PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.468.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Nemam nikakvu namjeru kupiti Switch, ali me baš zanima koliko će ih uspjeti prodati.

Dobro im je krenulo (skoro 3 milje), ali mislim da su ga kupili samo hardcore fanovi.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
protjeran
Bitanga kaže...
arnes_king kaže...

To je samo subjektivno misljenje.

Mislim, ni ja ga sigurno necu kupiti, zadnja nintendo konzola mi je bio SNES, ali bih rado odigrao sve te Nintendo eksluzive da imam jeftinu priliku. Nintendo je davno otisao u drugi "tip" igara tako da ga je niti poredim niti gledam kao konkurenciju Microsoftu i Sony-u.

Ne, to je baš moje objektivno mišljenje, jer sam imao Wii, imam Wii U i kupio sam i igrao sve te igre. I sad se ponavlja opet ista priča sa Switchem.

Subjektivno mišljenje može biti jedino ono da su mi igre ništ posebno (iako su klinci dosta uživali u njima, al sad uživaju u GTA V i Injusticeu 2).

Objektivno mišljenje je da su Nintendo igre precijenjene, nisu gotovo nikad na popustu (znam jer pratim godinama njihov store) i ima ih vrlo vrlo malo. Ni približno dovoljno da bi se isplatilo kupiti Nintendo konzolu osim ako si zagriženi obožavatelj SuperMaria u svim mogućim situacijama, Lego igara i Marvela (i Minecrafta i Skyrima po 1000ti put).

A Switch me uopće ne zanima jer i da furam konzolu okolo ne bi mi se nikad dalo igrati na tom malom ekranu. To je jedan glorificirani tabletić s kontrolerom i video izlazom.

Plus, još su izbacili nove Pro kontrolere, pa ajmo dat još soma kuna za 2 nova kontrolera.

Danas kad ima toliko igara i ne stignem ni na playki i PCu sve odigrati, definitino neću ništa propustiti ako ne odigram još jedan Super Mario Galaxy ili Party.

Dok se opamete pa odustanu od forsanja svoje konzole i kao Sega počnu izdavati igre za PC onda možemo pričati. Vrlo rado bih kupio Mario Kart za PC kao što imam i Sonic All-Stars Racing na Steamu.

Al za konzolu im više ne dam pare.

Sve to OK, ali to je opet subjektivno misljenje. Ima osoba koje bas uzivaju u super mario-u u svim mogucim situacijama, zelda i slicno. Takodjer ima osoba kojima te cijene nisu preskupe, a isto tako i oni koji vole da imaju portabilnu konzolu.

Ja, licno, se slazem tvojim misljenjem i stavom, ali to nije objektivno.

14 godina
PlayStation 4

"Injustice 2", novi, zapakiran, za cca 270kn s poštarinom: LINK

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

ee ljudi jedno pitanje...

Kupio sam dva bona od po 150 kuna...jel ih moram iskljucivo preko play stationa aktivirati na nekom profilu kako bih kupio godisnju pretplatu od 255 kuna, ili sve to mogu napraviti i preko laptopa tako sto se ulogiram sa profilom na ps store...i mogu li na laptopu ujedno i kupiti pretplatu nakon sto aktiviram bonove??

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
arnes_king kaže...

Naravno, svako mišljenje je subjektivno jer dolazi od jedne osobe, no čim se više ljudi složi s tim mišljenjem onda ono postaje objektivno.

Sudeći po tvom replyu, broju thumbs upova i broju komentara na netu ovo je na dobrom putu da postane objektivno mišljenje :-P

Ne čudi me da su prodali toliko konzola, očito ljudi većinom nisu sposobni razumno razmišljati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
17 godina
tomko kaže...

ee ljudi jedno pitanje...

Kupio sam dva bona od po 150 kuna...jel ih moram iskljucivo preko play stationa aktivirati na nekom profilu kako bih kupio godisnju pretplatu od 255 kuna, ili sve to mogu napraviti i preko laptopa tako sto se ulogiram sa profilom na ps store...i mogu li na laptopu ujedno i kupiti pretplatu nakon sto aktiviram bonove??

Pozdrav

Možeš i preko kompa.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
16 godina
neaktivan
Sickness kaže...

Koji su nacini placanja preko te stranice i da li je sigurna za kupovinu?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
10 godina
big_guy kaže...
Sickness kaže...

Pa paypal i kartice. 

Sigurna je, vise puta sam od tam narucivo i nikad nije bilo problema

17 godina
Santana kaže...
big_guy kaže...
Sickness kaže...

Pa paypal i kartice. 

Sigurna je, vise puta sam od tam narucivo i nikad nije bilo problema

Također, dobra je stranica.

17 godina
arnes_king kaže...

Sve to OK, ali to je opet subjektivno misljenje. Ima osoba koje bas uzivaju u super mario-u u svim mogucim situacijama, zelda i slicno. Takodjer ima osoba kojima te cijene nisu preskupe, a isto tako i oni koji vole da imaju portabilnu konzolu.

Ako su im zadnje dvije konzole flop, očito je da previše ljudi ima subjektivno mišljenje koje se neće svidjeti nintendu. Ovo kaj on priča ja sam rekao prije par godina. Jedne te iste tri igre cuclaju na svim generacijama konzola. Vrč ide na vodu dok se ne razbije.. očito se nintendov razbio prije par godina...

13 godina
neaktivan
Sickness kaže...

Eh da sam ranije vidio

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
14 godina
Johnny4286 kaže...
Sickness kaže...

Eh da sam ranije vidio

Imaš još 2h akciju, pustili su ponovno u opticaj. Ja upravo naručio (290kn sa konverzijom od panke preko Paypala) :)

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
14 godina
neaktivan
Je li vama uredno daje da mozete kupiti preplatu za 365 dana na psn-u?
Meni ne da. Ni ovu od 255 kn isto. Ne znam koji uzrok. Pise samo da nije dostupno. Hrvatski store

0 0 hvala 0
17 godina
dwade20 kaže...
Meni ne da. Ni ovu od 255 kn isto. Ne znam koji uzrok. Pise samo da nije dostupno. Hrvatski store

Od kuda si?

14 godina
dwade20 kaže...

Kupio uredno prije 2-3 dana.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
dwade20 kaže...

Jučer sam baš uzeo za 255 kn i sve prošlo bez problema. 

11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Nemam nikakvu namjeru kupiti Switch, ali me baš zanima koliko će ih uspjeti prodati.

Dobro im je krenulo (skoro 3 milje), ali mislim da su ga kupili samo hardcore fanovi.

Ne kupili su ljudi koji vec imaju dobru konzolu ( PS4 Pro ) , pa im nije bitno da izgleda eye candy . Nisam Nintendo fan, ali volim prijenosne stvari, pogotovo posto sam vecinu vremena po terenu tako da se meni NS vec isplatio.

PSN - brdjanin85
17 godina
madafaka85 kaže...

Ne kupili su ljudi koji vec imaju dobru konzolu ( PS4 Pro ) , pa im nije bitno da izgleda eye candy . Nisam Nintendo fan, ali volim prijenosne stvari, pogotovo posto sam vecinu vremena po terenu tako da se meni NS vec isplatio.

10'' tablet je korisnija stvar od nintendo switcha :-)

12 godina
Q-Tip kaže...
dwade20 kaže...

Jučer sam baš uzeo za 255 kn i sve prošlo bez problema. 

Evo baš i ja danas uzeo za 255 kn, iako mi ističe tek u 10.mj.

Čini mi se da se može uzeti i više puta, pa si miran par godina. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
madafaka85 kaže...

10'' tablet je korisnija stvar od nintendo switcha :-)

Ubiti NS i je tablet...

PSN - brdjanin85
17 godina
madafaka85 kaže...

Ubiti NS i je tablet...

Pa da, samo full limitiran.

14 godina
Bitanga kaže...
madafaka85 kaže...

Ubiti NS i je tablet...

Pa da, samo full limitiran.

I duplo skuplji

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

I duplo skuplji

Ha, i to je relativno, iPad je duplo skuplji od Switcha ;-)

8 godina
neaktivan
Planiram kupiti PS4 nov/ polovan
I sada zanima me ima li ikakve veze kupiti polovnu konzolu staru oko 1 godinu uz 1-2 igre. Ili ipak novu konzolu bez igrica ali sa garancijom ali i skuplju. Sad sam u frci pa bih sto prije kupio ps4 pa me zanima jel ima ikakve veze sto je konzola stara godinu dana?

0 0 hvala 0
15 godina
Jasperr kaže...
I sada zanima me ima li ikakve veze kupiti polovnu konzolu staru oko 1 godinu uz 1-2 igre. Ili ipak novu konzolu bez igrica ali sa garancijom ali i skuplju. Sad sam u frci pa bih sto prije kupio ps4 pa me zanima jel ima ikakve veze sto je konzola stara godinu dana?

Ma nema veze radi i polovna ko violina!

17 godina
Jasperr kaže...

Mozda kupiš polovnu konzolu koja je godinu dana radila po 20 sati dnevno a možda neku koja nije uopće radila. Draž polovne robe je u tome što može riknuti drugi dan a moze trajati godinama. S obzirom na sadasnje cijene ja ne bih nikada kupio polovnu konzolu. Nisam je kupovao niti dok je skuplja bila ali to sam ja. Netko drugi ima neku drugu filozofiju. Sam odluči.

17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Bitanga kaže...

Jbt koliko gluposti na jednom mjestu. 

Sad ispada da će nas Nintendo jebeni Switch, konzola slabija od Galaxy S8, bez online komponente i hrpetinu debilnih anti consumer praksa "spasiti" od zlog Sonya. Svi spominju taj backwards compatibility ko bogom dano rješenje, a zaboravljaju koliko su neke stare igre prokleto loše kad ih igraš danas. Svaka čast nostalgiji i svemu, ali za neke igre je bolje da ostanu samo u lijepom sjećanju.

Da ne spominjem da je pola članka nastalo na temelju random posta na redditu.  

17 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Jbt koliko gluposti na jednom mjestu. 

Sad ispada da će nas Nintendo jebeni Switch, konzola slabija od Galaxy S8, bez online komponente i hrpetinu debilnih anti consumer praksa "spasiti" od zlog Sonya. Svi spominju taj backwards compatibility ko bogom dano rješenje, a zaboravljaju koliko su neke stare igre prokleto loše kad ih igraš danas. Svaka čast nostalgiji i svemu, ali za neke igre je bolje da ostanu samo u lijepom sjećanju.

Da ne spominjem da je pola članka nastalo na temelju random posta na redditu.  

Poanta članka je da je to sve prljavi i bezpoštedni biznis, a ne briga za korisnike ;-)

Kao i uvijek.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.6.2017 12:42 (Bitanga).
10 godina
PlayStation 4

Da su mi se igrale stare igre onda bi si ostavil PS3

Nit ne stignem igrat ove nove pa koji ce mi k. stare igre.

Nintendove gluposti ne treba nit spominjat.

Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice