PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.489.193
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
Hacker-ri kaže...

Uzeo sam preko pcgamessupply kod od 50$, ali ne radi...

Ima netko ideju zasto? jel moguce da je problem regija ili ? izbaci gresku da su kodovi ili iskoristeni ili krivo upisani...

EDIT: sad vidim da su kodovi samo za USA region, jel moguce to kako rjesit putem psa?

Kad si brzoplet:)

ali nisu novci propali. odluči se da li želiš us ili hr ps+ account (ili neki treći, svejedno). no čak i ako uzmeš hr ps+ account, možeš otvoriti us account i na njemu potrošiti te novce.

Potpis!
10 godina
PlayStation 4

Da, ak nije veza uz svoj account tj. ak na njemu nema igara il vec cega

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Santana kaže...

Trenutno na srecu imam samo DVDe sa igricama, nemam nista skinuto, ali me zanima sada sta napravit, jer ne znam sto je isplatljivije i bolje, US ili HR acc...

Vise bi volio koristit neku nasu karticu nego placat paypalom fee na svaki kod...

potpis :D
13 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Pa kaj ti igraš igrice s power i eject tipkama da te to toliko smeta XD

Cuh 1200 C šasija je tiša za 7-8 dB u prosjeku a to ti je skoro duplo tise od drugih verzija. A po mojem mišljenju onaj glossy dio je magnet za otiske prstiju i čim ti se plastika malo ogrebe od nečega to se vidi. Ja sam svoj PS4 prelijepio naljepnicom hrvatske zastave i to mi je savršeno.

Slažem se u potpunosti vezano za tipke, neigram s njima ali mi je nekako draze da su kapacititivne, a sto se plastike tice nisam pricao samo za onaj dio plastike gdje je hard disk, vec opcenito plastiku za cijelu konzolu (neka jeftina), a to sto pricas za zvuk da je duplo tisi mozda sam ja gluh ali jedna i druga verzija mi imaju gotovo identican zvuk, imam 11xx verziju i 12xx jednu pored druge - rocket league i obje konzole na uho djeluju skoro  identicno. Dok mjerenjem decibela se vidi razlika, ali opet kazem nije to sad neznam sta.. I dalje stojim iza toga da bih uzeo 11xx verziju

12 godina
Hacker-ri kaže...
Santana kaže...

Trenutno na srecu imam samo DVDe sa igricama, nemam nista skinuto, ali me zanima sada sta napravit, jer ne znam sto je isplatljivije i bolje, US ili HR acc...

Vise bi volio koristit neku nasu karticu nego placat paypalom fee na svaki kod...

Uzmi još 10$ i kupi neku igru na US accountu. Možeš ju igrati i sa svojeg HR accounta.

Dalje piči igre i PS+ po HR accountu i bok.

Edit: Iako vidim da ona stranica ne uzima naknadu za kupnju US kodova. Nije to nimalo loše.

Hm, ipak uzimaju naknadu. Na 60$ je skoro 10$ naknada. Šteta.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 0:14 (DeniZg).
10 godina
DeniZg kaže...
Hacker-ri kaže...
Santana kaže...

Uzmi još 10$ i kupi neku igru na US accountu. Možeš ju igrati i sa svojeg HR accounta.

Dalje piči igre i PS+ po HR accountu i bok.

Edit: Iako vidim da ona stranica ne uzima naknadu za kupnju US kodova. Nije to nimalo loše.

Hm, ipak uzimaju naknadu. Na 60$ je skoro 10$ naknada. Šteta.

Da
Ja uzimam US bonove preko amazon.com i tamo nema naknade samo ne prihvacaju bilo koju karticu i trebas stavit fake adresu

10 godina
neaktivan

Kolega nema to veze s izborima ali nalijepnica izgleda jako lijepo(kad vec Amerikanci i na gaćama imaju svoju zastavu sto nebi ja imao svoju na PS4) i savršeno mi se uklapa nekako sa sobom, bolje nego crni komad hardwarea

13 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Kolega nema to veze s izborima ali nalijepnica izgleda jako lijepo(kad vec Amerikanci i na gaćama imaju svoju zastavu sto nebi ja imao svoju na PS4) i savršeno mi se uklapa nekako sa sobom, bolje nego crni komad hardwarea

Nice ;)

13 godina
PlayStation 4

Ovako imam jedno pitanje,imam PC koji koristim za gaming vec 7 godina,al sam si mislio i uzeti neku konzolu,e sad po vama sto je bolje i isplativije uzet rabljeni ps3 ili da uzmem novi ili rabljeni ps4?

LtMoNk
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...

gdje si kupio?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
neaktivan

E Bay, ali nisam mogao nać prije par mjeseci vise za frenda. Lik koji je prodavao nije dao ime npr. Croatian flag PS4 sticker, nego je stavio Flag sticker i sad neki broj pa je bilo teško nać u početku.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav ljudi, planiram uzeti call of duty black ops 3 ali treba mi njemacki voice acting, da li sad u postavkama mogu odabrati koji jezik da bude, ili zavisi od verzije igre 

Origin ID: budokai_x
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Ovako imam jedno pitanje,imam PC koji koristim za gaming vec 7 godina,al sam si mislio i uzeti neku konzolu,e sad po vama sto je bolje i isplativije uzet rabljeni ps3 ili da uzmem novi ili rabljeni ps4?

Ako novci nisu problem, onda PS4. Ako jesu, onda PS3.

Moja preporuka je PS4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 8:11 (Chaky).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Posto ljudi o PC igrama dosta pričaju nevinim razlog zasto su konzolaske teme malo zamrle, barem one za igre. Pa evo da se malo tu oglasim. Pogotovo za one koji ce igrati Battlefront pa evo jedan linkić koji ne bi bilo na odmet posjetiti. Tu sam iznio par svojih mišljenja pa bi bilo dobro kad bi se to pretvorilo u neku diskusiju i kad bi se možda našli za igranje coopa ili nešto drugo. 

EDIT: vidi budale, zaboravio link hahah

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/star-wars-battlefront2015/232416.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 17:53 (JozoBozo121).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
JozoBozo121 kaže...

Posto ljudi o PC igrama dosta pričaju nevinim razlog zasto su konzolaske teme malo zamrle, barem one za igre. Pa evo da se malo tu oglasim. Pogotovo za one koji ce igrati Battlefront pa evo jedan linkić koji ne bi bilo na odmet posjetiti. Tu sam iznio par svojih mišljenja pa bi bilo dobro kad bi se to pretvorilo u neku diskusiju i kad bi se možda našli za igranje coopa ili nešto drugo. 

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-konzole-prijenosne-konzole/star-wars-battlefront2015/232416.aspx

Ovaj forum ima lose organizirane podforume za igre.

Svaka multiplatform igra se otvara u PC igre podforumu iz nekog razloga dok neki drugi forumi imaju

Multiplatform

PC & Mac & Linux

Sony PlayStation

Microsoft Xbox

Nintendo

...

podforume pa je to sve puno bolje organizirano

Tu isto neke odlicne igre nit nemaju svoju temu tipa Bloodborne dok na nekom drugom našem forumu ima tema sa hrpom stranica, odlicnim raspravama i informacijama

TL;DR : Bug forum je orijentiran na PC igranje

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 22:28 (Santana).
10 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...

sto je slicna sa Battlefieldom vidi kao pozitivnu stvar :D

12 godina

Ovotjedni Deal of the Week je Lords of the Fallen za 149,00 HRK.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan

Pa iz moje perspektive je bolja da je sličnija Battlefieldu nego CoD-u jer njegov način igranja nebi bio dobar za ovo nimalo po mojem mišljenju XD, tu su sad ona dva manja zla.

Ali, kolega pa to stoji pod minusom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 16:43 (JozoBozo121).
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Jel tko probao ovu igru

17 godina
PlayStation 4

Ja sam kupio AC Unity... oduševljen sam grafikom, a za ostalo ćemo vidjeti. Kakav li je onda tek Syndicate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
robert1995 kaže...
DeniZg kaže...

Jel tko probao ovu igru

i mene zanima...

0 kupuj odlična je
0 vrijedi kupit jer je na akciji
5 prosječna igra
0 zaobiči premda nije skupa
10 godina
Bitanga kaže...

Ja sam kupio AC Unity... oduševljen sam grafikom, a za ostalo ćemo vidjeti. Kakav li je onda tek Syndicate.

On ima losiju grafiku

15 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Zavrsio sam Syndicate prije par dana. Nisam igrao Unity. Nisam naletio na neke game breaking bugove u Syndicate-u. Mislim da je bas bezveze sto svi pljuju po AC serijalu zbog sitnih bugova. Recimo vidio sam reakcije igraca, i mislim da Fallout 4 ima puno vise bugova. Al' ko ce se na to žaliti, F4 je super !

Ako volis Englesku, London, i generalno tu kulturu, stvarno preporucujem da odigras.

Ja inace rijetko koju igru zavrsim do kraja, ali tu u Syndicateu mi je bilo ekstra samo setati kroz London i posmatrati okolinu.

Cuo sam da Unity izgleda bolje od Syndicate-a, ali meni grafika uopce ne smeta ovamo. A inace mi je bitna u igrama :D

I takodjer nemoj ocekivati Witcher od price, sto je i razumno. Imas glavnu pricu i dosta side missiona. Trebas 'osvojiti' London, pa imas ona osvajanja teritorija, gang warse i sl. sto dosta podsjeca na San Andreas.

Ako nisi pri parama, javi se mogu ti posuditi account u odredjenim terminima da odigras jer ja ne igram previse. Imam dosta obaveza, a i cekam Battlefront ili tako nesto...

11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav

Zna li tko moze li se ovaj headset prikljucit u ps4 kontroler da radi

http://www.canyon-tech.hr/products/apple/headsets/CNL-MBHP03

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
robert1995 kaže...

Pozdrav

Sigurno se može priključiti, jer imaju 3.5mm priključak kao i DS4.

Zvuk uglavnom radi na svim slušalicama kad se spoje sa DS4, jedino zna bit frke sa mikrofonom (kojeg ove sluške nemaju koliko vidim).

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
robert1995 kaže...

Pozdrav

Zvuk uglavnom radi na svim slušalicama kad se spoje sa DS4, jedino zna bit frke sa mikrofonom (kojeg ove sluške nemaju koliko vidim).

E bas ce mi trebat mikrofon pa sam nasaao ove u instaru

Sad kakva je kvaliteta to nzn

http://www.instar-informatika.hr/product.asp?product=genius-g550-gaming-slusalice-&code=gen%2Dhs%2Dg550

17 godina
neaktivan
robert1995 kaže...
DeniZg kaže...
robert1995 kaže...

Pozdrav

http://www.instar-informatika.hr/product.asp?product=genius-g550-gaming-slusalice-&code=gen%2Dhs%2Dg550

Ako zelis i mikrofon koristiti onda moras uzeti adapter.

http://www.amazon.com/StarTech-com-headsets-separate-headphone-microphone/dp/B004SP0WAQ

11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
robert1995 kaže...
DeniZg kaže...
robert1995 kaže...

Pozdrav

Ako zelis i mikrofon koristiti onda moras uzeti adapter.

http://www.amazon.com/StarTech-com-headsets-separate-headphone-microphone/dp/B004SP0WAQ

Ok hvala i jos jedno pitanje

Moze li se kupit mikrofon odvojeno jer bih isao na ovaj canyonov jer mu je sad cijena velikih 45kn u technomarketu 

Ako se moze kupit odvojeno moze link samo kao sto si dao i za ovaj adapter

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vrijedi taj adapter i za odvojeni mikrofon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Pozdrav!Da li gamepad od PC radi na ps4 konzoli u coop igrama? I sto znaci ovaj crni kvadrat između SHARE i OPTIONS na ps4 dzojstiku ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice