Vlasnik sam mate 10 pro tjedan dana, ali me jutros iznenadilo nesto, prije spavanja oko 22/23h stavim mob na ultra power saving, ugasim sve zivo nista mi nije radilo od wifi, 4g itd. Jos na onom pocetnom zaslonu od ultra power saving maknem sve aplikacije tako da mi stajalo 6 ikonica prazne i pise samo da dodam sto zelim da radi. Probudim se ujutro mobitel pao s 100% na 83% prek noći? Zašto se to dogodilo fakat neam blage veze samo znam da mi je pisalo hardware 73% battery usage. Večeras cu ostaviti mob na 100% i neću uključivati ni jedan power saving mod pa da testiramo i to.
Inače drugi dan nakon što sam ga kupio dobio sam i ja 6-7 sati SOT i pao mi je na 13%. Al fakat ne kuzim ove power saving modove sta ima. Iskreno ne vidim da išta pomažu. Čak sam isključio sve pod launch kategorijom da mi se nista ne vrti u pozadini, ostavio sam od aplikacija samo whatsapp. Te screen mi je HD+ nije FHD+. Budem jos testirao par dana bateriju, ali mi nikako nije jasno kako tako jako varira trajanje baterije dok je u idle i SOT. Dobio sam dojam čak da dobijem više baterije dok radim na njemu nego dok mi je u idle mada dok je u idle ništa mi ne radi od app jer sam sve pogasio bas da vidim koliko će trajati baterija.