PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.499.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
hanteed kaže...

vi sto igrate na fullhd tvu,kakvu opciju slike tva koristite to je ono kino,igra,sport i one postavke

Mod "igra".

15 godina
hahajojo kaže...
hahajojo kaže...

Ima li neko problema sa hdmi kablom da mu slika nestane usred igre ili kad nista ne radite i pise no signal.

De nek neko jos kaze nesto ako zna o ovome da li se susretao sa ovim.

Na tv-u mi se to nikad ne događa. ponekad uštekam u monitor i to preko hdmi-vga adaptera i dogodilo mi se par puta da nestane slike na sekundu-dvije.

Potpis!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Planiram kupiti PS4 posto prije nikad nisam imao konzolu moze te li mi nesto reci o njoj.Ima li kakvih problema, kvarova i tako slicno posto sam gleda da ameri imaju problema sa hdmi kablom dasava li se to i ovde.?Ako mozete napisite svoje utiske puno bi mi znacilo!!!Hvala

hahajojo

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
hahajojo kaže...

Planiram kupiti PS4 posto prije nikad nisam imao konzolu moze te li mi nesto reci o njoj.Ima li kakvih problema, kvarova i tako slicno posto sam gleda da ameri imaju problema sa hdmi kablom dasava li se to i ovde.?Ako mozete napisite svoje utiske puno bi mi znacilo!!!Hvala

...

13 godina
odjavljen
Ja sam prezadovoljan konzolom, ne pokazuje nikakve probleme (nadam se da ce i ostati tako), jedina zamjerka mi je dualshock 4 (baterija se relativno brzo isprazni, i gljivice nisu bas bajne kvalitete tako da se znaju ishabat). Sve u svemu neces pogrijesiti kupnjom ps4.
10 godina
neaktivan
Robilad kaže...
Ja sam prezadovoljan konzolom, ne pokazuje nikakve probleme (nadam se da ce i ostati tako), jedina zamjerka mi je dualshock 4 (baterija se relativno brzo isprazni, i gljivice nisu bas bajne kvalitete tako da se znaju ishabat). Sve u svemu neces pogrijesiti kupnjom ps4.

stavi svijetlo dim na ds4 i smanji zvuk na kontroleru kojeg ispusta

14 godina
PlayStation 4

Jel ima itko za prodat fifu 15?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
hanteed kaže...
Robilad kaže...

ma sve je na minimumu, i dalje je autonomija baterije los..tu usporedjujem dualshock 3 koji je stvarno bio odlican sto se baterije tice. Jbt na ps3 sam ds3 punio jedanput tjedno dok na ps4 ds4 moram skoro svaki dan.

12 godina
Robilad kaže...

ma sve je na minimumu, i dalje je autonomija baterije los..tu usporedjujem dualshock 3 koji je stvarno bio odlican sto se baterije tice. Jbt na ps3 sam ds3 punio jedanput tjedno dok na ps4 ds4 moram skoro svaki dan.

Nisam imao PS3, već Xbox, ali sam par puta u životu primio u ruke DS3. Misim da jefitniji i ne-ergonomičniji komad plastike ljudska ruka još nije napravila.

S druge strane DS4 mi je izrvstan. Ne smeta me trajanje beterije, jer se puni preko najobičnijeg micro usb kabla (ne treba neki poseban cradle za bateriju kao kod X360).

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
Robilad kaže...
hanteed kaže...
Robilad kaže...

ja sam mjerio duljinu baterije,ispalo je 11 sati igrajuci samo fife 

10 godina
neaktivan
hahajojo kaže...

Moze te li jos nesto reci o konzoli???

hahajojo
12 godina
hahajojo kaže...
hahajojo kaže...

Konzola je super. Gotovo sve igre vrte se u 1080p, barem 30 FPS-a, sa grafičkim postavkama koje su jednake high ili very high na PC-u.

Konzola ima mogućnost Remote Playa na Viti i Xperia Z2/Z3 mobitelima i tabletima. Besplatne igre na PS+ pretplati su sve bolje i bolje.

Ove godine dolaze odlične ekskluzive (Bloodborne, Uncharted, No Man's Sky).

Ako imaš pilu od PC-a, razmisli isplati li ti se uzeti radi ekskluziva. Ako nemaš pilu, nemaš šta razmišljati, uzmi PS4.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
hahajojo kaže...
hahajojo kaže...

Konzola je super. Gotovo sve igre vrte se u 1080p, barem 30 FPS-a, sa grafičkim postavkama koje su jednake high ili very high na PC-u.

Konzola ima mogućnost Remote Playa na Viti i Xperia Z2/Z3 mobitelima i tabletima. Besplatne igre na PS+ pretplati su sve bolje i bolje.

Ove godine dolaze odlične ekskluzive (Bloodborne, Uncharted, No Man's Sky).

Ako imaš pilu od PC-a, razmisli isplati li ti se uzeti radi ekskluziva. Ako nemaš pilu, nemaš šta razmišljati, uzmi PS4.

Zaboravio si The Order 1886 ? 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
Tommy_123 kaže...

Zaboravio si The Order 1886 ? 

Imam feeling da igra neće biti odlična, pa ju nisam htio preporučiti. 

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

To je tvoje mišljenje 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zavisi kako tko igra, jedan sa neogafa je riješio igru za 14 sati, jedan za 12...

Gameplay:

Every notion of what some of you may consider to be proper game design has to be suspended. The game will hold your hand. It will walk you through areas. It will funnel you. It will bombard you with simple context sensitive button prompts and loads of sharply directed and acted cutscenes. For many, this is the bane of "cinematic" games, and that's the divisive crux in The Order. But for all those criticisms which can fairly be leveled against it, The Order succeeds because the physicality and feedback of the gameplay sections (which are by no means scarce) are so well executed and consistent with the games overall quality, that not allowing it its quirks would be to completely miss the point. Personally, I think it harkens back to Metal Gear Solid in terms of pacing, to Killzone 2 for its gunplay theatricality, and to Vanquish, for its replayability. It is by no means a short game, either. It's pacing is dictated by the unskippable cutscenes and expository quasi-interactive sections.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 21:55 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

DeniZg ne zelim zapocinjat nikakav rat opet ali zasto stalno kad te neko pita dal da uzme ps4 ili PC ti uvijek kazes PS4 jer u grafici i nije neka velika razlika?Sta stvarno mislis da ljudi kupuju PC samo da bi imali bolju grafiku?

0 1 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

DeniZg ne zelim zapocinjat nikakav rat opet ali zasto stalno kad te neko pita dal da uzme ps4 ili PC ti uvijek kazes PS4 jer u grafici i nije neka velika razlika?Sta stvarno mislis da ljudi kupuju PC samo da bi imali bolju grafiku?

Pa napisao sam mu da ako ima pilu od PC-a, da razmisli treba li mu PS4 radi ekskluziva. Ne bih se složio s tobom da uvijek favoriziram PS4.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 22:07 (DeniZg).
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

za igru nije bitna grafika vec igrivost i gameplay i sadrzaj,stari crash bash bolji je od pola danasnjih igara koje imaju bolju grafiku

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ja osobno igram na PC-iju samo radi starih i novih igara.Dobro tu i tamo volim i neke modove za igre ali prezivio bi bez toga.Da na PS4-u mozes igrat PS1,Ps2,PS3 igre ja ga najvjerojatnije ne bi prodao ali ovako mi je skupoljo prasinu.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Prije nego ga kupis trebas znat zasto si ga kupio. 

Mozes lagano saznat unaprijed koje igre ce doc za njega.
Ja sam ga uzeo radi Bloodborne, MGS V, Uncharted 4, GT-a i racunam na koje iznenađenje :) 

I won't scatter your sorrow to the heartless sea. I will always be with you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Arnold Layne kaže...

Prije nego ga kupis trebas znat zasto si ga kupio. 

Mozes lagano saznat unaprijed koje igre ce doc za njega.
Ja sam ga uzeo radi Bloodborne, MGS V, Uncharted 4, GT-a i racunam na koje iznenađenje :) 

Dobro dakle uglavnom radi ekskluziva.I sad zamisli da mozes i prijasnje PS ekskluzive igrat.

12 godina
IvanDado kaže...

Dobro dakle uglavnom radi ekskluziva.I sad zamisli da mozes i prijasnje PS ekskluzive igrat.

Meni to ne bi ništa značilo u životu jer: nemam dovoljno vremena za igrati niti sadašnje, a igre koje sam prešao ne volim ponovno paliti.

S obzirom da igram igre od cca 1985.g., malo je igara za kojima žalim što ih nisam odigrao. 

Ali, apsolutno podržavam mlađe generacije koje žele proći starije igre i ne smeta ih zastarjela grafika i sučelje. Svaka čast.

Evo jedan super članak na tu temu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 22:33 (DeniZg).
15 godina
PlayStation 4

Ja ga nisam uzeo radi ekskluziva. bas me briga ima li neke igre na pc ili ne kad mi je na ps4 puno zabavnije igrati.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Nemam konzolu ali mislim da sam cuo da je dosao playstation now za igrat prijasnje naslove?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flore kaže...

Nemam konzolu ali mislim da sam cuo da je dosao playstation now za igrat prijasnje naslove?

Dap ali a to treba imat uber net, a pošto je net u Hrv banana :D

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...

Meni to ne bi ništa značilo u životu jer: nemam dovoljno vremena za igrati niti sadašnje, a igre koje sam prešao ne volim ponovno paliti.

S obzirom da igram igre od cca 1985.g., malo je igara za kojima žalim što ih nisam odigrao. 

Ali, apsolutno podržavam mlađe generacije koje žele proći starije igre i ne smeta ih zastarjela grafika i sučelje. Svaka čast.

Evo jedan super članak na tu temu.

Mozeme se smatrat mozda mladom generacijom jer imam 17 godina ali realno jako malo igram nove igre jer me niti jedna nije zavezala za ekran kao one stare :D

12 godina
Tommy_123 kaže...
Flore kaže...

Dap ali a to treba imat uber net, a pošto je net u Hrv banana :D

Dosta će biti 5 Mbit download. To je već neki standard kod nas.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ma tih 5Mbit je sranje.Ja imam 10 i sranje je.Ove danasnje igre su previlike i skidaju se 20 godina na nasim hrvatskim internetima.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice