PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.497.973
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Pa može se ugroziti hard disk recimo ako se samo iskopča iz struje. Isto kao sa pc-om.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Mah to se dogodi valjda 1 od 100000. Mislim ja to ne eadim ali kazem jako su male vjerijatnosti da ce ti se nesto dogoditi moras bas biti pehista. Inace zadovoljan sam sa ovim updateom ucitava priijatelje,store,poruke instantno sto do sad nije bio slucaj 😄

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
Meni poruke i dalje prespore
13 godina
PlayStation 4

jel mi moze neko rec kak skinut teme ja to nemrem nac u temama ni na ps streu..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

jel mi moze neko rec kak skinut teme ja to nemrem nac u temama ni na ps streu..:O

odi na us account pa na teme

Potpis!
17 godina
PlayStation 4

Probao sam share play i ne radi na običnom adsl-u.

Dana ću probati preko 3g mreže isprobati isti gdje je upload 2 mbita pa javim..

psn id: mNik987
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Probaj, pa javi.

I meni se cini da to mozemo zaboraviti bez bar 2MBita uploada.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PlayStation 4

Kupio Outlast na ovoj akciji sad za 5$ u PS Store-u, pa da vidimo kak je to igrat navecer sa sluškama :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Kupio Outlast na ovoj akciji sad za 5$ u PS Store-u, pa da vidimo kak je to igrat navecer sa sluškama :D

Dobra cijena. Mislim da sam ga ja dobio s PS+

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
Chaky kaže...
Spike1983 kaže...

Dobra cijena. Mislim da sam ga ja dobio s PS+

I ja sam ga dobio na PS+, ali mi se nije svidio, odigra sat/dva vremena i odusta :(

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
toxic kaže...

moze se na mene spojiti sa 1 mbita ali je slika kompresirana... za normalan rad je potrebno 3mbita

na zalost u mojem mjestu najvise mogu postici sa mobitelom cca 2 mbita nejde vise...

u zagrebu i uzoj okolici sam siguran da ide preko 3 mbita upload...

tako da mislim da cu kupiti mobilni net + vanjsku antenu za signal :)

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovako, od novog updatea 2.0 meni je internet u potpunosti prestao funkcionirati. Do onda je sve radilo savršeno, ali od onda ne radi. Ako se probam spojiti bežično, pronađe mi router i dobije IP adresu, ali se ne može spojiti. Ukoliko ga spajam žično, uopće ne pronalazi mrežu. Probao sam već više puta resitirati PS4 na tvorničke postavke, resitirati router i sve drugo što mi je palo na pamet. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ICT Sith kaže...

Ovako, od novog updatea 2.0 meni je internet u potpunosti prestao funkcionirati. Do onda je sve radilo savršeno, ali od onda ne radi. Ako se probam spojiti bežično, pronađe mi router i dobije IP adresu, ali se ne može spojiti. Ukoliko ga spajam žično, uopće ne pronalazi mrežu. Probao sam već više puta resitirati PS4 na tvorničke postavke, resitirati router i sve drugo što mi je palo na pamet. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?

danas sam se zabavljao sa time.

ručno konfiguriraj dns.

t-com primary: 195.29.166.116, sec : 195.29.166.117

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Probao sam, ista stvar i dalje :/ ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Planiram kupiti Ps4 + Fifa 15 , najpovoljnije ponude našao sam u :

1. http://www.goblin.si/playstation-4/sony-playstation-4-500gb-ps4-fifa-15

trgovina iz Slovenije, problem je da li u Hr priznaju garanciju iz Slovenije?

2. http://cybershop.hr/HR/gaming-oprema/playstation-4-ps4-500gb-fifa-15.html

Cijena je dosta jeftinija u odnosu na druge meni poznatije trgovine.

Zanima me da li netko ima iskustva u kupovini iz ove dvije trgovine?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

i je... dobra kupnja ako ti fakaat da cijeli acc

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nekako imam osjecaj da je svaka igra na posebnom accu

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
zvonac kaže...

Jedino je glupost daju samo 1god gare. a ak,oces vise, moras nadoplatit...

Znaci konzoli je jos ostalo 2mj. do isteka garancije.. Ne velim da bu krepala, nego to bi trebala bit prva serija konzoli, sad ne znam jel imaju nekih problema u vezi nje, a da su isti otklonjeni u nadolazecim (citaj: sad pred kraj godine) verzijama..

Cekam sad pred blagdane, nadam se da bu cijena jos isla dole, racunam na neke akcijske cijene:)

Mada jos nisam nacisto, dal uzet ps4 ili xb1..

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

cekaj 

lagano bi se moglo dogodit da daju bundle sa 2 igre za 3299kn
ako ti se ne sviđaju prodas ih lagano

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zvonac kaže...
toxic kaže...
zvonac kaže...

Jedino je glupost daju samo 1god gare. a ak,oces vise, moras nadoplatit...

Znaci konzoli je jos ostalo 2mj. do isteka garancije.. Ne velim da bu krepala, nego to bi trebala bit prva serija konzoli, sad ne znam jel imaju nekih problema u vezi nje, a da su isti otklonjeni u nadolazecim (citaj: sad pred kraj godine) verzijama..

Cekam sad pred blagdane, nadam se da bu cijena jos isla dole, racunam na neke akcijske cijene:)

Mada jos nisam nacisto, dal uzet ps4 ili xb1..

problem je ova santa domenica koja laže ljude, garancija u ostlaim državama EU je 24 mjeseca a ne 12 mj....načuo sam da ako odneseš recimo u sloveniju u ovlašteni sony servis da ti priznaju 24 mj...dok u HR smao 12 mjeseci radi ovih khmkhmkhm...

14 godina
PlayStation 4

PS4, totalno ugašen, bez diska u njoj i sl, stoji na original vertikalnom stalku- čuje se lagano,ali konstatno piskutanje (tipa kad joj se približim na par cm)...Jel se netko susreo sa takvim problemom? Napominjem da inače konzola radi besprijekorno, tiho i sl... Nosio bi je na servis, ali budući da brzo izlazi GTA ne da mi se biti bez nje...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 9:05 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Purger155 kaže...

PS4, totalno ugašen, bez diska u njoj i sl, stoji na original vertikalnom stalku- čuje se lagano,ali konstatno piskutanje (tipa kad joj se približim na par cm)...Jel se netko susreo sa takvim problemom? Napominjem da inače konzola radi besprijekorno, tiho i sl... Nosio bi je na servis, ali budući da brzo izlazi GTA ne da mi se biti bez nje...

Najbolje ti je to  sve razšarafit i pogledati šta pišti. Imaš dobrih vodiča na Youtube-u kako rastaviticijelu konzolu do šarafa.

Šalim se ofkors. Nosi ti to na servis. GTA može čekati.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

To je najbolje direktno u sv. Nedelju otfurat (pričamo o Sancta Domenica) ili u trgovinu kojoj sam kupio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
to ti napajanje pišti,odnesi to na servis i bude ti gotov do gta 5
14 godina
PlayStation 4

E super ako je tako...Ništa, pravac SD...Hvala na savjetima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
To piskutanje je normalno..i cuje se na svakoj konzoli kada je ugasena i kad gotovo skroz prislonis uho ..nekima slabije nekima malo glasnije..uglavnom citao sam da je to skroz normalno..e sad ajd ga znaj
12 godina
normalno je da se malo cuje,sad mozda je kod njega jace izrazeno pa ga smeta,i na mojoj se cuje isto lagano piskutanje i ja to rijesim da ga istekam iz struje kada ne igram
14 godina
PlayStation 4

Zvao danas servis u sv. Nedelji, popričao s čovjekom dobrih 15ak minuta i rekao mi istu stvar kao i vi u zadnja dva posta...Veli,ako me baš jako smeta da ga dofuram, pa da će pogledati, ali da je u globalu to normalno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Neznam koliko se cuje glasno kod tebe..ja na svojoj moram doc relativno blizu da bi cuo taj zvuk. Moram na nekih 20cm prislonit uho da bi cuo...i da dosta ljudi je slalo na servis zbog toga i vracali su im konzole bez popravka. Ali eto bas me zanima hoce li biti sta bolje ako odnes u servis..svakako napisi ako budes nosio i kako ce zavrsit.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice