Velike temperature GTS250

poruka: 9
|
čitano: 3.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
posjedujem ovu graficki 1gb verziju gigabyte,i sad kad surfam net-om temp. je 49,(poslije stavljanja venta na kucistu) ili kad igram igre ide i na 70 i vise,cistio sam je od prasine .odkako sam stavio vent da izbaciva toplinu temp,su se poboljsale i sad pitanje kako smanjiti temperaturu graficke.
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Velike temperature GTS250
tpg kaže...
posjedujem ovu graficki 1gb verziju gigabyte,i sad kad surfam net-om temp. je 49,(poslije stavljanja venta na kucistu) ili kad igram igre ide i na 70 i vise,cistio sam je od prasine .odkako sam stavio vent da izbaciva toplinu temp,su se poboljsale i sad pitanje kako smanjiti temperaturu graficke.

Da nisi naopako stavio ventilator na kuciste?

Edit: i kad si je cistio jesi mijenjao pastu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 1:20 (mario1990).
15 godina
neaktivan
ma kad sam stavio vent onda su bolje temperature,i nerazumijem kako se moze naopako staviti vent.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tpg kaže...
ma kad sam stavio vent onda su bolje temperature,i nerazumijem kako se moze naopako staviti vent.

ne znam kakav je hladnjak na toj grafičkoj, i ne znam kolika je temp 70 i više, ali sam imao referentnu GTS250 koja je išla do 78*C

15 godina
neaktivan
Tih 70 stupnjeva nebi smjelo bit previse. Nemam pojima koje su deklarirane temp za tu gpu ali mislim da nije previse. Doduse moja kloknuta ati za zalmanom pici do 65.

Nemas se sta brinut, samo nek prasina ne bloka vent i sve 5
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina

To su normalne temperature, moja je oko 40C idle i 65 za vrijeme igranja,

može ona bez problema i da 90C iako joj software to nece dopustiti i postepeno ce ubrzavat ventilator.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ono kad sam na netu i ne igram igre temp. je oko 50C, a kad igram igre oko 80.e sad kad nisam ima taj vent iza na kucistu bile su i vece dosta vece temp,hladnjak je onaj veliki preko cjele graficke kao na slici.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tpg kaže...
Ono kad sam na netu i ne igram igre temp. je oko 50C, a kad igram igre oko 80.e sad kad nisam ima taj vent iza na kucistu bile su i vece dosta vece temp,hladnjak je onaj veliki preko cjele graficke kao na slici.

onda je to sada ok, ako nisi očisti grafu od prašine i to je to

15 godina
neaktivan
igy kaže...
tpg kaže...

onda je to sada ok, ako nisi očisti grafu od prašine i to je to

cistio prije 5dana,ispuhao je na kompresor.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice