PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4

Jel bilo potrebno to ponovit? XD 

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moje sumnje su se obistinile. Poslao mi je polovan ps4, par mjeseci ga je koristio, ds4 dugme jedno ne radi, sutra prijavljujem policiji, a njemu cu da jebem mater ako policija ne bude nista mogla. Izgledao je preposteno, i zaista je ps4 zapakovan kao fabricki ali eto...Radi nesto jeftinije cijene sam nasjeo, jebes sirotinju, svaki euro je bitan pa se ovako zaleti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 21:33 (Bonjasky93).

0 0 hvala 0
10 godina
Bonjasky93 kaže...

Moje sumnje su se obistinile. Poslao mi je polovan ps4, par mjeseci ga je koristio, ds4 dugme jedno ne radi, sutra prijavljujem policiji, a njemu cu da jebem mater ako policija ne bude nista mogla. Izgledao je preposteno, i zaista je ps4 zapakovan kao fabricki ali eto...Radi nesto jeftinije cijene sam nasjeo, jebes sirotinju, svaki euro je bitan pa se ovako zaleti.

Koliko si ga platio?

Ja sam svoj platio 1700kn prije 3 mjeseca, kupljen u 3. mjesecu.

Došao je zapakiran kao nov, sa računom i garancijom.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

platio sam 550KM a inace najniza cijena kod nas je 650. Da je ds4 bio ispravan nebi ja pravio frku niti bi sumnjao da je polovan, ali eto

0 0 hvala 0
10 godina
Bonjasky93 kaže...

platio sam 550KM a inace najniza cijena kod nas je 650. Da je ds4 bio ispravan nebi ja pravio frku niti bi sumnjao da je polovan, ali eto

I kaj mu zapravo mozes ? 

Najbolje da ti da drugi kontroler i gotovo. 
Nek ti ga postom posalje.

17 godina
Ezio kaže...
Lik ocito laze o starosti konzole cim kaze da ga je raspakirao samo kako bi ga mogao fotkati za stavljanje u oglas. Koliko bi glup morao biti da to ide raditi? Ili je idiot ili laze da postigne vecu cijenu. Inace , moze biti konzola stara 2 godine i raditi bez greske i izgledati kao nova ako se s njom pazljivo postupa. Ali eto, kazes da zvecka, ne radi ds4... Za zveckanje ne mogu trenutno provjeriti ali lik ocit mulja.

Pa zar još jednom :-)

12 godina
neaktivan
Santana kaže...
Bonjasky93 kaže...

I kaj mu zapravo mozes ? 

Najbolje da ti da drugi kontroler i gotovo. 
Nek ti ga postom posalje.

nudio sam mu tu opciju nije zelio, iako je prvobitno pristao da mu posaljem ovaj ds4 on ce meni novi, onda se usutio, pa sam mu ponudio da dodjem u njegov grad nije odgovarao nista da bi onda rekao da ne moze nakon 2 dana uzimati robu. Pazi molim te. Imam sve te poruke i moraju nesto vrijediti kod policiije, ako nista naci cu ga licno, samo sto zivi u nekoj selendri na vrh brda, provjerio sam na googlu, jedva i google nadje selo

17 godina
Bonjasky93 kaže...

Upravo zato sirotinja bi trebala ozbiljno shvatiti onu staru narodnu da su jeftine stvari najskuplje stvari. Nazovi ga i reci neka ti vrati novce ili prijavljuješ policiji kao prevaru iako sumnjam da će išta od toga biti. Jedini ako se lik preplaši a ako je iskusan prevarant vrlo vjerojatno će umrijet od smijeha. U svakom slučaju sretno i javi kako si na kraju prošao. Bitno je iz svega izvući pouku.

12 godina
PlayStation 4

Popusio si i sad ces nazalost morat progutat govno. jedino ga mozes prebit ako ce ti biti lakse al i to moras pazit da nije jaci od tebe. skola se placa ti si svoju platio.

0 0 hvala 0
10 godina
omomomomoomm kaže...

Popusio si i sad ces nazalost morat progutat govno. jedino ga mozes prebit ako ce ti biti lakse al i to moras pazit da nije jaci od tebe. skola se placa ti si svoju platio.

Ak je konzola oke onda nist strasno. Kontroler se da popravit,a i nije tolko skupo nabavit novog makar isto rabljenog.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako me je prevario odlicno je to uradio. Nije mi jasno kako je uspio umotati sve kablove kao fabricki, ona zica kojom se umota kabal fabricki stavljena, na ds4 one zastitne naljepnice kao da je nov, tipke sve izgledaju kao dobre, ne propadaju ili stopaju ali eto R1 ne funkcionise. MOzete li molim vas vi protresti desno lijevo svoj ps4, blago, i vidjeti ima li kakvog zvuka, treba mi to da iskoristim danas u policiji, da nebi bilo bunim se a ono tako i treba. Jedni kazete da je to normalno drugi da nije. Pa sad ne znam. Najgore mi je sto sam kupio neke igrice i evo vec 3 dana ih skidam, mnogo zauzimaju, i sad sve to valja baciti niz vodu. 

0 0 hvala 0
10 godina
Bonjasky93 kaže...

Ako me je prevario odlicno je to uradio. Nije mi jasno kako je uspio umotati sve kablove kao fabricki, ona zica kojom se umota kabal fabricki stavljena, na ds4 one zastitne naljepnice kao da je nov, tipke sve izgledaju kao dobre, ne propadaju ili stopaju ali eto R1 ne funkcionise. MOzete li molim vas vi protresti desno lijevo svoj ps4, blago, i vidjeti ima li kakvog zvuka, treba mi to da iskoristim danas u policiji, da nebi bilo bunim se a ono tako i treba. Jedni kazete da je to normalno drugi da nije. Pa sad ne znam. Najgore mi je sto sam kupio neke igrice i evo vec 3 dana ih skidam, mnogo zauzimaju, i sad sve to valja baciti niz vodu. 

Ma normalno je sad sam probal. 
To ti je bluray drive. 

12 godina
PlayStation 4

I meni se cuje al moja konzola je stara 2 i pol godine i selim ju na tjednoj bazi zagreb-zagorje.

0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...
Ezio kaže...
Lik ocito laze o starosti konzole cim kaze da ga je raspakirao samo kako bi ga mogao fotkati za stavljanje u oglas. Koliko bi glup morao biti da to ide raditi? Ili je idiot ili laze da postigne vecu cijenu. Inace , moze biti konzola stara 2 godine i raditi bez greske i izgledati kao nova ako se s njom pazljivo postupa. Ali eto, kazes da zvecka, ne radi ds4... Za zveckanje ne mogu trenutno provjeriti ali lik ocit mulja.

Pa zar još jednom :-)

Prva tri puta se poslalo nakon što sam napisao, a četvrti nakon što sam par sati kasnije otvorio m.bug na mobu. Ali nema veze, mudar je post...

Potpis!
13 godina
da policija 😂 a brate ljudi uzimaju auta sa vracenom kilometrazom daju puste tisuce i kad saznaju na tehnickom da im je vracena kilometraza mogu se samo nasmijat. a ti bi da zbog ps4 ide na policiju jer ga je lik zamulja. drugi put nek uzme iz ducana pa nece imat problema, a sada nek igra ako moze ako nemoze popusio je pare i gotovo.....
16 godina
nike098 kaže...
da policija 😂 a brate ljudi uzimaju auta sa vracenom kilometrazom daju puste tisuce i kad saznaju na tehnickom da im je vracena kilometraza mogu se samo nasmijat. a ti bi da zbog ps4 ide na policiju jer ga je lik zamulja. drugi put nek uzme iz ducana pa nece imat problema, a sada nek igra ako moze ako nemoze popusio je pare i gotovo.....

kud si nepismen tu si jos i teski balkanac.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
Ne treba dramit, ako nisi zadovoljan traži da ti vrati lovu normalno i pristojno. Ili bar da zamjeni taj kontroler.
Al koliko vidim ti uopće nisi siguran da je ps4 polovan. Ako je lik kreten i ne izađe ti u susret, jbg to je život. Bilo je i puno većih zajeba.
Drugi put pamet u glavu i to je to.
PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Pa gle, ako to ne uspiješ riješiti s njim milom ili silom preostaje ti riješiti problem gamepada. Popravak ili neki polovni ili nov. Nakon toga ako te nešto pecka stavi ga u oglasnik pa prodaj. Svaka roba ima svoga kupca. I sam si primjer toga. Kada se riješiš PS4, kupi novi i gotova stvar. S obzirom da uskoro izlazi neo, isplati ti se dodatno malo spustiti cijenu kako bi ga što prije prodao dok mu cijena ne ode k vragu zbog novog modela koji je iza ugla..

12 godina
PlayStation 4

Pitao sam te gdje ti je kakav racun od ps4? Nista nisi dobio? Ak ps radi boli te kifla a sto se tice DS4 i ja kupio novi ds4 u sony centru i tri puta bio na reklamaciji, garancija istekla i taman opet krepao analog mozes se jebat.

1 0 hvala 0
11 godina
PlayStation 4

Jel ima kakvih planova o ukidanju najbesmislenije stavri u gameing industriju. Placanje multiplayera?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Nada umire posljednja. Tako barem vele.

10 godina
Spacecraft kaže...

Jel ima kakvih planova o ukidanju najbesmislenije stavri u gameing industriju. Placanje multiplayera?

To im donosi puno novca, znači NE.

17 godina
Spacecraft kaže...

Nadaš se ukidanju najgenijalnijeg načina lake zarade koji im godišnje donosi ogroman prihod? S druge strane, nikada više igrača nije igralo online u povijesti gaming industrije. Sasvim sigurno bitni novci odlaze na održavanje te usluge i sasvim sigurno niti sony a niti microsoft nemaju namjeru to plaćati iz vlastitog džepa, nažalost...

I ono najbitnije, niti nema nekih ozbiljnih otpora prema plaćanju te usluge tako da bi bili ludi kada bi je išli ukidati i izbijati novce iz vlastitog džepa.

12 godina

Navodno polovica PS4 korisnika plaća PS+.

20 milja korisnika x 50$ godišnje = milijardica.

Sumnjam da će to ukinuti.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan

e jel jos netko ima problem s loginom na PSN,kad se hocu log samo se vrti u krug i pise please wait i nista se ne dogadja

PS: koja idiotarija,morao se preko kompa log in i prihvatit nove terms of use,i tek onda mi se uspjelo login sa ps4 na psn

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 17:31 (Ryder007).
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kontaktirao sam policiju, cijeli proces moze trajati i vise od pola godine pa se ide na sud, i jos ako on ima kakve dobre veze pa ne dobijem parnicu ja cu platiti sudske troskove. Ne isplati mi se. Ponudio je da ovaj ds4 zamjenim u nekoj radnji za novi a on ce platiti razliku. Ovo je velika lekcija, radi 50 eura se nerviram, jos nisam zaigrao ps4 radi svih ovih sranja. Od sad samo nova roba iz radnje i gotovo.

p.s Spominjete pretplatu 50 dolara godisnje, kod nas u Bosni poznati i pouzdani prodavaci prodaju te pretplate po 20 eura, nije mucka? Inace to se uzima uz ove digitalne igre.

0 0 hvala 0
15 godina
Bonjasky93 kaže...

Kontaktirao sam policiju, cijeli proces moze trajati i vise od pola godine pa se ide na sud, i jos ako on ima kakve dobre veze pa ne dobijem parnicu ja cu platiti sudske troskove. Ne isplati mi se. Ponudio je da ovaj ds4 zamjenim u nekoj radnji za novi a on ce platiti razliku. Ovo je velika lekcija, radi 50 eura se nerviram, jos nisam zaigrao ps4 radi svih ovih sranja. Od sad samo nova roba iz radnje i gotovo.

p.s Spominjete pretplatu 50 dolara godisnje, kod nas u Bosni poznati i pouzdani prodavaci prodaju te pretplate po 20 eura, nije mucka? Inace to se uzima uz ove digitalne igre.

Da nije to mozda za tri mjeseca a ne za godinu ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
12 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...
Bonjasky93 kaže...

http://www.olx.ba/artikal/22519556/ps4-ps-plus-pretplata-365-dana-najjeftinije-u-bih/

15 godina
Bonjasky93 kaže...
Ghost777 kaže...
Bonjasky93 kaže...

http://www.olx.ba/artikal/22519556/ps4-ps-plus-pretplata-365-dana-najjeftinije-u-bih/

Koliko vidim to je account.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
9 godina
neaktivan

ne uzimaj to opet ces biti prevaren radit ce ti par sedmica i opet si donji, inace taj lik prodaje fantome i nakon par sedmica igre im se zakljucaju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice