Ja ne znam, mene su takve igre kao Crash Bandicoot ili Super Mario zaobišle potpuno. Dijete sam Spectruma, Commodorea 64 i Amige i takve igre nisu nam bile napete. Nintendo i druge konzole su me skroz promašile kroz djetinjstvo, doslovno nitko od frendova nije bio na tome, samo na Spectrumu, C64 i Amigi... a sad kad sam star(iji) gamerski djedica volim igrati ozbiljnije stvari. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne mozes,osin ako mi nije sta promaklo. Procitaj tu:
kupi preko neta bon za američki store. Najjednostavniji i najbolji način kako potrošiti novce.
Obvezatno si napravi dvostupanjsku zaštitu acc da ne ostaneš bez njega. Ja sam se dva puta uspješno obranio a ostao sam bez američkog acc kojeg su mi uzeli tko zna kad jer ga dugo nisam koristio. Nebitan mi pa nema veze. To ti je minuta posla a život znači.
Ma taj klasik se kupuje u digitalnom izdanju to nije za prodaju/razmjenu.
Bas zato jer je klasik hocu imati opipljivu fizicku kopiju koju cu s ponosm izloziti zajedno sa RnC a nadam se i sa Jack and Dexterom nesto kasnije.
Hvala još jednom Pogledat ću sada za lozinku koju se opcije jer baš ne kužim kako se to radi.
Evo uspio. Sigurnosno pitanje i mob stavio. Valjda je to to
Razmišljam se da uzmem preoder Fife 18 na treći account sa kolegom.
Po 30 dolara. Imali bi skupa taj account. Oboje samo karijere i sa društvom igramo.
Online ništa. 550 kn je preskupo, a ovako svako po nekih 190 kn.
Bitno nam je samo update igre da možemo skidati. To prolazi?
Until dawn ovaj mjesec za ps plus
https://blog.us.playstation.com/2017/06/28/ps-plus-free-games-for-july-2017/
Promaklo 😂
Dobivam.
A koji email imaš (hotmail, gmail...)?
Kak ja i hrpa drugih ne dobiva nikad newsletter, nezz
Gmail.
Vidim da se kolega gore "zabavljao" sa postavljanjem US accounta, jos sam novi u svijetu konzola, imam Hr acc i PS plus
Pa sad ako sam dobro shvatio ako zelim US acc
- napravim novi user s regijom US, odaberem drzavu koja ne naplacuje porez?
- Uzmem PSN gift karticu i uplatim lovu
e sad - ta igra je dostupna na svim racunima? i sto se PS+ tice, mogu igrati tu igru MP iako je na + na Hr accu?
Ak sam iznio neke nebuloze, molim bez osuda haha
Koliko vas uopce koristi US acc?
7 | Koristim US account |
---|
Vidim da se kolega gore "zabavljao" sa postavljanjem US accounta, jos sam novi u svijetu konzola, imam Hr acc i PS plus
Pa sad ako sam dobro shvatio ako zelim US acc
- Uzmem PSN gift karticu i uplatim lovu
e sad - ta igra je dostupna na svim racunima? i sto se PS+ tice, mogu igrati tu igru MP iako je na + na Hr accu?
Ak sam iznio neke nebuloze, molim bez osuda haha
Koliko vas uopce koristi US acc?
Dostupna je svima i mozes igrat mp iako je + na hr acc
Nisam čuo za državu koja ne naplaćuje porez?
Neke savezne države ne naplaćuju porez na trgovinu, ali ne znam kako bi ti izbjegao kad moraš kupiti bon preko Amazona, ne znam odbijaju li oni porez ako staviš neku državu bez trgovačkog poreza.

Kupim bon na Amazonu i platim bon od 50 tocno 49.99 koja je i cijena kod njih i ne placam nikakav porez njima a niti na storeu dok frend placa porez na storeu
Ja imam ps+ frend nema pa sad brijem da mozda zbog toga ili krivo brijem
Neke savezne države ne naplaćuju porez na trgovinu, ali ne znam kako bi ti izbjegao kad moraš kupiti bon preko Amazona, ne znam odbijaju li oni porez ako staviš neku državu bez trgovačkog poreza.
Imam dvoje djece u americi i koliko sam shvatio porez se svugdje plaća ali je stopa različita od države do države. Nemaju jedinstvenu stopu poreza. S obzirom na aktivnost, kćer mi je obišla gotovo sve države i nije rekla da je naišla na dućan u kojoj joj nisu obračunali porez koji se inače ne ističe na cijeni proizvoda već ti se pribroji kada dođeš na blagajnu. Cijene su uvijek istaknute bez poreza.
Imaš samo pet država koje nemaju porez a to su : Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire i Oregon
Nije ih teško zaobići u cijeloj americi.
Imaš samo pet država koje nemaju porez a to su : Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire i Oregon
Nije ih teško zaobići u cijeloj americi.
Istina. Za četiri sam siguran da nije bila. Visi jedino oregon ali nebitno. Ako si ih nabrojao onda znaš o čemu govoriš. Ja sam bio u samo dvije. Znam da svaka država ima svoju stopu poreza i da se porez ne iskazuje na cijenama na netu ili polici dućana. I to je ono što uvijek buni ljudi kod nas kada govore koliko recimo košta PS4 u americi. Svi vide onu istaknutu cijenu a nitko ne dodaje porez. Ajde, naučio sam nešto novo. Stvarno bih se kladio da si predložio jer sam bio ubijeđen da sve države naplaćuju porez...
Pozdrav raja,
Malo je off-topic ali TV ipak koristim u 90% situacija za gejming. Naleti na ponudu Philipsa 6412 2017 god, imaju verzije od 43'', 49'' i 55'' sve su sa veoma prihvatljivom cijenom pa da vas pitam da li je dobar ovaj model? Trenutno imam obicni PS4, pro ne znam da li cu nabavljati ali upgrade na PS5 cu raditi ali sigurno tek barem godinu-dvije nakon sto izadje na trziste.
Kupim bon na Amazonu i platim bon od 50 tocno 49.99 koja je i cijena kod njih i ne placam nikakav porez njima a niti na storeu dok frend placa porez na storeu
Koju si drzavu odabrao kad si radio racun? Vjerojatno si slucajno okinuo Aljasku, pa nisi ni skuzio porez.
Ja sam se prvi puta zeznuo i odabrao sam drzavu koja ima "online" porez, mislim da sam uzeo Texas.
Sad imam Aljasku Acc.
Koju si drzavu odabrao kad si radio racun? Vjerojatno si slucajno okinuo Aljasku, pa nisi ni skuzio porez.
Ja sam se prvi puta zeznuo i odabrao sam drzavu koja ima "online" porez, mislim da sam uzeo Texas.
Sad imam Aljasku Acc.
Ja sam imo New York pa opet nisam platio porez na amazonu
Miami, Florida ovdje, 0 % poreza
imas za iskljucit kompletno vibraciju, meni isto smeta tak da je od prvog dana na off
mislim da ides na settings, devices, controlers i onda pod tim imas opciju vibracije, i samo maknes kvačicu i to je to
U pravilu i meni vibracija smeta, ali ima nekih igara gdje je odlično implementirana i doprinosi boljem doživljaju igre. Lako ju isključim za svaku igru posebno u kojoj je baš bezveze ubačena reda radi.
U pravilu i meni vibracija smeta, ali ima nekih igara gdje je odlično implementirana i doprinosi boljem doživljaju igre. Lako ju isključim za svaku igru posebno u kojoj je baš bezveze ubačena reda radi.
Meni bas nikad ne smeta, tolko sam naviko da mi cak na pcu fali.