PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.452.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
mariclius kaže...
Na fifi to drma kad igram karijeru i kad počinje odbrojavanje za kraj prijelaznog roka. Tad sam i shvatio da mi to baš škodi. Bude meni muka i od igri koje su iz prvog lica. Nije to za mene to silno okretanje:) Kako kome izgleda...

da da sjecam se toga to je gupost 
znao sam otic na kalendar da preskocim taj dan zbog toga :D

14 godina

North Jackson, Ohio za Amazon

Washington za US store

14 godina
PlayStation 4

Probao jucer navecer Until Dawn na 5.1 ozvučenju, scimo sam se dobro nekoliko puta, super je igra 

e da, odma na pocetku igre kad sam uso u settings i namještavao titlove i neke pizdarije ventilator na PS4 hoce poludit, ko da avion slijece u sobi, to nisam dozivio jos od Rocket League-a   

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Evo od jutros opet Error WS-37397-9 za PSN, pa već mi je pun ku**ac PSN-a. Šta to očito kada dođe update sve shebe ili koji vrag. Kada dođem s posla moram opet vidjeti da li se šta promjenilo u postavkama, jer mi se već to jedanput desilo pa sam na YT-u naša video sa rješenjem, ali ako se te postavke nisu promjenile onda ne znam šta ću napraviti. Totalna debilana od Sony-a.

Jučer sam si kupio Diablo III: Rise of the Necromancer i baš mi je sjeo onako fino. I LIKE IT.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Probao jucer navecer Until Dawn na 5.1 ozvučenju, scimo sam se dobro nekoliko puta, super je igra 

e da, odma na pocetku igre kad sam uso u settings i namještavao titlove i neke pizdarije ventilator na PS4 hoce poludit, ko da avion slijece u sobi, to nisam dozivio jos od Rocket League-a   

i meni je bio ps4 bučan kad sam igrao ud, ali rocket league i golf club to je vrh loše optimizacije po pitanju buke

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
14 godina
Spike1983 kaže...

Meni na Mafiji 3 ventilator popizdi...baš bruji....dok se recimo na GTA i FIFI malte'ne ni ne pali :D

17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Evo od jutros opet Error WS-37397-9 za PSN, pa već mi je pun ku**ac PSN-a. Šta to očito kada dođe update sve shebe ili koji vrag. Kada dođem s posla moram opet vidjeti da li se šta promjenilo u postavkama, jer mi se već to jedanput desilo pa sam na YT-u naša video sa rješenjem, ali ako se te postavke nisu promjenile onda ne znam šta ću napraviti. Totalna debilana od Sony-a.

Jučer sam si kupio Diablo III: Rise of the Necromancer i baš mi je sjeo onako fino. I LIKE IT.

Oni peru ruke

https://www.playstation.com/en-gb/get-help/help-library/error-codes/ws-37397-9/

Možda ti nešto od ovoga pomogne

http://www.playstationlifestyle.net/2016/05/26/psls-help-desk-ps4-ws-37397-9-error-fix/

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 11:50 (movie).
10 godina
PlayStation 4

Pozdrav ljudi!

Uzeo sam PS4 Slim D 1TB + Horizon Zero Dawn + PS Plus 90 dana u Linksu. Odustao sam od Pro verzije jer nemam namjeru kupovati novi TV dok ne pređemo na HEVC.

Ako i kad to bude

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Bit će, za tri godine. Zato jer smo propisima EU dužni zbog digitalne dividende smanjiti frekvencijski raspon za televizore i dati ga za mobilne komunikacije, što znaci da ćemo novom modulacijom morati ugurati vise kanala u isti prostor.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
hanteed kaže...
Spike1983 kaže...

i meni je bio ps4 bučan kad sam igrao ud, ali rocket league i golf club to je vrh loše optimizacije po pitanju buke

Meni je Rocket League u zadnje vrijeme dosta bolji što se tiče toga. Kad je igrica tek izašla, konzola je doslovno zvučala kao da avion polijeće. Sad se jedva i čuje da radi kad igram Rocket League, izgleda da je to popravljeno patchevima.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina

Nakon cca 10ak dana od zadnjeg pokusaja,danas san uspjesno doda karticu. Ali naravno, novi problem. Stisnes add funds/izaberen karticu koju san upravo doda na account/odaberen koliko love i kad stisnen potvrdu izbaci mi ovo: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.
Naravno da je sve tocno, i da na kartici ima love.

Edit: isa kupit ps+ 15 mj po cijeni za 12,kaze: 
Commerce is currently not available in your country/region

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 15:38 (Tututuru).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zadnjih mjesec i nešto mi PS4 ne radi kak bi trebao, točnije od predzadnjeg updatea, pa me zanima da li netko ima sličnih problema.

Zna se desiti svakih par dana da se neće upaliti. Znači, upalim ga, pojavi se plavo svijetlo i ugasi se nakon sekunde. Nakon toga ga je nemoguće upaliti ukoliko ga ne istekam iz struje na nekih 5+ minuta. 

Jučer kad sam stavio skidati igre za Plus prvi put se ugasio u radu, sve što je do tad skinuo se vratilo na 0 i opet je morao bit istekan is struje.

Ima netko sličnih problema i da li je to dovoljno za reklamaciju? Pošto eto, nakon toga više nije bilo problema, sve je skinuo, radi 20 sati bez problema, a i kod njih na servisu će se najvjerojatnije normalno upalit :)

17 godina
Tututuru kaže...

Nakon cca 10ak dana od zadnjeg pokusaja,danas san uspjesno doda karticu. Ali naravno, novi problem. Stisnes add funds/izaberen karticu koju san upravo doda na account/odaberen koliko love i kad stisnen potvrdu izbaci mi ovo: The credit card information is not valid. Please check your entries carefully.
Naravno da je sve tocno, i da na kartici ima love.

Edit: isa kupit ps+ 15 mj po cijeni za 12,kaze: 
Commerce is currently not available in your country/region

Zna se dogoditi. Ponoviš par puta dok ne primi karticu. Meni se to znalo događati.

8 godina
movie kaže...

Zna se dogoditi. Ponoviš par puta dok ne primi karticu. Meni se to znalo događati.

Uspilo nakon 10 puta (logicno  ). Uzea ps+ i rocket league GOTY. Ima li jos koja igra s ovih popusta sta bi preporucili? Zapela mi za oko Everybody's gone to the rapture. Pogledat cu trailer/gameplay kad doden s posla

17 godina
PlayStation 4

Ekipa... jučer navečer sam se igrao na plejki... stavio skinuti Until Dawn... i otišao spavati

danas dolazim doma s posla, palim telku, palim plejku (PS4 Pro) i ništa..crn ekran i zelene blinkajuće horizontalne linije

Isključio plejku iz struje, pričekao...upalio...pojavio se checking system status..došlo je do 100% i restartala se konzola
i onda opet..crn ekran i tanke zelene blinkajuće linije po ekranu..

prespojio HDMI portove ista stvar...

ponovo ugasio-upalio plejku..bez efekta...

crkla ili?

EDIT: proradilo iz čista mira.... !??!?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 20:47 (Ziga).

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.7.2017 22:15 (hummer0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

I nije bas neki izbor igara

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
maxy0 kaže...

Ako sam na nešto alergičan to su japanske igre :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
10 godina
Bitanga kaže...
maxy0 kaže...

Ako sam na nešto alergičan to su japanske igre :-)

kad je za njih potrebna vještina, a ne grindanje. :P

Posto mi se trenutno nista ne igra necu nist ni uzet, al inace bi uzeo DS3 sa DLC i RE7

13 godina
Uzet ću si ratchet clank i rosegun(tako nekako) i ostane mi dolara za još jednu igru. God of war 3 remastered ili mad max? Ne znam koju bih kupio. Puno ljudi hvale tu god of war, a to je vjerovatno igra sa ps2 ili ps3. Slatke brige:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mariclius kaže...
Uzet ću si ratchet clank i rosegun(tako nekako) i ostane mi dolara za još jednu igru. God of war 3 remastered ili mad max? Ne znam koju bih kupio. Puno ljudi hvale tu god of war, a to je vjerovatno igra sa ps2 ili ps3. Slatke brige:)

Sa ps3 je igra i daleko je bolja od mad maxa

13 godina
Ako se ne varam i the last of us je sa ps 3, a uživam u igri i za deset mi je. Ma za god of war mi kolega nahvalio, ali on je baš "bolestan" za tom igrom pa sam mislio da pretjeruje:) Sjećam se kad mi je svaki dan na poslu pričao za tu igru. Imao sam osjećaj da priča o nekoj ženi, a ne igri haha Eto hvala za mišljenje:) Drugom prilikom ću mad maxa. Lp
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Uzeo sam PS4 Slim D 1TB + Horizon Zero Dawn + PS Plus 90 dana u Linksu. Odustao sam od Pro verzije jer nemam namjeru kupovati novi TV dok ne pređemo na HEVC.

Ako i kad to bude

Stigao PS4 danas u 14h Odmah aktivirao PS+ i pograbio sve što je bilo free.

Ažururao se software i instalirao sam Horizon. Završila instalacija, reko idem probati kad ono 17GB dl prije nego što mogu igrati

Nije loša igra. Grafički mi je i više nego zadovoljavajuće. Jedino se na ciljanje "gljivama" moram navići

17 godina
aleng3 kaže...
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Ako i kad to bude

Ažururao se software i instalirao sam Horizon. Završila instalacija, reko idem probati kad ono 17GB dl prije nego što mogu igrati

Nije loša igra. Grafički mi je i više nego zadovoljavajuće. Jedino se na ciljanje "gljivama" moram navići

H:ZD je nekaj najbolje što sam igrao u zadnjih nekoliko godina.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...
aleng3 kaže...
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Ako i kad to bude

evo 25 sati i glavnu priču sam prosao.. također nešto najbolje sta sam igrao, sad ostavljam side misije dok ne nabavim 4k tv da vidim kako ce tu izgledati

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
maxy0 kaže...

evo 25 sati i glavnu priču sam prosao.. također nešto najbolje sta sam igrao, sad ostavljam side misije dok ne nabavim 4k tv da vidim kako ce tu izgledati

Još bolje :-) Pogotovo ako bude imao dobar motion smoothing.

11 godina
neaktivan
PlayStation 4
PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.7.2017 10:23 (madafaka85).

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

greska kosta 239 kn 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.7.2017 15:10 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

U utorak na sve PS4 konzole 15% placanjem Dinersom. Inace nemam diners pa ako netko moze pomoci po pitanju toga neka mi se javi.

0 0 hvala 0
13 godina
Krenulo me sa igrama pa da vas pitam:) Uzeo bih Batmana, ali ne kužim ima li za ps4 nastavaka koje baš treba odigrati jedan po jedan ili? Je li i to kao god of war sa ps3 igra?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice