Konfiguracija Catylista

poruka: 6
|
čitano: 1.150
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfiguracija Catylista

Jel ima neki tutorijal o konfiguriranju catalist drivera da se dobiju jaće perfomanse

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Konfiguracija Catylista

Trebaš prvo posjetiti svog najboljeg prijatelja Google i pitaš ga google jel  mi možeš naći How To Configure Catlist on kaže mogu i ti fino izabereš od toga šta ti odgovara! HVALA NA SLUŠANJU!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija Catylista
Mato_Ivanovac kaže...

Trebaš prvo posjetiti svog najboljeg prijatelja Google i pitaš ga google jel  mi možeš naći How To Configure Catlist on kaže mogu i ti fino izabereš od toga šta ti odgovara! HVALA NA SLUŠANJU!

Još kad bi ti znal kak se piše Catalyst i kad bi znal da na svijetu ima više stvari koje se tak zovu ,a ne prdnul ovak i pravil se pametan ... Plač

No dobro ,nema veze - How To Configure ATI Catalyst

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Još kad bi ti znal kak se piše Catalyst i kad bi znal da na svijetu ima više stvari koje se tak zovu ,a ne prdnul ovak i pravil se pametan ... Plač

No dobro ,nema veze - How To Configure ATI Catalyst

Upiso sam u google kao ti i rekao mi je da ima pod Catlist i stisao sam to i našao!

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
16 godina
neaktivan
Konfiguracija Catylista

svejedno catlist driveri za ATI ne postoje

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 13:59 (joze).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Upiso sam u google kao ti i rekao mi je da ima pod Catlist i stisao sam to i našao!

Čuj ,kao prvo ,cool down ,nije smak svijeta!!

Prvo ,napisal si Catlist,kaj nema apsolutno nikakve veze s Catalystom ,a pogotovo ne s ATI Catalystom o kojem se ovdje radi!! Belji se

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice