PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.492.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Napokon nabavio ps4 danas, ali koristen sa 3 joysticka.

Imam problem u vezi joysticka koji je odlican i nema crtice ali ne puni uopce, dali on moze preko kabla raditi stalno? Kao obicni zicni, posto mi se cini da stalno javlja battery low a nisam ga nesto koristio nego drugi koji valja ali ima oguljene analoge..

Imam i treci koji izgleda dobro i puni ali mu lijevi analog ide prema dolje vecinom i ne znam kako da to popravim

Moje pitanje je moze li ovaj prvi joystick stalno raditi bez baterije ili ce se ugasiti i mogu li ovaj treci kako popraviti ili mozda iz njega prebaciti bateriju u prvi.

Postoje li kakvi servisi za to u hr ili bi trebao sam?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kupi novi kabel u sonyu. meni sa starim kabelom htio punitit samo jedan dojstik dok drugi nije palio mi se upitnik tamo gdje je stanje baterije kupio sam drugi kabel i pune se oba bez ikakvoga problema 18kn u sony centru.

al ja takionak koristim onaj sony stand za punjenje sto stanu 2 dojstika na  njega vec preko godinu dana i super je kad zavrim sa igranjom oba dojstika stavim na njega i super em se pune em imaju gdje biti ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

a jel bi taj sony stand mogao pomoci?

on nema veze sa charging portom pretpostavljam??

Nisam siguran jeli u pitanju baterija sama ili charging port

Dobio sam 3 kabla, valjda svaki za jedan, pa mi nije jasno ako se moze jedan joystick puniti preko nekog kabla kako taj drugi ne moze na isti?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

neznam meni je tak bilo cudan problem. da prek tog stnda se puni sa donje strane

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislio sam da ce raditi preko zice kao wired kontroler bez funkcije baterije kao npr kada izvadim bateriju iz laptopa pa bude na punjacu ali cini se da ne..

Drzi mozda 2 minute i onda javi battery low par puta i samo ga disconnectira kad nestane baterije valjda.

Onda ga opet stavim na kabal i ne daje nikakve znakove punjenja ali opet onda drzi 2 minute i isto.

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

probaj kod nekoga na standu ili ga kupi stvarno sumnjam da je baterija gotova. Pa na ps3 baterije rade bez problema 5+ godina sumnjam da ce na ps4 krepavat za godinu i pol

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sad sam probao na laptop spojiti joystick i nakon minute ga pronade i pise connected i wireless controler i svakih 10 sek blinka narancasto svijetlo, ali kad se kontroleri pune stalno su narancasti i bude spojen cijelo vrijeme ali izgleda da ne puni

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ako blinka narandasto onda se puni

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

Ne, mislim da mora stalno svijetliti narancasto da se puni a ne puni se posto sam ga skinuo sa punjaca i opet je bio prazan, tj isto je drzao 3-4 minute..

blinka svakih 10-tak sekundi a mislim da je to nekakav standby ili tako nesto.. ugl nije mi jasno, dosta je frustrirajuce sve to.. samo da radi preko kabla ne bi se zalio ni trena posto je joystick bez greske, nigdje ni ogreban, znaci sve radi ali baterija ne funkcionira. Imam jos jedan koji ne valja tj lijeva gljivica u igrama i opcenito vuce prema dolje tj stalno mi prema dolje ide sve pa ni to ne funkcionira pa sam mislio ako je problem u bateriji da mozda sa njega skinem bateriju i taj port za punjenje u ovaj koji ne puni... ali je to dosta komplicirano a ne znam nikoga da bi mogao tako nesto napraviti.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

iskombiniraj od 2 jedan, ako si siguran da ti ovaj ne valja. mislim da ti je najjednostavnije ili stavit bateriju u ovaj kojem ne valja baterija ili iz toga kojem ne valja baterija uzet gljivu i prebacit na onaj drugi! nista petljat s konektorom, jer je zalemljen!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Da, to je izgleda najbolje rjesenje.. 

Prije sam za to da stavim bateriju nego da mijenjam gljivu ali nisam siguran sta je u kvaru, baterija ili konektor za punjenje..

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

ako imas svjetla na gamepadu i ako radi preko kabela, onda nije konektor!

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Moze li mi neko molim vas precizno odgovoriti vezano za americke konzole. Trebam dobiti iz Amerike njihovu konzolu ali citam imaju neke razlike oko struje i uticnica i cega sve ne, takodje oni tamo placaju clanarinu za online igranje. Hoce li biti velika frka oko te konzole ako kupim??

0 0 hvala 0
15 godina
Bonjasky93 kaže...

Moze li mi neko molim vas precizno odgovoriti vezano za americke konzole. Trebam dobiti iz Amerike njihovu konzolu ali citam imaju neke razlike oko struje i uticnica i cega sve ne, takodje oni tamo placaju clanarinu za online igranje. Hoce li biti velika frka oko te konzole ako kupim??

Članarinu za online igranje plaćaš svugdje u svijetu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Bonjasky93 kaže...

Članarinu za online igranje plaćaš svugdje u svijetu.

Jel se moze iz Bosne placati clanarina, posto odavde ja nikad nisam mogao sa ps3 storea da kupujem igrice, valjda sto nismo u EU. I koliko kosta clanarina?

12 godina
Bonjasky93 kaže...

Treba ti europski strujni kabel ili eventualno adapter za US-EU utičnicu.

Članarina je svuda oko 50€ godišnje.

Možeš napraviti account od koje god države hoćeš, samo treba vidjeti na kojem accountu ćeš najlakše dodavati novce. Možda bi ti i HR account radio sa bosanskim Mastercardom. Ima ovdje članova iz BiH koji bi ti mogli reći iz prve ruke kako stvari stoje.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Bonjasky93 kaže...

Možeš napraviti account od koje god države hoćeš, samo treba vidjeti na kojem accountu ćeš najlakše dodavati novce. Možda bi ti i HR account radio sa bosanskim Mastercardom. Ima ovdje članova iz BiH koji bi ti mogli reći iz prve ruke kako stvari stoje.

Je li tesko nabaviti taj adapter i je li skup? Ako ima neko iz BiH ko je prosao ove komplikacije nek mi se javi molim vas.hvala!

17 godina
DeniZg kaže...

Prije svega treba provjeriti radi li američki PS4 na našu strujnu mrežu pošto ameri imaju 110V. Promjena kabela je najmanji problem ako PS4 ima univerzalno napajanje

Što se PSN pretplate tiče, zar nije rečeno da se može preko PSN plaćati i pay palom? To mi onda izgleda kao izgledniji način plaćanja od mastercarda.

No možda i najbolja opcija je kupovina pretplate i bonova preko online shopa sancta domenica. Primaju diners, american, mastercard, visa, opća uplatnica/virman. I još dobiješ 5% na online kupovinu te mogućnost kupovine na rate. Što ti treba više?

http://www.sancta-domenica.hr/gaming/playstation-bonovi.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 9:39 (movie).
12 godina
movie kaže...

Prije svega treba provjeriti radi li američki PS4 na našu strujnu mrežu pošto ameri imaju 110V.

Radi

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Radi

Onda uzme strujni kabel od starog vhs ili dvd uređaja ili kupi novi za par kuna i riješen problem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 10:34 (movie).
10 godina
neaktivan
Airbourne kaže...
omomomomoomm kaže...

Koje su igre ovaj mjesec besplatne?

ja ću jedino god of war isprobati

ja sam izgleda blesav, al skinuo sam laru i limbo, al ovaj god of war ne vidim

jel se on nalazi na istom mjestu ko i ove druge dvije?

i jos jedno pitanje - imam samo ameicki account, ak otovrim i hrvtaski i kupim igru preko hrvatskog (jer mi je paypal racun na hr kartici) mogu normalno koristiti oba acca i igrat sve igre ili...?

edit: ah, pa gow je za ps3, bas sam tukac :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2015 18:18 (duxx369).
12 godina
duxx369 kaže...

i jos jedno pitanje - imam samo ameicki account, ak otovrim i hrvtaski i kupim igru preko hrvatskog (jer mi je paypal racun na hr kartici) mogu normalno koristiti oba acca i igrat sve igre ili...?

Da bi igrao igru kupljenu na accountu "duxxUS", trebaš se ili ulogirati u taj account na bilo kojem uređaju (i skinuti i pokrenuti igru) ili ulogirati bilo koji account na PS4 uređaju koji je podešen kao primarni uređaj od accounta "duxxUS".

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Novi clan na forumu

Pozdrav za sve clanove na ovom forumu. Ja sam novi clan i nadam se vasoj pomoci vezano za nekoliko pitanja... Trebam da dobijem PS4 na poklon od rodjaka iz USA. Imam neke nedoumice pa ocekujem vasu pomoc i odgovore.

1. da li mogu USA PS4 - BEZ ADAPTERA i sa onim malim prelaznikom za sukoutikac prikopcati PS4 na nase napajanje ? Ili mi treba adapter sa 220 V  na 110 V. (ako treba da li postoji problem hercaze 50/60 HRz) ili to nije bitno.

2. da li ta Americka PS4 ima ogranicenja vezano za NTSC i PAL - tj. da li mogu na Americkoj konzoli igrati igre kupljene u Evropi. Mislim ako je konzola iz USA da li mogu na njoj igrati PAL igre. Ili je sve free region pa mogu sve igre nevezano PAL/NTSC.

Eto toliko i nadam se vasim odgovorima i pomoci. Hvala i pozdrav.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Novi clan na forumu

Pozdrav

Ja sam stari član ali sa malo odgovora, uglavnom samo čitam. :D

Ja posjedujem PS4 iz Kanade, tako da vjerujem da mogu dobro odgovoriti na tvoja postavljena pitanja.

1. Da potreban je adapter/transformator jer su konzole na 110V. Ja sam svog kupio u chipoteci za 350 kn, gledao sam, ali ga sada ne mogu pronaći na stranici. Frekvencija je ista kao i kod nas 50Hz. Bitno je da transformator ima snagu veću od 250W koliko je potrebno za pokretanje PS4. Najbolje ti je uzeti PS4 za sobom u trgovinu i pitati prodavača dali možeš spojiti konzolu i probati dali će se normalno pokrenuti. 

2. Igre su region free (igraš sve na svemu) dok su BD filmovi zaključani po regijama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2015 14:06 (TabInvader).
10 godina
neaktivan
Re: Novi clan na forumu
TabInvader kaže...

Pozdrav

Ja sam stari član ali sa malo odgovora, uglavnom samo čitam. :D

Ja posjedujem PS4 iz Kanade, tako da vjerujem da mogu dobro odgovoriti na tvoja postavljena pitanja.

1. Da potreban je adapter/transformator jer su konzole na 110V. Ja sam svog kupio u chipoteci za 350 kn, gledao sam, ali ga sada ne mogu pronaći na stranici. Frekvencija je ista kao i kod nas 50Hz. Bitno je da transformator ima snagu veću od 250W koliko je potrebno za pokretanje PS4. Najbolje ti je uzeti PS4 za sobom u trgovinu i pitati prodavača dali možeš spojiti konzolu i probati dali će se normalno pokrenuti. 

2. Igre su region free (igraš sve na svemu) dok su BD filmovi zaključani po regijama.

Ja sam mislio da se frekvencije razlikuju 50/60 HRz. Ali opet se nadam ako je adapter sa 220 na 110 da se onda i HRz sredjuju. U svakom slucaju drago mi je da nema problema sa PAL igrama i tako to. Bitno mi je da rade sve igre kupljene u USA ili EU.

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Transformator riješava i frekvenciju pa onda nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Dal se zna kad ce stavit nove igre na summer sale i koje ce to igre bit?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Dal se zna kad ce stavit nove igre na summer sale i koje ce to igre bit?

U utorak ili srijedu.

Nagađam da bi na sniženje mogle AC Unity, Lord of the Fallen, opet Watch Dogs i Dark Souls 2, te Elder Scrolls Online. 

Pogledaj šta ima kod Amera na sniženju ili što je bilo prije. Popusti se obično naizmjenično rotiraju i često puta ponavljaju.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 16:47 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

ma pocekat cu srijedu pa cu vifdjeti. Ako ce uniti bit na popustu mogao bi ga ubost. Na ovim popustima cu nakupovat 3-4 igre da imam da zimske dane.

0 0 hvala 0
12 godina

Sad najesen ide toliko dobrih igara da nema smisla uzimati igre "za zimu".😀

Treba odmah početi igrati, jer kad krenu novi hitovi...

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 16:54 (DeniZg).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice