PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.461.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Pozdrav, zanima me jel tko kupovao ps4 nedavno, ako zna gdje ima dobra ponuda, i zanima me ima li razlike u ps4 slim naspram običnog ps-a? 
jedini uvjet je da se može uzeti na rate 

Šta kažete na ovu ponudu? https://www.se-mark.hr/detalji_proizvoda.bc6ea243e9cf49cb8a6fb577f18acb1e.ps4-500gb-slim-d-chassi-s-white.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 10:11 (makaown).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Pozdrav ljudi!

Planiram sad kad bude povrat poreza kupiti PS4. Zanima me da li da kupim PS4Slim 1TB ili PS4Pro? 4K Tv nemam niti ga planiram uskoro kupiti.

Isplati li se kupiti Pro ako planiram igrati na 27'' monitoru?

Hoće li sad sve nadolazeće igre biti za Pro ili?

Vrti li i Slim neke igre u 60FPS ili je to samo za Pro (prije svega Horizon, Uncharted/Nathan Drake collection, God of War)?

Koliko je Slim future proof?

Znate li planira li koji shop kakav bundle s Pro verzijom?

Daje li Links ikad kodove za popust kao SD?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!

Lp

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Planiram sad kad bude povrat poreza kupiti PS4. Zanima me da li da kupim PS4Slim 1TB ili PS4Pro? 4K Tv nemam niti ga planiram uskoro kupiti.

Vrti li i Slim neke igre u 60FPS ili je to samo za Pro (prije svega Horizon, Uncharted/Nathan Drake collection, God of War)?

Lp

Neda mi se detaljno objašnjavat ali ako nemaš 4K tv HDR nemaš šta kupovat PS4 Pro. To je samo za 4K HDR tv-e.

Sve novije igre radit na bilo kojem PS4.

15 godina
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Lp

Gle ako ti pare nisu toliki uvijet onda bolje uzmi Pro jer je on definitivno više future proof nego Slim verzija. Osobno imam Slim verziju koju igram na Samsung 50" FHD TV-u i prezadovoljan sam. Ne patim na te FPS-ove, ali koliko sam vidio u rijetkim igrama do sada FPS pada ispod 50 fps (većinom je između 50 - 60 fps-ova) na Slim verziji što je meni sasvim dovoljno. Prednosti Slim-a naspram Pro verzije je to da je Slim tiši i manji, sve ostalo je na strani Pro konzole.

Što se tiče igara, sve buduće će biti prilagođene da iz Pro verzije izvuku maksimum, dok će na običnim verzijama igre raditi normalno kako su i do sada radile.

Koliko znam niti jedan shop nema Pro verziju sa nekim bundle-om.

Links ne daje kodove za popust kao SD.

Što se tiče igranja na monitoru od 27" Pro nije overkill, ali za to ti je i Slim dovoljan, jedino što ćeš u nekim igrama na Pro verziji dobiti veći fps.

Eto toliko od mene, nadam se da sam ti donekle pomogao.

17 godina
neaktivan
makaown kaže...

Pozdrav, zanima me jel tko kupovao ps4 nedavno, ako zna gdje ima dobra ponuda, i zanima me ima li razlike u ps4 slim naspram običnog ps-a? 
jedini uvjet je da se može uzeti na rate 

Šta kažete na ovu ponudu? https://www.se-mark.hr/detalji_proizvoda.bc6ea243e9cf49cb8a6fb577f18acb1e.ps4-500gb-slim-d-chassi-s-white.aspx

Na rate, Sancta-Domenica.

Tututuru kaže...

2. Jedino misto di ga mogu stavit je ispod/kraj televizije, ovisi di zabusin policu. Bi li bilo pametnije napravit policu od cca pola metra i stavit letvicu na celo te police,da ga mogu malo vise (10ak cm) odmaknit od zida. Vidin da ste prije pisali o grijanju i strujanju toplog zraka koji izbacuje.

Pretpostavljam da je telka na zidu, kad postavljas ovakvo pitanje?

https://www.google.hr/search?q=PS4+on+wall&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjd7MnwksrUAhUIVRoKHWdxAYcQ_AUICigB&biw=1176&bih=668

Ja bi ga stavio kao na slikama. Da ispuh bude OD Tv-a. Najlijepse esteski i efikasno hladenje.

Osobno bih htjeo da omoguce cross platform izmedu XBoxa, PC-a, Switcha, PS4.

Ne vidim zasto bi to stetilo Sonyju. Ekipa iz Rocket League ionako tvrdi, da se sve vrti na njihovim serverima.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
R36 kaže...
aleng3 kaže...

Pozdrav ljudi!

Lp

Neda mi se detaljno objašnjavat ali ako nemaš 4K tv HDR nemaš šta kupovat PS4 Pro. To je samo za 4K HDR tv-e.

Sve novije igre radit na bilo kojem PS4.

To baš i nije točno. Većina igara izgleda i radi nešto bolje na PS4 Pro, čak i na 1080p ekranima. Da, razlika nije velika ali ne treba širiti dezinformacije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
tomko kaže...

Pozdrav,

Jedno pitanje...

Posjedujem osnovnu igru Battlefield 1 na PS4, dakle bez premium passa. Planiram si kupiti sljedecu ekspaziju "In the name of Tsar" kad izađe, ito samo nju i nijednu od preostale 3 sto ces biti u konačnici dostupne. Zanime me na koji nacin bude to funkcioniralo u Matchmakingu u MultiP.?? hocu li moci igrati multiplayer samo sa ljudima koji isto tako imaju osnovnu igru i kupljenu samo tu istu ekspaziju ili kako već??? Nije mi to bas jasno jer sam citao negdje da premium igraci igraju samo sa premium igracima..pa mozda vrijedi isto i za pojedinacno kupljene ekspanzije??

Hvala na odgovoru.

Ja Battlefield 1 igram na PC-ju, ali pretpostavljam da je isto i na PS4. Uglavnom, kad izađe In the Name of the Tsar, bit će pokrenuti serveri koji će vrtjeti samo taj DLC i samo mape iz tog DLC-a. Isti slučaj imaš i sada s prvom ekspanzijom, postoje serveri koji vrte originalne mape i postoje serveri koji vrte samo prvi DLC. Ja barem u svojih ohoho sati igranja dosad nisam naletio na nijedan server koji miješano vrti vanilla mape i DLC mape. Doduše, uglavnom igram na official DICE serverima, pa je moguće da netko u rotaciji ima doslovno sve mape koje su izašle.

Dakle, moći ćeš uglavnom bez problema igrati na serverima koji vrte vanilla mape i mape iz drugog DLC-a, dok se i dalje nećeš moći spojiti na sve servere koji u rotaciji imaju mape iz ostalih ekspanzija.

Bitanga kaže...

Ja sam jučer baš pokrenuo na PCu opet, nakon nekoliko mjeseci pauziranja. Htio sam odigrati jedan operation po prvi put, nije bilo igrača.

Pokrenuo neki drugi operation, poginuo valjda 10 puta u 2 minute, sam u teamu pa moram trčat non stop do bitke... Lijepo izašao van i obrisao igru ;-) Nije mi legla ni prvi put, a ni sad nije bilo ništa bolje.

Ima puno zabavnijih FPSova.

Pa ne znam što si očekivao nakon više mjeseci pauze, da ćeš odmah imati 30-0? :) Ja kad ne igram dva dana treba mi mapa zagrijavanja da muscle memory proradi. 

Meni je BF1 i dalje super zabavan i nakon više od 500 sati. Skoro svaki dan uletim i potučem se bar na mapu-dvije.

17 godina
Q-Tip kaže...

Pa ne znam što si očekivao nakon više mjeseci pauze, da ćeš odmah imati 30-0? :) Ja kad ne igram dva dana treba mi mapa zagrijavanja da muscle memory proradi. 

Meni je BF1 i dalje super zabavan i nakon više od 500 sati. Skoro svaki dan uletim i potučem se bar na mapu-dvije.

Nije da nisam ništa igrao to svo vrijeme. Igram druge FPSove tu i tamo, i obično imam dobar score (npr. Overwatch, Titanfall 2, Rainbow Six Siege, Ghost Recon Wildlands).

Ma htio sam reći da mi se koncept BF nikad nije sviđao, a igrao sam ih sve osim četvorke. Team deathmatch mi je jedini mod koji nije frustrirajući. Ovo ostalo mi uopće ne odgovara.

Kužim da se pokušava isfurati feeling pravog rata, ali respawn svakih 15 sekundi mi nije zabavan. A nisam tip igrača koji čuči negdje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Ima dosta elemenata u tom Battlefieldu koje treba savladati (mape, timska igra, oružja). Nije baš da možeš jurišati na prve linije i kositi ljude jednog za drugim.

Možda skineš jednog, doći će drugi iza ugla koji će te roknuti i oživjeti ovog kojeg si roknuo.

A povrh toga, igra je već mjesecima na tržištu. Igraš protiv ljudi koji to drmaju svaki dan non-stop. 

Igranje drugih FPS igara baš i ne pomaže. Ja sam prešao sa BF1 opet malo na Battlefront i ubijaju me ko zeca.

Milsim da je to generalni "problem" sa svim kompetitivnim igrama. Batlefield, COD, Starcraft 2 itd.

Protekom vremena diže se "plafon" skilla, razvija se "meta" igra koju moraš skužit i ako si krenuo kasnije igrati, bit će ti osjetno teže postati "konkurentan".

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 22:58 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da su razlicite ali koju od ove cetiri igre bi vi izabrali da sutra kupujete:

10 Batman Return to Arkham
4 Far Cry Primal
10 Heavy Rain + Beyond Two Souls
4 Until Dawn Extended

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nemogu jednu pa moj izbor ide za combo pack i until 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.6.2017 23:22 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
DeniZg kaže...

Ima dosta elemenata u tom Battlefieldu koje treba savladati (mape, timska igra, oružja). Nije baš da možeš jurišati na prve linije i kositi ljude jednog za drugim.

Možda skineš jednog, doći će drugi iza ugla koji će te roknuti i oživjeti ovog kojeg si roknuo.

A povrh toga, igra je već mjesecima na tržištu. Igraš protiv ljudi koji to drmaju svaki dan non-stop. 

Igranje drugih FPS igara baš i ne pomaže. Ja sam prešao sa BF1 opet malo na Battlefront i ubijaju me ko zeca.

Milsim da je to generalni "problem" sa svim kompetitivnim igrama. Batlefield, COD, Starcraft 2 itd.

Protekom vremena diže se "plafon" skilla, razvija se "meta" igra koju moraš skužit i ako si krenuo kasnije igrati, bit će ti osjetno teže postati "konkurentan".

Ma nema tu nikakve taktike osim ako igraš sa svojim frendovima/timom. To je sve samo čisti kaos, svi trče i ginu. Eksplozije na sve strane, sve se trese, pucaju po tebi sa svih strana. I ovaj koji brije da ima taktiku na kraju najebe radi tuđe gluposti.

Zato me ni ne zanimaju takve igre. Nisam ja tip igrača za to. Ima puno igara za igrati, premalo vremena, ne stignem se toliko posvetiti jednoj igri.

Nije mi gušt igrati ako su veliki teamovi. Dok je to 5 vs 5 ili sl. onda stvari postaju osobne i to ima smisla. 40-40 je bez duše, a o više da ni ne pričam :-)

A i ovo što ti pričaš je isto točno. Često podcjenjujemo fanatike. Uvijek me fasciniralo (negativno) kada se netko posveti igri 24 sata na dan.

Kad vidim ekipu koja je 10, 20, 100 puta veći level od mene, a ja mislim da igram previše, onda se uvijek zapitam pa dobro što ja tu radim :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
14 godina
ks95hr kaže...

Znam da su razlicite ali koju od ove cetiri igre bi vi izabrali da sutra kupujete:

Ako nisi igrao ni jednog Batmana, onda je Returno to Arkham daleko najkvalitetniji izbor. Dobiješ 2 genijalne igre od kojih je svaka mogla biti Game of the Year u godini izlaska.

Ostale igre su solidne i s njima nećeš fulati, ali definitivno nisu ta razina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2017 8:51 (Hexfire).
15 godina
ks95hr kaže...

Batman mi je fenomenalan zbog arkham trilogije sam postao DC fan.

MadeInCroatia
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Ma nema tu nikakve taktike osim ako igraš sa svojim frendovima/timom. To je sve samo čisti kaos, svi trče i ginu. Eksplozije na sve strane, sve se trese, pucaju po tebi sa svih strana. I ovaj koji brije da ima taktiku na kraju najebe radi tuđe gluposti.

Zato me ni ne zanimaju takve igre. Nisam ja tip igrača za to. Ima puno igara za igrati, premalo vremena, ne stignem se toliko posvetiti jednoj igri.

Nije mi gušt igrati ako su veliki teamovi. Dok je to 5 vs 5 ili sl. onda stvari postaju osobne i to ima smisla. 40-40 je bez duše, a o više da ni ne pričam :-)

A i ovo što ti pričaš je isto točno. Često podcjenjujemo fanatike. Uvijek me fasciniralo (negativno) kada se netko posveti igri 24 sata na dan.

Kad vidim ekipu koja je 10, 20, 100 puta veći level od mene, a ja mislim da igram previše, onda se uvijek zapitam pa dobro što ja tu radim :-)

Ja nemam takvo iskustvo a uglavnom igram sa nepoznatima. U conquestu ili dominationu ako commander ne zadaje naredbe, par puta pošaljem request dok mene ne stavi za commandera. Zadajem naredbe i ekipa uglavnom slijedi, iako se ne znamo.

Nekad uletim u squad u kojem svi leže na proplanku i snajpaju, ali prebacim se u drugi squad i nema problema. Tako da ja uopće nemam neki dojam kaosa u ovoj igri. Stalno je neka akcija i uglavnom je smisleno.

PSN - darklydexter
17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Ma nema tu nikakve taktike osim ako igraš sa svojim frendovima/timom. To je sve samo čisti kaos, svi trče i ginu. Eksplozije na sve strane, sve se trese, pucaju po tebi sa svih strana. I ovaj koji brije da ima taktiku na kraju najebe radi tuđe gluposti...

Ne bih se bas slozio. Vjerojatno igras na taj nacim, pa ti tako izgleda cijela igra.

Ezio je dobro opisao. Mozes biti i s nepoznatom ekipom u squadu, a da igrate objective/team play. Naravno da je lakse, ako imas "svoju" ekipu, gdje vec znate kome sta bolje odgovara.

Problem je sto pokusavas igrati BF na nacin kako igras Overwatch i sl. igre koje su manjeg obima (5 vs 5) kako si napisao.

Mene ne pere adrenalin u niti jednoj igri kao BF. Jednostavno je epski, ali moras imati vremena za duze partije i strpljenja za teamplay.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Ma nema tu nikakve taktike osim ako igraš sa svojim frendovima/timom. To je sve samo čisti kaos, svi trče i ginu. Eksplozije na sve strane, sve se trese, pucaju po tebi sa svih strana. I ovaj koji brije da ima taktiku na kraju najebe radi tuđe gluposti...

Ne bih se bas slozio. Vjerojatno igras na taj nacim, pa ti tako izgleda cijela igra.

Ezio je dobro opisao. Mozes biti i s nepoznatom ekipom u squadu, a da igrate objective/team play. Naravno da je lakse, ako imas "svoju" ekipu, gdje vec znate kome sta bolje odgovara.

Problem je sto pokusavas igrati BF na nacin kako igras Overwatch i sl. igre koje su manjeg obima (5 vs 5) kako si napisao.

Mene ne pere adrenalin u niti jednoj igri kao BF. Jednostavno je epski, ali moras imati vremena za duze partije i strpljenja za teamplay.

Ja još nisam kupio bf1, mislim da je sada kasno, ne znam mape niti išta zar ne ?

Ima li neki s&d mod?

17 godina
Chaky kaže...
Bitanga kaže...

Ma da, meni to ne paše, ne zabavlja me. Vrijeme preživljavanja je nikakvo osim ako se skrivaš po rupama i šuljaš okolo, a za to nemam živaca ;-)

10 godina
PlayStation 4

meni najnapetije u Siege-u 

no nemam bas vremena za igranje pa uopce ne igram jer treba vremena da uđem u formu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

meni najnapetije u Siege-u 

no nemam bas vremena za igranje pa uopce ne igram jer treba vremena da uđem u formu

R6 Siege ima odlično riješeno dosta toga, a pogotovo zvukove. U BF1 mi je to jedna od najvećih zamjerki, gotovo pa ne čuješ lika koji je pokraj tebe. Možda su popravili, nisam pratio.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

To baš i nije točno. Većina igara izgleda i radi nešto bolje na PS4 Pro, čak i na 1080p ekranima. Da, razlika nije velika ali ne treba širiti dezinformacije.

Ne širim dezinformacije...ali 1000kn razlike između PRO i slim se ne isplati...

Ako imaš full paket PS4 Pro i 4K HDR TV - onda se PRO isplati..., ako kolega neće kupovat 4K tv onda razliku neku ogormnu između PRO i slim neće primjetit - govorim o kvaliteti slike. Igrice ćemu jednako dobro radit i na PRO i slim.

14 godina
R36 kaže...

Ne širim dezinformacije...ali 1000kn razlike između PRO i slim se ne isplati...

Ako imaš full paket PS4 Pro i 4K HDR TV - onda se PRO isplati..., ako kolega neće kupovat 4K tv onda razliku neku ogormnu između PRO i slim neće primjetit - govorim o kvaliteti slike. Igrice ćemu jednako dobro radit i na PRO i slim.

Eh sad, taj tvoj "jednako dobro" je dosta subjektivan. Nekome je svejedno dal mu igra radi na stabilnih 30/60 frejmova ili često dropa. Nekome je svejedno dal mu radi na 720p, 900p ili na 1080p, nekome nije. S dolaskom sve kompleksnijih igara, za očekivati je da će razlika biti sve drastičnija u nekim naslovima. Živi bili pa vidjeli.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
R36 kaže...

Igrice ćemu jednako dobro radit i na PRO i slim.

Kak ne kužiš, neće. Dosta igara radi bolje na PROu. GTA V za početak.

Ako ništa drugo neke igre omogućavaju veći framerate na 1080p dok se vrte na PRO.

Također omogućava game recording u 1080p za razliku od PS4 koji može samo u 720p.

Ako pare nisu presudne bolje je uzeti PRO bez obzira jel imaš 4K TV ili ne.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Eh sad, taj tvoj "jednako dobro" je dosta subjektivan. Nekome je svejedno dal mu igra radi na stabilnih 30/60 frejmova ili često dropa. Nekome je svejedno dal mu radi na 720p, 900p ili na 1080p, nekome nije. S dolaskom sve kompleksnijih igara, za očekivati je da će razlika biti sve drastičnija u nekim naslovima. Živi bili pa vidjeli.

Ma nema šanse da bi sebi Sony dopustio da je toliko drastična razlika između Slima i Pro...u kvaliteti prikaza slike ok., ali u stabilnosti igrice ne vjerujem.

Bitanga kaže...

Kak ne kužiš, neće. Dosta igara radi bolje na PROu. GTA V za početak.

Ako ništa drugo neke igre omogućavaju veći framerate na 1080p dok se vrte na PRO.

Također omogućava game recording u 1080p za razliku od PS4 koji može samo u 720p.

Ako pare nisu presudne bolje je uzeti PRO bez obzira jel imaš 4K TV ili ne.

Ja imam obićan PS4., i ja ne vidim šta bi falilo GTA V...Igram ga i meni je odličan.

Ako pare nisu presudne neka pikne PRO daleko od toga....

10 godina
PlayStation 4

Pa nije mi tih 550kn razlike u cijeni presudno. Slim 1TB je 2750 a Pro 3299kn. Bolje mi onda uzeti Pro, osim ako ne naleti neka akcija na Slim.

1 0 hvala 0
17 godina
R36 kaže...

Ja imam obićan PS4., i ja ne vidim šta bi falilo GTA V...Igram ga i meni je odličan.

Ako pare nisu presudne neka pikne PRO daleko od toga....

Na običnom ima dosta mikrotrzanja dok se vozaš po gradu. Full nervira i narušava užitak igranja.

Na PRO nema tih FPS dropova.

15 godina
aleng3 kaže...

Pa nije mi tih 550kn razlike u cijeni presudno. Slim 1TB je 2750 a Pro 3299kn. Bolje mi onda uzeti Pro, osim ako ne naleti neka akcija na Slim.

1000 kn je razlika jer Slim od 1TB ima već od 2.279 kn, a to nije mala razlika. Naravno na svakome je da odluči šta mu je bitnije i to neka si kupi.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li ima razlike izmedu obicnog ps4 i ps4 uncharted limited edition? Osim naravno u boji i slici na samoj konzoli...

Googlo sam, ali bezuspjesno... Ja imam uncharted edition i sve sta sam do sada igrao i igram nit mi steka, nit trza niti nista, sve se vrti stabilno ukljucujuci i GTA V, a citam tu o nekim trzanjima, fps dropu itd... Ili sam corava koka ili mi se to jos nije desilo...

I am over 9000!!!

3 0 hvala 0
16 godina
Shivi kaže...

Da li ima razlike izmedu obicnog ps4 i ps4 uncharted limited edition? Osim naravno u boji i slici na samoj konzoli...

Googlo sam, ali bezuspjesno... Ja imam uncharted edition i sve sta sam do sada igrao i igram nit mi steka, nit trza niti nista, sve se vrti stabilno ukljucujuci i GTA V, a citam tu o nekim trzanjima, fps dropu itd... Ili sam corava koka ili mi se to jos nije desilo...

Blago tebi, al gta v radi usrano do bola, 30 fpsa je ono bozanstvo....

battletag:MasnaKrvavic#2275
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice