- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

da, jer je zvucniik ugradjen u kontroler, dobar feature ali nije zazivio...
Pretpostavljao sam da je tako nesto, ali nisam bio siguran... Ne znam samo gdje izvlace te svakojake izraze, zar nije dovoljno reci stize nam nova igra, novi naslov ako je igra nova, ili stize nam nastavak CoD-a? Valjda to vise nije fora...
Pa teško možeš reći kraće od "new IP" u kontekstu u kojem je bitno. Drugo kod nas gdje nemamo tako lijep izraz, ali u USofEJU je to čist ok. Jer ak veliš da je nešto "new game" od Biowarea definitivno ti ne govori tako puno ko kad veliš da je nešto "new IP" od Biowarea. Pogotovo je to "bitno" kod raznoraznih glasina. Jer ak netko veli da Bioware radi novu igru onda ti kroz glavu prvo prođe da rade nastavak Mass Effecta, a kad čuješ da rade novi IP onda ti u pravilu interes više poraste jer znaš da će biti nešto poprilično drugačije.
Evo još malo offtopica, valjda ćete preživjeti :P
@4mal
Taj zvučnik mi je bio fora jedino u Last of Us jer se kroz njega čuje kad protreseš bateriju. A inače ni ne skužiš da je uopće tu. Više nepotreban gimmick ko i touchpad.

Eventualno kod tipkanja teksta pomaže, a u samim igrama se u najboljem slučaju koristi lijeva strana za jednu funkciju, a desna za drugu. Ili cijeli ko gumb. Nisam dosad vidio da netko to koristi kreativnije.
Ko što sam rekao, obični gimmick.
Your PlayStation Plus games for August are coming! Cause massive chains of destruction in OTT adventure Just Cause 3, or stalk the seas in Assassin's Creed: Freedom Cry.
Your new games will be available on 1st August. See the full list on the blog:http://play.st/2plusaug
Your PlayStation Plus games for August are coming! Cause massive chains of destruction in OTT adventure Just Cause 3, or stalk the seas in Assassin's Creed: Freedom Cry.
Your new games will be available on 1st August. See the full list on the blog:http://play.st/2plusaug
Ne mogu vjerovat.
Ja treci put zaredom na Redditu pogodio barem jednu igru D:
Samo da znate, JC3 je imao prije problema sa framerateom, nisam siguran jesu li popravili, prije dva mjeseca nije baš bilo dobro :/
Jedno za neke vjerojatno glupo pitanje...
Sta znaci kad negdje pise da stize novi IP naslov? Ja to protumacim kao da stize nova igra, nemam pojma sta tu IP oznacava
Hvala
IP ti je buzzword koji koristiš kad hoćeš biti cool novinar ili pokazati da si načitani forumaš. Ustvari je to samo nova igra, jer svaka igra je nečiji IP (kao i film, pjesma, knjiga, dizajn, slika, fotka itd).
Danas kad je normalno da ima 20 nastavaka jedne te iste igre, onda je teško objasniti što će biti nova igra koja izlazi, pa kažeš "new IP" da naglasiš da je to skroz nova igra, a ne 21. nastavak već postojećeg IPa.
Po meni čisto preseravanje.
Neznam ali na PRO-u sa boostom odlicno radi
Ja treci put zaredom na Redditu pogodio barem jednu igru D:
Samo da znate, JC3 je imao prije problema sa framerateom, nisam siguran jesu li popravili, prije dva mjeseca nije baš bilo dobro :/
Meni je JC3 čisto smeće. Igrao sam nedavno na PCu i igra je glupa do bola. Sva zablurana i trzava na i7 6700k i GTX 970 G1.
A Freedom Cry sam odigrao prije dvije godine, bio je na akciji za 50ak kn u to vrijeme.
Just Cause 3 na PC-u sa modovima je apsolutna genijalnost od zabave. Bez toga je to sasvim prosječan naslov u kojem ti sama igra često ne dopušta da se zabaviš. Ali definitivno bolje od većine lineupa odkad ja pratim. Ovaj Ass Creed expansion ću probati reda radi, ali probaš jedan Ass Creed, probao si sve.
Sve u svemu, solidna ponuda.
Jel te igre(koje sam skinuo) mogu igrati i nakon isteka triala?
Jel te igre(koje sam skinuo) mogu igrati i nakon isteka triala?
Ne, ali ako obnovis kasnije ostat ce ti te igre.
Kad ti istekne ps+ jednostavno se zakljucaju

jesam li samo ja totalna njubara kad je ciljanje u pitanju na kontroleru ili? XD
dakle na kompu rasturam BF franšizu i CS:go...ali brate mili na PS4 jedva pogodim stojeći lik kamoli onaj koji se kreće...totalno sam trebao bolje potrošit 149kn XD haha
jesam li samo ja totalna njubara kad je ciljanje u pitanju na kontroleru ili? XD
dakle na kompu rasturam BF franšizu i CS:go...ali brate mili na PS4 jedva pogodim stojeći lik kamoli onaj koji se kreće...totalno sam trebao bolje potrošit 149kn XD haha
:-) nemoj potezat tu priču... njubara si ko i ja, i to je to. Nemoj kupovat FPSove za konzolu i život će ti biti ljepši. I ne, "it doesn't get any better".
Tak je i meni bilo prije dok se nisam navikao a imas i one gljive za fps..
Sve je stvar navike, ja igram čak i BF1 na PC-u s ekipom, i to sa kontrolerom od plejke. Da znam lud sam , al meni je tak komotnije nego koristit tipkovnicu, sve je na dohvat ruke i redovno imam +10 killova. Koristim onaj kontrolfreek concave nastavak na desnoj gljivi.
Ako si okorjeli PC gamer (malo iskustva s kontrolerima), onda normalno da ti je teže u početku.
Ja sam u tom just causeu ( u 2 i kasnije u 3) samo letio naokolo sa padobranom i wingsuitom sa ciljem postizanja što duljeg leta. To mi je tako (pomodarskim američkim portalsko novinarskim riječnikom rečeno) satisfying.
Ako ti je TLOU tako napet, moraš probati Bloodborne i The Evil Within. Infarkt zagarantiran.
Ako ti je TLOU tako napet, moraš probati Bloodborne i The Evil Within. Infarkt zagarantiran.
Ja sam nedavno BB poceo ponovo prelazit i rasturio sam igru skoro do kraja, nisam izgubio osjecaj.... no ovaj Oprhan of Kos me muci ko da prvi put igram haha
Ja sam nedavno BB poceo ponovo prelazit i rasturio sam igru skoro do kraja, nisam izgubio osjecaj.... no ovaj Oprhan of Kos me muci ko da prvi put igram haha
Da, Orphan i Ludwig su mi užas. Jedini bossevi koje nisam uspio preći.
Moram se suzdržat da opet ne instaliram igru...
cek ludwig lol jeli go-cut isto tamo boss
Ne, krivo sam napisao. Ne Ludwig nego Laurence the First Vicar.
Sva sreća pa su oba bossa u Old Hunters ekspanziji, koja nije obvezna za završiti igru.
Fuck it, idem renistalirat igru...
joj nemoj se izvlacit iso si prije po trance partyjima jel tako
Je, First Vicar je užas. Meni je samo on ostao, tj razbio me puno puta pa sam krenuo dalje s glavnom igrom i kasnije zaboravio na njega. Još se premišljam dal da upiknem BB GOTY sad kad je 160 kuna, ali vjerojatno ću za zimske praznike.
Uh ova druga mi se čini za us..t se od straha Volim igre iz trećeg lica, a ti mi taman predložiš takve i to one koje su mi promaknule. Danima tražim čime da ublažim bol kad završim TLOU i eto tebe
Plejka zakon