Meni još nije došao update. Dal se situacija oko baterije popravila??
Koliko je slabija?

Ako ti se da odi na Upravitelj telefona, pa na bateriju, te razine potrošnje. Pod hardver usikaj koliko je ekran bio upaljen i koliko je u načinu čekanja.

Ah, dobra je baterija. Mislio sam da i postavke mogu biti u crnoj boji.

Još ništa od updatea na VIP-u. Znači samo Tele2 zasad?
Nema još ništa ni kod mene.

Nema ni kod mene update-a, mob je iz Tele 2, a u njemu Vip kartica.
Na androidu 6.0 sam mogla mjenjati velicinu ikona..ovdje na N7 nema ili nemogu naci.. druga stvar je da nema opcije sakrij aplikacije.. znaci bilo je dva prsta rasiris po ekranu i udje ti u izbornik za skrivanje aplikacija..
Na androidu 6.0 sam mogla mjenjati velicinu ikona..ovdje na N7 nema ili nemogu naci.. druga stvar je da nema opcije sakrij aplikacije.. znaci bilo je dva prsta rasiris po ekranu i udje ti u izbornik za skrivanje aplikacija..
Koristi apex ili nova launcher.
Hey,dali se u pricipu ispati prelaziti sa B320 na B560?
Dali je osjetno fluidniji sta se tice samog software-a?
Hey,dali se u pricipu ispati prelaziti sa B320 na B560?
Dali je osjetno fluidniji sta se tice samog software-a?
Došao ti update?

Nije,ali vidim da se moze manuel instalirat pa pitam.
Jedno pitanje, da li je itko tko je bio na firmware-u B320 dobio OTA ili na bilo koji drugi način dobio update na B560. Eto, ja nisam pa mi je malo to čudno pošto je B560 službeno već mjesec dana. Makar sam čitao na raznim forumima da je baterija definitivno lošija na B560 nego na ranijim verzijama.
Zašto se u notifikacijskoj traci ne pojavljuju poruke,nego samo na ikoni na ekranu piše npr broj 1-jedna poruka
Ima to neke posebne postavke ili je to tako kod ovog moba?
Ne sjećam se da sam to kod drugih morao posebno postavljati
Kako dodjes do toga?
Nemam niti ja, mob je kupljen iz Tele 2 mreže, ali ga ja koristim na Vip mreži, ali pošto baterija kraće traje na B560 nije mi ni toliko žao.
Jel radi?
Čim sam ga upalio,pitao me za update na 7.0
Jel radi?
Ne radi..ja imam 7.0.. na 6.0 tako je i radilo...sad su to izgleda izbacili...a bilo je bas super... I ono da se ikone smanje maknuli si... Uuf...
Gdje kupiti original kabel za punjenje? A da nije iz vana.
Našao način kako preko HiSuite instalirati android N7.
Uredno sve radi nakon instalacije, sad samo vidjet kakva će baterija biti.