Zar ti nije dosadno samome igrat??
Ma nije, nakon godina WoWa ovo je čista uživancija. A i imam puno zaostataka za odigrati :-P
Zar ti nije dosadno samome igrat??
Ma nije, nakon godina WoWa ovo je čista uživancija. A i imam puno zaostataka za odigrati :-P
Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin
IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover
Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4
Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.
Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.
Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD
Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno
Molio bih bez spama ili slanja meni PP
Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP
Dobro se dobrim vraca, pa tako evo poklanjam sticker za ps4 u vrijednosti 120kn : FULL Body Brushed GOLD Metal skin
IZGLED STICKERA MOZETE VIDJETI OVDJE : http://easyskinz.com/products/ps4-playstation4-brushed-gold-skin-wrap-cover
Sudjelovat mogu svi koji imaju PS4
Onaj tko osvoji sticker prvo me mora dodati na PSN za prijatelja, tako sam siguran da ima PS4 i onda mu saljem sticker postom.
Molio bih da sudjeluju samo oni kojima se sticker stvarno svidja i koji bi ga htjeli naljepiti na svoju konzolu.
Da bi sudjelovali dovoljno je pritisnuti na ovom mom postu TD
Sutra cu reci tko osvaja sticker i zasto bas taj netko. Sretno
Molio bih bez spama ili slanja meni PP
Random.org kaze broj 2. Pod rednim brojem 2 u TD se nalazi nick @Soja tako da on nosi sticker. Nek se javi na PP
mislio sam da ces odabrati svojim izborom a ne random
Sleeping Dogs Limited Edition (sa knjigicom) su na GC-u za 16 funti s dostavom.
ima na njuškalu za 150 il 180 kn da se prodaje :D
ima na njuškalu za 150 il 180 kn da se prodaje :D
Evo od danas je na PS Storeu digitalna verzija za 89,99 HRK.
Nakon što sam odigrao gta i tlou i još neke indie igre nemam više šta igrat.Sony skuplja prašinu već mjesec dana.
Sad čitam odgođen project cars i uncharted 4.
Živjele konzole
Nakon što sam odigrao gta i tlou i još neke indie igre nemam više šta igrat.Sony skuplja prašinu već mjesec dana.
Živjele konzole
Uvijek se ima nesto za odigrat
Valiant hearts koji je uz ps+ ovaj mjesec je meni baš super igra.
Živjele konzole
Ja sam dosad igrao također GTA V, TLOU, a predlažem ti da odigraš je The Order 1886, Watch Dogs, Far Cry 4, Assassin's Creed Unity. Dobre igre sve. ;)
Živjele konzole
Za kad su odgodeni project cars i U4?
jel se isplati sad kupovat igre preko US racuna ili box verzije izvana kad je dolar 7 kuna? ili funta 10.6 kn, nekako su mi ti tecajevi preveliki da bi bilo neke isplativosti.
jel se isplati sad kupovat igre preko US racuna ili box verzije izvana kad je dolar 7 kuna? ili funta 10.6 kn, nekako su mi ti tecajevi preveliki da bi bilo neke isplativosti.
Ma spustit će se dolar trenutno baš i ne upravo zbog visokog tečaja
Živjele konzole
Super si
Dal itko ima ukopcan usb hub u ps4? Mogli su stavit bar 4 usb porta a ne dva. Jedan mi je za usb od wireless headseta drugi mi je da ga punim tokom igranja i sad kad cu kupit volan nebum imal kam ustekat? Mislim hub bi trebal radit al pitam da znam sigurno
I službeno.
0 % trophy delete i resume,suspende mode ufff mrak
Živjele konzole
Shadow Of Mordor, Dragon Age, Far Cry 4, Assassini, Tomb Raider (ako ga nisi igrao), Alien Isolation, Evil Within, Metro, Wolfenstein, Resident Evil HD, DMC Remaster?
Vjerojatno mi je sta i promaklo.
Dal itko ima ukopcan usb hub u ps4?
Mislis ovak nekaj?
Di si to kupio i kolko para? Nije lose makar ja sam mislio kuput neki obicni hub za 150kn i to je to. Ovo je pretpostavljam s ebaya
Živjele konzole
Shadow Of Mordor, Dragon Age, Far Cry 4, Assassini, Tomb Raider (ako ga nisi igrao), Alien Isolation, Evil Within, Metro, Wolfenstein, Resident Evil HD, DMC Remaster?
Vjerojatno mi je sta i promaklo.
Od svega toga jedino bi mogao probat aliena.Nemamo svi istu ukus tako da me ove igre uopce ne zanimaju
Jeli ima možda negdje kod nas PS4 bundle s nekom igrom za 3300 kn? Gledao sam neke dućane i za tu cijenu sam uspio naći samo konzolu, bez igre.
Jeli ima možda negdje kod nas PS4 bundle s nekom igrom za 3300 kn? Gledao sam neke dućane i za tu cijenu sam uspio naći samo konzolu, bez igre.
Ako nekog zanima imam ja PS4 star 3mj jos 33mj jamstva kao nov sa BF4.
PM saljite slobodno, po meni je novi ovak preskup a i malo jamstva daju.
Dal itko ima ukopcan usb hub u ps4?
Mislis ovak nekaj?
Di si to kupio i kolko para? Nije lose makar ja sam mislio kuput neki obicni hub za 150kn i to je to. Ovo je pretpostavljam s ebaya
Da...ebay. Jeftinjak...50-70 kn.
Jel izeo tko BF hardline? Dal itko zna kad ce krenut preload jer treba skinut malo manje od 50gb a sa mojom 4mbps vezom ce to potrajat.
Jel izeo tko BF hardline? Dal itko zna kad ce krenut preload jer treba skinut malo manje od 50gb a sa mojom 4mbps vezom ce to potrajat.
Meni je gta skinuo u 2 dana i to ne puna sa 4 mbpsa, ide puno brže u rest modu, no worry. Preload obično kreće 2 dana prije, predvečer.
Dal je sigurno sad stavljat ps u rest mode uopce? Znam da je bila neka frka sa tim.
Sigurno je ali nemoj, vidim da je izlazak 17.3, preload ti počinje 15.3 oko 7 sati navečer, tako je meni barem za svaku igru.
Znaci i ti si uzeo? Hm ja imam HR account i meni pise izlazak 19.3 znaci sa srijede na cetvrtak u ponoc.