da, padaju cijene
evo gtx1080 se vec nadju za 4100~kn
https://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=gtx+1080
ali sto je najbitnije opet su dostupne graficke, tj ima ih na trzistu
sad samo treba cekati da to padne sve na ispod 3000kn kad nastupi zesci ocaj (jer tko zeli kupiti 1070/1080 po nabavnim cijenama nakon sto su rudarile?) i onda ici u upgrejd :)

tako da je moralo pod nož (nakon čega opet fali par mm da bi se bočna stranca mogla zatvoriti - smetaju joj konektori od napajanja koji su s prednje strane grafe, a ne s bočne kako to neki drugi modeli imaju). Kartica je zvjer, nemam šta prigovoriti, pravo na globalnu garanciju sam ostvario tako da šta se toga tiče nemam se šta žaliti. Jedino imam problem sa cviljenjem zavojnice (Coil Whine).Nznm dal je to normalno za takvu grafičku, ali probao sam samo na Call of Dutyu WWII sinoć i jako glasno se čuje. Nije do PSU-a, već baš do grafe. Još više dolazi do izražaja kad je stranica kučišta otvorena, pa me sad zanima da li netko ima iskustva sa time, te da li mi se isplati natezati oko RMA (a možda dobim i goru verziju) ?
, reko, neću ju ograničavati. Još sam uključio/isključio vsync, te pogasio sve na low/off ali nisam postavio FPS lock nego je ostao i dalje na 200 i čudim se da kak je i na low i na extra isti k... joj joj
SSD koliko si mi života uštedio...