PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
Kill Frenzy kaže...

ovo znaci da igra tj key mora biti na us acc ili se samo moze koristiti u us?

https://www.g2a.com/uncharted-the-nathan-drake-collection-ps4-psn-cd-key-na.html#

Znači da key bude prihvaćen samo na US accountu.

Staviš da ti je konzola primary uređaj za taj account i možeš ju igrati sa svojeg HR accounta.

Ja sam uzeo takav ključ za Uncharted preko CDkeysa i sve štima.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

moja od jucer u mirovanju i hladna je

kod mene evo primjetio sam ako nista ne skidam, a konzola u standby modu je hladna kao kad je ugasena.Da li ti je hladna kad skidas nesto a nalazi se u mirovanju ?

16 godina
fcultras123456 kaže...
Kill Frenzy kaže...

moja od jucer u mirovanju i hladna je

kod mene evo primjetio sam ako nista ne skidam, a konzola u standby modu je hladna kao kad je ugasena.Da li ti je hladna kad skidas nesto a nalazi se u mirovanju ?

nisam je bas toliko pipao

Stranice su trenutno nedostupne.
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako se skida nešto onda ce ti biti malo toplija jer ce raditi disk i glavni procesor zbog instalacije pa ce se time i malo grijati. Ako ti ventilator radi samo malkice to je sasvim ok i tako treba biti. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 7:46 (JozoBozo121).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hvala ti to me je zanimalo :)

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipa,

planiram kupnju ps4 pa mi treba savjet...

ici na 1TB ili 500GB konzole?

Pitanje je mozda blesavo, ali ima li smisla davati 200 kuna vise za 1TB konzolu, ako mogu dobiti 500GB i igricu za manje novaca?

Prakticno je pitanje da li ce se disk toliko brzo napunit ?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

neznam koliko ljudi igraju igara odjednom ali po meni je 500 sasvim dovoljno.pa ne igras 10 igara odjednom.

ja igram najvise dvije tri iako najcesce samo jednu jer mi je tako najbolje a igru kad predjem ako je takog tipa onda je obrisem.pa necu bloodborne prelazit 5 puta

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovisi kakav si tip igrača i kakav internet imaš. Ja sam recimo sad uzeo 1TB disk jer 500gb mi je bilo premalo, imao sam oko 5-6 AAA igara(ja nikad ne prođem jednu igru u komadu, igram malo jednu malo drugu) i oko 50gb snimaka igara i editanih videa. Recimo sad ti igraj driveclub i obrišeš ga i onda ti OPET čekaj da se skine Patch koji ima 17GB, sori ali ja nemam živaca za to. Vecina igara ima Patch od minimalno gige-dvije a neki mogu bit po 10-15GB i onda mi treba nekih Dva-tri sata da se to skine. Ako igraš dvije tri igre odjednom onda ćeš bit ok s 500gb ali ako si poput mene onda ce ti se to brzo ispraznit. Meni je na početku 500gb bilo dosta ali dvije godine i 12 AAA igara kasnije je to malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mogu li uzeti 500 gb pa kasnije kupit novi disk od 1TB?

kako ide servis sa zamjenom i slicno? koliko je komplicirano ?

Pitam jer imam i PC, tako da kombiniram gdje cu sta igrat, ovisi koliko mi je jednostavnije i koliko mi brat koristi koju platformu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Naravno, disk ti je obični 2.5 inčni od laptopa maksimalne visine 9.5mm. Skineš lijevi poklopac (samo malo povućeš) i odšarafiš jedan šaraf i disk je vani. Izvučeš disk zamijeniš ga i vratiš nazad. Trebaš USB od 1gb za reinstalaciju OS-a. PS4 je napravljen da korisnik moze jednostavno mijenjat disk. Možda ti je to i najbolja opcija da uzmeš sad 500 pa kad ti se skupi igara zamijeniš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

S obzirom da je od 500GB raspoloživo samo 400 GB, a sve jače AAA igre zauzimaju po 50GB, napunit će disk dok si reko keks.

Osim ako igra samo single player igre jednu po jednu.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

500gb je kao da kupis u danasnje vrijeme flagship mobitel sa 8gb jednostavno ie malo. Meni je hard stalno pun. Sad kad ce krenut preload za star wars moram nesto obrisat a neznam sto. Kupio bi nakrade od 2tb hdd al neznam kak sve poslje skopirati na taj hard cimam se to radit.

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja da sad kupujem uzeo bi model sa 1TB. I sad bi ovaj 500 gb najradije zamijenio sa 2TB ali nikako mi se ne da.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

500gb je kao da kupis u danasnje vrijeme flagship mobitel sa 8gb jednostavno ie malo. Meni je hard stalno pun. Sad kad ce krenut preload za star wars moram nesto obrisat a neznam sto. Kupio bi nakrade od 2tb hdd al neznam kak sve poslje skopirati na taj hard cimam se to radit.

Procedura ti je full jednostavna (kroz backup i restore), imaš na netu dosta opisa... i fail safe je.

Jedino što dugo traje. 5-6 sati sve skupa za 250GB igrica.

14 godina
PlayStation 4

uzeo na kraju onaj ps4 ispod cijene, čovjek mi je dao 2 dana da testiram sve kaj me zanima. odigrao 8 chaptera prvog uncharteda, bez pretjeranog zagrijavanja i kakvih gašenja.

nazvao sancta domenicu i provjerio garanciju - sve štima.

danas odigrao par mečeva u mk x, prvo kaj sam primjetio da je grafika malo lošija, ali nema nikakvih mp laggova (na istom wlanu igrano) i puno više ljudi igra na ps-u nego na pc-u, meč nađem u manje od minute :)

jedino mi je kontroler malo čudan,  igram već 5 godina na xbox-ovom

Thats what she said!
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 17:18 (Apachy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kupio 1TB danas :D dok ne pocne vladat hdz pa da ne ukinu igre i zabavu :D
Sad me zanima, imam american express koju PSstore ne prihvaca...
Sta sad radit, kupovat kodove na game sitovima pa pisat kodove ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Apachy kaže...

jedino mi je kontroler malo čudan,  igram već 5 godina na xbox-ovom

Ja sam se isto kleo u Xbox360 kontroler, al' mi je nakon par dana DS4 postao br.1.

Hacker-ri kaže...

Uzmi nečiji Mastercard ili bonove za PSN.

Kodova na CD key siteovima ima za mali broj igara i svi su za US account.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Ja koristim karticu od tekućeg (VISA Electron) i sve radi OK.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze mi netko reci koja je procedura sa PSN bonovima i slicno jer nikad nisam koristio to...

Na amazonu npr ne mogu kupit jer nemaju shipping u Hrv iako je digitalni kod i dobiva se mailom?

Ili kakav link gdje se moze uzet americanom ili paypalom ili sl....

Hvala puno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pozz svima planiram si kupiti PS4 sad za bozic,pa me zanima da li pricekam neke akcije i popuste,i koji je trenutno najbolje model uzeti i da je sto jeftiniji,igram vec 7 godina na PC-u pa sam si zazelio neku konzolu,dobio sad tv novi pa razmisljam o kupnji konzole
LtMoNk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da neće biti nekih pretjeranih akcija za Božić.

Sniženje je bilo sada prije tjedan-dva i to je to.

Modela nemaš više različitih, osim ako neki na lageru imaju stare modele. Trenutno je aktualna tzv C šasija. Imaš par vizualno drugačijih, ovisi koji ti je džir. MGSV, Destiny, Batman i Black Ops3, a uskoro dolazi i Star Wars. Ako planiraš uzet Battlefront, taj paket bi ti mogao biti dobar.

13 godina
Da li se isplati uzeti iz njemacke ili su skoro iste cijene kao kod nas,ili da ostanem i dalje na pcu? Kak to funkcionira sa igrama sad
LtMoNk
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doca15 kaže...
Da li se isplati uzeti iz njemacke ili su skoro iste cijene kao kod nas,ili da ostanem i dalje na pcu? Kak to funkcionira sa igrama sad

Pogledaj na otto.de mislim da sam neki dan video da je bio beli ps4 za 279 eura !

10 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Hacker-ri kaže...

Ja koristim karticu od tekućeg (VISA Electron) i sve radi OK.

takodje i ja, nema nikakvih problema..

13 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Mislim da neće biti nekih pretjeranih akcija za Božić.

Sniženje je bilo sada prije tjedan-dva i to je to.

Modela nemaš više različitih, osim ako neki na lageru imaju stare modele. Trenutno je aktualna tzv C šasija. Imaš par vizualno drugačijih, ovisi koji ti je džir. MGSV, Destiny, Batman i Black Ops3, a uskoro dolazi i Star Wars. Ako planiraš uzet Battlefront, taj paket bi ti mogao biti dobar.

Trenutno ima 3 verzije ps4, cuch 10XX, 11XX, i najnovija 12XX, po meni najbolja je on srednja verzija koja dolazi sa 500gb harda, ova najnovija koja je 1TB nesto laska i tisa mi je katastrofalna iz jednog razloga a to je preocita losa kvaliteta izrade, plasitka kao ona za kineske igracke, tipke za power i eject vise nisu kapacitivne vec su fizicke i to prelose djeluje jel klapaju i skljocaju..da se mene pite izabrao bih srednju verziju a mogu se i dalje naci u trgovinama 

10 godina
neaktivan

Pa kaj ti igraš igrice s power i eject tipkama da te to toliko smeta XD

Cuh 1200 C šasija je tiša za 7-8 dB u prosjeku a to ti je skoro duplo tise od drugih verzija. A po mojem mišljenju onaj glossy dio je magnet za otiske prstiju i čim ti se plastika malo ogrebe od nečega to se vidi. Ja sam svoj PS4 prelijepio naljepnicom hrvatske zastave i to mi je savršeno.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

zna li ko kako rijesiti problem sto se tice gledanja videa na ps4, jer kada zelim pokrenuti video pise missing plug in

Origin ID: budokai_x
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo sam preko pcgamessupply kod od 50$, ali ne radi...

Ima netko ideju zasto? jel moguce da je problem regija ili ? izbaci gresku da su kodovi ili iskoristeni ili krivo upisani...

EDIT: sad vidim da su kodovi samo za USA region, jel moguce to kako rjesit putem psa?

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 22:28 (Hacker-ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Hacker-ri kaže...

Ima netko ideju zasto? jel moguce da je problem regija ili ? izbaci gresku da su kodovi ili iskoristeni ili krivo upisani...

EDIT: sad vidim da su kodovi samo za USA region, jel moguce to kako rjesit putem psa?

prodaj nekome

Trebo si pazit na to

12 godina
JozoBozo121 kaže...

Ja sam svoj PS4 prelijepio naljepnicom hrvatske zastave i to mi je savršeno.

Zbog izbora ili za stalno? 

Hacker-ri kaže...

Pa napravi US account i ukucaj kod na njega.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 22:47 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice