PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.502.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
zvonac kaže...

Bome cijene plejke padaju,  gledam cijene nove zapakirane od 2600-700kn...

Ovo je i više neg dobra cijena..

A gdje to,to bi mi bilo 500 kn uštede...

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vjerojatno na njuškalu.

U Sancta Domenici imaš PS4 i dvije igre (npr Driveclub i GoW) za 3299kn, i 5% popusta na ukupnu cijenu.

Ako igre vrijede oko 400 kn ...konzola te izađe oko 2700kn (i možeš kupiti na 24 rate).

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Firefall, F2P MMO shooter dolazi na PS4.

Bit će službeno objavljeno na Gamesconu početkom idućeg mjeseca.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koje se sve igre u ponudi u ps now, i koje su cijene najma ?

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Vjerojatno na njuškalu.

U Sancta Domenici imaš PS4 i dvije igre (npr Driveclub i GoW) za 3299kn, i 5% popusta na ukupnu cijenu.

Ako igre vrijede oko 400 kn ...konzola te izađe oko 2700kn (i možeš kupiti na 24 rate).

Mislim za keš kupiti,ima li na to popust,gleda cijene variraju svugdje,od 3800-3000,nigdje jeftinije nisam našao,tražim da obavezno ima dva jojstica...

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja sam uzeo u SD prošli tjedan, 1TB Edition + produljeno jamstvo + PS Plus za 3892,15kn. Naručio priko neta, platio prilikom isporuke overseas expressu.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Ja sam svoju konzolu uzeo prosle godine za 2500kn novu novcatu preko njuske. Zapakiranu sa racunom iz vipa. Ljudi uzeli njihov tv i ovo dobili ili dobili za male pare. A ove igre sto se dobiju se nadju digitalne ili boks polovne za male pare. Uglavnom njuska majka ako znate sta radite jer tad nema straha da cete bit zajebani

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ja sam svoju konzolu uzeo prosle godine za 2500kn novu novcatu preko njuske. Zapakiranu sa racunom iz vipa. Ljudi uzeli njihov tv i ovo dobili ili dobili za male pare. A ove igre sto se dobiju se nadju digitalne ili boks polovne za male pare. Uglavnom njuska majka ako znate sta radite jer tad nema straha da cete bit zajebani

Jesi dobro prošao :P,sve šta sa gledao 1 joj nude ,lako za igrice,al dajte mi jojstic!

Par dana cu visiti po njušci pa ako bude šta....a i ova ps3 za 1500kn mi se čini primamljiva

12 godina
PlayStation 4

Ma ps3 je proslost. Gledaj ps4 i to kupi. Pogledaj po njuskalu sat dva mozda nesto nades. A i u ducanu nije strasna cijena uzmes neki bundle i boli te tuki za 3500kn imas konzolu i barem jednu igru pa igras dok ne skupis za nesto drugo. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo čitao sam temu do 64. strane,vidio da se desavalo svasta,neki naručivali preko amazona,neko iz slovenije,neko u njemačku itd...Sta je sigurno sigurno je,kupit ćemo u dućanu konzolu,garanciju,produženo jamstvo i igraj,kada se skupi para koju novu igru kupiti,i koliko sma skuzio PSN 12mj 350 kn i možeš online igrati?

0 1 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Da 400kn ti je godisnja pretplata.

samo da spomenem ovo sta su sa bonovima napravili je jadno prejadno znaci vec neko vrijeme bon od 150kn kosta 160kn meni je doslo da prodavaca pljusnem iako nije on nista kriv. Kako deru to nisu istine.

probao sad odigrat nba jos mi nije skinulo igru do kraja pa sam probao onu tekmu sto mozes igrat dok skida. Boze dragi kako sam los kontrole uopce neznam,jedva znam normalno loptu dodati. Trebat ce tu jako puno privilavanja.

stavio sam si i far cry demo skidat i kakav je to demo koji ima 28.25gb covjece. 

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Skida ti cijelu igru, ali daje ti samo demo, ako se odlučiš uzeti, skine ti nešto malo još i spreman si.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Brzina downloada je sad stvarno ocajna. Skidam nba 2k15. Onaj prvi file od cca 3gb. Skida se vec 3 sata i pise da treba jos jedan sat. A imam 50mbps internet...

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Haha ja skidamn od jucer popodne sad mi je na 39gb al dobro ja imam 4mbps tAk da mi je jos i puno skinulo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa meni dosta brzo skida s obizrom da sam i ja 4 mbps, stavim u rest i deri, pa batmana mi je skinuo za dan i pol :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Koje se sve igre u ponudi u ps now, i koje su cijene najma ?

imas 50ak igara ali kazu dolaziti ce vise igrica,nemaju sve igre istu cijenu postoje dvije verzije prva: 2 dana je 3 funte a 30 dana 8 funti,imas malo bolje igre one imaju cijenu 5 funti 2 dana i 30 dana je ja msm isto 8 funti

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
14 godina

Planiram pre-orderati NBA 2K16 s amazona http://www.amazon.com/NBA-2K16-Early-Tip-off-PlayStation-4/dp/B00XWE54CU/ref=sr_1_1_twi_1_gam?ie=UTF8&qid=1438326098&sr=8-1&keywords=NBA+2K16

I zanima me hoće li biti kakvih problema jer ću kupiti to kao s američkog tržišta u dolarima, a ne kod nas ili iz Europe, do sad sam samo kad nas kupovao pa pitam jer mi se čini da sam negdje čuo takvu priču pa eto, ako itko zna.. I pitanje jeste li kupovali kad s amazona i kakva su iskustva ako jeste, radije bih dao 60 dolara nego 500 kuna ako mogu

11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

e odmah peglaona...

Igro sam ga na PC-u preko Steam-a i nije mi bio los,tako da kad izade odmah peglaona...

PSN - brdjanin85
12 godina
Hazar kaže...

Planiram pre-orderati NBA 2K16 s amazona http://www.amazon.com/NBA-2K16-Early-Tip-off-PlayStation-4/dp/B00XWE54CU/ref=sr_1_1_twi_1_gam?ie=UTF8&qid=1438326098&sr=8-1&keywords=NBA+2K16

I zanima me hoće li biti kakvih problema jer ću kupiti to kao s američkog tržišta u dolarima, a ne kod nas ili iz Europe, do sad sam samo kad nas kupovao pa pitam jer mi se čini da sam negdje čuo takvu priču pa eto, ako itko zna.. I pitanje jeste li kupovali kad s amazona i kakva su iskustva ako jeste, radije bih dao 60 dolara nego 500 kuna ako mogu

Nećeš imati problema sa igrom, zato jer ti američki Amazon neće ni dostaviti igru u Hrvatsku.

Imaš UK webshopove gdje se kupuju igre (TGC, Game, Zavvi, Gameseek). Ili ofkors engleski/njemački Amazon/Ebay.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 10:04 (DeniZg).
17 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
DeniZg kaže...

e odmah peglaona...

Igro sam ga na PC-u preko Steam-a i nije mi bio los,tako da kad izade odmah peglaona...

Igrao sam davno betu i nije mi sjeo. Warframe mi djeluje bolji. A sta se pucanja tice, vjerujem da je Planetside 2 bolji.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina

Sony bi mogao povečati cijenu psn plusa za europa za 10€što bi godišnja pretplata iznoslia 59,99€ zbog razlike u tečaju između eura/dolara

http://www.gamepur.com/news/19752-sony-increase-playstation-plus-subscription-prices-europe-due-eurodollar.html

BF3:fluffy_inside
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Sony bi mogao povečati cijenu psn plusa za europa za 10€što bi godišnja pretplata iznoslia 59,99€ zbog razlike u tečaju između eura/dolara

http://www.gamepur.com/news/19752-sony-increase-playstation-plus-subscription-prices-europe-due-eurodollar.html

majku im jebem! a kad je dolar bio 5,4 kn, a jedna igra kostala 69 dolara u americi i 69 eura u europi, onda nikom nista! picke lopovske!!

EDIT!! TOLIKO SAM SE NAZIVCIRAO KAD SAM OVO PROCITAO,  DA NEZNAM NI ZASTO SAM DOSAO NA FORUM!

Uglavnom!  Dali ja mogu napraviti PSN acc i kupiti neke igre na njega i  tek onda za 25 dana kupiti konzolu i na konzolu upisati taj acc, pa da te igre budu na toj konzoli igrive?! uglavnom, kupio bi necacima PS4 za nekih 2 tjedna, a sad bi im na popustu uzeo neke 2-3 igre. dali je to moguce?!

HAKOSUKA
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 0:59 (Bacelj).
12 godina
Bacelj kaže...

Uglavnom!  Dali ja mogu napraviti PSN acc i kupiti neke igre na njega i  tek onda za 25 dana kupiti konzolu i na konzolu upisati taj acc, pa da te igre budu na toj konzoli igrive?! uglavnom, kupio bi necacima PS4 za nekih 2 tjedna, a sad bi im na popustu uzeo neke 2-3 igre. dali je to moguce?!

Da. Moguće je.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali netko mozda ima gameshareanu FIFU 15? Jel vam radi online bilo kakav? meni je danas pocelo kad odem online izbaci kao loading store i neki error..

Edit: Sad sam skuzio da svaku gamesharenu igru nemogu ic online jel se vama to dogadja?

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2015 13:52 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Jel igra tko od vas batmana? Moze malo dojmova? 

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Jel igra tko od vas batmana? Moze malo dojmova? 

Nedavno sam ga započeo. Neznam jesi li igrao prijašnje batmane, ali ako jesi i svidjeli su ti se - i ovaj će :) 

Igra je zabavna, adiktivna, nakrcana akcijom,... ima ono nešto da zadrži uz ekran. Ako moram izdvojit neki nedostatak, to bi bilo što je Batman dosta ovisan o automobilu (nekima to i nije mana, meni tu i tamo zna ići na živce)... no i dalje bih svakako igru preporučio. Grafički izgleda odlično, voice acting i zvučni efekti su super napravljeni, priča nije nešto komplicirana ali je dosljedna i drži čovjeka zabavljenim. Mnoštvo opcija sa batmanom, različiti perkovi,... svatko može igrati na način koji mu najbolje odgovara.

Ako imaš prilike, svakako probaj. :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel netko kupovao s ove stranice? Batman Arkham Knight - Day 1 Edition

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iggy81f kaže...

Jel netko kupovao s ove stranice? Batman Arkham Knight - Day 1 Edition

To mi je bila top 3 stranica za kupovinu igri i bonova dok sam kupovao. Svakako preporuka.

15 godina
PlayStation 4

Super mi je nba 2k15. Nisam dugo igrao košarkaške simulacije, zadnja mi je bila 2k09 na ps3... Ovo je stvarno veliki napredak. Career mode je zabavan, pogotovo ako igrate sa svojim likom kojeg ste kreirali pomoću kamere.

Potpis!
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice