Evo čini mi se da su mi temperature na grafičkoj malo previsoke ali nisam 100% siguran pa bi trebao nekog od vas da mi kaže je li to ok. Inače imam Asus GTX 560Ti DirectCUII. Temperatura se na stock taktovima u idle-u se kreće oko nekih 55°C s tim da je fan na nekih 30%, a pri loadu oko nekih 80°C a fan na 60%. Clockanjem temperature nakon nekih 10 minuta igranja ili bilo kakvog bencha već se penje na 90°C što mi se čini stvarno previše jer ova kartica ima stvarno odličan hladnjak a niti voltažu nisam podizao previše.
Dosad sam promijenio popriličan broj grafičkih, što referentnih, što onih s nereferentnim hlađenjem i na niti jednoj nisam imao ovako visoke temperature. Kućište je isto tako poprilično prozračno i očišćeno od prašine. Sprijeda imam dva 120mm usisna ventilatora, jedan 140mm na bočnoj stranici koji upuhuje zrak direktno na grafičku, jedan 200mm na vrhu za ispuh i još jedan 120mm pozadi isto za ispuh. Prostprija u kojoj držim komp je klimitizirana tako da mislim da u tome ne bi trebao biti problem.
Zahvaljujem na pomoći!