PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.505.185
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Jel' igrao netko Bloodborne, a da nije fan Dark Souls igara?

Dosadno mi je, pa razmišljam uzeti, al' nisam siguran da imam živaca non-stop ginuti i igrati isti level 5 sati.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Pa bio je vec "pravi" SS, zar ne?

Pa kada  ? Ili sam ga ja prespavao...prošle godine je summer sale bio u kolovozu

@DeniZg

Bloodborne nisam igrao, ali mislim da  je poprilično izazovna (teška) igra i da ćeš ginuti ko mušica na autoputu, ako imaš tanke živce bolje ne troši lovu na to  

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
Chaky kaže...

Pa bio je vec "pravi" SS, zar ne?

Pa kada  ? Ili sam ga ja prespavao...prošle godine je summer sale bio u kolovozu

Pa mislim da je bilo nekih vech popusta u vrijeme kad je bio Steam Summer Sale, ali mozda se varam.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Sad bi baš dobro sjeo neki popust na AAA igre, jer sam od dosade počeo igrati PS+ naslove.

Čak razmišljam da upalim X360.

On topic, čini mi se su Ameri imali neke popuste prije par dana, ali nas je očito zaobišlo.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Sad bi baš dobro sjeo neki popust na AAA igre, jer sam od dosade počeo igrati PS+ naslove.

Čak razmišljam da upalim X360.

On topic, čini mi se su Ameri imali neke popuste prije par dana, ali nas je očito zaobišlo.

Nas uvijek zaobide :(

Od manjih su me odusevile Counterspy, Valiant Hearts i Never Alone.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

Je li netko probao ps now na us accu ili europskom?Jeste li rentali ijednu igru?Moze li se codovima rentati ili moras imati americku karticu?

Odmah te skuži da si uljez i odhebi u skokovima...

Ja sam uzeo na ps now Heavy Rain i radi mi dobro (UK acc)

PSN - brdjanin85
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koju brzinu neta imas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Jel' igrao netko Bloodborne, a da nije fan Dark Souls igara?

Dosadno mi je, pa razmišljam uzeti, al' nisam siguran da imam živaca non-stop ginuti i igrati isti level 5 sati.

Nisam fan Dark Soulsa a Bloodborne mi je sjeo odlicno,atmosfera, nadmetanje, dosta je brza od DS-a , ali pripremi se ako ces uzet da ces zivcanit i umirat i umirat i umirat ali jednom kad prodes tog bossa ah koji osjecaj , dugo tako nesto nisam osjeto,strava 10/10...

PSN - brdjanin85
11 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Koju brzinu neta imas?

35/6 Amis...

PSN - brdjanin85
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ameri imaju flash popuste po 1-2$, kod nas nikad 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Ameri imaju flash popuste po 1-2$, kod nas nikad 

Amera ima preko 250 milijuna i kao takvi su jako interesantno tržište svima te im se podilazi na razne načine..

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa dobro, a koliko ima europljana ?

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
EraserHead kaže...

S Rusima ili bez Rusa? 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 12:55 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Uzeo sam ja bloodborne i nikako da ga zaigram kako treba a uzeo sam ga prije dva mjeseca. Igra mi se cini jebeno teska a najvise me smetalo to sto nije isla posve glatko i stutter se oajetio. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Uzeo sam ja bloodborne i nikako da ga zaigram kako treba a uzeo sam ga prije dva mjeseca. Igra mi se cini jebeno teska a najvise me smetalo to sto nije isla posve glatko i stutter se oajetio. 

Da, kužim. Ali valjda su ga do sada zakrpali da nema trzanja. Još jedna od stvari u Bloodborneu koja me odvraća od kupnje je što mi se čini da su okruženje i krajolik non-stop isti. Stalno hodanje po ulicama nekog gotičnog grada i sve mi izgleda jedno te isto. Čak mi Dark Souls 2 izgleda dosta zanimljivije.

Ali, nema veze. Mislim da ću danas uzeti The Evil Within sa PS Store-a za 199 kunića. Gameplay mi dosta vuče na TLOU, pa bi mi mogla bi biti dobra, iako nisam lud za horror igrama.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...
Chaky kaže...

Koju brzinu neta imas?

35/6 Amis...

Uh, 10/1 Optima 

11 godina
neaktivan
Chaky kaže...
madafaka85 kaže...
Chaky kaže...

Koju brzinu neta imas?

35/6 Amis...

Uh, 10/1 Optima 

To ti je dosta,trebalo bi ti radit dobro

What do I need to play PS Now?
- We recommend a steady broadband Internet connection with at least 5 Mbps

What kind of internet connection do I need?
We recommend a steady broadband Internet connection with at least 5 Mbps. Also, the lower ping that your connection has, the better streaming experience you will have. PS Now supports both Wi-Fi and wired (Ethernet) connections, and we recommend a wired connection for the best possible experience.

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 16:58 (madafaka85).
12 godina

Danas mi je stigao sa Ebaya novi stalak za PS4.

Ima 2 punjača za DS4 i 3 USB priključka. Također ima i 2 ventilatora.

Ventovi dosta dobro pušu (prema gore), ali su dosta glasni (negdje kao PS4 ventovi na 1/2 ili 3/4 snage). Nasreću, mogu se paliti i gasiti na prednji gumb.

DS4 kontroleri fino i glatko sjednu na punjač, a pune se bez obzira rade li ventilatori ili ne.

Sve skupa, stalak je jako funkcionalan i djeluje vrlo čvrsto i stabilno.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 16:21 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

rentao sam na 2 dana god of war 2 na ps now(uk acc),stvarno se isplati za onog ko nije imao ps3 rentati neke singl player hitove

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
PlayStation 4

Ima tko šta igara (disk) za prodat ?

Ako ima, nek nabaci PM, ako mi se svidi šta, dogovorit ćemo se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

Ima tko šta igara (disk) za prodat ?

Ako ima, nek nabaci PM, ako mi se svidi šta, dogovorit ćemo se.

Imaš PM :)

PSN - Muskarcina77
17 godina
EraserHead kaže...

Kakve veze imaju europljani s mojim postom i njegovim pitanjem? Lik je pitao zakaj nas uvijek zaobiđu takve pogodnosti. S obzirom da mi imamo svoj PSN, sve je jasno. Mislio je na HR PSN. Uostalom u europi gotovo svako ozbiljnije tržište ima svoj PSN i međusobno se razlikuju po ponudi a i po cijeni. S obzirom na veličinu američkog tržišta, američki PSN je zasigurno najveći, s najboljom ponudom i najisplativiji kaj se zarade tiče..

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je žao što sam hrv acc napravio, pa store je 100 puta bolji, apsolutno sve imaš dok je na našem jako siromašna ponuda, da sam bio pametniji, odmah bi usa puknuo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Ne može! U EU imaš nekoliko PSN koji su teritorijalno, jezično, cijenom i ponudom različiti. Znači svaki je zaseban i namijenjen je određenom tržištu. U americi je jedan jedini i namijenjen je tržištu s preko 250 milijuna ljudi koji svojom ponudom i zaradom zasigruno nadmašuje ove europske. Još prije nekoliko godine ameri su imali u ponudi preko 10000 filmskih naslova u HD rezoluciji koje si moga unajmiti ili kupiti. Ne znam je li ijedan europski PSN ima danas takav katalog filmova u ponudi? Ameri su svijet za sebe...

Tommy, pa napravi acc koji hoćeš i koliko hoćeš. Ja imam naš, engleski i američki. Dok nije bilo našeg kupovao sam preko neta bonove za kupovinu preko engleskog ili američkog storea a kad se pojavio naš zbog jednostavnosti sam prešao na njega. No bez obzira što sam na američkom acc imao novca nisam mogao kupovati filmove s američkog storea jer su regionalno zaključani samo za amere, vrlo vjerojatno zbog filmskih prava. Odmah me skuži i kaže da filmovi nisu namijenjeni mom teritoriju. S igrama nisu radili problema. Možeš sve kupovati..

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 23:11 (movie).
16 godina
Tommy_123 kaže...

Meni je žao što sam hrv acc napravio, pa store je 100 puta bolji, apsolutno sve imaš dok je na našem jako siromašna ponuda, da sam bio pametniji, odmah bi usa puknuo.

a tko ti brani da sad napraviš us account?

ja imam us za digitalne igre a uk za igre koje imam na disku jer ako hocu uzet dlc nece radit sa us accountom

jedino sto me smeta sto ne mogu koristit netflix i takve servise

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2015 23:08 (Kill Frenzy).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je dobar uk acc ali funta kao valuta mi ne lezi :) us ima jednu manu a to je ps now koji ne mozes u eu igrati 

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Jel se mogu u play memories aplikaciju učitati slike sa usb sticka direktno ili radi samo online? Ta aplikacija ima 4K output, a koliko vidim idu samo fotke iz clouda. Baš mi se i ne da uploadati i na njihov cloud kad vec koristim googleov...

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

U EU imaš nekoliko PSN koji su teritorijalno, jezično, cijenom i ponudom različiti. 

Šta da? Nisam to znao, zar nije eu account = eu store = iste igre na popustu=iste cijene...kojem mi onda PSN-u pripadamo, odnosno koje zemlje imaju cijene i igre na popustu ko mi (Hrvatska) ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 8:42 (EraserHead).
16 godina
PlayStation 4

Ekipa, gdje je najpovoljnije uzimat kolekcijska izdanja igara ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice