Isplativost kupnje PS3

poruka: 12
|
čitano: 4.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Isplativost kupnje PS3

Dakle razmišljam o kupnji ps3 ali sada pošto će uskoro izaći ps4 dali mi je pametnije čekati da izađe četvorka ili? Hoće li tada ps3 pojeftiniti?

Dafaq?
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 22:46 (sackboy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Isplativost kupnje PS3

Pojeftinit hoce,ali neznam koliko ce se jos

igre raditi za njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isplativost kupnje PS3

Dovoljno ekskluziva koje nisi igrao... A nove igre će izlazit još barem pola godine, odličnog materijala ima jako jako puno. Ovo ljeto je možda i najisplativiji trenutak za PS3, rabljeni slim (možda i sa garancijom, oko 1800kn) u kojem dobiješ i fantastičan media player.

PS4 će biti "beskorisan" prvih par mjeseci dok ne počnu izlaziti pravi naslovi jer trenutno, od ekskluziva na PS4 u 2013. izlaze tek Driveclub i Killzone, tu se još može ubaciti inFamous SS koji je Q1 2014. Ali osim toga, neće biti materijala za igranje. Izbjegneš početne probleme (ako će ih biti), pričekaš pola godine i pikneš ga sa nekom igretinom u isplativom bundleu... Za to vrijeme pičiš RDR, Uncharted, Heavy Rain, Killzone, inFamous, MGS i još hrpu PS3 naslova vrijednih igranja.  {#}

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Isplativost kupnje PS3

Ma sigurno ću ja kupiti PS3 , ali nisam siguran dali da ga kupim već ovaj mjesec ili da rađe čekam još par mjeseci pa da nadam se pojeftini

Dafaq?
15 godina
Isplativost kupnje PS3

super ponuda osim ako nije prodan

LINK

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
David87 kaže...

LINK

Gledo sam maloprije, sumnjivo je.....

15 godina
Isplativost kupnje PS3

posalo sam mu mail pa ću vidjet

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sackboy kaže...

Ma sigurno ću ja kupiti PS3 , ali nisam siguran dali da ga kupim već ovaj mjesec ili da rađe čekam još par mjeseci pa da nadam se pojeftini

Cekaj EU, biti ce ovdje dosta guideova isve, PS3 je debelo jeftinij i vani u EU. A mozes biti siguran da ce mo ovdje naci neku stranicu sa koje se moze narucivat.

Kada dode EU placas poraz u drzavi kupovine a carine nema tako da placas samo cijenu koja pise i shipping

15 godina
sveupitni kaže...
David87 kaže...

LINK

Gledo sam maloprije, sumnjivo je.....

Lik navodno odlazi na brod, a hoće da mu pol prvo uplatim na račun

No way... {#}

Maurer
14 godina
neaktivan
Isplativost kupnje PS3

Jel se u kompletu ps3 super slim dobije HDMI kabel? Pitam zato da razriješim misteriju nestanka HDMI-ja, tražim ga ko budala po kući, a nisam siguran da li je bio uopće u paketu. 

0 0 hvala 0
16 godina

Ne, dobiješ samo AV kabel.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan

Fala za info, već sam klinca optužio da ga je izgubio. Moram mu sad kupit sladoled u znak isprike... Možda i neku novu igru. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 22:50 (bpodnar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice