PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.499.487
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...

Zar ti nije dosadno samome igrat??

Ma nije, nakon godina WoWa ovo je čista uživancija. A i imam puno zaostataka za odigrati :-P

13 godina
odjavljen
Robilad kaže...

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD

Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno

Molio bih bez spama ili slanja meni PP

Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP 

10 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Robilad kaže...

Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin

IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover

Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4

Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.

Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.

Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD

Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno

Molio bih bez spama ili slanja meni PP

Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP 

mislio sam da ces odabrati svojim izborom a ne random

YAYA YAYA TOURE YAYA YAYA TOURE SO BEFORE HE BREAKS AWAY AND SCORES OH YAYA TOURE I THINK WE SHOULD MAKE PAY YOU SOME MORE
12 godina

Sleeping Dogs Limited Edition (sa knjigicom) su na GC-u za 16 funti s dostavom.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

ima na njuškalu za 150 il 180 kn da se prodaje :D

12 godina
HDesignz kaže...
DeniZg kaže...

ima na njuškalu za 150 il 180 kn da se prodaje :D

Evo od danas je na PS Storeu digitalna verzija za 89,99 HRK.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Nakon što sam odigrao gta i tlou i još neke indie igre nemam više šta igrat.Sony skuplja prašinu već mjesec dana.

Sad čitam odgođen project cars i uncharted 4.

Živjele konzole

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nakon što sam odigrao gta i tlou i još neke indie igre nemam više šta igrat.Sony skuplja prašinu već mjesec dana.

Živjele konzole

Uvijek se ima nesto za odigrat

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Valiant hearts koji je uz ps+ ovaj mjesec je meni baš super igra.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Živjele konzole

Ja sam dosad igrao također GTA V, TLOU, a predlažem ti da odigraš je The Order 1886, Watch Dogs, Far Cry 4, Assassin's Creed Unity. Dobre igre sve. ;)

MT22
12 godina
Kill Frenzy kaže...

Živjele konzole

Za kad su odgodeni project cars i U4?

16 godina
PlayStation 4

jel se isplati sad kupovat igre preko US racuna ili box verzije izvana kad je dolar 7 kuna? ili funta 10.6 kn, nekako su mi ti tecajevi preveliki da bi bilo neke isplativosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

jel se isplati sad kupovat igre preko US racuna ili box verzije izvana kad je dolar 7 kuna? ili funta 10.6 kn, nekako su mi ti tecajevi preveliki da bi bilo neke isplativosti.

Ma spustit će se dolar trenutno baš i ne upravo zbog visokog tečaja

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Živjele konzole

Super si 

12 godina
PlayStation 4

Dal itko ima ukopcan usb hub u ps4? Mogli su stavit bar 4 usb porta a ne dva. Jedan mi je za usb od wireless headseta drugi mi je da ga punim tokom igranja i sad kad cu kupit volan nebum imal kam ustekat? Mislim hub bi trebal radit al pitam da znam sigurno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

0 % trophy delete i resume,suspende mode ufff mrak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Dal itko ima ukopcan usb hub u ps4? 

Mislis ovak nekaj? 

my ps4 my ps4
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Živjele konzole

Shadow Of Mordor, Dragon Age, Far Cry 4, Assassini, Tomb Raider (ako ga nisi igrao), Alien Isolation, Evil Within, Metro, Wolfenstein, Resident Evil HD, DMC Remaster?

Vjerojatno mi je sta i promaklo.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 9:02 (Chaky).
12 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
omomomomoomm kaže...

Mislis ovak nekaj? 

Di si to kupio i kolko para? Nije lose makar ja sam mislio kuput neki obicni hub za 150kn i to je to. Ovo je pretpostavljam s ebaya

16 godina
Chaky kaže...
Kill Frenzy kaže...

Živjele konzole

Shadow Of Mordor, Dragon Age, Far Cry 4, Assassini, Tomb Raider (ako ga nisi igrao), Alien Isolation, Evil Within, Metro, Wolfenstein, Resident Evil HD, DMC Remaster?

Vjerojatno mi je sta i promaklo.

Od svega toga jedino bi mogao probat aliena.Nemamo svi istu ukus tako da me ove igre uopce ne zanimaju

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
PlayStation 4

Jeli ima možda negdje kod nas PS4 bundle s nekom igrom za 3300 kn? Gledao sam neke dućane i za tu cijenu sam uspio naći samo konzolu, bez igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

Jeli ima možda negdje kod nas PS4 bundle s nekom igrom za 3300 kn? Gledao sam neke dućane i za tu cijenu sam uspio naći samo konzolu, bez igre.

http://www.m-computers.hr/sony-playstation-ps4-500gb-gratis-igra-po-zelji-gta-v-ili-fifa-15/EUR43340/product/

http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.99f0a6d0e35f42d0b94b62bfe6f23afc.sony-playstation-4-konzola-500gb-igra-driveclub-p-n-9814719.aspx

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako nekog zanima imam ja PS4 star 3mj jos 33mj jamstva kao nov sa BF4.

PM saljite slobodno, po meni je novi ovak preskup a i malo jamstva daju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...
Sandro HR Zagorje kaže...
omomomomoomm kaže...

Mislis ovak nekaj? 

Di si to kupio i kolko para? Nije lose makar ja sam mislio kuput neki obicni hub za 150kn i to je to. Ovo je pretpostavljam s ebaya

Da...ebay. Jeftinjak...50-70 kn.

12 godina
PlayStation 4

Jel izeo tko BF hardline? Dal itko zna kad ce krenut preload jer treba skinut malo manje od 50gb a sa mojom 4mbps vezom ce to potrajat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Jel izeo tko BF hardline? Dal itko zna kad ce krenut preload jer treba skinut malo manje od 50gb a sa mojom 4mbps vezom ce to potrajat.

Meni je gta skinuo u 2 dana i to ne puna sa 4 mbpsa, ide puno brže u rest modu, no worry. Preload obično kreće 2 dana prije, predvečer.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
PlayStation 4

Dal je sigurno sad stavljat ps u rest mode uopce? Znam da je bila neka frka sa tim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sigurno je ali nemoj, vidim da je izlazak 17.3, preload ti počinje 15.3 oko 7 sati navečer, tako je meni barem za svaku igru.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 15:45 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Znaci i ti si uzeo? Hm ja imam HR account i meni pise izlazak 19.3 znaci sa srijede na cetvrtak u ponoc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice