PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
DeniZg kaže...

@Ezio, jesi probao Cinematic mode sa nekom igrom? Kakav je osjećaj? Daj zavrti BF1 ili Uncharted 4, pa javi plz.

Gledam ovaj video i čini se dobro. Malo mutnija slika, ali svejedno cool.

Jesam. Ja baš nisam oduševljen s tim cinematic modeom. Nisam ga probao još sa ps4 pro ali ne očekujem nikakvo poboljšanje.

Problem je što je to samo isječak iz full hd rezolucije. Imaš 3 veličine ekrana. Najmanja je najmanji isječak pa je logično i najlošija. Sa najvećom veličinom je problem što imaš osjećaj kao da si stao na pol metra od recimo 55 incnog tv-a pa moraš glavom ići lijevo desno gore dolje da bi sve vidio. A i ta najveća veličina je samo dio full hd rezolucije. 

Srednja je nekako optimalna što se tiče veličine ekrana. Po mojoj procjeni to je negdje oko 800x450. Možda i manje. Zamisli da takvu rezoluciju imaš na 55 inčnom ekranu a da ga gledaš sa recimo metar i pol udaljenosti. Mutno i nazubljeno. Probao sam prije mjesec dana bf4. Neprijatelja na većoj udaljenosti ne možeš ni vidjeti.

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 15:44 (Ezio).
16 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

437.stranica i valjda 300 i neka rasprava PC vs. konzole...nevjerojatno...

Inače, PRO je stalno u pogonu (od prošlog četvrtka) i radi ko zmaj...

Takoder radi stroj ko zmaj :)
Tih ko bubica kad igram Rise of the Tomb Raider, jedva cekam sve te igre koje trebaju doc. A do tad se ima sta igrat :)

17 godina
PlayStation 4

skuplja se polako 

PS VR + adapter +PS4 kamera

ceka se PS4 Pro +WD i 2x move kotrolera 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 17:17 (4mal).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

skuplja se polako 

PS VR + adapter +PS4 kamera

ceka se PS4 Pro +WD i 2x move kotrolera 

dobro dosao u klub:)

PSN - darklydexter
14 godina
neaktivan
Purger155 kaže...
iggy81f kaže...
x18x05x kaže...
iggy81f kaže...

Koliko bi mogao dobiti za PS4 Pro? Nemam namjeru u skorije vrime minjat TV, pa mi nema smisla minjat ni PS4. Pošto sam se mob mislio pribacit na pretplatu, a HT daje Pro za 1kn ... mislio sam to iskoristiti i prodati ga :)

3000kn

To da tražim bez igre? Igru bi sebi zadržao :)

3000 kn bez igre,eventualno spusti stotku i to je to...Ne znam iz kojeg si dijela RH,ali recimo ja kad sam prodavao svoje konzole (fat i slim),ekipa iz Zagorja se doslovno tukla za istu...a bio sam skuplji od ostalih...

ma daću je i za 2800  ... 200kn mi neigra ništa

Hasta La Victoria Siempre
10 godina
PlayStation 4

Sarkazam level 9000

Dosta interneta za danas.

Da ne budem offtopic, grije li se PRO, je li puno veči nego ovaj stari?

Djeco pokrijte oči! Djeco pokrijte oči!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ljudovi jos uvijek ima t-com u ponudi ps4 pro+wd2!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ako je netko iz ZG i ne treba mu WD2 iz t-com ponude, slobodno mi pošalje privatnu poruku da se dogovorimo.

Isto vrijedi ako nekom treba kontroler ventilatora za stari PS4 ili kompletno PS4 kučište (s modifikacijom).

Isprike na oglašavanju. 

PSN - DeniZg80
17 godina
4mal kaže...

ljudovi jos uvijek ima t-com u ponudi ps4 pro+wd2!

Ja sam se bio prijavio prošli utorak za magentu, čisto da me netko nazove da vidim što mi nude i što ja moram ponudit.

Zvali su me nakon 3 dana, iako je rok 2 dana. Nisam se mogao javiti jer sam vozio auto. Poslije me više nisu zvali, evo prošlo je skoro tjedan dana :-D

Tako da sam odustao od toga i kupio bez ugovora i bez t-coma :-D

17 godina
PlayStation 4

ja vidio najavu ,nazvo ,teta sve objasnila i isti cas narucio putem weba(prije 10-ak dana)vec sam u magenti i produljio ugovor za istu tarifu ali za 98kn-ne 1kn

posto samo jedan mob mi je prijavljen,no dobio sam poust na uredjaj 40kn,sve proslo ok i sad cekam 

Ezio preporuci mi VR demoe,naslove etc za pocetak da su vrijedni kupnje 

jer samo sam uz vr dobio demo disk od 8 igara...

bdw chekiraj ovo 

i

https://www.reddit.com/r/PSVRHack/

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 21:40 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Gdje je najeftinije za uzeti dualshock 4?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

ja vidio najavu ,nazvo ,teta sve objasnila i isti cas narucio putem weba(prije 10-ak dana)vec sam u magenti i produljio ugovor za istu tarifu ali za 98kn-ne 1kn

posto samo jedan mob mi je prijavljen,no dobio sam poust na uredjaj 40kn,sve proslo ok i sad cekam 

Ezio preporuci mi VR demoe,naslove etc za pocetak da su vrijedni kupnje 

jer samo sam uz vr dobio demo disk od 8 igara...

bdw chekiraj ovo 

i

https://www.reddit.com/r/PSVRHack/

prvo probaj sve demoe. ne bih posebno preporucio nista od toga sto sam kupio. osim until dawn, a to

pak nisam kupio nego samo demo probao

PSN - darklydexter
12 godina
Jel igra tko mafiu 3, kaj igra nema vsync
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ok ,jesi probao spojit ga sa pc-om 

bdw koristis us ili uk acc tj. oba

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 23:28 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

ok ,jesi probao spojit ga sa pc-om 

bdw koristis us ili uk acc tj. oba

nisam probao na pc. Ti vec jesi?

US account koristim.

PSN - darklydexter
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možemo ja i frend box verziju kupit neke igre pa da nas dvoje igra istu? Npr. jel moguce prebacit nekako je s diska na play, pa njemu dam samo disk pa da igra ili tako nesto? Ili se veže za account?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samo se digitalne mogu shareati.
PSN Tokioplastic292
13 godina
neaktivan
LordSnow kaže...

A se mogu digitalne verzije kupit negdje drugdje osim na ps storu, jer dishonored 2 npr. dode na ps storu 500 kn, a našo sam box verziju za 320kn.. pa mi malo glupo dat 250 na pola s frendom kad ju sam mogu za 320 kupit..

Battlelog: gjurki
17 godina

nisam a napravit cu si us :-)

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

-Imao sam namjeru nabavit ps4 pro ali nakon previše članaka sa ovakvim naslovima sve se više hladim:

Why are some PS4 Pro titles running slower than base hardware?

Some PS4 Pro games are running worse than the original PS4

Multiple games run slower on PS4 Pro than PS4

-Imam 1080p tv i ne namjeravam kupovati 4k tv samo da bih si opravdao kupovinu ps4 pro-a.

Možda mi je pametnije i jeftinije nabavit neki gtx 1060 ili sl.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Wox kaže...

-Imao sam namjeru nabavit ps4 pro ali nakon previše članaka sa ovakvim naslovima sve se više hladim:

Why are some PS4 Pro titles running slower than base hardware?

Some PS4 Pro games are running worse than the original PS4

Multiple games run slower on PS4 Pro than PS4

-Imam 1080p tv i ne namjeravam kupovati 4k tv samo da bih si opravdao kupovinu ps4 pro-a.

Ma tu je prvenstveno problem što su to stare igre patchirane i nisu bile prilagođene tom hardveru od starta. Sa novim igrama koje će tek doći bi trebalo sve biti ok. Masa ljudi koji planiraju ostati na 1080p će ga kupiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nadam se da si u pravu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wox kaže...

Ako imaš ograničen budžet i normalni PS4, nema smisla uzimati Pro.

A u PC iz tvog potpisa ja ne bih ozbiljnije ulagao. Stavi to na Njuškalo i složi novi PC.

PSN - DeniZg80
14 godina
Volvox kaže...
LordSnow kaže...

A se mogu digitalne verzije kupit negdje drugdje osim na ps storu, jer dishonored 2 npr. dode na ps storu 500 kn, a našo sam box verziju za 320kn.. pa mi malo glupo dat 250 na pola s frendom kad ju sam mogu za 320 kupit..

samo store.

mozda da imaju neke indie igre na amazonu se uzeti kao download code, ali slabo.

uzmi box, izigraj, prodaj. najekonomicnije.

PSN Tokioplastic292
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2016 12:24 (LordSnow).
14 godina
Praetorian1 kaže...

Nadam se da si u pravu.

I ja :P. 

Ali stvarno bi bio fail da sad pro iste igre vrti slabije samo zato jer forsiraju da ih tjera na većoj rezoluciji, a golim okom skoro da i ne vidiš razliku.

Sony se tu dosta usro što nije točno propisao koje sve uvjete igre sa PS4 pro podrškom moraju ispuniti. A ne, može biti ovo, može biti ono, može biti ništa. Tako se to ne radi.

Zato i nisam odmah uskočio na PS4 pro vlak. Ali vjerujem da će ove sitne probleme s performansama riješiti kroz još pokoji patch.

Plus, ko i inače internet pretjeruje. Odgledao sam Last of Us usporedbu i tu i tamo se dogodi da na pro padne sa 60 na 57, a obični drži konstantno lock na 60. Ne mogu baš reći da je to tako velik problem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...

Plus, ko i inače internet pretjeruje. Odgledao sam Last of Us usporedbu i tu i tamo se dogodi da na pro padne sa 60 na 57, a obični drži konstantno lock na 60. Ne mogu baš reći da je to tako velik problem.

To sam i ja primijetio. Padne na 57 i odmah je tragedija. A više je nego očito da je bolja grafika na pro verziji.

PSN - darklydexter
17 godina
Hexfire kaže...

Ja sam bio probao Shadow of Mordor... ima 2 opcije, Favor resolution (supersampling) ili Favor quality (bolje teksture koliko sam skužio).

Igrao sam malo na Favor resolution, al i dalje je to bezveze kad je sve tromo zbog 30 FPS locka. Ok, stara je igra pa neće normalno puno ulagati u nju da ju preprave za 60 FPSa i to mi je razumljivo.

Knack s druge strane izgleda super na Pro u 60FPSa, ali su cutsceneovi i dalje u 30FPSa pa to malo kvari dojam. Nisam još stigao puno drugih igara probati.

No nadam se da će SVE novije igre nuditi veći FPS kao jednu od opcija na 1080p.

14 godina
Bitanga kaže...

No nadam se da će SVE novije igre nuditi veći FPS kao jednu od opcija na 1080p.

Nadam se da će Sony ubuduće i tražiti da tako svi rade. Ne treba biti 60 lock ako ne ide, ali barem da je iznad 30.

14 godina
PlayStation 4

Ma popraviti će oni sve te "dječje bolesti" kod nove "profesionalne" plejke, budite bez brige. Jedino me muči što im se toliko žurilo da je baš sada izdaju, a imali su vremena prvo sve izgladiti pa onda izdati gotovu konzolu.

Ili su po njima svi kupci trebali biti beta testeri nove konzole, pod muss!

Rado bi i ja imao PRO, umjesto ove "mršave" verzije, ali moja Plazma me toliko dobro služi da mi na kraj pameti nije da je mijenjam za neki "blijedi" 4K LCD. Svaka čast OLED-u, no on mi je van budget-a. A kako sjedim na 3,5+ metra od telke nebi ni primijetio "sve te detalje". Isto tako VR me ni najmanje ne privlači. Dakle, koliko ljudi toliko mišljenja i želja.

Svi sretni vlasnici PRO verzije nek se malo strpe, doći će konzola na svoje i prodisati će punim kapacitetom.

Btw, hype je napravio svoje i počistio prve količine uređaja, a to je bio i cilj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice