PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.475.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Napokon da netko napravi normalnu prezentaciju. Osim onog uvodnog glazbenog dijela sve je bilo podređeno igrama. Ne ko jebeni Phil Spencer koji najavi games games i samo games i onda je prva stvar predstavljanje novog Porschea .

Nije bilo govora o ikakvoj korekciji cijena, bilo konzole bilo VR sustava.

Što se tiče igara, nažalost bez neke neočekivane bombastične najave. Doduše, Shadow of the Colossus remaster mi je zanimljiv jer nisam igrao original, ali većina ovdje vjerojatno je.

Spiderman izgleda odlično, samo nije baš jasno da li je open world ili je ovo prikazano srž gameplaya. Znači više cinema/QTE Uncharted iskustvo u odnosu na recimo Spiderman Web of Shadows. Kako god bilo, igrat će se.

God of War mi i dalje izgleda ko puno bolja igra od trilogije. Osim te brutalnosti koja je stvarno posebna, ne mogu reći da mi je serijal posebno drag. Kratos je poprilično dosadan lik, priča je zaboravljiva, kamera očajna. Ovo ipak izgleda ko bliže mom guštu.

Uncharted ko Uncharted, nema tu puno filozofije. Horizon dobiva ekspanziju ili DLC, nije jasno specificirano. Ne zanima me trenutno pošto sam prodao svoju kopiju.

Najveće iznenađenje mi je bio Days Gone, igra koju sam otpisao nakon prvih filmića jer je izgledala ko bezvezno napucavanje horde zombija. Ipak izgleda da tu ima nešto više. I stealtha i taktiziranja i potencijalno zanimljivog svijeta. Vidjet ćemo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Meni je Ubisoft ostavio najveci dojam do sada.

Nisam gledao Sony ali cu danas pogledati pa cu javiti dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Jedva čekam The Crew 2 na PS 4

Također i Spider-Man će se kupiti

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 11:44 (Gale92).

1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Sony def. najbolji od svih, ali ocekivao sam neku From Software igru. Pa sta nisu govorili da rade na 3 igre? Jel moguce da nista nije jos spremno?

0 0 hvala 0
10 godina
Re: PlayStation 4
IvanDado kaže...

Sony def. najbolji od svih, ali ocekivao sam neku From Software igru. Pa sta nisu govorili da rade na 3 igre? Jel moguce da nista nije jos spremno?

Sigurno ce prikazat na TGS-u 

Spider Man odlican i GOW isto :) Fluidnost :D

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sad sam nahajpan ono GoW-a

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Rade 2D platformer u stilu Ori and the Blind Forest, kartašku igru s motivima Dark Souls svijeta za iOS i Android i free to play naslov po uzoru na Overwatch. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
PlayStation 4

Bome ide prodaja PS4.

LINK

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Hexfire kaže...

Rade 2D platformer u stilu Ori and the Blind Forest, kartašku igru s motivima Dark Souls svijeta za iOS i Android i free to play naslov po uzoru na Overwatch. 

Zvuci ocajno lol.

14 godina
PlayStation 4

Od zadnjih naslova, A way out mi se čini kao zanimljiva igrica (pogotovo jer ide u split screen) i Far Cry me dosta zagrijao....

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Itko zna da li ima jos kakvih aktivnih kupona za Sanctu Domenicu ? Prednarucio bih Bandicoot pa ako mogu skinut jos par desetaka kn zasto ne.

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Tu ima u 1080p/60p  pa tko nije gledao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 18:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ghost777 kaže...

Itko zna da li ima jos kakvih aktivnih kupona za Sanctu Domenicu ? Prednarucio bih Bandicoot pa ako mogu skinut jos par desetaka kn zasto ne.

Ima,ali jedino na RBA kartice (15%) ...RBA-GAMING15 je kod...

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, imam jedno pitanje.

prvi put kupujem ps+ pretplatu pa me zanima kako mi je to najjednostavnije napravit. Jel mogu otići jednostavno u sancta domenica, kupiti 2 bona od po 150 kuna, to ukucati preko redeem code na profil na ps-u, te u store naći godišnju pretplatu sada na akciji 255 kuna i kupiti je?? jel se moze to sve tako obaviti??

Hvala na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomko kaže...

prvi put kupujem ps+ pretplatu pa me zanima kako mi je to najjednostavnije napravit. Jel mogu otići jednostavno u sancta domenica, kupiti 2 bona od po 150 kuna, to ukucati preko redeem code na profil na ps-u, te u store naći godišnju pretplatu sada na akciji 255 kuna i kupiti je?? jel se moze to sve tako obaviti??

Hvala na odgovoru.

Da, a možeš plaćati i karticom direktno na store-u bez kupovanja bonova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 18:38 (antimadridista).
13 godina
4mal kaže...

ps pro ima uhd player samo se ceka update da se osposobi kad sony pokaze svoje linijske...

Čekaj, ovo nisam shvatio uopće. Hoćeš reći da je u mom PS4 Pro zapravo UHD blu-ray player ali sad glumi obični blu-ray do nekog softverskog updatea? Otkud ti to? Je li to uopće moguće? 

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
tomko kaže...

Hvala na odgovoru.

Procitao sam negdje da ne mogu bas sve kartice, ako je to uopce istina?? i da ljudi dosta imaju problema kod unošenja adrese i opcenito prihvacanja kartice...i usput vidio dosta preporuka da je to sve najbezbolnije zapravo preko ovih bonova :/

17 godina
PlayStation 4

pisalo se o tome prije 6,7 mj. da rastavili su ga i hardwerski podrzava BD layer 3 tj. BD-150 

samo sony mudro suti...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
tomko kaže...
antimadridista kaže...
tomko kaže...

Hvala na odgovoru.

Procitao sam negdje da ne mogu bas sve kartice, ako je to uopce istina?? i da ljudi dosta imaju problema kod unošenja adrese i opcenito prihvacanja kartice...i usput vidio dosta preporuka da je to sve najbezbolnije zapravo preko ovih bonova :/

Maestro npr. ne ide, Visa prepaid ide bez problema, ja ne znam nikog da kupuje te bonove za PS. Stavi si i 2-step verification da ti netko ne mazne PSN račun.

17 godina
PlayStation 4

dosta vr naslova prikazano 

veselim se impatient i skyrim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nemaš pojma Sony fenboju.
14 godina
4mal kaže...

dosta vr naslova prikazano 

veselim se impatient i skyrim...

I dalje nema system sellera, a neke stvari mi uopće nisu jasne. Zašto bi netko igrao 2D platformer u VR-u?

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ove mjesecne igre koje daju besplatno za ps + pretplatnike, jel ostaju zauvijek na konzoli ili se mogu igrati samo taj mjesec kad su dostupne i poslije se vise nemogu igrati??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomko kaže...

Ove mjesecne igre koje daju besplatno za ps + pretplatnike, jel ostaju zauvijek na konzoli ili se mogu igrati samo taj mjesec kad su dostupne i poslije se vise nemogu igrati??

Možeš ih igrat dok god ti traje pretplata, kad istekne, moraš ponovo kupit pretplatu da bi igrao, al te igre ti ostanu u "vlasništvu". Inače 100 puta več objašnjeno i tu i na internetu

13 godina
neaktivan

ahaa znaci bitno ih je onda samo skinuti taj mjesec kad su besplatne i poslije igras koliko zelis? :)

OK, jos samo 2 pitanja me muce...

1. Citao sam negdje da je moguce samo 7 puta aktivirati 2 days free trial ps+, je li to istina?

2. Mogu li isti ps+ account koristit na ps3 i ps4 istovremeno??

Zahvaljujem unaprijed na odgovoru :)

17 godina
tomko kaže...

Ako imaš mastercard i visu, nema problema. Od pojave HR storea ja plaćam mastercardom i nisam imao nikada problema osim kada nije bilo novca na kartici, a to ne bi trebao biti problem već normalna pojava.

Isti PS acc možeš koristiti na svim sony konzolama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 8:13 (movie).
17 godina
PlayStation 4

Kažu mnogi Nintendo win E3.

Jučer gledao live na twitchu i gledam komentare, ne mogu se oteti dojmu da ja sav Hype krenuo kad su najavili da rade Pokemon rpg igru.

Ovo mi govori koliko godina u prosjeku imaju nintendo igraci na zalost.

Sve što sam vidio od njih je super mario na 22 nacina., na žalost ja sam Nintendno fan ali ovo mi je sve previše.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 9:07 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Jučer gledao live na twitchu i gledam komentare, ne mogu se oteti dojmu da ja sav Hype krenuo kad su najavili da rade Pokemon rpg igru.

Sve što sam vidio od njih je super mario na 22 nacina., na žalost ja sam Nintendno fan ali ovo mi je sve previše.

Uopće ne kužim čemu taj hype oko Switcha. Konzola ne vrijedi ništ. Eventualno vrijede ekskluzive, koje te forsaju da kupiš opet ispočetka ako si imao na WiiU. Subscription još ne funkcionira, igre su debelo preskupe na Nintendo konzolama, popusta nikad nema skoro.

A i te ekskuzive su bezveze (imam dosta Nintendo igara za WiiU, ako ne i sve, i mogao bih živjeti bez njih).

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 10:15 (Bitanga).
13 godina
protjeran
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Uopće ne kužim čemu taj hype oko Switcha. Konzola ne vrijedi ništ. Eventualno vrijede ekskluzive, koje te forsaju da kupiš opet ispočetka ako si imao na WiiU. Subscription još ne funkcionira, igre su debelo preskupe na Nintendo konzolama, popusta nikad nema skoro.

A i te ekskuzive su bezveze (imam dosta Nintendo igara za WiiU, ako ne i sve, i mogao bih živjeti bez njih).

To je samo subjektivno misljenje.

Mislim, ni ja ga sigurno necu kupiti, zadnja nintendo konzola mi je bio SNES, ali bih rado odigrao sve te Nintendo eksluzive da imam jeftinu priliku. Nintendo je davno otisao u drugi "tip" igara tako da ga je niti poredim niti gledam kao konkurenciju Microsoftu i Sony-u.

17 godina
arnes_king kaže...

To je samo subjektivno misljenje.

Mislim, ni ja ga sigurno necu kupiti, zadnja nintendo konzola mi je bio SNES, ali bih rado odigrao sve te Nintendo eksluzive da imam jeftinu priliku. Nintendo je davno otisao u drugi "tip" igara tako da ga je niti poredim niti gledam kao konkurenciju Microsoftu i Sony-u.

Ne, to je baš moje objektivno mišljenje, jer sam imao Wii, imam Wii U i kupio sam i igrao sve te igre. I sad se ponavlja opet ista priča sa Switchem.

Subjektivno mišljenje može biti jedino ono da su mi igre ništ posebno (iako su klinci dosta uživali u njima, al sad uživaju u GTA V i Injusticeu 2).

Objektivno mišljenje je da su Nintendo igre precijenjene, nisu gotovo nikad na popustu (znam jer pratim godinama njihov store) i ima ih vrlo vrlo malo. Ni približno dovoljno da bi se isplatilo kupiti Nintendo konzolu osim ako si zagriženi obožavatelj SuperMaria u svim mogućim situacijama, Lego igara i Marvela (i Minecrafta i Skyrima po 1000ti put).

A Switch me uopće ne zanima jer i da furam konzolu okolo ne bi mi se nikad dalo igrati na tom malom ekranu. To je jedan glorificirani tabletić s kontrolerom i video izlazom.

Plus, još su izbacili nove Pro kontrolere, pa ajmo dat još soma kuna za 2 nova kontrolera.

Danas kad ima toliko igara i ne stignem ni na playki i PCu sve odigrati, definitino neću ništa propustiti ako ne odigram još jedan Super Mario Galaxy ili Party.

Dok se opamete pa odustanu od forsanja svoje konzole i kao Sega počnu izdavati igre za PC onda možemo pričati. Vrlo rado bih kupio Mario Kart za PC kao što imam i Sonic All-Stars Racing na Steamu.

Al za konzolu im više ne dam pare.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice