Visoka temperatura?

poruka: 11
|
čitano: 3.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Visoka temperatura?

Evo čini mi se da su mi temperature na grafičkoj malo previsoke ali nisam 100% siguran pa bi trebao nekog od vas da mi kaže je li to ok. Inače imam Asus GTX 560Ti DirectCUII. Temperatura se na stock taktovima u idle-u se kreće oko nekih 55°C s tim da je fan na nekih 30%, a pri loadu oko nekih 80°C a fan na 60%. Clockanjem temperature nakon nekih 10 minuta igranja ili bilo kakvog bencha već se penje na 90°C što mi se čini stvarno previše jer ova kartica ima stvarno odličan hladnjak a niti voltažu nisam podizao previše.

Dosad sam promijenio popriličan broj grafičkih, što referentnih, što onih s nereferentnim hlađenjem i na niti jednoj nisam imao ovako visoke temperature. Kućište je isto tako poprilično prozračno i očišćeno od prašine. Sprijeda imam dva 120mm usisna ventilatora, jedan 140mm na bočnoj stranici koji upuhuje zrak direktno na grafičku, jedan 200mm na vrhu za ispuh i još jedan 120mm pozadi isto za ispuh. Prostprija u kojoj držim komp je klimitizirana tako da mislim da u tome ne bi trebao biti problem.

Zahvaljujem na pomoći!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Visoka temperatura?

Itko?

0 0 hvala 0
14 godina
Visoka temperatura?

Ocisti ju malo i ostavi stock napon.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Visoka temperatura?
zoharbizo kaže...

Ocisti ju malo i ostavi stock napon.

Ma nova je grafička, stara tjedan dana. Nema zrna prašine na njoj

15 godina
Visoka temperatura?

S kojim programom provjeravas temp.?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Visoka temperatura?
Haf932 kaže...

S kojim programom provjeravas temp.?

Afterburner-om

15 godina
Visoka temperatura?

Ostavi GPU-Z nek ti radi u pozadini pa pokreni neki test,a mozes i s HW monitorom vidjet temp tek tolko da se uvjeris da ti afterburner krivo ne ocitava.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Visoka temperatura?

Jesi podesio grafikon u Afterburneru?

Evo imam HD 6970 i danas u idlu nije išla preko 35, koliko vidim kod tebe je load i idle temp poprilično visoke.

Sry na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 20:23 (Tiby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Visoka temperatura?

Izgleda da je afterburner ipak krivo očitavao. Sad sam odvrtio unigine heaven s max postavkama i mjerio gpuz-om i nije prelazilo 60°C

1 0 hvala 0
15 godina
Visoka temperatura?

Eto vidis,glavno da si rijesio problem .{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Visoka temperatura?

Eto to je punoo bolje ipak grafa ima super cooler.

Uživaj

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice