Dakle razmišljam o kupnji ps3 ali sada pošto će uskoro izaći ps4 dali mi je pametnije čekati da izađe četvorka ili? Hoće li tada ps3 pojeftiniti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pojeftinit hoce,ali neznam koliko ce se jos
igre raditi za njega.
Dovoljno ekskluziva koje nisi igrao... A nove igre će izlazit još barem pola godine, odličnog materijala ima jako jako puno. Ovo ljeto je možda i najisplativiji trenutak za PS3, rabljeni slim (možda i sa garancijom, oko 1800kn) u kojem dobiješ i fantastičan media player.
PS4 će biti "beskorisan" prvih par mjeseci dok ne počnu izlaziti pravi naslovi jer trenutno, od ekskluziva na PS4 u 2013. izlaze tek Driveclub i Killzone, tu se još može ubaciti inFamous SS koji je Q1 2014. Ali osim toga, neće biti materijala za igranje. Izbjegneš početne probleme (ako će ih biti), pričekaš pola godine i pikneš ga sa nekom igretinom u isplativom bundleu... Za to vrijeme pičiš RDR, Uncharted, Heavy Rain, Killzone, inFamous, MGS i još hrpu PS3 naslova vrijednih igranja. 
Ma sigurno ću ja kupiti PS3 , ali nisam siguran dali da ga kupim već ovaj mjesec ili da rađe čekam još par mjeseci pa da nadam se pojeftini
posalo sam mu mail pa ću vidjet
Ma sigurno ću ja kupiti PS3 , ali nisam siguran dali da ga kupim već ovaj mjesec ili da rađe čekam još par mjeseci pa da nadam se pojeftini
Cekaj EU, biti ce ovdje dosta guideova isve, PS3 je debelo jeftinij i vani u EU. A mozes biti siguran da ce mo ovdje naci neku stranicu sa koje se moze narucivat.
Kada dode EU placas poraz u drzavi kupovine a carine nema tako da placas samo cijenu koja pise i shipping
Jel se u kompletu ps3 super slim dobije HDMI kabel? Pitam zato da razriješim misteriju nestanka HDMI-ja, tražim ga ko budala po kući, a nisam siguran da li je bio uopće u paketu.
Ne, dobiješ samo AV kabel.
Fala za info, već sam klinca optužio da ga je izgubio. Moram mu sad kupit sladoled u znak isprike... Možda i neku novu igru.