Pa može se ugroziti hard disk recimo ako se samo iskopča iz struje. Isto kao sa pc-om.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel mi moze neko rec kak skinut teme ja to nemrem nac u temama ni na ps streu..:O
jel mi moze neko rec kak skinut teme ja to nemrem nac u temama ni na ps streu..:O
odi na us account pa na teme
Probao sam share play i ne radi na običnom adsl-u.
Dana ću probati preko 3g mreže isprobati isti gdje je upload 2 mbita pa javim..
Probaj, pa javi.
I meni se cini da to mozemo zaboraviti bez bar 2MBita uploada.
Kupio Outlast na ovoj akciji sad za 5$ u PS Store-u, pa da vidimo kak je to igrat navecer sa sluškama :D
Kupio Outlast na ovoj akciji sad za 5$ u PS Store-u, pa da vidimo kak je to igrat navecer sa sluškama :D
Dobra cijena. Mislim da sam ga ja dobio s PS+
Dobra cijena. Mislim da sam ga ja dobio s PS+
I ja sam ga dobio na PS+, ali mi se nije svidio, odigra sat/dva vremena i odusta :(
moze se na mene spojiti sa 1 mbita ali je slika kompresirana... za normalan rad je potrebno 3mbita
na zalost u mojem mjestu najvise mogu postici sa mobitelom cca 2 mbita nejde vise...
u zagrebu i uzoj okolici sam siguran da ide preko 3 mbita upload...
tako da mislim da cu kupiti mobilni net + vanjsku antenu za signal :)
Ovako, od novog updatea 2.0 meni je internet u potpunosti prestao funkcionirati. Do onda je sve radilo savršeno, ali od onda ne radi. Ako se probam spojiti bežično, pronađe mi router i dobije IP adresu, ali se ne može spojiti. Ukoliko ga spajam žično, uopće ne pronalazi mrežu. Probao sam već više puta resitirati PS4 na tvorničke postavke, resitirati router i sve drugo što mi je palo na pamet. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?
Ovako, od novog updatea 2.0 meni je internet u potpunosti prestao funkcionirati. Do onda je sve radilo savršeno, ali od onda ne radi. Ako se probam spojiti bežično, pronađe mi router i dobije IP adresu, ali se ne može spojiti. Ukoliko ga spajam žično, uopće ne pronalazi mrežu. Probao sam već više puta resitirati PS4 na tvorničke postavke, resitirati router i sve drugo što mi je palo na pamet. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem i kako ga riješiti?
danas sam se zabavljao sa time.
ručno konfiguriraj dns.
t-com primary: 195.29.166.116, sec : 195.29.166.117
Probao sam, ista stvar i dalje :/ ...
Planiram kupiti Ps4 + Fifa 15 , najpovoljnije ponude našao sam u :
1. http://www.goblin.si/playstation-4/sony-playstation-4-500gb-ps4-fifa-15
trgovina iz Slovenije, problem je da li u Hr priznaju garanciju iz Slovenije?
2. http://cybershop.hr/HR/gaming-oprema/playstation-4-ps4-500gb-fifa-15.html
Cijena je dosta jeftinija u odnosu na druge meni poznatije trgovine.
Zanima me da li netko ima iskustva u kupovini iz ove dvije trgovine?
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-dualshock-4-10-igara-oglas-13257292
Kaj velite na ovaj oglas? Čini mi se povoljno
http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/playstation-4-dualshock-4-10-igara-oglas-13257292
i je... dobra kupnja ako ti fakaat da cijeli acc
Nekako imam osjecaj da je svaka igra na posebnom accu
Jedino je glupost daju samo 1god gare. a ak,oces vise, moras nadoplatit...
Znaci konzoli je jos ostalo 2mj. do isteka garancije.. Ne velim da bu krepala, nego to bi trebala bit prva serija konzoli, sad ne znam jel imaju nekih problema u vezi nje, a da su isti otklonjeni u nadolazecim (citaj: sad pred kraj godine) verzijama..
Cekam sad pred blagdane, nadam se da bu cijena jos isla dole, racunam na neke akcijske cijene:)
Mada jos nisam nacisto, dal uzet ps4 ili xb1..
cekaj
lagano bi se moglo dogodit da daju bundle sa 2 igre za 3299kn
ako ti se ne sviđaju prodas ih lagano
Jedino je glupost daju samo 1god gare. a ak,oces vise, moras nadoplatit...
Znaci konzoli je jos ostalo 2mj. do isteka garancije.. Ne velim da bu krepala, nego to bi trebala bit prva serija konzoli, sad ne znam jel imaju nekih problema u vezi nje, a da su isti otklonjeni u nadolazecim (citaj: sad pred kraj godine) verzijama..
Cekam sad pred blagdane, nadam se da bu cijena jos isla dole, racunam na neke akcijske cijene:)
Mada jos nisam nacisto, dal uzet ps4 ili xb1..
problem je ova santa domenica koja laže ljude, garancija u ostlaim državama EU je 24 mjeseca a ne 12 mj....načuo sam da ako odneseš recimo u sloveniju u ovlašteni sony servis da ti priznaju 24 mj...dok u HR smao 12 mjeseci radi ovih khmkhmkhm...
PS4, totalno ugašen, bez diska u njoj i sl, stoji na original vertikalnom stalku- čuje se lagano,ali konstatno piskutanje (tipa kad joj se približim na par cm)...Jel se netko susreo sa takvim problemom? Napominjem da inače konzola radi besprijekorno, tiho i sl... Nosio bi je na servis, ali budući da brzo izlazi GTA ne da mi se biti bez nje...
PS4, totalno ugašen, bez diska u njoj i sl, stoji na original vertikalnom stalku- čuje se lagano,ali konstatno piskutanje (tipa kad joj se približim na par cm)...Jel se netko susreo sa takvim problemom? Napominjem da inače konzola radi besprijekorno, tiho i sl... Nosio bi je na servis, ali budući da brzo izlazi GTA ne da mi se biti bez nje...
Najbolje ti je to sve razšarafit i pogledati šta pišti. Imaš dobrih vodiča na Youtube-u kako rastaviticijelu konzolu do šarafa.
Šalim se ofkors. Nosi ti to na servis. GTA može čekati.
To je najbolje direktno u sv. Nedelju otfurat (pričamo o Sancta Domenica) ili u trgovinu kojoj sam kupio?
E super ako je tako...Ništa, pravac SD...Hvala na savjetima!
Zvao danas servis u sv. Nedelji, popričao s čovjekom dobrih 15ak minuta i rekao mi istu stvar kao i vi u zadnja dva posta...Veli,ako me baš jako smeta da ga dofuram, pa da će pogledati, ali da je u globalu to normalno...