PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.473.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

400kn za sve te igre na glavnom acc-u je đabe  

sam gta 5 je 500kn na Hr storeu (digital) a na njusci box rabljeni cca 350kn, a di je ostatak...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

nije lose ovaj put

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
Spike1983 kaže...

400kn za sve te igre na glavnom acc-u je đabe  

sam gta 5 je 500kn na Hr storeu (digital) a na njusci box rabljeni cca 350kn, a di je ostatak...

Zato sam vas i pitao nisam bio siguran koliko realno mogu dobiti za taj account

Kill Frenzy kaže...

nije lose ovaj put

Meni se ovaj mjesec jako sviđa psn plus ponuda, mada sam se nadao da će assassins creed black flag biti u ponudi.

BF3:fluffy_inside
12 godina

Jel uzeo netko i zaigrao Wasteland 2? Zanimaju me dojmovi.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nije lose ovaj put

Šteta što sam prešao i prvu i drugu sezonu već, a ovo drugo me ne zanima, a i koja im je to fora, dat drugu sezonu a vjerojatno većina nije niti prvu odigrala.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
PlayStation 4

Black ops III preordan i usput kupljen uncharted sad samo da to skine i imam sta igrat dok ne dode black ops III. Inace nisam igrao uncharted tak da bi moglo biti zanimljivo.

za nekih tjedan dana preordam star wars i ka sretan 😊

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali ima nekakav adapter ili nešto da mogu spojiti tipkovnicu i miš na ps4.I ako ima gdje kupiti??

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Da li je bilo mozda kakvih vijesti o remasterima Heavy Raina i Beyond 2 Souls ?

Rekli su samo da će izać u 2016. godini za PS4.

Jedva čekam obzirom da nisam odigro Tešku Kišu na ps3

17 godina
neaktivan
dobus kaže...

Dali ima nekakav adapter ili nešto da mogu spojiti tipkovnicu i miš na ps4.I ako ima gdje kupiti??

http://store.xim4.com/XIM4_p_13.html

http://www.amazon.co.uk/Tactical-Assault-Commander-4-PS4/dp/B00ZUNOSFU/ 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
protjeran
PlayStation 4

vlasnik sam ps3 konzole na kojoj sam odigrao gotovo sve što se moglo odigrati ... a sad sam kupio prije tjedan dana ps4... i razočaran sam...uopče nema dobrih igara ...kupio  bloodborne i the order i projecet cars i driveclub i pes 2016 ... neznam šta bi reko... bloodborne je totalno bezveze igra...grafika ništa posebno, jednolične scene i svaka lokacija slična , the order isto ništa posebno, dosadna , radnja nikakva...pes identičan ko na ps3, to mi najviše žao što sam kupio... project cars i drive club osim solidne grafike nisu ni do koljena gran turismu...i u opče ih nemam volje igrati...neznam koju bi igru kupio a bi bila makar solidna...očito če samo radit remastere starih hitova koje sam ja sve prešao... najradije bi ga spakovo u kutiju i vratio ps3 nazad na policu

Moj PC  
1 3 hvala 0
10 godina
ursusc355 kaže...

vlasnik sam ps3 konzole na kojoj sam odigrao gotovo sve što se moglo odigrati ... a sad sam kupio prije tjedan dana ps4... i razočaran sam...uopče nema dobrih igara ...kupio  bloodborne i the order i projecet cars i driveclub i pes 2016 ... neznam šta bi reko... bloodborne je totalno bezveze igra...grafika ništa posebno, jednolične scene i svaka lokacija slična , the order isto ništa posebno, dosadna , radnja nikakva...pes identičan ko na ps3, to mi najviše žao što sam kupio... project cars i drive club osim solidne grafike nisu ni do koljena gran turismu...i u opče ih nemam volje igrati...neznam koju bi igru kupio a bi bila makar solidna...očito če samo radit remastere starih hitova koje sam ja sve prešao... najradije bi ga spakovo u kutiju i vratio ps3 nazad na policu

DeniZg kaže...
Kill Frenzy kaže...

ja sam prije koji dan uzo mgs v i vec me nervira ponavljanje istih lokacija u samom pocetku igre. mene to odbaci od igre a to se dogadja u gotovo svim opet world igrama.u gta mi to ne smeta ali u mgs v ili nekoj drugoj takvoj igri me smeta.smeta repetitivnost

Slažem se. Meni je također MGS V okruženje izgledalo jednolično, pa sam odlučio preskočiti tu igru. 

Al' nekad i pogriješim. Dugo sam odgađao kupnju Bloodborna jer su mi lokacije izgledale jednolično, ali kad sam ga uzeo, shvatio sam da sam bio u krivu.

Ajd probaj odigrat igru pa onda sudi ;)

13 godina
protjeran
PlayStation 4

kako da ju odigram kad mi se nesviđa nimalo ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Bloodborne nije za svakoga, to je istina.

Ako netko nije igrao takvu igru do sada, tipa Dark Souls, teško će se ufurati u ovo, jer je jako teško. Ja sam krenuo i gubio živce isprva. Umirao sam doslovce svakih par minuta. Ali kad se malo uhodaš, shvatiš mehaniku, tajminge i sve ostalo skužiš svu genijalnost igre.

Vratila me u stara vremena kada nije bilo prohoda, cheatova, faqova i ne znam čega, već si igru igrao tako da se trudiš i učiš iz grešaka.

Ponajviše zbog te fantastične mehanike koja nagrađuje učenje na greškama meni je ovo igra godine. GOTY 2015.

Btw, nije samo zbog toga, naravno, tu je apsolutno fantastična grafika sa brutalno dobro odrađenim lokacijama, monsterima, bossevima, te oružjima i oblekama. Isto tako, muzika savršeno dobro pogađa prokletu chilling i spooky vibru koja vas prožima cijelom igrom. Sve u svemu, atmosfera je prebrutalna. Naravno, za nekog ko može podnijeti takvu horror atmosferu, te čudovišta i krv.

Isto tako, Bloodborne se nikako ne može prosudit dok se ne proba. Slike, prohodi i youtube videi nikako ne mogu dočarati tu genijalnu mehaniku, atmosferu, te osjećaj učenja i rasta kroz igru.

A kaj se tiče toga da na PS4 nema kaj odigrat, to je pak trollanje na kvadrat.

Onak, na brzinu...

Ekskluzive inFamous, Killzone, Order, Bloodborne, LBP 3, Until Dawn, Resogun, SOMA

Neekskluzive - Dragon Age 3, Witcher, GTA V, MGS 5, Mordor, Mortal Kombat, Alien Isolation

I igra koja mi je u zadnjih godinu i nešto sitno oduzela daleko najviše vremena, unatoč inicijalnim pljuvanjima zbog nedostatka priče - Destiny. MMO done right.

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Molim pomoć...frend i ja idemo u shering PSN igara, i za to mislimo otvarati posebni account preko kojega bih kupovali igre, ali PS+ pretplata svakome od nas bi bila na drugom accountu (koju ne sheramo, za sada :) )...zanima me dali je to moguće...tnx

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pa ne mozete reci da je covjek u krivu.Ja sam osobno ogromni fan Dark Souls igri tako da zalim svaki dan za Bloodbornom,ali osim toga trenutacno jedine ekskluzive su Infamous,LBP 3 i Until Dawn koje su vrijedne spomena.Sve ostalo su remasteri i igre koje mozes igrat na bilo cemu drugom.

0 0 hvala 0
12 godina
Dachande kaže...

Bloodborne nije za svakoga, to je istina.

Ako netko nije igrao takvu igru do sada, tipa Dark Souls, teško će se ufurati u ovo, jer je jako teško. Ja sam krenuo i gubio živce isprva. Umirao sam doslovce svakih par minuta. Ali kad se malo uhodaš, shvatiš mehaniku, tajminge i sve ostalo skužiš svu genijalnost igre.

Vratila me u stara vremena kada nije bilo prohoda, cheatova, faqova i ne znam čega, već si igru igrao tako da se trudiš i učiš iz grešaka.

Ponajviše zbog te fantastične mehanike koja nagrađuje učenje na greškama meni je ovo igra godine. GOTY 2015.

Btw, nije samo zbog toga, naravno, tu je apsolutno fantastična grafika sa brutalno dobro odrađenim lokacijama, monsterima, bossevima, te oružjima i oblekama. Isto tako, muzika savršeno dobro pogađa prokletu chilling i spooky vibru koja vas prožima cijelom igrom. Sve u svemu, atmosfera je prebrutalna. Naravno, za nekog ko može podnijeti takvu horror atmosferu, te čudovišta i krv.

Isto tako, Bloodborne se nikako ne može prosudit dok se ne proba. Slike, prohodi i youtube videi nikako ne mogu dočarati tu genijalnu mehaniku, atmosferu, te osjećaj učenja i rasta kroz igru.

A kaj se tiče toga da na PS4 nema kaj odigrat, to je pak trollanje na kvadrat.

Onak, na brzinu...

Ekskluzive inFamous, Killzone, Order, Bloodborne, LBP 3, Until Dawn, Resogun, SOMA

Neekskluzive - Dragon Age 3, Witcher, GTA V, MGS 5, Mordor, Mortal Kombat, Alien Isolation

I igra koja mi je u zadnjih godinu i nešto sitno oduzela daleko najviše vremena, unatoč inicijalnim pljuvanjima zbog nedostatka priče - Destiny. MMO done right.

Ja nisam probao ni jednu DS igru do Bloodborne-a i pošteno sam se namučio na početku. Ali, igra je jako zanimljiva i istovremeno zastrašujuća (atmosfera i bossevi), te jednostavno tjera dalje.

Međutim, dizajn lokacija je ono što meni BB čini jedinstvenom igrom. Tako genijalno napravljeni labirint međusobno povezanih cjelina, uz brojne prečice je nešto što do sada u svojih 30 godina igranja nisam nikad susreo.

@Dachande, daj plz reci, jel se po tebi isplati uzeti Destiny TTK ako igram uglavnom solo i nisam baš neki farmer. Konkretno, prešao sam priču u Vanilla Destinyu i prodao igru. Sad razmišljam uzeti Legendary sa TTK, ali nisam siguran da ima dovoljno ne-repetitvnog solo contenta za odigrati. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 13:32 (DeniZg).
17 godina
IvanDado kaže...

Pa ne mozete reci da je covjek u krivu.Ja sam osobno ogromni fan Dark Souls igri tako da zalim svaki dan za Bloodbornom,ali osim toga trenutacno jedine ekskluzive su Infamous,LBP 3 i Until Dawn koje su vrijedne spomena.Sve ostalo su remasteri i igre koje mozes igrat na bilo cemu drugom.

Ne mogu pričati o njegovom ukusu, svako ima svoj. Nekom je GTA bezveze, nekom je super. Nekom je Fifa super, nekom je bezveze.

Tako da njemu možda ništa od toga nije dobro, tebi ove 3. Meni je do sad svaka ekskluziva sjela odlično.

A kupio sam i remaster TLOU i Uncharted bez obzira kaj sam ih prošao na PS3. Ovdje na PS4 je još bolje iskustvo. 

Tako da mogu reći da je u krivu da nema dobrih ekskluziva. Al ne mogu reći da nema njemu dobrih ekskluziva.

DeniZg kaže...

Ja nisam probao ni jednu DS igru do Bloodborne-a i pošteno sam se namučio na početku. Ali, igra je jako zanimljiva i istovremeno zastrašujuća (atmosfera i bossevi), te jednostavno tjera dalje.

Međutim, dizajn lokacija je ono što meni BB čini jedinstvenom igrom. Tako genijalno napravljeni labirint međusobno povezanih cjelina, uz brojne prečice je nešto što do sada u svojih 30 godina igranja nisam nikad susreo.

@Dachande, daj plz reci, jel se po tebi isplati uzeti Destiny TTK ako igram uglavnom solo i nisam baš neki farmer. Konkretno, prešao sam priču u Vanilla Destinyu i prodao igru. Sad razmišljam uzeti Legendary sa TTK, ali nisam siguran da ima dovoljno ne-repetitvnog solo contenta za odigrati. 

Ako igraš solo i nisi farmer... Hmm. To bi značilo da ti je priča primarna stvar. Onda možda ne. Rađe odigraj neki dobar solo RPG, nego ovo.

Ovo je baš MMO igra i najviše uživaš u društvu. Nightfall, strikeovi, crucible i najbitnije - raidovi, sve je urnebesno zabavno u društvu.

Novi raid je zaista jedno prekrasno iskustvo.

Istina, sada u TTK je priča puno bolja. Puno više backstorya, cutscenea, objašnjenja, sve je puno, puno bolje. Ali i dalje to nije Dragon Age/Witcher ili nešto drugo.

Ovo je ove godine postao pravi punokrvni MMORPG. Sada ima puno više questova, bountya, evenata, svega baš kao u old school MMORPG igrama.

Ima jedno osam glavnih misija iz kampanje, ali je to tek početak. Sveukupno ima nekih 130 novih questova koji se pojavljuju u različitim uvjetima. Kad si napravio ovo ili ono, ili dosegao određenu razinu reputacije sa nekim fakcijom.

Ludilo u svakom slučaju ako te to imalo zanima, ali puno prije će ti sve dosaditi ako igraš solo. Plus ako ne voliš/nisi navikao na grind. MMO se praktički na to svodi. Grind za opremu, grind za reputaciju, grind za sve.

13 godina
protjeran
Dachande kaže...

Neznam jel da uopče komentiram ovo ... neznam kojim riječima bi se poslužio

13 godina
protjeran
ursusc355 kaže...
Dachande kaže...

Neznam jel da uopče komentiram ovo ... neznam kojim riječima bi se poslužio

ovo ja nazivam igrama a ne ti somu navodiš...pa to skoro pa nije ni igra uopče, resogun nemam riječi, unti down , 450 kn za igru od 4 sata...

Uncharted ...the last of us ...bioshock infinite ... mass effect ...dead space... god of war ...far cry ...dishonored... red dead redemption ... gran turismo...

12 godina
ursusc355 kaže...

Uncharted ...the last of us ...bioshock infinite ... mass effect ...dead space... god of war ...far cry ...dishonored... red dead redemption ... gran turismo...

Sve su izašle u prve 2 godine PS3/X360 generacije?

PSN - DeniZg80
17 godina

Kužim, ti se vjerojatno malo previše uzrujaš, pa ne znaš kvalitetno napisati post.

Ako se povodiš za ovim igrama koje si naveo, da, sve su redom kvalitetne i dobre igre. Neke kraće, neke duže. Tako da ti trajanje igre pada u vodu. Uncharted traje kratko, pa će se većina zaklet da je među najboljim Sonyevim ekskluzivama.

Nažalost, Order se gledao kroz neku drugu prizmu. Sve ovisi o očekivanjima, pa su od njega očekivali ne znam što. Kada je ispao vrlo kratka, filmična i atmosferična igra, svi su tome prigovarali, jer su očekivali nešto drugo.

Da se očekivala "samo" prekrasna igra, sa odličnim glumcima, voice overom, settingom, glazbom, odlično sklepanim oružjem i samom mehanikom napucavanja, ljudi bi bili oduševljeni.

Ovako joj se prigovaralo da je prekratka i da ima previše cutscena, a premalo same igre. Ne možeš zadovoljiti sve.

Da, kad se gleda kroz prizmu dobiveno/uloženo, 450kn je skupo za 8 sati igre. Naročito, ako pogledaš Destiny, koji za iste pare nudi 1000 sati igre.

Ali nebih htio da se sve tako gleda. Ponekad nakon Destinya, ili Dragon Age/Witcher/MGS koje traju preko 100 sati svaka, baš poželim odigrati kratko, linearno, filmsko iskustvo. Nešto kao Order, ili pak Heavy Rain/Beyond. Zato se veselim nedavno najavljenom Detroitu od Davida Cagea.

Nadalje, ako nabrajaš sve ove gore igre, one nisu ekskluzive, pa onda možemo komotno nabrojati druge PS4 igre koje možeš odigrati ako voliš gorenavedene -

Far Cry 4, Assassins Creed Syndicate, Dying Light, Shadow of Mordor, Alien Isolation, Witcher 3, Dragon Age 3, Arkham Knight, Evil Within, Talos Principle, Shadow Warrior. Evo sad dolaze i Wasteland 2 i Divinity Enhanced ako voliš takve.

Probao sam navesti one koje nisu remasteri ili obrade. Vjerojatno sam nešto i preskočio.

13 godina
protjeran
DeniZg kaže...
ursusc355 kaže...

jel to pitanje ili ...neznam točne datume...potraži u google ... ne razumijem kakve to veze ima sa ičime...

13 godina
protjeran

Nadalje, ako nabrajaš sve ove gore igre, one nisu ekskluzive, pa onda možemo komotno nabrojati druge PS4 igre koje možeš odigrati ako voliš gorenavedene -

Far Cry 4, Assassins Creed Syndicate, Dying Light, Shadow of Mordor, Alien Isolation, Witcher 3, Dragon Age 3, Arkham Knight, Evil Within, Talos Principle, Shadow Warrior. Evo sad dolaze i Wasteland 2 i Divinity Enhanced ako voliš takve.

Probao sam navesti one koje nisu remasteri ili obrade. Vjerojatno sam nešto i preskočio.

zapravo večina koje si naveo su remasteri ili možda ne remasteri ali sam večinu prešao na ps3 ...vidim niste shvatili u potpunosti šta sam želio reči...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 15:30 (ursusc355).
12 godina
ursusc355 kaže...
DeniZg kaže...
ursusc355 kaže...

jel to pitanje ili ...neznam točne datume...potraži u google ... ne razumijem kakve to veze ima sa ičime...

Naveo si da nema dobrih igara na PS4 (koji je na tržištu 2 godine) i onda za usporedbu sa prošlom generacijom navodiš igre koje su multiplatformske i izlazile su tijekom cijele gneracije koja je trajala 8 godina.

Itekako ima dobrih igara. Ova godina je bila fantastična (Bloodborne, Dying Light, Witcher 3, MGS V, NBA 2K16, AC Syndicate, NFS, Fallout 4, Battlefront), a iduća će vjerojatno biti još jača (veljača/ožujak će biti brutalni za novčanik).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 15:40 (DeniZg).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Gle.Istina je da je PS4 samo 2 godine na trzistu,ali pogledaj si kritike tih ekskluziva koje si nabrojao.Jedino ove koje sam ja naveo su pobrale dobre ocijene.I SOMA nije ekskluziva,ali je itekako odlicna igra.PS3 je imao bolje ekskluzive u pocetku i nije bilo nikakvih remastera.Uncharted 1,Demon Souls,Killzone 2,Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots,Little Big Planet,Resistance su samo od nekih kojih se sjecam da su izasli na pocetku ere Playstation-a 3.Tebi se mozda svida The Order ili Killzone,ali vecini to nisu bas nesto igre.

0 0 hvala 0
10 godina
IvanDado kaže...

Gle.Istina je da je PS4 samo 2 godine na trzistu,ali pogledaj si kritike tih ekskluziva koje si nabrojao.Jedino ove koje sam ja naveo su pobrale dobre ocijene.I SOMA nije ekskluziva,ali je itekako odlicna igra.PS3 je imao bolje ekskluzive u pocetku i nije bilo nikakvih remastera.Uncharted 1,Demon Souls,Killzone 2,Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots,Little Big Planet,Resistance su samo od nekih kojih se sjecam da su izasli na pocetku ere Playstation-a 3.Tebi se mozda svida The Order ili Killzone,ali vecini to nisu bas nesto igre.

Uncharted 2007
Demon Souls 2009-2010
Metal Gear  2008

Killzone 2 2009
LBP 2008
Resistance 2006

Znaci samo je Resistance izasao u istoj godini kada i PS3

Da si zbilja imao PS3 od pocekta znao bi da je situacija sa PS4 daleko bolja

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.11.2015 16:09 (Santana).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pa nije nam ovo prva godina PS4-a.Mi smo sad 2 godine.I govorio sam odprilike i jedino sto sam fulao je Demon Souls i Killzone 2.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
oce li se netko mjenjati dajem raymana legends za igru koju ponudite
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Treba nam neka nova Rockstarova igra na PS4 :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jeli naručivao netko igre sa ShopTo? Zanima me koliko košta dostava kod.njih.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice