PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.492.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
lovac82 kaže...

Daj molim te, pa uvijek je toga bilo..... najbolji primjeri: Sega je pljuvala po Nintendu putem reklama na TV-u (blast processing i niz drugih izmisljotina, hackeri i deveovi emulatora su potvrdili da je izmisljotina), Sony je pljuvao po Nintendu takoder putem reklama, a istovremeno su se Sony-evi cipovi nalazili u Nintendovoj konzoli (kada se pojavio Crash), MS po Sony-u, Sony po MS-u itd.

Uvijek je toga bilo i biti ce... nego, MS im je zbilja cestitao, cak mu je i Sony povratnu poruku poslao. Mislim, smijesno mi je to sto mislite da su oni odmah smrtni neprijatelji, a zasto bi se mrzili? daleko se manje mrze nego sto se misli, za usporedbu, njihovi korisnici odnosno fanboy-i zele stvoriti takvu sliku.

Izvršni direktori su se isčestitali,no uvijek ostaje ono famozno ALI.

Nisam ni nigdje naveo da su smrtni neprijatelji,ali da se microsoft hoće pokazati u boljem svijetlu nego kaj se pokazal prema svojim dugogodišnjim korisnicima i to je istina.

Kakav fanboy,pa ja imam obje microsoftove konzole,no eto prelazim u Sony-ev tabor.

A i nije mi namjera da sad se tu kačimo radi gluposti,svi oni prcaju jedni druge,no evo nekako mi nije palo to čestitanje baš radi prošlih izjava microsoftovih čelnika odjela xboxa. 

Biti ili ne biti pitanje je sada.
16 godina
PlayStation 4

Da ali zamisli da si na njihovoj poziciji.... kada te netko upita: "i, po cemu je to XboxONe bolji od PS4" (ili obratno), sto bi ti odgovorio? Pa normalno da moraju na neki nacin "popljuvati" konkurenciju i reci da oni imaju nesto vise ili nesto bolje odradeno itd....

Ugl, nisam nikada imao Xbox konzolu ali opet sumnjam da je MS mislio nesto lose s tim, na kraju krajeva, cinjenica je da se Xbox360 cesce kvario od PS3 konzole.... tako da ne vidim razlog zasto bi tjerali tu neki sarkazam jer svima je jasno sto to znaci u slucaju da je rijec o sarkazmu (trenutni problemi s PS4 launchom), a istovremeno je Xbox360 bila najproblematicnija konzola prosle generacije sto se tice hardvera (u pocetku).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 21:16 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lovac82 kaže...

Da ali zamisli da si na njihovoj poziciji.... kada te netko upita: "i, po cemu je to XboxONe bolji od PS4" (ili obratno), sto bi ti odgovorio? Pa normalno da moraju na neki nacin "popljuvati" konkurenciju i reci da oni imaju nesto vise ili nesto bolje odradeno itd....

Ugl, nisam nikada imao Xbox konzolu ali opet sumnjam da je MS mislio nesto lose s tim, na kraju krajeva, cinjenica je da se Xbox360 cesce kvario od PS3 konzole.... tako da ne vidim razlog zasto bi tjerali tu neki sarkazam jer svima je jasno sto to znaci u slucaju da je rijec o sarkazmu (trenutni problemi s PS4 launchom), a istovremeno je Xbox360 bila najproblematicnija konzola prosle generacije sto se tice hardvera (u pocetku).

Nije mislio ništa loše s tim. Ok potez, ali čisto marketinški da se ne zavaravamo. Sve o čem se priča u gejmerskim krugovima zadnjih tjedan dana je PS, a uskoro izlazi Xbox. Ovim potezom su uspjeli skrenuti malo pažnje na sebe. U svakom slučaju puno bolje ovako nego pljuvanje po konkurenciji.

12 godina
neaktivan
PlayStation 4

PS4 je prodan u više od 1M primjeraka u prvih 24 sata u Americi. {#}

http://i.imgur.com/Nij3HI6.png

Za primjer.

Xbox360 je prodao 320k u prva 2 tjedna, PS3 200k u prva 2 tjedna i wii 600K u 8 dana.

Tako da je ovo fantastičan start za Sony.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

pitanje posto ce kod nas ps4 doc tek sljedece godine. dal je itko razmisljao da ju kupi preko e-baya i kako to funkcionira sa garancijom

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

pitanje posto ce kod nas ps4 doc tek sljedece godine. dal je itko razmisljao da ju kupi preko e-baya i kako to funkcionira sa garancijom

Ja sam razmišljao da kupim online, ali sam onda vidio da če 29.11 izači u Austriji. Pa ču radije skoknuti i tamo kupiti.

12 godina
PlayStation 4

vidim da se po forumu prica da za austriju nema puno konzola i da ce ih  dobiti samo ovi sa preorderom. 

covjece pa lud sam tolko zelim taj ps4  a pitaj boga kad cu ga kupiti novci su spermni cak sam stavio sa strane da si kupim dve igre.

kakva je situacija sa tim u austriji ak netko malo bolje zna? ja bi isto isao do austrije po nju pa se mozemo dogovoriti i podjeliti troskove prijevoza i otic po nju nas par.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

17.1 ce moc kupit ekipa sa vaucherima a u 2/3. ce bit u slobodnoj prodaji ,a i bolje dok se ove musice ne srede {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 14:04 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

A jel se kod nas jos moze uzet voucher?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

A jel se kod nas jos moze uzet voucher?

Vidi na GMC http://www.gmc.hr/

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

...jel bi se mogla konzola spojit online kod nas,ako je za Americko trziste...ima na ebay-u dosta ponuda...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Može, nema ograničenja tog tipa.

Jedino što ti je potrebno je pretvarač za našu el. mrežu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

...jel bi se mogla konzola spojit online kod nas,ako je za Americko trziste...ima na ebay-u dosta ponuda...

Mozes, nije bitno di je konzola kupljena.

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel moze ko ukratko objasnit PS plus, znaci morat cu uzimat pretplatu da bi mogao online igrat?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

da a uz to dobis 5 igri free nesto za vitu nesto za ps svaki mj. koje oni izaberu(a izaberu odlicno svakog puta) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
CroChef kaže...

Jel moze ko ukratko objasnit PS plus, znaci morat cu uzimat pretplatu da bi mogao online igrat?

da ,al nije sve tak crno jer za uzvrat ces dobivat besplatne igre 

Free to play igre mozes igrat i bez njega online  

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Još nije vrijeme da se uzima PS4, treba sačekat koji mjesec ( 'il godinu :D ) pa da se vidi na čemu smo zapravo.

0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

tak je 1,2 mj. kad dodju kod nas idelano vrijeme za ubost jer ce se do tad sredit ove musice sa novim firmovima {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što više švrljam po netu o PS4 to me više (ugodno) iznenađuje, well played sony, well played {#}

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Šta napajanje nije univerzalno za 100-240V?

The power supply is rated at an AC Input of 100-240 volts. This means you can take your game around the world with your trusty PS4 always at your side; just remember to bring your power socket adapters.

http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation+4+Teardown/19493 (step 14)

+
15 godina
neaktivan
parizer kaže...
Danny_HR kaže...

Šta napajanje nije univerzalno za 100-240V?

The power supply is rated at an AC Input of 100-240 volts. This means you can take your game around the world with your trusty PS4 always at your side; just remember to bring your power socket adapters.

http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation+4+Teardown/19493 (step 14)

Mislio je na kabel za napajanje najvjerojatnije, ali ne treba pretvarač može se i novi kabel kupiti ja mislim čak za istu lovu.... :)

\/\/ F1des911 \/\/ Champion of the Underworld
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislio sam na pretvarač, nisam znao da je napajanje isto. :)

Da, u tom slučaju samo kabel ili adapter koji košta dvadesetak kuna.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

evo šta kažu kinezi koji sastavljaju ps4 :Since Foxconn are not treating us well, we will not treat the PS4 console well. The PS4 console we assemble can be turned on at best

hahaha kupci kampirali da prigrabe primjerak i dobiju "ciglu"  vijest

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 15:27 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo stigla mi jedna od prednarudžbi :D kutijice isto kao kod PS3, samo što su ove plave :D 

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 14:25 (sk0ls).

9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš gledam livestream RYSE-a i igra izgleda stvarno brutalno dobro! No, pitanje je kako će tek onda izgledati novi God of War, igra koja je očigledno inspirirala Crytek za izradu ove One ekskluzive :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Failure rate

24month    
Xbox 360 23.7% (Excluding RROD 11.7%)     
PS3 10%   
Wii 2.7%    

24hours    
Xbox 360 1.19% (Without RROD 0.59%)   
PS3 0.57%   
Wii 0.31%    

https://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_Xbox360_PS3_Wii_Reliability_0809.pdf

Sony je prvo izjavio 0.4%, a sada spominju 1%

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Baš gledam livestream RYSE-a i igra izgleda stvarno brutalno dobro! No, pitanje je kako će tek onda izgledati novi God of War, igra koja je očigledno inspirirala Crytek za izradu ove One ekskluzive :D

Ne znamo ni oce li biti next gen GoW igre. SSM studio radi na 3 igre, jedna je navodno open world sci-fi RPG, druga je isto novi IP koju direktira Stig Asmussen  a za trecu ne znamo nista. Jos da napomenem da Naughty Dog radi na next gen Unchartedu i jos jednoj igri, a suska se da drugi Guerilla Team radi na WRPGu.

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako bih kupio PS4 u Kanada,bili mi radio u Bih ?

Mrachni
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Meni Ryse uopće ne liči na gow. Gow je spisak za odstrel svih grčkih bogova i mitskih bića dok ovo liči na pravu povjesnu avanturu ili alternativnu povjest s ponekim nekim sf/mitskim elementima tj. assasins creed (po žanru).

Ja se nadam da će igra uspjeti - akcijskih igri smještenih u rimsko/grčko/staro doba nema gotovo ništa

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice