Da da, novo snizenje.
https://blog.eu.playstation.com/2017/03/22/big-savings-start-today-on-playstation-exclusives/
Da da, novo snizenje.
https://blog.eu.playstation.com/2017/03/22/big-savings-start-today-on-playstation-exclusives/
proklet bio dan kada sam odlucio kupit PS4 hahah,koliko sam samo potrosio na igre strava,malo malo snizenja a ja ko budala samo kupujem xD
možda lupetam (neki će reći kao par postova iznad) ali zanima me dal mogu igrice plaćat kad ih kupim preko PS Store putem PayPala?
proklet bio dan kada sam odlucio kupit PS4 hahah,koliko sam samo potrosio na igre strava,malo malo snizenja a ja ko budala samo kupujem xD
Slažem se, čisti bankrot
možda lupetam (neki će reći kao par postova iznad) ali zanima me dal mogu igrice plaćat kad ih kupim preko PS Store putem PayPala?
Ne može se ništa kupovati putem PayPal-a.
PES 2017 - 76kn LOL
Uncharted trilogija 149kn
Koliko je ustvari dobar God of War 3 remastered? Nisam igrao ni jedan GoW dosad, ali fora su mi igre takvog tipa. Dal uzeti ili jednostavno to preskočiti i čekati ovaj novi koji dođe. Jer ono, ima igara koje jako loše ostare, a imam osjećaj da bi ta mogla biti jedna od njih.
Pozz zanima ma dali cu ako spojim vanjski hdd na ps4 taj disk moci koristi samo za ps4 ili cu na njega moci instalirati i druge stvari koje nisu vezane uz konzolu?..
Samo za PS4.
Ne znam da li je moguce napraviti dvije particije, pa da PS4 preformatira samo "pola" diska.
Koliko je ustvari dobar God of War 3 remastered? Nisam igrao ni jedan GoW dosad, ali fora su mi igre takvog tipa. Dal uzeti ili jednostavno to preskočiti i čekati ovaj novi koji dođe. Jer ono, ima igara koje jako loše ostare, a imam osjećaj da bi ta mogla biti jedna od njih.
Uzmi.
Novi ce se igrati totalno drugacije.
Hbte led..
kaj je ovo?
ja cu fakat bankrotirat..
stavio u kosaricu pes2017, ratchet i infamous bundle jos cu toga stavit u kosaricu
Gravity rush, gealy gear, last guardian ima jos stvari koje me zanimaju.. ma nek se hebu ...
sada sam išao da kupim ufc 2 s ps store te item upisati podatke kartice (upisao sam karticu tekućeg računa, erste banke - maestro) ali mi piše da je pogrešan card number. A ja sam ga upisao kako treba te poret tog broja nakon upisivanja mi se pojavilo "Hipercard"
dal taj tip kartice ne može ili?
sve ti to ovisi od ukusa,ja ga isto nikad nisam igrao,niti bas volim takve tipove ali ova igra me natjerala da mi se svidi taj zanr,opcenito to mi je bila prva igra takvog zanra,mislio sam isto da mi se nece svidjet,kad ono nisam se odljepio od igre dok je nisam zavrsio do kraja,samo to se vrtjelo u plejki xD
EDIT:
postavio sam karticu od deviznog računa, prebacio 400kn sredstva pošto je igrica 300kn i sve mi prihvati i kada idem za platit dobijem sliku kao u privitku.
Išao sam ja i na wallet ali mi je sve uredno upisano i na kraju mi je pokraj VISA oznake i kvačica potvrde, pa stvarno nekog molim da mi pomogne
Jel neko već skinuo Mass Effect Andromeda?
Meni nikako da krene pre-download.
Jel neko već skinuo Mass Effect Andromeda?
Meni nikako da krene pre-download.
Pa nisi to valjda kupio sad ?
Najmanje trebas cekat jednu godinu pa ce mozda licit na nesto ta igra. :)
Hbte led..
kaj je ovo?
ja cu fakat bankrotirat..
stavio u kosaricu pes2017, ratchet i infamous bundle jos cu toga stavit u kosaricu
Gravity rush, gealy gear, last guardian ima jos stvari koje me zanimaju.. ma nek se hebu ...
sam sebe sam citirao no eto kupio :)
sad sam u nedoumici da pokupujem jos toga :)
infamous second son sam prosao no odigrati cu ga opet ovaj puta s 4k opcijom i hdrom a first light nisam pa rekao idem cijeli bundle, who gives the fuck..
koje su to cijene, niti steam nema takve rasprodaje jbte
Ja sam ju prešao u jednom dahu, ali sam zagriženi gow fan tako da možda nemam kompetencije za preporučiti onima koje 1 i 2 nisu privukli. Priča se izravno nadovezuje na gow2 tako da laicima stvarno nije objašnjeno skoro pa ništa o Pandorinoj kutiji iz prvog dijela ili važnoj ulozi Atene u drugom dijelu - nećeš sve pohvatat. Svakako odlična igra, jedva čekam nastavak
EDIT: Vidim da je 109kn na store, ja bih ti preporučio da uzmeš polovnu na disku za istu cijenu skoro, jer igra je prilično kratka.
Ja sam ju prešao u jednom dahu, ali sam zagriženi gow fan tako da možda nemam kompetetencije za preporučiti onima koje 1 i 2 nisu privukli. Priča se izravno nadovezuje na gow2 tako da možda laicima stvarno nije objašnjeno skoro pa ništa o Pandorinoj kutiji iz prvog dijela ili važnoj ulozi Atene u drugom dijelu tako da nećeš sve pohvatat. Svakako odlična igra, jedva čekam nastavak
EDIT: Vidim da je 109kn na store, ja bih ti preporučio da uzmeš polovnu na disku za istu cijenu skoro, jer igra je prilično kratka.
da to mogu potvrdit jako malo se opisivaju prosli djelovi,al dobro zato je tu wikipedia,prvo sam sve procitao o 1 i 2 pa tek onda krenuo igrat 3,i to na nagovor kolege koji me navuko i sad cu izgleda odigrat i 1 i 2 na njegovoj ps 2 jer mi se svidjela igra i sad jedva cekam 4,
EDIT:
postavio sam karticu od deviznog računa, prebacio 400kn sredstva pošto je igrica 300kn i sve mi prihvati i kada idem za platit dobijem sliku kao u privitku.
Išao sam ja i na wallet ali mi je sve uredno upisano i na kraju mi je pokraj VISA oznake i kvačica potvrde, pa stvarno nekog molim da mi pomogne
karticu dodaj preko racunala, kupuj zatim preko stora iz ps4-ice
Toxic, svaki tjedan su ti rasprodaje. Ne buš stigao sve to odigrati.
Toxic, svaki tjedan su ti rasprodaje. Ne buš stigao sve to odigrati.
onda poznavajuci sebe za godinu dana cu kupit cijeli ps4 store s igrama haha
ma necu stalno kupovat..
no mogu cca 500kn mjesecno dati za igre.. nije bed
imam problem plejka mi je normalno radila do prije 2 dana i parti i online gameplay e sad počeo mi je izbacivati da nemogu pričati u partiju zbog nat typa koji mi je 2 pa me sad zanima što bih to moglo biti i kako mogu popraviti to?
da li je moguće da mi se to dogadja zato sto su mi 2 računala laptop, mobitel i ps istovremeno spojeni na internet i koriste ga?
Evo i ja imam problem sa dodavanjem kartice, visa electron od PBZ-a na kojoj mi je devizni račun i kojeg uspješno koristim već godinama za svu on-line kupovinu. Pazio sam sve ono ranije spominjano u temi da je ime i adresa bez 'naših' slova sa kvačicama, da je pod County županija. Kad potvrdim izbacuje mi grešku/poruku uz polje za broj kartice "Please enter a valid credit card number". Pokušao 2-3 puta i uvjek isto. Ima li netko ideju zašto me izbacuje i što trebam napraviti da mi ovo prođe?
Evo i ja imam problem sa dodavanjem kartice, visa electron od PBZ-a na kojoj mi je devizni račun i kojeg uspješno koristim već godinama za svu on-line kupovinu. Pazio sam sve ono ranije spominjano u temi da je ime i adresa bez 'naših' slova sa kvačicama, da je pod County županija. Kad potvrdim izbacuje mi grešku/poruku uz polje za broj kartice "Please enter a valid credit card number". Pokušao 2-3 puta i uvjek isto. Ima li netko ideju zašto me izbacuje i što trebam napraviti da mi ovo prođe?
Visa Electron nije Visa. To je debitna, a ne kreditna kartica. Nemam pojma jel radi s Visa Electron karticom, nek potvrdi netko tko ju koristi.
Ako si ju već ranije koristio i radila je, onda zato što je PSN glup, i blokirao ti je karticu iz nekog njemu poznatog razloga.
Try again za par dana. Čim više forsaš to će ti duže biti blokirana :-)
Hvala na odgovoru. Ima li netko da koristi (uspješno) Visa Electron karticu na PS storu?
Imam PBZ Visa Electron i za devizni i za tekući račun i obje mi rade (ali samo kod kupnje direktno s konzole, preko weba neće).
Kolegi nani bi preporučio da, ako je stvarno sve od unesenih podataka ispravno, pričeka jedno tjedan pa do čak mjesec dana (ovisi koliko puta je pokušavao - što je viši broj neuspjelih pokušaja, to je vrijeme čekanja duže).
Hvala na odgovoru. Ima li netko da koristi (uspješno) Visa Electron karticu na PS storu?
Ovako Visa revolving erste banke radi super preko ps stora na racunalu i preko ps4-
Visa devizna ZABA radi super preko ps4 preko weba kaze da ecommerce nije dostupan.
isto vrijedi i za ECMC Zabe.
Moja preporuka je da na webu preko pca punite wallet a na ps4 kupujete igre..
ili da kupujete igre direktno putem ps4ke s karticama koje nisu debitne. No same kartice u sustav unosite putem pc-a
Ja koristim PBZ Visa Electron (žiro račun) na koji prebacujem novce sa tekućeg računa i sve fercera besprijekorno od prvog dana korštenja za PS Store HR. Kupnju obavljam uvijek preko kompa i to je to.
Meni je PBZ Visa Electon kartica vezana na devizni račun. Taj račun uspješno koristim za on-line kupovinu jer mi odgovara način da kad nešto želim kupiti prebacim (kupim) onoliko sredstava (€) koliko mi treba za kupovinu i to je to. Treba li imat sredstava na računu prilikom registracije kartice? Možda je to problem jer mi je trenutno stanje 0
Meni je PBZ Visa Electon kartica vezana na devizni račun. Taj račun uspješno koristim za on-line kupovinu jer mi odgovara način da kad nešto želim kupiti prebacim (kupim) onoliko sredstava (€) koliko mi treba za kupovinu i to je to. Treba li imat sredstava na računu prilikom registracije kartice? Možda je to problem jer mi je trenutno stanje 0
Pa kako misliš nešto kupiti ako ti je stanje 0?????????????????????????????