Napokon da netko napravi normalnu prezentaciju. Osim onog uvodnog glazbenog dijela sve je bilo podređeno igrama. Ne ko jebeni Phil Spencer koji najavi games games i samo games i onda je prva stvar predstavljanje novog Porschea .
Nije bilo govora o ikakvoj korekciji cijena, bilo konzole bilo VR sustava.
Što se tiče igara, nažalost bez neke neočekivane bombastične najave. Doduše, Shadow of the Colossus remaster mi je zanimljiv jer nisam igrao original, ali većina ovdje vjerojatno je.
Spiderman izgleda odlično, samo nije baš jasno da li je open world ili je ovo prikazano srž gameplaya. Znači više cinema/QTE Uncharted iskustvo u odnosu na recimo Spiderman Web of Shadows. Kako god bilo, igrat će se.
God of War mi i dalje izgleda ko puno bolja igra od trilogije. Osim te brutalnosti koja je stvarno posebna, ne mogu reći da mi je serijal posebno drag. Kratos je poprilično dosadan lik, priča je zaboravljiva, kamera očajna. Ovo ipak izgleda ko bliže mom guštu.
Uncharted ko Uncharted, nema tu puno filozofije. Horizon dobiva ekspanziju ili DLC, nije jasno specificirano. Ne zanima me trenutno pošto sam prodao svoju kopiju.
Najveće iznenađenje mi je bio Days Gone, igra koju sam otpisao nakon prvih filmića jer je izgledala ko bezvezno napucavanje horde zombija. Ipak izgleda da tu ima nešto više. I stealtha i taktiziranja i potencijalno zanimljivog svijeta. Vidjet ćemo.