Kolika treba da bude brzina interneta da na Ps4 multiplayer igre igram bez kocenja i trzanja.

Kolika treba da bude brzina interneta da na Ps4 multiplayer igre igram bez kocenja i trzanja.
običan tcom, 4mbita dl, 0.5 ul ja mislim
Slučajno naiđoh baš kad je stavio...
Pazi da nije fake. Smrdi na prijevaru, jer je ispod 2000kn.
Mozete mi reci dali je netko narucivao ps4 preko web shopa od SD? Danas ih zovem da pitam dali ce imati kakav bundle uskoro kao sto je bio onaj zadnji sa TLOU Remastered, Driveclub i LBP3 i kaze mi lik da ih jos imaju u nekim poslovnicama i da mogu narucit preko njihove stranice. Posto kod nas u Bjelovaru ima samo onaj sa GTA5 ili Fifom mislio sam cak naruciti i odmah uzeti dodatnu garanciju mozda.. Pa zanimaju me vasa iskustva, dali ste narucivali direktno od njih s njihovom dostavom? Jeste li imali kakvih neugodnosti? Nekako mislim da je sigurnije uzeti u ducanu jer cisto sumnjam da ovi sto dostavljaju konzolu imalo paze po njoj...
Hvala :)
Dobro je spakirana konzola i prezivjeti ce transport. Ako se sta dogodi, pod garancijom je.
Ispitaj da li mogu prebaciti u poslovnicu koja ti je blize, pa da kod njih preuzmes.
Naravno narucis preko weba, ali ispitas prije da li je mogu prebacioti u Bjelovar (ako sam dobro razumio problematiku).
Imam pitanje za vlasnike PS4 konzole, a mogu i ostali odgovoriti ako znaju.
Primjeti li se razlika između 720p i 1080p televizora 80 cm dijagonale u igrama koje se pokreću u 1080p (GTA V, FIFA...)
Što je bolje uzeti po vama, manju dijagonalu (55-69 cm) 1080p rezolucije ili veću dijagonalu (80cm) 720p rezolucije.
Igra li tko na monitoru?
Hvala.
BMK je dobro odgovorio.
Meni je spojen PS4 na 23" FullHD monitor. Sasvim normalno se igra s pola metra, kao i da se igras na PC-u.
Ali mi je draze kad je prebacim na Plazmu, pa igram s kauca
Imam ps4 nekoh 2 mjeseca a u tih 2 mjeseca konstatno problemi sa internetom, znaci povezem se lan cablom jer mi wifi ne lovi u sobu i napravio sam onu staticnu ip adresu i otvorio portove i tako je radilo jedo vrijeme ali evo danas najednom samo se pojavi poruka u gornjem lijevom kutu lan cable is not connected i ta poruka dode valjda 10000 puta sve dok ne maknem kabel iz psa ili dok neidem test internet connection gdje on dobi ip adressu ali ovo drugo polje internet connection se pojavi failed i dode mi neki error i sad me zanima kako da to popravim dal je to problem u ruteru mojem ili u psu ? resetrao sam ga ali nista ne pomaze i isti taj kabel sam stavio u laptop i normalno radi, to mi se vec dogadjalo ali onda kad sam napravio kao tu staticnu adresu odnosno nisam isao da mi nadje podatke automatski nego sam ih sam napisao i onda je sve radilo normalno a sad kad iste te podatke upisem se nezeli spojiti ili mi se jednom dogodilo da se spoji radi 2 min i opet isto....
Trebalo bi raditi s fiksnom IP adresom. Provjeri postavke u Routeru, da se mozda nije sta resetiralo.
Koliko brzina interneta mi treba da bi normalno igrao multiplayer igre na Ps4.
prva, druga, treća, četvrta, peta i rikverc. dakle 6 brzina ti treba.
ali puta tri jer toliko puta si već to pitao. znači treba ti 18 brzina.
dakle sad ne moraš imati auto
evo ti link:
uniseks je model. znači možeš imati i seks.
Trolaš ili si lijen pročitati 2 posta iznad gdje ti je odgovoreno ?
običan tcom, 4mbita dl, 0.5 ul ja mislim
Da, 4mbps down i 0.5 up je sasvim ok za multiplayer, no mene zanima je li dovoljno i za streamanje ili ukljucivanje u neciji stream?
Btw Chaky trazio sam dali se moze dostaviti direktno u ducan ali nemoze...Bez obzira na to ipak cu uzeti samo konzolu bez igrice, danas stigla friska, u cetvrtak se ide po nju :D
Koristim na oba gamepada goldune na gljivama. Na jednom imaju točkice, dok su drugi bez.
Navika sam se odma, sve za 5!
Gljive se gule ka lude, pa ja zaštitu svakako bolje koristiti :)
koliko kostaju ti gripovi i klizaju li
Vrlo jeftini, evo ovako izgledaju: LINK
Meni ne klize, a ni ženi koja zna zaigrat tu i tamo :)
Koristim na oba gamepada goldune na gljivama. Na jednom imaju točkice, dok su drugi bez.
vidio sam imaju neki otprilike su 5 funti jeli tako oko 15 maraka
Imam ps4 nekoh 2 mjeseca a u tih 2 mjeseca konstatno problemi sa internetom, znaci povezem se lan cablom jer mi wifi ne lovi u sobu i napravio sam onu staticnu ip adresu i otvorio portove i tako je radilo jedo vrijeme ali evo danas najednom samo se pojavi poruka u gornjem lijevom kutu lan cable is not connected i ta poruka dode valjda 10000 puta sve dok ne maknem kabel iz psa ili dok neidem test internet connection gdje on dobi ip adressu ali ovo drugo polje internet connection se pojavi failed i dode mi neki error i sad me zanima kako da to popravim dal je to problem u ruteru mojem ili u psu ? resetrao sam ga ali nista ne pomaze i isti taj kabel sam stavio u laptop i normalno radi, to mi se vec dogadjalo ali onda kad sam napravio kao tu staticnu adresu odnosno nisam isao da mi nadje podatke automatski nego sam ih sam napisao i onda je sve radilo normalno a sad kad iste te podatke upisem se nezeli spojiti ili mi se jednom dogodilo da se spoji radi 2 min i opet isto....
Trebalo bi raditi s fiksnom IP adresom. Provjeri postavke u Routeru, da se mozda nije sta resetiralo.
Stvar je u tome sto mi se to desavalo i onda sam nasao na netu i napravio staticnu ip adresu odnosno tamo sam isao manual postavke na konzoli i prepisao sve podatke koji su se pojavili u ipconfig/all kad sam spojio taj lan u komp osim sto sam stavio ip adresu 192.168.1.50 i onda sam za tu adresu pootvarao sve portove i sve je to radilo dok mi mater nije isla cistit kao sobu i digne ona ps jednom rukom brise ispod oko po njemu iza i tako je taj lan zmrdala a on je dosta star nekih 6-7 godina i nakon toga nikako da se poveze na mrezu ali opet kad ga stavim u komp radi. Posto me to jako smetalo uzeo sam onaj maknji lan odnio plejk do rutera i spojio da tim nekim crvenim di sam dobio iz tcoma sa ruterom i radilo je normalno pa sam sad narucio neki 5e 10m da spojim u sobu i nadam se da ce sad raditi.
Pojma nemam pošto je "marka". Funta je oko 10 kuna.
marka je 4 kune,10 kuna je 2.5 marke,pitam jeli cijena tih gripova oko 5 funti
Stvar je u tome sto mi se to desavalo i onda sam nasao na netu i napravio staticnu ip adresu odnosno tamo sam isao manual postavke na konzoli i prepisao sve podatke koji su se pojavili u ipconfig/all kad sam spojio taj lan u komp osim sto sam stavio ip adresu 192.168.1.50 i onda sam za tu adresu pootvarao sve portove i sve je to radilo dok mi mater nije isla cistit kao sobu i digne ona ps jednom rukom brise ispod oko po njemu iza i tako je taj lan zmrdala a on je dosta star nekih 6-7 godina i nakon toga nikako da se poveze na mrezu ali opet kad ga stavim u komp radi. Posto me to jako smetalo uzeo sam onaj maknji lan odnio plejk do rutera i spojio da tim nekim crvenim di sam dobio iz tcoma sa ruterom i radilo je normalno pa sam sad narucio neki 5e 10m da spojim u sobu i nadam se da ce sad raditi.
Pouka price:
Sam brisi prasinu i usisavaj sobu
Nadam se da ce ti proraditi s novim kabelom.
marka je 4 kune,10 kuna je 2.5 marke,pitam jeli cijena tih gripova oko 5 funti
Oko 1 funte koštaju, ako se dobro siječam, platio sam ih 10ak kuna.
Psn down, zna se mozda do kad ?
Psn down, zna se mozda do kad ?
do 9:30
Dal ima mozda netko problema sa trofejima na GTAV na PS4 ??
Znaci rjesio sam onaj private fare sa Franklinom nista, onda sam skupio svih 50 djelova svemirskog broda i odnesem ih onom liku pogledam taj kratki video on ode a od trofeja nista opet, isto tako na onlineu pokradem 20 ducana nista i onaj sa rally modom di moras kao biti suvozac i pobjediti i nista, a ostale dobijem tu i tamo, javio sam se supportu oni mi bacaju neke upute da upalim online pa idem opet na sp ali nist ne radi i to me uzasno zivcira sad....
Za MP neznam i tu ti vjerojatno nema pomoći. A za SP odštekaj LAN kabel ili ga makni s WiFi-a, imao sam isti problem i tako ga riješio. Naravno onda opet moraš proći misiju ili što god da ti trofej skoči.
ljudi danas sam dobio novi modem zte uglavnom zicno sam spojen i na testu dobim nat type 2
a sa starim thomsonom 3 .. u cemu je razlika
Za MP neznam i tu ti vjerojatno nema pomoći. A za SP odštekaj LAN kabel ili ga makni s WiFi-a, imao sam isti problem i tako ga riješio. Naravno onda opet moraš proći misiju ili što god da ti trofej skoči.
neznam dal mi se da opet sakupljati te djelove jer na zadnjem saveu ih imam 9 da sam bar spremio negdje blize, ne kuzim kak to nemogu popraviti to mi nejde u glavu, na njihovim forumima ima tisuce postova di ljudi imaju taj problem sa razlicitim trofejima...
Ima li neko problema sa hdmi kablom da mu slika nestane usred igre ili kad nista ne radite i pise no signal.
Ima li neko problema sa hdmi kablom da mu slika nestane usred igre ili kad nista ne radite i pise no signal.
pise u knjizi sto dobijes mora hdmi biti polozen,moj je na L i nema nikakvih problema
vi sto igrate na fullhd tvu,kakvu opciju slike tva koristite to je ono kino,igra,sport i one postavke
pise u knjizi sto dobijes mora hdmi biti polozen,moj je na L i nema nikakvih problema
Ajde mi posalji sliku da vidim kako si priljucio kabal posto te nisam skontao ako mozes
vi sto igrate na fullhd tvu,kakvu opciju slike tva koristite to je ono kino,igra,sport i one postavke
imam sony smart tv i koristim na tv-u mod "igraca konzola"
:P
Koristim postavke koje su kao tocna kalibracije tv-a i onda se to koristi za sve
ljudi danas sam dobio novi modem zte uglavnom zicno sam spojen i na testu dobim nat type 2
bill tko !?!?
bill tko !?!?
jesi probo naci na google razliku,NAT Type 2 (Moderate)-Your PS3/PS4 is connected properly and you shouldn’t run into any issues.
De nek neko jos kaze nesto ako zna o ovome da li se susretao sa ovim.
Ako je to bijeli zte samostojeci odi u postavke rutera u stavi kvacicu na upnp i nat tipe ce ti biti open