PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.494.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
nidjoPro kaže...
DeniZg kaže...
nidjoPro kaže...
DeniZg kaže...
nidjoPro kaže...
Pa pročitao sam ma njihovoj stranici.

Možeš linkati tu stranicu?

https://www.playstation.com/en-nz/get-help/help-library/store---transactions/payments---refunds/using-a-credit-or-debit-card-on-playstation-4/

Nažalost, to ti ne vrijedi za HR. Primaju samo Mastercard i Visu.

Dobro,to nisam znao,hvala na informaciji.Zbunilo me ovo kad sam vidio da primaju Maestro a odbija,hvala još jednom.

Kad ideš dodati sredstvo plaćanja samo Visu i Master ti nudi.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan

Ma preko PS-a sam dodavao karticu,pa mi je prepoznalo Maestro..nisam išao na netu.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li bitno odakle je ps4, recimo iz Njemacke je ovaj, da li je moguce da nije preveden na engleski ili tako nesto??

0 0 hvala 0
16 godina
Bonjasky93 kaže...

Je li bitno odakle je ps4, recimo iz Njemacke je ovaj, da li je moguce da nije preveden na engleski ili tako nesto??

Nije vazno, veze se za account, i sam biras u opcijama

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan

Na dnu te stranice koju si linkao pište ti da gledaš informacije za Novi Zeland

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
12 godina
JozoBozo121 kaže...

Na dnu te stranice koju si linkao pište ti da gledaš informacije za Novi Zeland

Svaka čast, dobro si to skužio

Ali recimo na Hrvatskoj stranici piše da primaju Amex, a u biti nula bodova.

https://www.playstation.com/hr-hr/explore/playstation-store/ways-to-pay/

PSN - DeniZg80
10 godina
PlayStation 4

Isplati li se kupiti driveclub za oko 100kn? Kakav je? Koju bi mu ocjenu dali?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pqweasdyxc kaže...

ja sam ga uzeo za 75, nije losa igra al nekak mi je meh osjecaj...i malo igraca

battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo upravo mi stigao PS4, prodavac mi kaze da je nov samo ga je izvadio iz kutije i probao. Medjutim postoji li neki nacin da provjerim da li je nov ps4 ili koliko je dugo bio upaljen recimo?? Sad kad sam ga uzeo u ruke i prodrmao nesto kao zvekce malo u njemu da tako kazem. Je li to normalno??

0 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Evo upravo mi stigao PS4, prodavac mi kaze da je nov samo ga je izvadio iz kutije i probao. Medjutim postoji li neki nacin da provjerim da li je nov ps4 ili koliko je dugo bio upaljen recimo?? Sad kad sam ga uzeo u ruke i prodrmao nesto kao zvekce malo u njemu da tako kazem. Je li to normalno??

Huh, jaki prodavač.

Pada mi na pamet da bi mogao izvaditi disk i upiknut ga u komp i pročitati SMART da vidiš koliko je disk imao spinupova (paljenja i gašenja) i power-on time. Ako je to kompatibilno s playkom, a moguće da je.

Ako ti se da s time gnjaviti.

13 godina
protjeran

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2016 16:42 (ursusc355).
13 godina
protjeran
pqweasdyxc kaže...

Meni jedna od dražih i zabavnijih igara i uvjek joj se rado vraćam ... definitivno preporuka

12 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Bonjasky93 kaže...

Huh, jaki prodavač.

Pada mi na pamet da bi mogao izvaditi disk i upiknut ga u komp i pročitati SMART da vidiš koliko je disk imao spinupova (paljenja i gašenja) i power-on time. Ako je to kompatibilno s playkom, a moguće da je.

ma kakvi ne znam ti ja to. Mada mi izgleda kao da je nov, cak ni zastitna trakica sa strelica na dzojstiku nije skinuta. Sta je sa ovim zvukom kad ga prodrmam, jel to kod svake konzole?

11 godina
odjavljen

Ma ne brini, nije to nis. Ja nikad svoj nisam treso, a nov je, ali vjerujem da se nes cuje. 

10 godina
ursusc355 kaže...
pqweasdyxc kaže...

Meni jedna od dražih i zabavnijih igara i uvjek joj se rado vraćam ... definitivno preporuka

Grafika je vidim prekrasna. Vožnja je više kao NFS ili pcars/forza? Jesu li dodali nove automobile i staze? Mogu li napraviti svoj event, npr. odaberem auto koji želim i stazu koju želim?

Unaprijed hvala na odgovorima.

10 godina
Bonjasky93 kaže...
Bitanga kaže...
Bonjasky93 kaže...

Huh, jaki prodavač.

ma kakvi ne znam ti ja to. Mada mi izgleda kao da je nov, cak ni zastitna trakica sa strelica na dzojstiku nije skinuta. Sta je sa ovim zvukom kad ga prodrmam, jel to kod svake konzole?

Da, čuje se zvuk kao da nešto škljocne.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Eh super, laknulo mi je. Uzbudjen sam kao da se zenim :D

Jos jedno pitanje, na cemu vam stoji konzola, jel ima neki stalak da se kupi ili je jednostavno postaviti na ravnu povrsinu?

0 0 hvala 0
10 godina
Imaš stalak za 199kn. Možeš ga držati i horizontalno, što je bolje, bolje hlađenje. Uzmi stalak ako nemaš mjesta, a ako imaš stavi ga horizontalno, bolje će se hladit.
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Kakav je to prodavač koji vadi robu iz kutije da bi ju isprobao? S obzirom da su cijene više manje svugdje iste ja bih taka proizvod uvijek kupio kod služebnog uvoznika kao što sam ga i kupio. Osjećam se sigurnije ikao je to samo psihološki... usput, u mome ništa ne zvecka. Nazovi ga pa ga pitaj s obzirom da je PS4 nov zakaj u njemu nešto zvecka?

12 godina
PlayStation 4

Kupljen danas i dirt rally nisam mogao odoliti. Bar cu obrisati prasinu sa volana malo.

Meni je ovaj summer sale odlicno sjeo uzeo sam witchera za 179 i dirt rally za 219kn znaci za 398kn sam dobio dvije odlicne igre. Sad se imam s ci ezabavljati.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Bonjasky93 kaže...

Kakav je to prodavač koji vadi robu iz kutije da bi ju isprobao? S obzirom da su cijene više manje svugdje iste ja bih taka proizvod uvijek kupio kod služebnog uvoznika kao što sam ga i kupio. Osjećam se sigurnije ikao je to samo psihološki... usput, u mome ništa ne zvecka. Nazovi ga pa ga pitaj s obzirom da je PS4 nov zakaj u njemu nešto zvecka?

Tacnije kaze izvadio je da slika sta se nalazi u kutiji pa postavio slike za prodaju. Dao mi je 50 eura jeftinije od najnize koju sam mogao naci pored njegovog, i stvarno mi izgledalo da je nov, fabricki umotano sve, ona zica na kablovima, najlonic na dzojstiku...Kako sad to ne zvecka, vidim gore neko kaze da se i kod njih nesto cuje a kod tebe ne?? Postoji li neki jednostavniji nacin da provjerim je li nova konzola? 

17 godina
Bonjasky93 kaže...
movie kaže...
Bonjasky93 kaže...

Tacnije kaze izvadio je da slika sta se nalazi u kutiji pa postavio slike za prodaju. Dao mi je 50 eura jeftinije od najnize koju sam mogao naci pored njegovog, i stvarno mi izgledalo da je nov, fabricki umotano sve, ona zica na kablovima, najlonic na dzojstiku...Kako sad to ne zvecka, vidim gore neko kaze da se i kod njih nesto cuje a kod tebe ne?? Postoji li neki jednostavniji nacin da provjerim je li nova konzola? 

Na korištenom PS4 bi skužio prašinu i ogrebotine od brisanja prašine jer je plastika mekana i vidi se na njoj sve.

Ako izgleda ko nov onda je nov... igraj i ne brini. Ako crkne imaš garanciju.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Stavio sam pod jako bijelo svijetlo konzolu nisam nasao nijednu ogrebotinu. Znam da je nov ps4 jer je upakovan kao nov. Ali sad ima jedan drugi problem. Kod dzojstika ne funkcionise R1, je li to moguce? Citao sam po netu pokusao razne stvari ali ne ide. Kazu da je moguce fabricka greska. Lik mi nudi zamjenski dzojstik ali on je podaleko dok stigne novi meni a ja njemu svoj posaljem proci ce jos 5 dana. Je li neko imao slicnih problema? 

0 0 hvala 0
15 godina

.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 9:54 (Ezio).
15 godina

.

Potpis!
15 godina
Lik ocito laze o starosti konzole cim kaze da ga je raspakirao samo kako bi ga mogao fotkati za stavljanje u oglas. Koliko bi glup morao biti da to ide raditi? Ili je idiot ili laze da postigne vecu cijenu. Inace , moze biti konzola stara 2 godine i raditi bez greske i izgledati kao nova ako se s njom pazljivo postupa. Ali eto, kazes da zvecka, ne radi ds4... Za zveckanje ne mogu trenutno provjeriti ali lik ocit mulja.
Potpis!
15 godina
Sorry na trostrukom postu ali zeza me morski internet
Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Pa zar nisi dobio nikakav racun kad je kupljena?

2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Bas. Ako je pod garom onda di ti je racun?

1 0 hvala 0
15 godina

.

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice