PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.468.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

lol koja je svrha mjenjanje termalne osim manje buke i struje uz vecu temp

bas me zanima pro kak ce prochi 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 19:15 (4mal).
10 godina
PlayStation 4

The Tomorrow Children je napokon besplatan, ima oko 6gb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zna ne raditi s vremena na vrijeme..

Ja sam primjetio da plaćanja zajebavaju van radnog vremena... već mi se par puta dogodilo da vikendom ne mogu ništa kupiti... i onda u ponedjeljak prođe bez problema...

Tako da probaj sutra/prekosutra... mislim da nema veze što si iz Bosne.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

I ljudi ko se na kraju odlucio za PS4 Pro? Jos jako malo do 10.11. :D

0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Nemoj mi to spominjati. 

Stalno si mantram kako mi ne treba, a samo čekam 10.11.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen

Znam taj osjecaj xD. Bolje pricekat doduse, pa da vidimo malo vise stvari o konzoli.

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam mantrao, ali mi je onda riknuo frizider.

Sad vise ne mantram

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...

Nemoj mi to spominjati. 

Stalno si mantram kako mi ne treba, a samo čekam 10.11.

Hehehe, mene isto polako "svrbe" pare na računu, ali istrpjet ću još malo da vidim prve impresije. A i ponudu PS4pro bundleova. 

Chaky kaže...

Sad vise ne mantram

Srećom dolaze hladniji dani pa se može i bez toga par mjeseci. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Chaky kaže...

Sad vise ne mantram

Srećom dolaze hladniji dani pa se može i bez toga par mjeseci. 

I ja sam probao prodati tu teoriju zeni, ali nije proslo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Prednarucio iz SD-a (naravano na 24 rate) , vidjet cemo kad dode taj 10.11. sta je to , nadam se da nece imati djecijih bolesti.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 11:29 (madafaka85).
15 godina
IvanDado kaže...

Ja čekam recenzije

PSN - darklydexter
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Se moze u SD online na rate uzet, il samo u poslovnici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Se moze u SD online na rate uzet, il samo u poslovnici?

Mozes online ako imas jednu od kartica (American ili Diners) http://www.sancta-domenica.hr/Stranica.aspx?page=NaciniPlacanja

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 12:41 (madafaka85).
14 godina
IvanDado kaže...

Odmah u taj četvrtak poslije posla pičim po njega...Nemam što čekati,to koristimo do PS5..

12 godina

U utorak i srijedu u Londonu je Sonyev PS4 Pro event.

Bit će zanimljivosti.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

oce bit prijenos gdje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

Cul sam da bude na HRT-u :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

U cijelo priči (po pitanju PROa i podrške za trenutne naslove),jedino mi je žao što neću vidjeti poboljšanja na GTA V (barem malo veći odn. stabilniji fps ili draw distance) jer stvarno obožavam Rockstarove naslove...Ali dobro,vjerujem da će RDR2 po tom pitanju biti bolji

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 19:10 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ja samo cekam da prodje malo vrijeme, mozda godinu dana max, pa da se vidi koliko ce stari PS4 zaostajati za ovim. Onaj tko misli da mu nece nis faliti sa starim grdno se vara.

1 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

kratko pitanjce...

Pošto sam uzeo magentu 1 prije par mjeseci u tcom, zvali me da mi ponude ps4 po cijeni 598kn, sad.. dal se isplati to uzet ili kupit ps4 pro oko Božića?
tv koji posjedujem je Samsung 55KS9002...
molim savjet...
nešto vele da će i ps 4 dobit hdr update... sad... iskusni znalci u ovoj temi o ps-u, pomozite...
hvala svima

0 0 hvala 0
12 godina
pejak84 kaže...

kratko pitanjce...

Pošto sam uzeo magentu 1 prije par mjeseci u tcom, zvali me da mi ponude ps4 po cijeni 598kn, sad.. dal se isplati to uzet ili kupit ps4 pro oko Božića?
tv koji posjedujem je Samsung 55KS9002...
molim savjet...
nešto vele da će i ps 4 dobit hdr update... sad... iskusni znalci u ovoj temi o ps-u, pomozite...
hvala svima

TV ti je zvijer.

PS4 obični je već dobio HDR podršku.

598 kn je ispod svake cijene za PS4, taman da ga prodaš kasnije.

Ali kad se već ima, zašto ne uzeti odmah Pro, koji izlazi za 10 dana?

PSN - DeniZg80
8 godina
hm, hvala za tv... zvijer na kvadrat haha, uzivam vec par mjeseci u njemu, poslije pan plasme mogu rec da je hd prikaz jos bolji... a taj update sta je dosao za obicni, jel bar priblizno dobro ko sta ce bit na ps pro? nemam bas puno vremena za igranje, igrala bi se fifa, gran turismo, call of duty (battlefield) i uncharted... a bas je jeftin ovaj obicni pa reko da ga ubodem... ili pricekat pro ak je puno bolji?
8 godina
da ps4 pro ima podrsku za uhd bd disc, uzeo bih njega sigurno... ali zbog tog sam u nedoumici, uzet mozda obicni po ovoj cijeni pa ga prodat kad za koju god izade ps5
14 godina
Purger155 kaže...

U cijelo priči (po pitanju PROa i podrške za trenutne naslove),jedino mi je žao što neću vidjeti poboljšanja na GTA V (barem malo veći odn. stabilniji fps ili draw distance) jer stvarno obožavam Rockstarove naslove...Ali dobro,vjerujem da će RDR2 po tom pitanju biti bolji

Zbog čega ne bi imao stabilniji FPS? PS4 pro je jača konzola od obične i samim time frame rate bi morao postati stabilniji. Bez obzira što igra ko takva neće imati PS4 pro patch.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...
Purger155 kaže...

Zbog čega ne bi imao stabilniji FPS? PS4 pro je jača konzola od obične i samim time frame rate bi morao postati stabilniji. Bez obzira što igra ko takva neće imati PS4 pro patch.

Ne znam,gdje god sam citao,svugdje tvrde da treba patch...vidjet cemo drugi četvtak :)

14 godina
Purger155 kaže...

Ne znam,gdje god sam citao,svugdje tvrde da treba patch...vidjet cemo drugi četvtak :)

To nema smisla. Nije igra programirana na način da joj baš u nekom trenutku frame rate mora pasti na 20, nego jednostavno dođe do limita hardvera. Samim time bi poboljšani hardver morao dovesti do toga da frame rate ne padne u tom trenutku.

12 godina
Hexfire kaže...
Purger155 kaže...

To nema smisla. Nije igra programirana na način da joj baš u nekom trenutku frame rate mora pasti na 20, nego jednostavno dođe do limita hardvera. Samim time bi poboljšani hardver morao dovesti do toga da frame rate ne padne u tom trenutku.

Da. Samo, što je Mark Cerny rekao da će u igrama koje ne dobiju patch, PS4 Pro konzola raditi u simulacijskom modu (spušten CPU takt i pola GPUa isključeno). 

Ali, bit ćemo pametniji za koji dan.

PSN - DeniZg80
14 godina
DeniZg kaže...

Da. Samo, što je Mark Cerny rekao da će u igrama koje ne dobiju patch, PS4 Pro konzola raditi u simulacijskom modu (spušten CPU takt i pola GPUa isključeno). 

Koja bi trebala biti korist od toga jebo ih? Sad će ispast da će i sa duplo jačom konzolom Witcher 3 raditi na 20 FPS-a jer će namjerno srezat maksimalne moguće performanse.   

14 godina
Hexfire kaže...
DeniZg kaže...

Koja bi trebala biti korist od toga jebo ih? Sad će ispast da će i sa duplo jačom konzolom Witcher 3 raditi na 20 FPS-a jer će namjerno srezat maksimalne moguće performanse.   

Možda ne žele da zbog slabijih performansi "normalni PS4" postane bezvrijedan.

Po meni je po svim izjavama PRO verzija prvenstveno namjenjena za 4K.

Kako god, ja sam pinknuo slim verziju i uživam u igranju na F HD-u jer pilu od 4K televizora sa dobrim HDR-om zasad niti ne mislim kupovati. Moja plazmica mi skroz dobra za sada.

A svi koji žele imati jaku konzolu sa zalihom snage, svakako neka uzmu PRO verziju za koji dan. Ipak je bolje imati više ispod haube, kaj ne....

14 godina
millo kaže...

Možda ne žele da zbog slabijih performansi "normalni PS4" postane bezvrijedan.

Po meni je po svim izjavama PRO verzija prvenstveno namjenjena za 4K.

Ne drži mi to baš vodu. I njima je isplativije da novi korisnici kupe PRO, a ne slim. Sve igre koje će dolaziti ubuduće bi trebale imati PRO podršku, a za ove stare ne vidim razloga da onda ne rade na njemu najbolje što mogu, a ne da se i njih umjetno ograničava bez razloga.

Ma vidjelo se iz samog predstavljanja da ne znaju što točno bi ta konzola trebala biti. Broj ljudi koji imaju 4K TV sa pravom HDR podrškom je zanemariv da bi samo na tome temeljili prodaju, a baš da su uspjeli ikoga uvjeriti da se isplati odjuriti po novi high end 4K telkač, bome nisu. Jer niti to stvarno je 4K, niti je u ovom trenutku jasno koliko dobro će developeri znati iskoristiti HDR support.

Sad će ispast da si prodao stari PS4, kupio PRO koji je "duplo" jači i opet ti neka igri radi identično. Pa tko je tu lud. 

To je ko kad daš 5000 kuna za novu GeForceicu i onda ti lockaju Mafiju na 30 FPS-a.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice