PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.462.792
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

1. probaj sa t-com 5,10,15 % barem je tako bilo prije ali brijem da je sad neki kod splitska 10 nisam siguran pa probaj

2. nemoj ga stavit u policu nego neka bude na otvorenom jer vortex chamber fan puse van vrz zrak pa pazi na to da ima 

sa straznje strane lufta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

1. probaj sa t-com 5,10,15 % barem je tako bilo prije ali brijem da je sad neki kod splitska 10 nisam siguran pa probaj

2. nemoj ga stavit u policu nego neka bude na otvorenom jer vortex chamber fan puse van vrz zrak pa pazi na to da ima 

sa straznje strane lufta 

Ne mislin ga stavit u zatvoreno, nego samo napravit policu koja ce naprid i mozda sa strana imat letvicu visoku 3 4 cm,da ga malo osigura od pada. Znan da ce bit nakaradno, al neznan sta drugo. A bez tih letvica ga se ne usudin stavit, da ga neko ne zapne i baci.

Fala ti,probat cu sa tin kodovima. Pita san ih priko fb-a postoji li mogucnost za dodatni gamepad ili igricu,al samo su mi odgovorili da pratin stranicu da ce ubrzo neke akcije(nisu naveli kad).

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 21:37 (Tututuru).
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

Drito to! neki si nostalgicari kupe konzole ako hoce lol koga boli klinac za BC (njih 1% ako), po njima i takvima nikad nebi grafika evolvirala...

ono zivi ti u 90-tima ja necu! i marsh 

on topic !

jako dobra analiza ovog nam skorasnjeg dragulja 

full mi se ovo sviđa ali ohladim se kad vidim da i dalje koriste QTE gameplay. 

Sve u svemu polako se skupilo 3-4 eksluzivna naslova zbog kojih razmišljam nabaviti neki slim ispod cijene. Vrebat ću prilike 

17 godina
PlayStation 4

Znam i meni ali to mi se svidjelo u TOLU pa cemo vidjet na DLC-u kak ce ispast 

Zakaj nebi PRO pa si miran do 5-ice 

bdw pradjed se vrnul back !

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 21:47 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tututuru kaže...
Vecer. Odlucija san se za kupnju pro-a i slijedeci tjedan cu ga uzet. Zanimaju me 2 stvari:

1. Znate li je li mozda aktualan neki kod za popust u SD,jer vidin da drze cijenu 3299 kn, dok je u MP elektronike 2950 kn(snizenje 5% na jednokratno placanje)

O njuškalu nisi razmišljao? Vidim da i dalje ima ovih iz T-com akcije. Navodno nekorišteni po 2500, par mjeseci korišteni par sto kuna manje. Ili ak si na T-comu možda si ga možeš nekako iskombinirati za produljenje ugovora.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
DeniZg kaže...

Mene osobno uopće ne zanima cross-play sa XB1 i Switchem i radije bih da ga ni ne uvode. Sve igre na Playstation platformi su krcate igračima.

Ako Microsoft i Nintendo misle da njihovi igrači nemaju s kim igrati zbog malog broja korisnika, onda nek se malo potrude i naprave dobre igre i dobre konzole, pa će imati više igrača..

Tako je dok gledaš sa strane proizvođača, i tako i oni razmišljaju o tome jer ih boli kitica za nas korisnike. O tome i pričamo.

Problem koji ima korisnik je da mora odabrati konzolu koju imaju njegovi frendovi (ako želi igrati s frendovima), a ne onu koju bi možda on želio i koja bi mu inače više odgovarala.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
4mal kaže...

Ne radi bas ok jer su vecina win store igri u borderlesu sto je pogubno za gpu tj. tada ne radi na full-u i jos ktome mozes samo na os disk instalirat, dwnl je spor ukratko treb taj win store odrast...

Isprobao si igre koje donekle funkcioniraju dobro ali npr gears-,tomb rider i quantum ne.

P.s  vecina igri ima lockan fps i ako mislim igrat x eksluzive bas radi  ovih gluposti cu igrat na konzoli...

Moguće da su druge igre lošije, al to je kao i svugdje, do developera, a ne windows storea.

Ja svaku igru igram u borderlessu, jer tako želim. Imam dva monitora i jedino borderless mi odgovara za normalno korištenje drugog monitora u igri, a imam i dovoljno jaku grafičku da se ne zamaram sa 0.1% manjim performansama u borderless modu. Vertical sync ionako uvijek upalim pa niti to nema razlike u borderless modu.

Svejedno, fulla se poanta, mogućnost postoji za one koji žele, nitko nikog ne tjera da mora igrati Xbox igru na PCu. Ali može.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Ja to više promatram sa nekog svojeg libertarijanskog stajališta.

Sony je razvio konzolu, igre, PSN i ulaže u tu svoju platformu i ima pravo radit što hoće.

Microsoft i Nintendo su hladili jaja godinama i sad furaju neku priču o bratstvu i jedinstvu svih gamera, a znamo koja je pozadina svega toga.

Nek oni zafrknu rukave. naprave ono što i Sony ili još bolje, pa će se tržište samo regulirati. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 0:49 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

Sony je razvio konzolu, igre, PSN i ulaže u tu svoju platformu i ima pravo radit što hoće.

Microsoft i Nintendo su hladili jaja godinama i sad furaju neku priču o bratstvu i jedinstvu svih gamera, a znamo koja je pozadina svega toga.

Nek oni zafrknu rukave. naprave ono što i Sony ili još bolje, pa će se tržište samo regulirati. 

Neće se samo regulirati jer se u nekim stvarima interesi korisnika ne podudaraju s interesima proizvođača.

Zato im treba srati i prigovarati dok to i ne naprave. I njima je u cilju imati zadovoljne korisnike.

Ako svi šute, onda se ništa neće ni napraviti. Naravno, tu samo pričamo o tome, nije ovo neka revolucija :-P

17 godina
Bitanga kaže...

Tako je dok gledaš sa strane proizvođača, i tako i oni razmišljaju o tome jer ih boli kitica za nas korisnike. O tome i pričamo.

Problem koji ima korisnik je da mora odabrati konzolu koju imaju njegovi frendovi (ako želi igrati s frendovima), a ne onu koju bi možda on želio i koja bi mu inače više odgovarala.

Godinama najbolji frend ima xbox i priča mi bajke o njemu. Godinama imam PS i pričam mu bajke o njemu. Nikada ne bih kupio ono što netko ima ako se meni ne sviđa a xbox mi se nikada nije sviđao. Naučio sam na PS gamepad i ovaj drugi može tri puta biti bolji ali navika je gadna stvar. Osim toga u djeliću mozga mi stalno govori da su te microsoft konzole sranje. Ako želi igrati samnom neka kupi PS. Sasvim dovoljno igrača ima i bez njega.

10 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Neće se samo regulirati jer se u nekim stvarima interesi korisnika ne podudaraju s interesima proizvođača.

Zato im treba srati i prigovarati dok to i ne naprave. I njima je u cilju imati zadovoljne korisnike.

Ako svi šute, onda se ništa neće ni napraviti. Naravno, tu samo pričamo o tome, nije ovo neka revolucija :-P

Meni taj crossplay apsolutno nist ne znaci jer svi frendovi koji igraju imaju PS4 i niti jednu drugu konzolu. Neki igraju na PC-u al to vecinom samo neke MOBA-e ili slicno kaj me uopce ne zanima

8 godina
Hexfire kaže...
Tututuru kaže...
Vecer. Odlucija san se za kupnju pro-a i slijedeci tjedan cu ga uzet. Zanimaju me 2 stvari:

1. Znate li je li mozda aktualan neki kod za popust u SD,jer vidin da drze cijenu 3299 kn, dok je u MP elektronike 2950 kn(snizenje 5% na jednokratno placanje)

O njuškalu nisi razmišljao? Vidim da i dalje ima ovih iz T-com akcije. Navodno nekorišteni po 2500, par mjeseci korišteni par sto kuna manje. Ili ak si na T-comu možda si ga možeš nekako iskombinirati za produljenje ugovora.

Nisan razmislja o njuskalu jer mi psiha to ne da :D rade cu platit 500 kn vise i uzet u ducanu i bit siguran. Pehista san sta se tice nekih stvari i jednostavno ne mogu haha. I jos su mi jutros poslali iz SD poruku priko facebooka i izac ce mi u susret i spustit cijenu na gotovinu na 2969,10 kn. Svjesni su i oni da cu na kraju potrosit taj dan sigurno 3500 kn kad uzmen jos koju igru. Svaka in cast na tome, nisu morali.

Edit: koju igru bi mi preporucili uzet na disku? Zadnja konzola mi je bija ps2, tako da san priskocija cilu proslu generaciju igara. Mislin da cu uzimat vecinon digitalne igre da ih mogu prijatelju share-at, al za pocetak dok se skidaju da mogu nesto odigrat. Mislin se izmedu horizona, shadow of mordor, TLOU tako nesto sa dobrin single playeron. Uncharted 4 san dosa do 17 chaptera na prijateljevon i malo mi je dosadan(svaka cast na grafici). Bloodborne mislin da mi je prevelik zalogaj za pocetak.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 11:12 (Tututuru).
17 godina
movie kaže...
Bitanga kaže...

Godinama najbolji frend ima xbox i priča mi bajke o njemu. Godinama imam PS i pričam mu bajke o njemu. Nikada ne bih kupio ono što netko ima ako se meni ne sviđa a xbox mi se nikada nije sviđao. Naučio sam na PS gamepad i ovaj drugi može tri puta biti bolji ali navika je gadna stvar. Osim toga u djeliću mozga mi stalno govori da su te microsoft konzole sranje. Ako želi igrati samnom neka kupi PS. Sasvim dovoljno igrača ima i bez njega.

Pa upravo o tome i je riječ, da bi bilo idealno da ne moraš kupiti ono što netko drugi ima da bi mogao s njime igrati.

Umjesto da igrate skupa vi se prepucavate čija je konzola bolja da ju ovaj drugi kupi, a to se neće nikad desiti. Takvih problema nema na desktop računalima, bez obzira koji OS imaš.

Ali dobro, TBH, činjenica je da sam osobno više manje kompletno odustao od igranja s frendovima.

Prestar sam da se dogovaram s nekim kad mu paše igranje, pa me onda zajebe, pa dođu gosti, pa nam svima druge obaveze ulete u međuvremenu i sl.

No budimo realni, neke igre je bolje igrati s frendovima nego s anonimusima s neta. To je skroz drugo iskustvo.

Glavni problem je fragmentacija online platformi, što je komplikacija i developerima i igračima. Jedino Sony trlja ruke jer mu svi trče ususret sretni.

Poanta članka, koju mnogi nisu razumjeli, je bila da Sony u nekim elementima koči napredak gaming industrije, i to je istina. I drugi to rade dok im je u interesu, al je ovdje bila riječ o Sonyu.

Dok god se developeri moraju zamarati s glupostima ovakvog tipa, da, do onda će gaming industrija sporije napredovati. Izdavanje remastera je super lova, ali ne donosi nikakav benefit napretku gaming industrije i igračima.

Backward compatibility i pogled prema naprijed je puno bolja varijanta za sve nas, isto tako i cross-platform multiplayer. Tako bi dobili neke nove i originalnije igre puno prije.

A remastere nek izdaju po potrebi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 11:27 (Bitanga).
12 godina

Neovisno o tom članku, s kojim se ne slažem, mislim da Sony baš gura industriju naprijed, a ne da ju koči.

Super povoljna PS4 obična konzola, PS4 Pro sa 4K i HDR podrškom za zahtjevnije, ogromni PSN popusti, remote play, ulaganje u razne (ne)isplative projekte koji bez Sonya ne bi vidjeli svjetlo dana (No Man's Sky, The Last Guardian) i na kraju uvođenje (PS)VR u široku upotrebu.

S druge strane imamo Microsoft koji je 2013. pokušao uvaljati svima muda pod bubrege sa "sports & TV" XboxOne konzolom, otkazivanje već najavljenih igara, gašenje studija, lažni marketing (True 4K konzola - link1, link2),  plaćanje igara da ne bi izašle na drugim platformama (Tomb Raider, pola Xbox igara na E3 2017.) i sve skupa teško licemjerje.

A Nintendo, 180 iteracija Super Maria, 720p gaming u 2017. na glorificiranom tabletiću, smiješno skupa periferija i k tome još neće imati ni online usluge za Switch prije 2018. Ja ne znam kako netko za njih može reći da su inovativni i orijentirani prema kupcu. Oni valjda misle da je još uvijek 2005.g.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 11:46 (DeniZg).
15 godina
DeniZg kaže...

Neovisno o tom članku, s kojim se ne slažem, mislim da Sony baš gura industriju naprijed, a ne da ju koči.

Super povoljna PS4 obična konzola, PS4 Pro sa 4K i HDR podrškom za zahtjevnije, ogromni PSN popusti, remote play, ulaganje u razne (ne)isplative projekte koji bez Sonya ne bi vidjeli svjetlo dana (No Man's Sky, The Last Guardian) i na kraju uvođenje (PS)VR u široku upotrebu.

S druge strane imamo Microsoft koji je 2013. pokušao uvaljati svima muda pod bubrege sa "sports & TV" XboxOne konzolom, otkazivanje već najavljenih igara, gašenje studija, lažni marketing (True 4K konzola - link1, link2),  plaćanje igara da ne bi izašle na drugim platformama (Tomb Raider, pola Xbox igara na E3 2017.) i sve skupa teško licemjerje.

A Nintendo, 180 iteracija Super Maria, 720p gaming u 2017. na glorificiranom tabletiću, smiješno skupa periferija i k tome još neće imati ni online usluge za Switch prije 2018. Ja ne znam kako netko za njih može reći da su inovativni i orijentirani prema kupcu. Oni valjda misle da je još uvijek 2005.g.

Sony i Nintendo ne ko da nisu iz iste zemlje nego su iz drugih dimenzija. 

MadeInCroatia
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mene iskreno najviše Nintendo smeta, ne Nintendo kao tvrtka, nego Nintendo fanboy-i (Hvala bogu kod nas su ljudi normalniji, ali u SAD-u i Japanu je situacija komična.). Osobno sam odrastao na NES-u i SNES-u, ali u pm, kad vidim odraslog čovjeka kako igra neki tamo Mario Cart 10 ili 15.-tu Zeldu, jednostavno cringam. Branit će taj Nintendo do smrti, makar igrali igre za djecu u 30-im, makar će platiti 500 dolara za tablet (stvar koja je bila in 2012. i prestala biti zanimljiva negdje godinu dana poslije). Nisu ni Sony i Microsoft sveci, ali bar ne žive na staroj slavi. 

3 1 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

S hardverskog stanovišta platforme se slažem, ali sa softverskog ne. Rekao sam da koči u "nekim elementima", a ne općenito.

Otkazivanje igara i gašenje studija nije kočenje napretka gaming industrije, jer sve što prekida propale projekte opet uzrokuje oformljavanje novih teamova koji će raditi na novim uspješnijim projektima. Pa nisu ti developeri završili na birou, bez brige :-P

A i Sony isto plaća i uvjetuje izlaske igara na drugim platformama, od početka sam protiv ekskluziva, bilo kakvih. To isto koči napredak gaming industrije.

Nitko od nas nema koristi od toga da propadnu Xbox i Switch.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.6.2017 12:19 (Bitanga).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

Jedno pitanje...

Posjedujem osnovnu igru Battlefield 1 na PS4, dakle bez premium passa. Planiram si kupiti sljedecu ekspaziju "In the name of Tsar" kad izađe, ito samo nju i nijednu od preostale 3 sto ces biti u konačnici dostupne. Zanime me na koji nacin bude to funkcioniralo u Matchmakingu u MultiP.?? hocu li moci igrati multiplayer samo sa ljudima koji isto tako imaju osnovnu igru i kupljenu samo tu istu ekspaziju ili kako već??? Nije mi to bas jasno jer sam citao negdje da premium igraci igraju samo sa premium igracima..pa mozda vrijedi isto i za pojedinacno kupljene ekspanzije??

Hvala na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Igraš mape s onima koji imaju te mape.

Bilo da su kupili samo DLC, Premium pass ili su u grupi sa frendom koji ima premium.

13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Igraš mape s onima koji imaju te mape.

Bilo da su kupili samo DLC, Premium pass ili su u grupi sa frendom koji ima premium.

ev npr ova situacija...

Prva mapa kad udjes odigrati bude neka iz osnovne igre...i u grupi od 64 igraca sigurno ce biti onih koji nemaju nikakvu ekspanziju a bit ce i onih koji imaju premium pass...i na kraju tog meča će biti ponudjene sljedece dvije mape...i tu nastaje problem zar ne?? jer zbog igraca sa osnovnom igrom mogu ponuditi samo osnovne mape?? 

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sami su si krivi što su podjelili cijeli community ^^, zato i imaju onaj "premium friends" event, kolko čujem na premium mapama fali igrača. Meni i frendovima je igra iskreno brzo dosadila na PC-u, ubije te u pojam gameplay, gas granate i trećina igraća što igra scout-a 

Tak da ja halam dobri stari BF4 na plejci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AngryBird kaže...

Sami su si krivi što su podjelili cijeli community ^^, zato i imaju onaj "premium friends" event, kolko čujem na premium mapama fali igrača. Meni i frendovima je igra iskreno brzo dosadila na PC-u, ubije te u pojam gameplay, gas granate i trećina igraća što igra scout-a 

Tak da ja halam dobri stari BF4 na plejci

Ja sam jučer baš pokrenuo na PCu opet, nakon nekoliko mjeseci pauziranja. Htio sam odigrati jedan operation po prvi put, nije bilo igrača.

Pokrenuo neki drugi operation, poginuo valjda 10 puta u 2 minute, sam u teamu pa moram trčat non stop do bitke... Lijepo izašao van i obrisao igru ;-) Nije mi legla ni prvi put, a ni sad nije bilo ništa bolje.

Ima puno zabavnijih FPSova.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje za sve Soulsborne fanove... Platinirao sam Bloodborne prije godinu dana i sad bih htio probati Dark Souls III bez da sam igrao predhodna 2 nastavka. Hoću li se snaći, može li to tako i kakve su razlike između ta dva naslova? Svaki savjet je dobrodošao.

Dvoumim se trenutno dal da uzmem Horizon Zero Dawn za 230kn sa simplygames.com ili Dark Souls III, Mafiu III i Far Cry Primal za 330kn s game.co.uk preko akcije za rabljene igre 3 za cijenu 2 pa zato pitam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Kupnja ps4 sa igrama koje su na ps4. Može li biti kakav problem ako je account vezan za email onoga koji prodaje ps4? Na ps je brdo igrica. Ne kontam to baš najbolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tututuru kaže...
Edit: koju igru bi mi preporucili uzet na disku? Zadnja konzola mi je bija ps2, tako da san priskocija cilu proslu generaciju igara. Mislin da cu uzimat vecinon digitalne igre da ih mogu prijatelju share-at, al za pocetak dok se skidaju da mogu nesto odigrat. Mislin se izmedu horizona, shadow of mordor, TLOU tako nesto sa dobrin single playeron. Uncharted 4 san dosa do 17 chaptera na prijateljevon i malo mi je dosadan(svaka cast na grafici). Bloodborne mislin da mi je prevelik zalogaj za pocetak.

Uncharted 4 stvarno nije bog zna šta. Bolje ti je uzeti kolekciju gdje su remaster 1, 2 i 3. TLOU je odličan, Bloodborne genijalan i sa potencijalno hrpetinom sati za odigrati. Ako nemaš nikakvog iskustva sa Souls igrama, može biti pomalo riskantna kupnja. Horizon ti ima sadržaja za nekih 50h i jako lako ćeš ga prodati dalje, ako ti je to plan. Sve što si naveo se isplati odigrati, pa teško da ćeš fulati sa bilo čim. 

Arai kaže...

Pitanje za sve Soulsborne fanove... Platinirao sam Bloodborne prije godinu dana i sad bih htio probati Dark Souls III bez da sam igrao predhodna 2 nastavka. Hoću li se snaći, može li to tako i kakve su razlike između ta dva naslova? Svaki savjet je dobrodošao.

Ne vjerujem da ćeš imati puno problema. Dark Souls 3 je ionako kombinacija Bloodborna i starijih DS-ova. Neka temeljna razlika ti je da je DS više orijentiran na defanzivno igranje i čekanje pravog trenutka za napad, a Bloodborne nagrađuje agresivnost. Da ne kompliciram previše. U svakom slučaju, ako ti se Bloodborn dopao, teško da će ti DS biti neki problem za pohvatati. Po dosta stvari su sve te igre slične, pa kad probaš jednu više manje znaš što očekivati.

U svakom slučaju preporučio bih ti da odigraš sve Dark Souls igre fino po redu, bez obzira što nisu toliko povezane da nema problema s kretanjem od trećeg dijela.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Kupnja ps4 sa igrama koje su na ps4. Može li biti kakav problem ako je account vezan za email onoga koji prodaje ps4? Na ps je brdo igrica. Ne kontam to baš najbolje

Dakle, radi se o digitalnim igrama. Neka lijepo prebaci PSN account na tebe, stavi tvoju email adresu, ti promjeniš lozinku i to je to.

8 godina
PlayStation 4

Kupljen pro 

11 0 hvala 0
17 godina
Tututuru kaže...

Kupljen pro 

Čestitam, problemi počinju.

14 godina
movie kaže...
Tututuru kaže...

Kupljen pro 

Financijski, bračni, s poslom, s slobodnim vremenom...

8 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...
Tututuru kaže...

Kupljen pro 

Financijski, bračni, s poslom, s slobodnim vremenom...

Financijski su poceli, cura je dobila parfem tako da su ti za sad odgodeni, a ovi ostali ce ubrzo :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice