PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.489.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Sad kad krenu...prvo Until Down (imam osjecaj da ce biti odlicna), pa msg 5, mad max, uncharted trilogy, pa fallout 4, i sw:battlefront...ajme,ajme 

PSN ID : Eraserhead_981
12 godina
PlayStation 4

nemam sad vremena od 5og mjeseca mogu na prste jedne ruke izbrojati koliko sam puta upalio konzolu. ali kad dode 10 mjesec onda ce bit vremena napretek. 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

ima li koji ducan u hr da ima ps4+igra po izboru ponudu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nedavno je infomark imao akciju PS4+igra po izboru od par ponuđenih.

Ostale trgovine u HR koje ja znam su:

Infomark

Svijet igara

Santa Domenica

Zelda

Sophoslab

pa pogledaj malo.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

The evil within za PS4 je jako jako loš port sa PS3. Tako je . Ne izgleda ništa bolje od PS3 verzije . Kada sam dao 200 kn za igru bio sam svjestan da možda neće izgledati lijepo kao na mome PC-u , a koji je teoretski slabiji  od PS4 . Ali kada sam to pokrenuo ja sam se šokirao. Izbrisao sam igru i prije nego se potpuno download-ala. Sva sreća da nisam i DLC-ove  pokupovao jer bi PS4 bio u komadićima . Ali valjda sam bio fer prema developerima . Platio sam igru za PS4 a igrao sam na PC-u . DLC-ove ću odigrati gratis . I to nije jedina igra koja izgleda dosta lošije od PC-verzije . Već sam dosta love potrošio nepotrebno na PS4 i mogu ustvrditi da je PS4 jedan j...ni  meneyeater .

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam ps3 superslim 500gb kupljen prije godinu i pol, stanje je naravno odlicno s obzirom da se nije micao sa police, e sad kad bi ga prodavo s fifom 14,15 i gta v koliko bi mogao dobit za njega i koliko bi nadoplate trebalo za novu cetvorku?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pogledaj kako se kreću cijene na njuškalu za Superslim pa odredi cijenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wox kaže...

The evil within za PS4 je jako jako loš port sa PS3. Tako je . Ne izgleda ništa bolje od PS3 verzije . Kada sam dao 200 kn za igru bio sam svjestan da možda neće izgledati lijepo kao na mome PC-u , a koji je teoretski slabiji  od PS4 . Ali kada sam to pokrenuo ja sam se šokirao. Izbrisao sam igru i prije nego se potpuno download-ala. Sva sreća da nisam i DLC-ove  pokupovao jer bi PS4 bio u komadićima . Ali valjda sam bio fer prema developerima . Platio sam igru za PS4 a igrao sam na PC-u . DLC-ove ću odigrati gratis . I to nije jedina igra koja izgleda dosta lošije od PC-verzije . Već sam dosta love potrošio nepotrebno na PS4 i mogu ustvrditi da je PS4 jedan j...ni  meneyeater .

Meni nije jasno zašto ljudi kojima je toliko stalo do grafike kao tebi uopće i kupuju konzole? PC je broj 1 što se tiče grafike. Ali ja se recimo obožavam igrati na konzoli, jednostavno sam naviknut i oduševljen sam sa PS4. Prešao sam sa Xboxa 360 i u samoj grafici je razlika prošle generacije konzola u odnosu na ovu dosta vidljva. Igre na PS4 izgledaju stvarno predivno. A sad, ako ti želiš još za nijansu bolju grafiku, onda odustani od konzola jer nikad nećeš biti zadovoljan.

Meni je recimo apsurdno da ljudi u 2015. godini kad igre izgledaju skoro kao stvarnost na svakoj platformi i dalje non stop prigovaraju o grafici umjesto o drugim elementima igre, jer danas igre toliko dobro izgledaju što se tiče grafike, ali nažalost što se tiče gameplaya i ideje, rijetko naletiš na nešto dobro. Ali kako se kaže, sto ljudi sto ćudi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 0:41 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Wox kaže...

The evil within za PS4 je jako jako loš port sa PS3....

Meni je recimo apsurdno da ljudi u 2015. godini kad igre izgledaju skoro kao stvarnost na svakoj platformi i dalje non stop prigovaraju o grafici umjesto o drugim elementima igre, jer danas igre toliko dobro izgledaju što se tiče grafike, ali nažalost što se tiče gameplaya i ideje, rijetko naletiš na nešto dobro. Ali kako se kaže, sto ljudi sto ćudi.

Za The evil within PS4 verziju može samo neko tko je čorav reći da je grafika malo lošija nego na PC-u. Uncharted 4 je igra zbog koje sam nabavio PS4 još davno. I naravno onda odgode igru za cijelu godinu.

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Imam ps3 superslim 500gb kupljen prije godinu i pol, stanje je naravno odlicno s obzirom da se nije micao sa police, e sad kad bi ga prodavo s fifom 14,15 i gta v koliko bi mogao dobit za njega i koliko bi nadoplate trebalo za novu cetvorku?

http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-500gb-24-mjeseci-jamstva-1-igara-bilokoja-www-playgame-si-oglas-16213216

Evo ti,ovo je taman za tebe,ako ti je PS3 u redu.

Btw-Imate i PS4 + FIFA16 za 2400kn,+ poštarina.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pričati o usporedbi grafika s PC-a i PS-a je smiješno jer je PS limitiran dok se za PC pojavljuje bolji hardware svakog dana. Meni je osobno draže sjest za kauč/fotelju nakon radnog dana i odigrati malo FIFA-u online ili s frendovima, GTA, neki retro platformer itd. bez da si terem glavu s grafičkim postavkama, dal mi je igra kompatibilna s windowsom itd. Jednostavno nemam vremena za pratiti razvoj pa radije kupim kutiju koja se spoji s TV-om i igra se iz fotelje. To govorim kao netko tko je igrao pucačine,  RTS-e, MMORPG-ove na PC-u godinama. 

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobiješ 5 igrica

11 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Dobiješ 5 igrica

samo ne vidim nigdje koje su igre

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

igralni plošček 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Motorcycle Club £4.99 (55kn) na game.co.uk

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gdje sve kupujete igre?

Koji su najjeftiniji shopovi u EU sa digitalnim igrama(ako su digitalne ista jeftinije) 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ili ako netko prodaje nesto ili bi se mjenjao, imam ac black flag, watch dogs, knack i ufc

14 godina
neaktivan

Ja uglavnom kupujem digitalne igre sa PS Store-a i to kada budu ovi saleovi, a budimo realni oni su stalno. Svaki tjedan je novi Deal of The Week koji, ruku na srce, i nije uvijek neki deal pa baš i ne kupujem, ali kada je su ovi Summer, Christmas, Easter sale onda najčešće nešto uzmem. Uglavnom moj prag za igru je 200 kn. Više od toga nedam. Zadnju fizičku kopiju koju sam kupio je bio AC Unity i to onda kada je izašao u 11/2014 i to mi je bila greška :D . No more preorders. Možda eventualno Guitar Hero sada :P . Kada bi se barem kod nas moglo kupiti onaj Double Bundle sa dvije gitare. Ali primjetio sam da čak ni u okolnim državama nema Double Bundle za kupit. Čak ni u UK.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo bih Infamous first light, jel' puno lošiji od Second son-a?

PSN - JurezZq

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jurke kaže...

Ne, odlična ekspanzija, samo je kratka.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
jurke kaže...

Ne, odlična ekspanzija, samo je kratka.

I ako voliš skupljati trofeje, jednostavna platina :D

12 godina

Sutra bi trebali biti dostupni novi popusti.

Također, ovaj tjedan ide glasanje za PS+ indie igre.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4

bas me zanima sto ce biti na popustu. 

Nego dal se zna kad ce bit dostupni uncharted 1,2,3 za odigrat na ps4?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Nego dal se zna kad ce bit dostupni uncharted 1,2,3 za odigrat na ps4?

07/10/2015.

PSN - DeniZg80
17 godina
Znalac111 kaže...

Kako možeš napisati da ima PS4 + fifa16 kad igra izlazi tek krajem 9 mjeseca?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Znalac111 kaže...

Kako možeš napisati da ima PS4 + fifa16 kad igra izlazi tek krajem 9 mjeseca?

Da si otvorio link i vidio da je prednarudžba nebi postavio ovakvo pitanje.

lp

17 godina
Znalac111 kaže...

lp

Otvorio sam link pa te zato i pitam jer ti jedno govoriš a tamo drugo piše. Nisi napisao da se komplet već sad može prednaručiti već si jasno napisao da ima. Pogledam link i vidim da nema. Zato te i pitam?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Znalac111 kaže...

lp

Otvorio sam link pa te zato i pitam jer ti jedno govoriš a tamo drugo piše. Nisi napisao da se komplet već sad može prednaručiti već si jasno napisao da ima. Pogledam link i vidim da nema. Zato te i pitam?

Kao što si i sam rekao fifa izlazi u 9.mjesecu pa si mogao prepostaviti da mislim na prednarudžbu,ali istina krivo sam se izrazio.

lp

14 godina
PlayStation 4

HR PSN (za vlasnike plusa)

tomb raider - 103,49kn

the evil within - 59,60kn (ovo nemrem vjerovat  )

the order 1886 - 207kn

battlefield 4 - 92kn

UFC - 134,10kn

AC Unity - 183,20kn

Moj PC  
1 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice