Daj molim te, pa uvijek je toga bilo..... najbolji primjeri: Sega je pljuvala po Nintendu putem reklama na TV-u (blast processing i niz drugih izmisljotina, hackeri i deveovi emulatora su potvrdili da je izmisljotina), Sony je pljuvao po Nintendu takoder putem reklama, a istovremeno su se Sony-evi cipovi nalazili u Nintendovoj konzoli (kada se pojavio Crash), MS po Sony-u, Sony po MS-u itd.
Uvijek je toga bilo i biti ce... nego, MS im je zbilja cestitao, cak mu je i Sony povratnu poruku poslao. Mislim, smijesno mi je to sto mislite da su oni odmah smrtni neprijatelji, a zasto bi se mrzili? daleko se manje mrze nego sto se misli, za usporedbu, njihovi korisnici odnosno fanboy-i zele stvoriti takvu sliku.
Izvršni direktori su se isčestitali,no uvijek ostaje ono famozno ALI.
Nisam ni nigdje naveo da su smrtni neprijatelji,ali da se microsoft hoće pokazati u boljem svijetlu nego kaj se pokazal prema svojim dugogodišnjim korisnicima i to je istina.
Kakav fanboy,pa ja imam obje microsoftove konzole,no eto prelazim u Sony-ev tabor.
A i nije mi namjera da sad se tu kačimo radi gluposti,svi oni prcaju jedni druge,no evo nekako mi nije palo to čestitanje baš radi prošlih izjava microsoftovih čelnika odjela xboxa.