Day 1! Excluzivna Souls igra za ps4
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja još nisam probao igrat online, javim ti kasnije navecer
rezolucija ne odgovara.
probaj vidjeti u postavkama ps4 koja ti je rezolucija, ako ti na automatski probaj staviti na 1080p ili niže
rezolucija ne odgovara.
probaj vidjeti u postavkama ps4 koja ti je rezolucija, ako ti na automatski probaj staviti na 1080p ili niže
Znaci promjeni sve stavi 480p 720p i nista nece Koristim ovaj convertor, dali je mozda problem u njemu ?? http://www.dx.com/p/1080p-mini-hdmi-hdmi-to-vga-3-5mm-audio-video-converter-w-usb-5v-power-supply-white-271676
da li mi neko moze reci kako sloziti izgled lika za mp u watch dogsu cuo sam da je t o moguce al nisam uspio nac..??
+Di se najvise isplati uzet ps4? Konzola + Dva jojsticka + Fifa 14?
Ekipa jeste probali ufc kakav vam je..??
Meni je malo pretjeran sad mi je mozda malo zao zbog preordera..:O
Evo kupio sam prije 3 dana Wolfenstein The new order i vec ju presao :),igra je predobra i cd u odlicnom stanju pa ako bi netko mjenjao za Watchdogs neka mi se javi u pm.
Na koji način pretjeran?
Nemoj me plašit...
igrači se stalno tuku
Na koji način pretjeran?
Nemoj me plašit...
Ma malo ima poteza kao da igram mortal kombat al sto vise igram sve mi je bolja i grafika je famozna..
nobbiee pitanje :D kaj ufc demo ima za skinut na ps storeu ??
Nema ga još (i ja čekam), bit će tijekom večeri tj. nakon 19:00 - kad naprave PS+ update.
Demo je dostupan.idite na all games, pa UFC, i tu je onda 'try free demo' opcija.2.7gb
Odigrao sam četiri meča i okej je. Djeluje mi složenije od THQ-ovih, ali se jasno vidi štih EA MMA-a.
Mislim da će ovo bit odlično. Nisam primijetio manjak udaraca, dapače, mislim da ih ima više nego dovoljno.
Treba malo pohvatat ground game, al bit će okej. Jedino što mi se čini da su tranzicije prelake.
Iako je grafika vrlo dobra i ponekad replay izgleda kao tv snimka, meni su nekako impresivnije izgledali knockouti u fight night round 4
Pozdrav svima. Ja još uvijek nemam PS4, ali ga kupujem vjerovatno iduće sedmice. Ali imam neka druga pitanja, pa nadam se da će mi neko od Vas pomoći. Naime, imam sljedeći televizor: Sony KDL-52V5610 52". Televizor je kupljen prije par godina i ja stvarno jako malo znam o njemu(TV je kupljen mahinalno, dakle bez nekog razgledanja - samo smo ga pokupili iz prodavnice :D). Znam da je Bravia LCD i da je relativno dosta novca koštao. Ono što me najviše zanima da li ovaj TV podržava FULL HD ? . Ovo pitam iz razloga zato što kad god upalim TV meni u lijevom gornjem uglu piše 720p ili npr kad igram Wii piše nekad i 590p. Ne znam kako da ga prebacim na 1080p tj. da li je to ikako moguće ? Kakav je ovaj TV uopšte po kvaliteti slike ?(meni je sve odlično. nemam nekih zamjerki čak mi je slika bolja nego kod ovih LED Panasonic-a, LG-a pošto imam dosta TV-ova iz ovih novijih generacija)
Nadam se da nije previše offtopic pošto sam vidio da ima ovdje korisnika koji se razumiju u ove stvari, pa valjda neko malo pomogne - makar ovo da provjerim da li je tv FULL HD i kako ga mogu prebaciti u taj mod :D
evo ti
http://panel-tvs.tech-specs.com/sony-kdl-52v5610-n50319431
pise da podrzava fullhd
evo ti
pise da podrzava fullhd
I ja sam našao dosta sajtova gdje na svakom stoji da je rezolucija fullhd. Mislio sam jedno vrijeme da možda postoje 2 modela, i da sam ja dobio ovaj koji ne podržava full hd, ali kasnije tokom pretraživanja sam vidio da samo postoji taj model sa full hd. Mislim, meni je to najviše radi igranja jer ionako kanali u BiH nisu ni blizu HD, a kamoli full hd :D
evo ti
pise da podrzava fullhd
I ja sam našao dosta sajtova gdje na svakom stoji da je rezolucija fullhd. Mislio sam jedno vrijeme da možda postoje 2 modela, i da sam ja dobio ovaj koji ne podržava full hd, ali kasnije tokom pretraživanja sam vidio da samo postoji taj model sa full hd. Mislim, meni je to najviše radi igranja jer ionako kanali u BiH nisu ni blizu HD, a kamoli full hd :D
kada ce ti izvor bit u 1080p onda ce ti to pisat na ekranu
isto tak ti pise kad je neki izvor (video, igra) 720p ili manje pa pusta u toj rezoluciji tak da nemas straha
rezolucija ne odgovara.
Znaci promjeni sve stavi 480p 720p i nista nece Koristim ovaj convertor, dali je mozda problem u njemu ?? http://www.dx.com/p/1080p-mini-hdmi-hdmi-to-vga-3-5mm-audio-video-converter-w-usb-5v-power-supply-white-271676
a ako si vec sve to prova mozda cak i je do tog kabela ne bi bas bia siguran
Ne znam za Vas ali meni je Killzone mp bolji od Ghosta i BF4...
Inaće imaju li koje dobre slušalice za ps4 a da nisu pre skupe?
Ne znam za Vas ali meni je Killzone mp bolji od Ghosta i BF4...
Inaće imaju li koje dobre slušalice za ps4 a da nisu pre skupe?
Većina ovih specifično rađenih za PS4 sa sobom nose i finu cijenu.
Ako ne trebaš bežićne uzmi bilo koji USB headset i utakni ga u PS4. Moj Gamecom 780 uredno radi.
ali za onaj sonyev sluzbeni na ps4 7.1 se isplati dat novce :)
ako ste u stanju tolko izdvojit
ja ga imam i vrijedi svake kune.
A sta fali ustekavanju zicnih slušalica koje svi već vjerojatno imate u dualshock?
A sta fali ustekavanju zicnih slušalica koje svi već vjerojatno imate u dualshock?
Mikrofon. :)