Jel ima neki tutorijal o konfiguriranju catalist drivera da se dobiju jaće perfomanse
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebaš prvo posjetiti svog najboljeg prijatelja Google i pitaš ga google jel mi možeš naći How To Configure Catlist on kaže mogu i ti fino izabereš od toga šta ti odgovara! HVALA NA SLUŠANJU!
Trebaš prvo posjetiti svog najboljeg prijatelja Google i pitaš ga google jel mi možeš naći How To Configure Catlist on kaže mogu i ti fino izabereš od toga šta ti odgovara! HVALA NA SLUŠANJU!
Još kad bi ti znal kak se piše Catalyst i kad bi znal da na svijetu ima više stvari koje se tak zovu ,a ne prdnul ovak i pravil se pametan ...
No dobro ,nema veze - How To Configure ATI Catalyst
Još kad bi ti znal kak se piše Catalyst i kad bi znal da na svijetu ima više stvari koje se tak zovu ,a ne prdnul ovak i pravil se pametan ...
No dobro ,nema veze - How To Configure ATI Catalyst
Upiso sam u google kao ti i rekao mi je da ima pod Catlist i stisao sam to i našao!
svejedno catlist driveri za ATI ne postoje
Upiso sam u google kao ti i rekao mi je da ima pod Catlist i stisao sam to i našao!
Čuj ,kao prvo ,cool down ,nije smak svijeta!!
Prvo ,napisal si Catlist,kaj nema apsolutno nikakve veze s Catalystom ,a pogotovo ne s ATI Catalystom o kojem se ovdje radi!!