Jel ima smisla prodavat xfx 6950 1gb.....i uzimat 7950 3gb....jel bi dobio puno u performansama?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne isplati se, modaj tu HD 6950 i imas HD 6970, malo napon podignes i taktove naravno.
EDIT: Ili prodaj tu HD 6950 pa dodaj kojih 300 kuna i kupi HD 7850 2GB GDDR5 Dual Fan, Sapphire model.Pa onda clockaj u nebesa.
Pa ovisi za koje novce. Ali da, napredak je značajan.
Ne isplati se, modaj tu HD 6950 i imas HD 6970, malo napon podignes i taktove naravno.
Ne može se njegova grafa unlockat (XFX 1 GB).
http://skinflint.co.uk/eu/611368..to je ova...
isplati se ali 7950 klokaju se do neb a i nazad za puno maje love od 7970 ;) al za kolko love nisi rekao
Nisam ni mislio na unlock, sa laganom podignutim naponom i podignutim frekvama ona i sa tih 1408 shadera moze biti kao HD 6970 po perfomansama(s tim da su HD 6970 2GB modeli u prednosti ako se radi o rezama preko FHD-a).
Čini mi se da nije mislio na unlock.
OT: Ako uložiš 1K Kn (ne više od toga), itekako se isplati. U suprotnom, baš i ne.
ma nemam ja ponuda...niti sam prodavao,to su samo nagađanja....al neigram baš jako puno...
Jel ima smisla prodavat xfx 6950 1gb.....i uzimat 7950 3gb....jel bi dobio puno u performansama?
Ne isplati ti se takav upgarde po mom mišljenju!
OT: Ako uložiš 1K Kn (ne više od toga), itekako se isplati. U suprotnom, baš i ne.
S obzirom da njegova ne vrijedi vise od 1350 HRK po meni sumnjam da ce za 2400 HRK naci ijednu HD 7950 
Htio sam samo vidjet od vas forumaša koliko će još ta 6950 grafa u dogledno vrijeme šljakat...
sljakat ce jos dosta :))
S obzirom da njegova ne vrijedi vise od 1350 HRK po meni sumnjam da ce za 2400 HRK naci ijednu HD 7950 
Klik, pouzdan prodavač. Usmeno jamstvo je prisutno. Jamčim za njega.
Vjerujem da bi se dalo dogovoriti s njim lako.
Ima još jedna OK ponuda.
Na njuškalu dobije 1.450Kn bez problema ako ima jamstvo za tu XFX-icu.
Inače mu se isplati na tu prvu što si linkao jer čovjek nadoplatu traži...
A ta druga, iskreno nebih nikada kupio jer govore da se ta pregrijava, čak je do 100° dosezala...
Inače mu se isplati na tu prvu što si linkao jer čovjek nadoplatu traži...
A ta druga, iskreno nebih nikada kupio jer govore da se ta pregrijava, čak je do 100° dosezala...
Točno, ima primjeraka koji se pregrijavaju kao što si naveo, ali naš Leopard nije imao taj problem. 
Uzme onu gore Safirku i nema nikakva rizika oko pregrijavanja.
ima grafa kutiju..sav bundle....i gara je do 6mj 2013..grafa nikad clockana....
Klik, pouzdan prodavač. Usmeno jamstvo je prisutno. Jamčim za njega.
Vjerujem da bi se dalo dogovoriti s njim lako.
Ima još jedna OK ponuda.
Na njuškalu dobije 1.450Kn bez problema ako ima jamstvo za tu XFX-icu.
Lijepa cijena za Safirku, ali iskreno ja nebih dao 2400kn za takvu stvar bez garancije.
Eto da ne otvaram temu mene zanima da li se više isplati kupiti HD 6950 i unlock u 6970 ili 7850/70 ?
Eto da ne otvaram temu mene zanima da li se više isplati kupiti HD 6950 i unlock u 6970 ili 7850/70 ?
Tesko se vise i jedna moze unlockat.
Idi na neku iz HD 7800 serije.
Ako ima negdje molio bih link nekave usporedbe . Jer po cijeni su tu negdje , i sam mislim da bi 7xxx bila bolja , ali eto jos neko misljenje da cujem :)