Kupnja PS3-a bez radnog odnosa!

poruka: 23
|
čitano: 3.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Evo doslo mi u glavu da si kupim ps3 ali trenutacno ne radim!

Sto je jos vaznije nemam ni plazmu ni lcd jedino svoj monitor samsung 205bw pa me zanima dal se to da kopcati skupa!?

I sto mislite dal da uzmem (hoce li mi se ukazati zvijeda srece da se zaposlim u meduvremenu ili cu zavrsiti neznam ni sam gdje)?

Javite sto prije odgovor na oba pitanja!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

znači....situacija ti nije baš sjajna i još k tome tražiš kruha pored pogače Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kupnja PS3-a bez radnog odnosa!
autorov komentar

Hvala na nicemu ali ja trazim prvenstveno odgovor dali ide na moj monitor a u losim situacijama sam vec puno puta bio i jos sam ziv!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 2x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan

Ako si nezaposlen bolje ti je čuvat pare, a ne se okolo razbacivat PS3 i ostalim glupostima.

Al' uostalom radi što hoćeš.

0 0 hvala 0
17 godina
Armor kaže...

Hvala na nicemu ali ja trazim prvenstveno odgovor dali ide na moj monitor a u losim situacijama sam vec puno puta bio i jos sam ziv!

ide  ako  imaš  dvi-hdmi  konverter.ima  ga  u  tehnomaxu 

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom!
17 godina
autorov komentar

To vec imam doma samo me zanima dal mogu sigurno ukljuciti 1080i mod! Rezolucija monitora mi je 1680/1050

E da i dal ima ps3 sa gt5 paket za kupiti!

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Da ali ne daju na cekove!

Ne znam dal ima hg spot!

Sad se bum zbilja uvalil ali nema veze, sve je to za ljude!

Samo moram biti siguran da ide na moj monitor jer na obicnom televizoru to nema smisla!

17 godina
neaktivan

nedaje ni hgspot na čekove.probao kupit lcd pa nije išlo moro ič u pevec

Diritor je lipo reka
pali smo na dno
homo si skupa na BIRO.
17 godina
autorov komentar

Je to tvoj ferguson?

Ma daju ja sam komp tam kupio na cekove!

17 godina
neaktivan

znam da ne zelis cuti tudja misljenja sta se tice toga al stvarno ti moramo reci da nije pametno potrositi tolke pare na PS3 a nemas posao

al ajde da i ja velim nesto u vezi tvog pitanja: teoretski se moze ali sumnjam da je netko to vec probao (vise manje svi imaju TV na koji spoje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Da ih imam vec bi pleyka bila doma ali nemam!

Vec ja znam nacine kak kupiti! Ne moras uvijek dati u gotovini da nekaj kupis!

Videl sam nekaj na netu da bas ovaj moj samsung (205bw) moze bez problema na ps3 ali nisam nikad videl u praksi!

Dok ga prikapcim na Sony liniju od 2700kn ima da "zidovi pucaju"

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

To vec imam doma samo me zanima dal mogu sigurno ukljuciti 1080i mod! Rezolucija monitora mi je 1680/1050

E da i dal ima ps3 sa gt5 paket za kupiti!

Bit će kada izađe GT5 do tada imaš GT5 Prologue koji možeš skinuti sa PSN-a.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
Armor kaže...

Sto je jos vaznije nemam ni plazmu ni lcd jedino svoj monitor samsung 205bw pa me zanima dal se to da kopcati skupa!?

Ja imam PS3 i Samsung 225BW i sve mi radi OK. Ako se ne varam, tvoj 205BW je 2" manji od 225BW a sve ostalo trebalo bi biti isto, što znači da ni ti ne bi trebao imati problema. No ipak provjeri u specifikacijama monitora podržava li HDCP, ako da - kombinacija s tim monitorom će ti raditi.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Evo doslo mi u glavu da si kupim ps3 ali trenutacno ne radim!

I sto mislite dal da uzmem (hoce li mi se ukazati zvijeda srece da se zaposlim u meduvremenu ili cu zavrsiti neznam ni sam gdje)?

Javite sto prije odgovor na oba pitanja!

I evo ti hrvatskog naroda. Kukaju kako nema za kruh, a bitno da se doma ima PS3 i monitor od 20 inča.

Za te pare se cijeli mjesec možeš hranit bez frke, al šta će tebi hrana kad imaš PS3 i GT5.

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
neaktivan

Haha, da to je ta sumnjiva logika koja nastaje kad pomješaš balkanski mentalitet sa "vrijednostima" kapitalističkog zapada- svi na skijanje i po šoping centrima, a hipoteku i kredit u banki ko hebe, nek deca plačaju za 20 godina (ako do onda država ne propadne budući da je već sad vanjski dug veći nego onaj od cijele Juge 89. godine).

Stvarnost je iluzija uzrokovana nedostatkom kvalitetnih CRPG-ova.
17 godina
neaktivan
Gringo kaže...

Haha, da to je ta sumnjiva logika koja nastaje kad pomješaš balkanski mentalitet sa "vrijednostima" kapitalističkog zapada- svi na skijanje i po šoping centrima, a hipoteku i kredit u banki ko hebe, nek deca plačaju za 20 godina (ako do onda država ne propadne budući da je već sad vanjski dug veći nego onaj od cijele Juge 89. godine).

al treba uzeti u obzir da je dolar onda bio jaca valuta (NE KUZIM se u ekonomiju pol posto, al valjda neke veze ima :D)
17 godina
 al treba uzeti u obzir da je dolar onda bio jaca valuta (NE KUZIM se u ekonomiju pol posto, al valjda neke veze ima :D)
 lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2008 11:58 (Vuce).
17 godina
autorov komentar

Uzel bi na 40-50 rata jer poznam neke ljude koji rade u trgovini u kojoj mislim kupiti!

Bil sam danas ali jos nemaju verziju sa gt5 prologue pa to cekam!

Pa gdje provjeritit podrsku za hdcp za moj monitor!

Po netu pise da ima ali treba mi dokaz od samsunga negdje na njihovoj stranici!

Problem je kaj tog tam nema

17 godina
Armor kaže...

Pa gdje provjeritit podrsku za hdcp za moj monitor!

Po netu pise da ima ali treba mi dokaz od samsunga negdje na njihovoj stranici!

Problem je kaj tog tam nema

Ako je vjerovati informacijama koje možeš pronaći na slijedećim linkovima:

http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/spec.do?group=itbusiness&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS20HAWCSQ/EDC&fullspec=F

tvoj monitor podržava HDCP.
17 godina
autorov komentar

Zahvaljujem!

17 godina
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

Uglavnom, za sad nista od PS3-a jer sam si kupil novi cooler i jos rama!

Najprije se mislim zaposliti pa kupti neki full hd Sony ili Samsung pa onda PS3!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Uglavnom, za sad nista od PS3-a jer sam si kupil novi cooler i jos rama!

Najprije se mislim zaposliti pa kupti neki full hd Sony ili Samsung pa onda PS3!

Dobra odluka stranče.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice