Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 196.393
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Huawei Nexus 6P
Nikad imao taj problem s Wifijem da nece spojit haha...rokni update odma, mozda si dobio RMA verziju
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Huawei Nexus 6P

Ma restartal sam ruter i ok je neko vrijeme, kolko vidim dost ljudi ima s tim problema. Bum updejtal na 7.0 dok dojdem doma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Pa to i jest poenta nexusa :) da imas najnoviji android
17 godina
Huawei Nexus 6P

Jel baterija bolja na 7.0 ili na 6.0.1?

Citam na xda, ekipa bas nema dobro misljenje za bateriju na 7.0..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
meni je ista...losija je na oba u odnosu na 6.0.0.
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Iskreno nisam primijetio nikakvu razliku, ali sam citao da se neki zale da draina brze bateriju, svakako se nadam da ce sa 7.1 ispravit te sve sitnice koje su na 7.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ma nemoj se opterecivati time. Mob je zvjerka a imao sam s6 :)
17 godina
Huawei Nexus 6P

Odakle je trenutno najpovoljnije uzeti 6p? Jeli još uvijek amazon.it mjesto najbolje mjesto za kupovinu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Probajte Ghostpepper preset u EXKM (pod cpu governor settings pa load)

Dobio sam danas 4h SOT i ostalo 18%

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja prije 3 dana uzeo 6p srebrni u Instar Informatici za 3350 kn.
mislim da akcija nije losa,a mobitel je stvarno ludilo,cijeli dan instalirao update da bi dosao do verzije 7.0.

marroncevic
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 14:56 (Brkovi).
9 godina
odjavljen

Pa daleko jednostvnije ti je bilo skinuti rom sa googlevih stranica i puknuti direktno ;)

14 godina
neaktivan
Jos jedan clan u obitelj Nexusa, lijep pozdrav i uzivaj u ovom vrhunskom strojuu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Brkovi kaže...

Evo ja prije 3 dana uzeo 6p srebrni u Instar Informatici za 3350 kn.
mislim da akcija nije losa,a mobitel je stvarno ludilo,cijeli dan instalirao update da bi dosao do verzije 7.0.

Taman krenio da ga kupim i kazu nemi ih vise po toj cijeni

17 godina
Huawei Nexus 6P

Navala je velika, veli tip u Instar informatici, sve sto dode u ducan, prodaju u roku keks...

Pala je cijena a uredjaj je odlican..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Logično, ali prestao se proizvodit.

Dakle što još ima isporučenog to je to.

U Americi ide ko lud...na ebayu preko 10k oglasa.

Jedno 5-6 kolega je uzelo 6P jer sam im ja rekao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 18:49 (Mitch).
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Pa to je best buy mobitel, kamera je u standaru 2016god a ne 2015... hardware je mrak, ne trzucka nista taj famozni 810 SD

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Jos kad se malkice clockne ;)

16 godina
Huawei Nexus 6P

Eo stize i meni jedan :) ...

Inace, koje staklo preporucate? Planira sam s ebay narucit od nillkina pro 9h+, jel ga ko ima?Zanima me imali problema s tjesnim maskama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja imam nekakvo jesftino skroz i radi posao. Ne opterecujem se time. nije do ivice ali bas me briga. Jedino sto preporucujem jeste tvrda maska je ne dodaju puno na velicinu a ispod mozes staviti metalnu plocicu za magnetni drzac. zakon stvar....

14 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

Inace, koje staklo preporucate? Planira sam s ebay narucit od nillkina pro 9h+, jel ga ko ima?Zanima me imali problema s tjesnim maskama...

Ja koristim IntelliGlass case friendly i stvarno je izvrsno staklo, takodjer ako ces uzet maskicu preporucujem Spigen rugged armor

16 godina
Ja imam Orzly i Spigen Rugged...fenomenalna komba ali dosta ružna hehehe.

Sve mi se više čini da ću uzet novi tempered glass i onda prozirni skin on slickwrapsa
15 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ja imam prozirnu masku neku sada ce mi doc ona nexus ko orginal kaljeno imam uzea neko s 5 zvjezdica odlicno ... A kako kloknit procesor

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Root pa neki kernel. Ja koristim elememtalx na mitchivu preporuku...
16 godina
Rodić kaže...
PiXeLsss kaže...

Ja koristim IntelliGlass case friendly i stvarno je izvrsno staklo, takodjer ako ces uzet maskicu preporucujem Spigen rugged armor

Gdje si nabavio intelli, vidim hvale ga na xda. Na ebeyu s shipingom ide preko 30$.. Narucio nexus genuine case za 8$, izgleda i cijenom je ok, pa ce mo vidjet :)

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Narucio bio na amazonu maskicu i intelli... dostava me bila nekih 8 funta kostala

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Nije loša ni google case za njega, malo se isprlja nakon nekog vremena, ali da se srediti. Staklo može bilo koje da ima 9h certifikat.
Kažu da ćemo početkom 11. mjeseca dobiti 7.1 ne znam da li će sa njim doći i assistant i onaj louncher, ali bilo bi dobro.

Koliko je kod vas SOT? Kod mene oko 4h, ali kao da se smanjio u zadnje vrijeme, najviše mi baterije jede google photos, ne znam zašto, ali uvijek je prvi na listi :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Evo jos jednog novog vlasnika.

Imao sam A5, katastrofa mob, rijesio ga se jucer i odmah za split po nexija. Dodjem u instar, jer je bio na akciji za 3200, kaze tip da je prodano. Gledam ocu li uzet g4. Odlucim se jos malo prosetat po Mallu, naletim na svijet medija. Jedan jedini ostao. Rekoh daj odma, je da je 300kn vise a ne mogu cekat da instar naruci jer nemam nikakav zamjenski. 

Ova 0.2" stvarno rade razliku, klizi mi iz ruku, a preskupe su mi maske kod nas pa sam si narucio na ebayu i nju i 9H. 

Nisam nesto koristio uredjaj previse, ali po svemu do sada, i vise nego vrhunski. Jedino me malo baterija brine, kao da curi malo vise nego sto bi trebala, no vidjet cemo tokom dana

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Losa je batka na stocku....imam osjecaj da kad ugasis sync dobis 20% batke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 10:27 (Mitch).
14 godina
Evo još jednog novog vlasnika N6P.
Za sada sam oduševljen sa mobitelom. Nakon G5 kojem je probijanje svjetla bilo neizdrživo napokon mobitel kojem sve radi kako treba. U ovih par dana sta ga imam SOT mi je 4:30-5h sa čim sam ekstra zadovoljan. Uređaj je inače na stock 7.0.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Baš mi je drago da se napokon puni community
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice