržaja prekon PSN.

14 godina
MasterG kaže...

hm svi hvale ovaj BB...sad je na akciji, ne znam da li da uzmem ili ne XD...a ne volim horrore nikako haha

Bez ikakve dvojbe, Bloodborne je najbolja igra ove generacije konzola. Ali isto tako to nije igra za svakoga. Traži puno strpljenja, živaca i kreativnih psovki, a zauzvrat nudi jebeni osjećaj otkrivanja, napredovanja, uspjeha uz najzabavniji combat sustav u bilo kojem RPG-u. Ima igra horor elemenata, ali to nije horor igra i ustvari te ta činjenica ne bi smjela odbiti od igre. Ja osobno ne volim ni horor filmove ni igre pa mi je opet BB na vrhu omiljenih igara.

Najbolje ti je po meni uzeti fizičku verziju jer to je stvarno specifična igra čiju genijalnost je jako teško opisati. Treba probati pa vidjeti da li ti paše. Ak se navučeš na taj gameplay onda ćeš vjerojatno htjeti odigrati i Dark Souls 1, 2, 3, a to ti je onda nekih 300+ sati gameplaya sveukupno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Kd smo vec kod BB, ima tko da je prosao DLC, "The Old Hunters", razmisljam o nabavi, se isplati radi DLC-a uzimati GOTY verziju? (da ne bi bilo da sam lijen, pogledao sam nesto kratko gameplaya i procitao par revieowa, ali vise volim zapoceti igru "na cisto"?

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
14 godina
Johnny4286 kaže...

Kd smo vec kod BB, ima tko da je prosao DLC, "The Old Hunters", razmisljam o nabavi, se isplati radi DLC-a uzimati GOTY verziju? (da ne bi bilo da sam lijen, pogledao sam nesto kratko gameplaya i procitao par revieowa, ali vise volim zapoceti igru "na cisto"?

Kome god BB paše, DLC je must have. Old Hunters donosi hrpu genijalnih oružja (Rakuyo od Lady Maria bossa ) i odlične boss fajtove. Ja sam kupio odmah GOTY verziju, došao praktički do kraja u main igri, zatim riješio DLC i vratio se završiti main story.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 18:29 (Hexfire).
12 godina

Da. Ekspanzija je vrhunska, ali i teža od osnovne igre.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
DeniZg kaže...

Da. Ekspanzija je vrhunska, ali i teža od osnovne igre.

To da. Bio mi je popriličan šok kad sam došao iz main igre gdje sam više manje prolazio bez umiranja pa ovdje zapeo dosta dugo već na prvom neprijatelju . Neki "old hunter" neprijatelji u prvoj zoni su stvarno zajebani.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.7.2017 18:36 (Hexfire).
13 godina
Hexfire kaže...

Bez ikakve dvojbe, Bloodborne je najbolja igra ove generacije konzola. Ali isto tako to nije igra za svakoga. Traži puno strpljenja, živaca i kreativnih psovki, a zauzvrat nudi jebeni osjećaj otkrivanja, napredovanja, uspjeha uz najzabavniji combat sustav u bilo kojem RPG-u. Ima igra horor elemenata, ali to nije horor igra i ustvari te ta činjenica ne bi smjela odbiti od igre. Ja osobno ne volim ni horor filmove ni igre pa mi je opet BB na vrhu omiljenih igara.

Najbolje ti je po meni uzeti fizičku verziju jer to je stvarno specifična igra čiju genijalnost je jako teško opisati. Treba probati pa vidjeti da li ti paše. Ak se navučeš na taj gameplay onda ćeš vjerojatno htjeti odigrati i Dark Souls 1, 2, 3, a to ti je onda nekih 300+ sati gameplaya sveukupno.

Budući da je čovjek novi vlasnik PS4, kao što sam i ja bio prije nekoliko mjeseci kad sam kupio BB, ja bih mu svakako preporučio da igru isproba negdje prije kupnje, ako je ikako moguće. Za neke je to igra bez premca, dok je za neke (poput mene) neopisivo frustrirajuće iskustvo. Zato, MasterG, isprobaj jer definitivno igra nije za svakoga. Ako si spreman satima pokušavati proći jedan komadić puta, onda navali. Ja sam nakon desetak sati odustao i ne želim je više ni vidjeti na svom PS4.

Opet ponavljam, ne želim nikoga uvjeravati da je to loša igra jer ima milijune poklonika, samo dajem i drugo mišljenje da potencijalno ne baci novac kao ja. :) 

14 godina
Q-Tip kaže...
Hexfire kaže...

Budući da je čovjek novi vlasnik PS4, kao što sam i ja bio prije nekoliko mjeseci kad sam kupio BB, ja bih mu svakako preporučio da igru isproba negdje prije kupnje, ako je ikako moguće. Za neke je to igra bez premca, dok je za neke (poput mene) neopisivo frustrirajuće iskustvo. Zato, MasterG, isprobaj jer definitivno igra nije za svakoga. Ako si spreman satima pokušavati proći jedan komadić puta, onda navali. Ja sam nakon desetak sati odustao i ne želim je više ni vidjeti na svom PS4.

Opet ponavljam, ne želim nikoga uvjeravati da je to loša igra jer ima milijune poklonika, samo dajem i drugo mišljenje da potencijalno ne baci novac kao ja. :) 

Pa doslovno si napisao isto što i ja . Uzeti fizičku verziju, ak ti paše super, ak ne nikom ništa, prodaj dalje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice