Jedno glupo pitanje :)
Ako na konzoli deaktiviram acc ... hoće li se moći igrati FIFA online (ako se ulogira sa acc koji ima PS+)?
Jedno glupo pitanje :)
Ako na konzoli deaktiviram acc ... hoće li se moći igrati FIFA online (ako se ulogira sa acc koji ima PS+)?
Pa gle majstore. Imam frenda koji ima računalo 16 godina i od prvog dana mu instaliram drivere i održavam PC. Njemu je igranje na konzoli odmor i razonoda. Pc teretana. Nismo svi isti...
Vjerujem, ali po ovome zakljucio bi stvarno da ti je frend noob za racunala, sto je okay, nema veze. Ali kad mi covjek sa titanom i i7 govori da mu je tesko skinut drivere onda mislim tko je tu lud.
3000kn
To da tražim bez igre? Igru bi sebi zadržao :)
Osobno čekam da se malo njuškalo popuni i vidim kakve će biti božićne/black friday akcije, ali više od 3000 sa Watch Dogs 2 nema šanse da dam na njuškalu. Radije onda uzmem u dućanu na rate.
Koliko bi mogao dobiti za PS4 Pro? Nemam namjeru u skorije vrime minjat TV, pa mi nema smisla minjat ni PS4. Pošto sam se mob mislio pribacit na pretplatu, a HT daje Pro za 1kn ... mislio sam to iskoristiti i prodati ga :)
3000kn
To da tražim bez igre? Igru bi sebi zadržao :)
3000 kn bez igre,eventualno spusti stotku i to je to...Ne znam iz kojeg si dijela RH,ali recimo ja kad sam prodavao svoje konzole (fat i slim),ekipa iz Zagorja se doslovno tukla za istu...a bio sam skuplji od ostalih...
Ali kad mi covjek sa titanom i i7 govori da mu je tesko skinut drivere onda mislim tko je tu lud.
Pa to je logičnije. Moj frend je za računalo dao oko 15.000 kn pa ne zna skinuti i instalirati si drivere niti ga to interesira. Je li on lud ili samo ima novca i komotan je? Aute vozim preko 30 god. Nikada nisam zno što se krije ispod haube niti me to interesiralo. Sada vozim hybrida. Da me pitaš na kojem principu radi i što je ispod haube, nemam pojma. Nisam haubu dignuo. Ne znam niti jedan tehnički podatak o autu kojeg vozim. Jednostavno me takve stvari ne interesiraju, baš ko niti frenda mijenjanje drivera i održavanje računala. Neki fan koji slaze aute u garaži ili gamer kojem je svaki fr bitan sve zna o svom hobiju. No većina ljudi nije takva. Niti treba biti.
lol svaki put kad se odlogiras i ponovo ulogiras ti dojde generirani kod na sms
Da, ak je tako, a iz FAQa sam ja i skuzio da je tako, onda mi je to glupo... jer posto ja i klinci koristimo playku (i nemam auto-sign in ukljucen) onda mi je to malo nepraktično. Bilo bi bolje da pamti device s kojeg se prvi puta spajas i njega autorizira zauvijek.
Nis ne naprave iz prve kako se spada
U subotu sam bio u Italiji u MediaWorldu... Novi PS4 PRO je 410 eura.. .dakle 3100kn...
https://www.mediaworld.it/mw/sony-ps4-pro-1tb
bit će ih jako brzo na njuški za 2500kn i manje.
Da ne kažem da je za 10 dana blackfriday...
Na reboot forumu je prodan jedan za 2799kn, bar je takva početna cijena bila.
U subotu sam bio u Italiji u MediaWorldu... Novi PS4 PRO je 410 eura.. .dakle 3100kn...
https://www.mediaworld.it/mw/sony-ps4-pro-1tb
bit će ih jako brzo na njuški za 2500kn i manje.
Da ne kažem da je za 10 dana blackfriday...
Ja sam uzeo PS4 negdje 4 mjeseca nakon izlaska i najpovoljnije je bilo 2700 kn, novi s garancijom, u nekoj specifičnoj kombinaciji.
Nemojte se nadati da će se Pro "dijeliti" po oglasnicima. Eventualno ako netko ispod cijene prodaje T-com Magenta bundle.
Bok. Ljudi prodao sam svoj ps4 i dao sam i ACC s njom. Pa me zanima ako izbrišem karticu jeli to dosta mislim da mi ne može uzet podatke i to? Hvala.
Bok. Ljudi prodao sam svoj ps4 i dao sam i ACC s njom. Pa me zanima ako izbrišem karticu jeli to dosta mislim da mi ne može uzet podatke i to? Hvala.
A dugo ti je trajao :-) Ti si još gori od mene :-P
Nemoj prodavati account, ako je baš tvoj - tj. nisi ga i sam već kupio. Meni je na kraju drago što nisam prodao svoj.
Eto nakon samo mjesec dana. Moram prodati i ACC. Sta ce mi, kad prodaje ps4 i kupujem PC opet. A kupio ps+ i bf1 na njemu.
Pa gle majstore. Imam frenda koji ima računalo 16 godina i od prvog dana mu instaliram drivere i održavam PC. Njemu je igranje na konzoli odmor i razonoda. Pc teretana. Nismo svi isti...
Vjerujem, ali po ovome zakljucio bi stvarno da ti je frend noob za racunala, sto je okay, nema veze. Ali kad mi covjek sa titanom i i7 govori da mu je tesko skinut drivere onda mislim tko je tu lud.
Slazem kompove kolegama, valjda zato i nemam zivaca se igrat na njemu nego na konzoli. Tak da znam sve o njima. I jednostavno mi je bolje igrat na PS, upali igru i deri.
PC mi je za rad
PS za igranje
437.stranica i valjda 300 i neka rasprava PC vs. konzole...nevjerojatno...
Inače, PRO je stalno u pogonu (od prošlog četvrtka) i radi ko zmaj...
Slazem kompove kolegama, valjda zato i nemam zivaca se igrat na njemu nego na konzoli. Tak da znam sve o njima. I jednostavno mi je bolje igrat na PS, upali igru i deri.
PC mi je za rad
PS za igranje
Bolje je, naravno, sve dok nije kompromis. Ja bih platio duplo para za moćnu konzolu kao što je moćan gejmerski PC, da ima 60FPSa uvijek i da mogu upiknut miša i tipkovnicu za igranje i bluetooth slušalice po izboru.
Sve dok to ne bude tako do onda ću morati imati i gejmerski PC pa kombinirati :-) PS4 Pro je malo smanjio tu razliku, i to je super.
Bitanga, ovo je najbolji odgovor na temu PC vs konzola. Da se može igrat s mišem i tipkovnicom i ja bi dao 6k za ps...
Bitanga, ovo je najbolji odgovor na temu PC vs konzola. Da se može igrat s mišem i tipkovnicom i ja bi dao 6k za ps...
Pa može se igrati s mišem i tipkovnicom.
Imaš Tac Pro, Tac 4, koji su "legit" ili XIM4, koji baš i nije.
Cool! Konačno nešto korisno. Sad dok svi to pokupuju onda će obični konzolaši plakati u FPSovima :-)
BTW, jel ima koja igra da koristi gamepad gyro za fino ciljanje, kao što možeš tipkati po ps4 virtualnoj tipkovnici pomicanjem gamepada? Ne sjećam se da sam vidio to u nekoj igri koju sam igrao. To bi mi se naprimjer možda svidjelo.
Cool! Konačno nešto korisno. Sad dok svi to pokupuju onda će obični konzolaši plakati u FPSovima :-)
Ima to već neko vrijeme na tržištu (XIM4). Nije uzrokovalo zapomaganja po PS4 forumima.
To su "štake" za PC igrače.
BTW, jel ima koja igra da koristi gamepad gyro za fino ciljanje, kao što možeš tipkati po ps4 virtualnoj tipkovnici pomicanjem gamepada? Ne sjećam se da sam vidio to u nekoj igri koju sam igrao. To bi mi se naprimjer možda svidjelo.
Killzone 3 na PS3 mogao se igrati sa move i navigation kontrolerima. Meni je to bilo fora i bilo je precizno. Ali nije postalo popularno.
Ima to već neko vrijeme na tržištu (XIM4). Nije uzrokovalo zapomaganja po PS4 forumima.
Logično, kad nema puno PC igrača koji bi bili dovoljno ludi pa igrali FPS na konzoli. A konzolaši briju kak su super precizni s kontrolerom pa im je ovo bezveze, fuj miš :-)
ja sam igrao na ps3 hevy rain sa move-om ...super stvar koja je nazalost radi devova izgubila smisao ali opet se vratila sa vr-om ;-)
ezio ti za vr koristis move ili...jel ti se ruke vide sa obicnim kontrolerom...malo noob pitanje :-D
Logično, kad nema puno PC igrača koji bi bili dovoljno ludi pa igrali FPS na konzoli. A konzolaši briju kak su super precizni s kontrolerom pa im je ovo bezveze, fuj miš :-)
Imam osjećaj da si kupio Pro samo da bi mogao trolati po ovom forumu.
Killzone 3 na PS3 mogao se igrati sa move i navigation kontrolerima. Meni je to bilo fora i bilo je precizno. Ali nije postalo popularno.
Šteta, ovo izgleda super.
Aha, najbolje uloženih 3300kn, da tebe izluđujem.
Aha, najbolje uloženih 3300kn, da tebe izluđujem.
Get a room
ja sam igrao na ps3 hevy rain sa move-om ...super stvar koja je nazalost radi devova izgubila smisao ali opet se vratila sa vr-om ;-)
ezio ti za vr koristis move ili...jel ti se ruke vide sa obicnim kontrolerom...malo noob pitanje :-D
kupio sam u subotu još jedan move tak da sad imam dva dilda.
vide se ruke i sa običnim kontrolerom. uglavnom sve igre koje sam probao rade i sa običnim kontrolerom tj. prilagođene su njemu. ali imaš neke prednosti ako imaš dva movea. Recimo, puno je zabavnije u until dawnu koristiti neovisno dva pištolja.
Za sad sam naišao jedino na demo verziju job simulatora da se ne može ni pokrenuti ako nemaš dva move kontrolera. Ima u Carnivalu jedna igra koju ne možeš odigrati bez dva movea jer se po umjetnoj planini moraš penjati sa obje ruke.
Jesi ti otišao po taj PSVR? Šta se čeka?
Šteta, ovo izgleda super.
Ali u PSVR je još bolje. Kad ciljaš tako da nišan pištolja namjestiš u ravnini pogleda...to ne može ni miš od 1500 kn u kombinaciji sa mehaničkom tipkovnicom od 2000 kn zamijeniti.
iza posla ;-)