PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.473.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

Day 1! Excluzivna Souls igra za ps4 

http://a.pomf.se/jvcape.webm

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4
Dal jos netko ima problema sa NAT tipeom na watch dogsu sa online igranje?? Nat tipe mi je 2

0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayStation 4
omomomomoomm kaže...
Dal jos netko ima problema sa NAT tipeom na watch dogsu sa online igranje?? Nat tipe mi je 2

ja još nisam probao igrat online, javim ti kasnije navecer

psn id: mNik987
13 godina
neaktivan
Znaci kupio sam hdmi to vga converter, i iskljucim u postavkama ps4 HDCP i spojim ps4 sa monitorom od PC-a koji ima VGA prikljucak. I kada upalim monitor pise mi "out of range", U cemu je problem.
17 godina
Red Devill kaže...
Znaci kupio sam hdmi to vga converter, i iskljucim u postavkama ps4 HDCP i spojim ps4 sa monitorom od PC-a koji ima VGA prikljucak. I kada upalim monitor pise mi "out of range", U cemu je problem.

rezolucija ne odgovara.

probaj vidjeti u postavkama ps4 koja ti je rezolucija, ako ti na automatski probaj staviti na 1080p ili niže

13 godina
neaktivan
toxic kaže...
Red Devill kaže...

rezolucija ne odgovara.

probaj vidjeti u postavkama ps4 koja ti je rezolucija, ako ti na automatski probaj staviti na 1080p ili niže

Znaci promjeni sve stavi 480p 720p i nista nece Koristim ovaj convertor, dali je mozda problem u njemu ?? http://www.dx.com/p/1080p-mini-hdmi-hdmi-to-vga-3-5mm-audio-video-converter-w-usb-5v-power-supply-white-271676
13 godina
PlayStation 4

da li mi neko moze reci kako sloziti izgled lika za mp u watch dogsu cuo sam da je t o moguce al nisam uspio nac..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

+Di se najvise isplati uzet ps4? Konzola + Dva jojsticka + Fifa 14?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ekipa jeste probali ufc kakav vam je..??

Meni je malo pretjeran sad mi je mozda malo zao zbog preordera..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo kupio sam prije 3 dana Wolfenstein The new order i vec ju presao :),igra je predobra i cd u odlicnom stanju pa ako bi netko mjenjao za Watchdogs neka mi se javi u pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Na koji način pretjeran?

Nemoj me plašit...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
15 godina

igrači se stalno tuku

Potpis!
13 godina
Danny_HR kaže...
tomislavivic kaže...

Na koji način pretjeran?

Nemoj me plašit...

Ma malo ima poteza kao da igram mortal kombat al sto vise igram sve mi je bolja i grafika je famozna..

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

nobbiee pitanje :D kaj ufc demo ima za skinut na ps storeu ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4
Ja sam skinuo jutros sa uk storea na našem i us nisam našao..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nema ga još (i ja čekam{#}), bit će tijekom večeri tj. nakon 19:00 - kad naprave PS+ update.

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Demo je dostupan.idite na all games, pa UFC, i tu je onda 'try free demo' opcija.2.7gb

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odigrao sam četiri meča i okej je. Djeluje mi složenije od THQ-ovih, ali se jasno vidi štih EA MMA-a.

Mislim da će ovo bit odlično. Nisam primijetio manjak udaraca, dapače, mislim da ih ima više nego dovoljno.

Treba malo pohvatat ground game, al bit će okej. Jedino što mi se čini da su tranzicije prelake.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Iako je grafika vrlo dobra i ponekad replay izgleda kao tv snimka, meni su nekako impresivnije izgledali knockouti u fight night round 4

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav svima. Ja još uvijek nemam PS4, ali ga kupujem vjerovatno iduće sedmice. Ali imam neka druga pitanja, pa nadam se da će mi neko od Vas pomoći. Naime, imam sljedeći televizor: Sony KDL-52V5610 52". Televizor je kupljen prije par godina i ja stvarno jako malo znam o njemu(TV je kupljen mahinalno, dakle bez nekog razgledanja - samo smo ga pokupili iz prodavnice :D). Znam da je Bravia LCD i da je relativno dosta novca koštao. Ono što me najviše zanima da li ovaj TV podržava FULL HD ? . Ovo pitam iz razloga zato što kad god upalim TV meni u lijevom gornjem uglu piše 720p ili npr kad igram Wii piše nekad i 590p. Ne znam kako da ga prebacim na 1080p tj. da li je to ikako moguće ? Kakav je ovaj TV uopšte po kvaliteti slike ?(meni je sve odlično. nemam nekih zamjerki čak mi je slika bolja nego kod ovih LED Panasonic-a, LG-a pošto imam dosta TV-ova iz ovih novijih generacija)

Nadam se da nije previše offtopic pošto sam vidio da ima ovdje korisnika koji se razumiju u ove stvari, pa valjda neko malo pomogne - makar ovo da provjerim da li je tv FULL HD i kako ga mogu prebaciti u taj mod :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4
http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

I ja sam našao dosta sajtova gdje na svakom stoji da je rezolucija fullhd. Mislio sam jedno vrijeme da možda postoje 2 modela, i da sam ja dobio ovaj koji ne podržava full hd, ali kasnije tokom pretraživanja sam vidio da samo postoji taj model sa full hd. Mislim, meni je to najviše radi igranja jer ionako kanali u BiH nisu ni blizu HD, a kamoli full hd :D

13 godina
odjavljen
amsi kaže...
Arnold Layne kaže...

I ja sam našao dosta sajtova gdje na svakom stoji da je rezolucija fullhd. Mislio sam jedno vrijeme da možda postoje 2 modela, i da sam ja dobio ovaj koji ne podržava full hd, ali kasnije tokom pretraživanja sam vidio da samo postoji taj model sa full hd. Mislim, meni je to najviše radi igranja jer ionako kanali u BiH nisu ni blizu HD, a kamoli full hd :D

kada ce ti izvor bit u 1080p onda ce ti to pisat na ekranu

isto tak ti pise kad je neki izvor (video, igra) 720p ili manje pa pusta u toj rezoluciji tak da nemas straha

11 godina
neaktivan
Red Devill kaže...
toxic kaže...
Red Devill kaže...

rezolucija ne odgovara.

Znaci promjeni sve stavi 480p 720p i nista nece Koristim ovaj convertor, dali je mozda problem u njemu ?? http://www.dx.com/p/1080p-mini-hdmi-hdmi-to-vga-3-5mm-audio-video-converter-w-usb-5v-power-supply-white-271676

a ako si vec sve to prova mozda cak i je do tog kabela ne bi bas bia siguran

Fixy
17 godina
PlayStation 4

Ne znam za Vas ali meni je Killzone mp bolji od Ghosta i BF4...

Inaće imaju li koje dobre slušalice za ps4 a da nisu pre skupe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ne znam za Vas ali meni je Killzone mp bolji od Ghosta i BF4...

Inaće imaju li koje dobre slušalice za ps4 a da nisu pre skupe?

Većina ovih specifično rađenih za PS4 sa sobom nose i finu cijenu.

Ako ne trebaš bežićne uzmi bilo koji USB headset i utakni ga u PS4. Moj Gamecom 780 uredno radi.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

ali za onaj sonyev sluzbeni na ps4 7.1 se isplati dat novce :)
ako ste u stanju tolko izdvojit

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

ja ga imam i vrijedi svake kune.

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

A sta fali ustekavanju zicnih slušalica koje svi već vjerojatno imate u dualshock?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

A sta fali ustekavanju zicnih slušalica koje svi već vjerojatno imate u dualshock?

Mikrofon. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice