- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni bi trebao stići krajem idućeg tjedna :) jel potrebno raditi factory reset nakon instalacije nove verzije os-a?
Koje nove verzije? Ovo je security update i nikakav reset ne treba...
Ali ne i obavezno ;)
Isplati li se s g2 na 6p ili na s7e?

Isplati li se s g2 na 6p ili na s7e?
Da.
Ja sam napravio slican prijelaz (N5 sam zamjenio sa 6P, a S6E sa S7E)
Dosta primjetna razlika
Da, NBD90X. Uvijek mi sredinom mjeseca dođe update. 30-to dnevni nexus ciklus
Pa meni je dolazio isti dan kad ga zbace kao i N7 sto mi je dosao isti dan kad je zvanicno prestavljen. Ovaj zadnji update sam skinuo rucno i preko flashfire ubacio i to je to ;) Mob je rootan i google asistenta ubacio juce ;)
Da, novi rootovi (systemless) i TWRP R/O (sve to automatski se instalira kad stavis twrp i supersu) ti omogucavaju da zadrzis sve, ukljucujuci root i recovery.
Samo upalis flashify kad dobis obavijest da ti se skinula nadogradnja, on prepozna i roknes flash

Da, novi rootovi (systemless) i TWRP R/O (sve to automatski se instalira kad stavis twrp i supersu) ti omogucavaju da zadrzis sve, ukljucujuci root i recovery.
Samo upalis flashify kad dobis obavijest da ti se skinula nadogradnja, on prepozna i roknes flash
Ja sam koristio FlashFire neki dan da instaliram update, i zadržalo mi se sve osim kernela koji se vratio na stock. Kada sam išao ponovo flashati kernel nakon ulaska u TWRP piše da je mobitel zaključan i traži me šifru(koju nisam ja postavio) i ne mogu uopće pristupiti datotekama iz recoverya. Mob normalno radi samo što ne mogu koristit recovery da flasham nešto. Kako da riješim ovo bez dodatnih nuspojava?
Meni nije bilo tih problema. Moguc eda te trazi sifru od Androida koju si imao ili pin sim kartice.
Ili flashaj twrp ponovno.
Btw, kad koristis twrp i prvi put te pita za tip posla, ostavi ga u r/o

Probao sam sve šifre koje bi mogle biti i ništa pa sam jednostavno flashao TWRP ponovo i sad sve radi.
Inače, koristim EX Kernel Manager uz ElementalX pa me zanima ako netko još to koristi ovdje koji cpu governor imate? Našao sam ovo na redditu.
Probao sam sve šifre koje bi mogle biti i ništa pa sam jednostavno flashao TWRP ponovo i sad sve radi.
Inače, koristim EX Kernel Manager uz ElementalX pa me zanima ako netko još to koristi ovdje koji cpu governor imate? Našao sam ovo na redditu.
Ja isto, sve po defaultu jer je najbolje.
Samo mi je GPU max spušten jer ne igram igre

Rijeseno znaci? I mene je to zbunilo ;) gledam i ne kuzim zasto ne radi ;)
to nema veze jedno sa drugim. Sa A podesavas ponasanje u notification baru a to sto ti pricas je na lock screenu.
setings notificationa gore desno imas zupcanik pa on the lock screen pa srednja opcija....
i kod mene je stock....
Nabavio 6P, čak i nije tak velik kolko sam mislil da je.. Nego, prvi problem me već zatekao, ne spaja se na wifi..
Kliknem na ikonu i neće, odem u settings pod wifi i tam se spoji.. Sad je pobral neki update, mislim da je december 2015..
U čem je problem sa tim wifijem na 6P?
Kkav crni decembar 2015? Jel ti na njemu androdi 7? Ako nije prvo to stavi. Zadnji update je od prije 20 dana....